-
Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά.
Εδώ και μερικές ημέρες φοράω αυτόν τον χρονογράφο της Pulsar.Εντάξει, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά μ' αρέσει πολύ !!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καλοφόρετο. Είναι πανέμορφο.ΠΟλυ ωραιο! Και σε πολύ καλη τιμη!
Ευχαριστώ παιδιά και στα χέριας σας ότι επιθυμείτε
Ηρθε χθες,οι πρώτες εντυπώσεις.
-Μούρικο ρολόι,ο μπρασελές τα σπάει καθώς είναι του γούστου μου και δεν συμπαθώ τους μπρασελέδες με τα άπειρα κρικάκια,φοβερή εφαρμογή στο χέρι και δεν είναι πολύ ογκωδες για τα μέτρα του.
-Ο χρονογράφος είναι μια μαλακία και μισή(σε πρακτικό επιπεδο κι όχι σαν μηχανισμός),μόνο για μόστρα είναι και δεν νομίζω να ξαναπάρω ρολόι με χρονογράφο.
-Ενώ το ασημί τα σπάει γενικώς, σε αμυδρό φως και γενικά σε χαμηλού φωτισμού περιοχές με την πρώτη ματιά δυσκολεύεσαι να δεις την ώρα.
Ακόμα και με έντονο φως ημέρας σε κάποια σημεία ο χρονογράφος μπερδεύει το μάτι.
Τρισμέγιστη μαλακία και πάλι.
Η πλήρης απογοήτευση ήταν όταν ανακάλυψα ότι δεν έχει φωσφορίζοντα σημεία και δείκτες,το ξενέρωμα του αιώνα.Για 152 ευρά η συνολική κατασκευή,το φινίρισμα και η εφαρμογή στο χέρι είναι
Σίγουρα θα το κρατήσω για χρόνια αλλά το επόμενο ρολόι δεν θα έχει χρονογράφο και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ΑΥΤΟΜΑΤΟ(ούτε μπαταρίες ούτε τπτ) ή Kinetic αν και με χαλάει το γεγονός ότι και τα kinetic είναι κατά βάση quartz.
Οπως και να έχει ναι μεν μου αρέσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενθουσιάστηκα όπως με το 5άρι.
-
Yaeger Le Coultre..Master Compressor Chronograph...11400euros......Που θα πάει,κάποια στιγμή θα το χειροπεδιάσουμε..
Προς το παρόν Longine Chronograph από το 2004,με 1100ευρουδάκια... -
Αν ενδιαφέρεται κάποιος δίνω το παρακάτω SEIKO,έχει φορεθεί μόλις μία εβδομάδα και είναι στο κουτί του με το βιβλιαράκι του σφραγισμένο απ το μαγαζί που αγοράστηκε.
-
γιούρα ?
-
120
-
Βρήκα το συγεκριμένο μοντέλο στην Ελλάδα, χωρίς το mother of pearl καντράν, αλλά με τα διαμάντια στα 4.300€. Στην αντιπροσωπία στο Düsseldorf στην Königsallee κοστίζει 4.070€. ΟΜΩΣ στην Ελλάδα αν πληρώσει κανείς cash αμέσως το αφήνουν στα 3.300€ (αν το παζαρέψει κανείς κ του πας το χρήμα μπροστά να το δει, κατεβαίνει κ 3.000€) ενώ στη Γερμανία κάνουν μόνο 3% έκπτωση..., δλδ γύρω στα 3.950€ χοντρικά. Με το καντράν mother of pearl κοστίζει 30€ έξτρα στην KÖ.
http://en.bulgari.com/productDetail.jsp ... BL26WSS/12
Φυσικά από Ελλάδα, αλλά μήπως είναι καμιά μαϊμού? Το κατάστημα θεωρείται ένα από τα καλύτερα Θεσσαλονίκης.
-
Tόσα λεφτά ρε παιδιά για ρολόι Quartz?
-
-
Βλέπω Θεσσαλονίκη τρία μαγαζιά για Bulgari στο λινκ που παράθεσες. Ρώτησες και στα τρία και σου κάναν τέτοια έκπτωση; τα παιδιά στο Mywatch γράφουν ότι για τέτοιες τιμές μετρητοίς 15-20% έκπτωση παίζει πολύ.
-
Παντρευόμαστε mirage?
Καλό ρολόι αλλά προσωπικά θα επέλεγα κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Παντρευόμαστε mirage?Καλό ρολόι αλλά προσωπικά θα επέλεγα κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά.
Τελεύταια φορά που ρώτησα όχι. Για τον Peter Pan πάλι δεν ξέρω
-
Από την πόλη έρχομαι.... σόρυ mod....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Tόσα λεφτά ρε παιδιά για ρολόι Quartz?Δεν νομίζω πως τα λεφτά είναι για το Quartz αλλά για όσα έχει πάνω του
Peter Pan γιατί δεν βλέπεις κάτι σε Omega ή ανάλογη εταιρεία και ας μην έχει διαμάντια και mother of pearl
@christosdimou
Καλά όχι και συγνώμη γι αυτό δεν με είπες και Γάβρο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν νομίζω πως τα λεφτά είναι για το Quartz αλλά για όσα έχει πάνω του
Ασχετο το ένα με το άλλο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Βλέπω Θεσσαλονίκη τρία μαγαζιά για Bulgari στο λινκ που παράθεσες. Ρώτησες και στα τρία και σου κάναν τέτοια έκπτωση; τα παιδιά στο Mywatch γράφουν ότι για τέτοιες τιμές μετρητοίς 15-20% έκπτωση παίζει πολύ.1 μαγαζί ρώτησα στη Θεσσαλονίκη.
Αν το υπολογίσει κανείς, η έκπτωση είναι 23%, εκεί γύρω όσο λες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν νομίζω πως τα λεφτά είναι για το Quartz αλλά για όσα έχει πάνω του
Peter Pan γιατί δεν βλέπεις κάτι σε Omega ή ανάλογη εταιρεία και ας μην έχει διαμάντια και mother of pearl
@christosdimou
Καλά όχι και συγνώμη γι αυτό δεν με είπες και ΓάβροΑπό Omega μόνο η σειρά constellation είναι όμορφη κατ' εμέ. Το έχει η μου. Αλλά όσα έχω δει από κοντά δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Το Bvlgari είναι πραγματικό ρολόι-κόσμημα... Αν το δει κανείς από κοντά θα καταλάβει. Αυτόματους μηχανισμούς δε θέλω, είμαι κατά εκ πεποιθήσεως... Χρειάζονται service, χάνουν λεπτά το μήνα, κτλ. Το θεωρώ μπελά.
Το μόνο που φοβάμαι είναι πως είναι κακή περίοδος να φορά κανείς όμορφο ρολόι στην Ελλάδα. Από κλοπές στους δρόμους άλλο τίποτα... Rolex είμαι κατά, κυρίως γιατί δε με ενθουσιάζουν και διότι έχει γεμίσει ο κόσμος μαϊμούδες, δεν ξέρει κανείς τί πάιρνει, ενώ μέχρι κ ο ντατσουνιέρης έχει από ένα...
Η μόνο εταιρία που θα ξαναδώ είναι η Omega, constellation. Και μάλλον αγορά θα γίνει από Ελλάδα. Φίλος ρώτησε κεντρικότατο κοσμηματοπωλείο Αθηνών για το Seamaster με ανθρακονήματα... Του το άφηνε από 6.000+€ στα 4.000+€. Με την κρίση αυτή συμφέρει ηα αγοράσει κανείς από Ελλάδα, αντί να πληρώσει πχ το ενοίκιο της KÖ.
-
Δες λίγο και την σειρά De ville της Omega υπάρχουν και αυτόματα και Quartz.
-
Εκπτώσεις γύρω στο 20% είναι ο κανόνας, πλην κάποιων φρέσκων μοντέλων (π.χ. seamaster με τον 8500) που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα αρκετά.
-
Εχω ενα camel trophy απο το 1997 κ ειναι πραγματικα ειναι πολυ καλο. Υπαρχει καμια αντιπροσωπεια η κατι τετοιο στην ελλαδα ?
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.