-
-
Τα μεταξωτά βρακιά κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και τα Rolex ταπεινά είναι αν μιλάμε για υψηλή ωρολογοποιία. Για πραγματικά ακριβά ρολόγια, παίζουν άλλες μάρκες. Η αγία τριάς πάντως είναι Patek philippe (first among equals) Vacheron Constantin και Audemars Piguet.
Μου είπαν να ετοιμάσω κανά 1000άρικο γιά το service .
Ποιό πολλά από το Cayenne θέλει .
Ποια η τιμή αγοράς αν επιτρέπεται; Για να δούμε αναλογία κόστους κτήσης/συντήρησης
-
ειλικρινά χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν όταν ακούω για σέρβις 800-1000€ ειδικά σε τέτοιες εποχές με πιάνει κάτι..
και καλά για αμάξι να τα σκάσεις.. έχει κάποια δυναμικά χαρακτηριστικά.. για ρολόι πάνω απο 500-600€ τι μπορεί να κερδίσεις? -
-
Πάντως Σπύρο για τα rolex 25ετίας και νεότερα τουλάχιστον, η τιμή που αναφέρεις είναι πολύ μεγάλη. Η περιοδική τους συντήρηση κοστίζει γύρω στα 300 ευρώ (ποσό που επίσης μου φαίνεται μεγάλο φυσικά) και προτείνουν να γίνεται κάθε 2 χρόνια, αλλά δε νομίζω ότι όσο δε χάνει χρειάζεται να το πηγαίνεις. Φυσικά τα ρολόγια με μηχανισμό kinetic είναι καλύτερο να τα φοράς παρά να τα έχεις στο συρτάρι.
-
Ένα από τα αξιόλογα που φορώ καθημερινές. -
Κι ένα για σκληρές χρήσεις. Καθότι συγχρονιζόμενο με ατομικό ρολόι στη Γερμανία, είναι ό,τι πιο ακριβές υπάρχει. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
ειλικρινά χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν όταν ακούω για σέρβις 800-1000€ ειδικά σε τέτοιες εποχές με πιάνει κάτι..
και καλά για αμάξι να τα σκάσεις.. έχει κάποια δυναμικά χαρακτηριστικά.. για ρολόι πάνω απο 500-600€ τι μπορεί να κερδίσεις?Προσωπικα για επαγγελματικους λογους σκεπτομαι να παρω ενα ακριβο ρολοι για να εντυπωσιαζω τους βλαχους...δυστυχως αν και ειμαστε στον 21ο αιωνα ο κοσμος αν σε δει με γραβατα και ρολεξ ψαρωνει χειροτερα απο γκόμενα που ψαχνει θυμα....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
και καλά για αμάξι να τα σκάσεις.. έχει κάποια δυναμικά χαρακτηριστικά.. για ρολόι πάνω απο 500-600€ τι μπορεί να κερδίσεις?Προσωπικα για επαγγελματικους λογους σκεπτομαι να παρω ενα ακριβο ρολοι για να εντυπωσιαζω τους βλαχους...δυστυχως αν και ειμαστε στον 21ο αιωνα ο κοσμος αν σε δει με γραβατα και ρολεξ ψαρωνει χειροτερα απο γκόμενα που ψαχνει θυμα....
τώρα μου θυμίζεις φίλο μου που πήρε golf αντί για πόλο, καθότι γιατρός. και σκέφτεται να πάρει μεταχειρισμένη porsche boxter γιατί είναι γιατρός και πρέπει να φαίνεται
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τώρα μου θυμίζεις φίλο μου που πήρε golf αντί για πόλο, καθότι γιατρός. και σκέφτεται να πάρει μεταχειρισμένη porsche boxter γιατί είναι γιατρός και πρέπει να φαίνεται
Τι θελει να φαινεται ο φιλος σου,οτι 'γδερνει' τους ασθενεις τους;
Υποθετω ειναι ανυπαντρος. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι θελει να φαινεται ο φιλος σου,οτι 'γδερνει' τους ασθενεις τους;
Υποθετω ειναι ανυπαντρος.και ανύπαντρος είναι, και χωρίς σχέση
-
τα σήματα απο το ατομικό ρολόι στην γερμανία φτάνουν μέχρι την ελλάδα ??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τα σήματα απο το ατομικό ρολόι στην γερμανία φτάνουν μέχρι την ελλάδα ??Χαλαρά και άνετα. Στη φωτό που ανάρτησα θα δεις ότι δίπλα από το έτος '09 υπάρχει μια πυραμιδούλα. Αυτό σημαίνει ότι το προηγούμενο βράδυ συγχρόνισε αυτόματα. Προσπαθεί να συγχρονίσει κάθε βράδυ 5 φορές. Δεν το επιτυγχάνει κάθε βράδυ βέβαια. Κατά μέσο όρο το πετυχαίνει ένα στα τρία-τέσσερα βράδυα. Υπάρχουν μέρες που κάνει και 6 μέρες να συγχρονίσει. Άλλες μέρες κάνει 5 συγχρονισμούς σερί κάθε βράδυ. Όλα εξαρτώνται από τον καιρό πάνω από Βοσνία - Αλβανία, καθώς και την κατάσταση της ιονόσφαιρας. Ο καιρός ακριβώς πάνω από το Mainflingen όπου βρίσκονται οι αντένες που εκπέμπουν το σήμα δεν παίζει πολύ ρόλο αφού εγώ Αθήνα λαμβάνω υπό γωνία 4 - 5 μοίρες περίπου, οπότε το σημείο ανάκλασης στην ιονόσφαιρα είναι στις προαναφερθείσες χώρες. Ξέχασα να πω ότι λόγω απόστασης δεν λαμβάνω απ' ευθείας αλλά με ιονοσφαιρική ανάκλαση.
Βέβαια, ο ρυθμός που χάνει ώρα το ρολόι είναι τόσο μικρός που το να ανησυχείς μήπως έμεινες πίσω μετά από 5 μέρες συγχρονισμού είναι σαν να θέλεις να διχοτομήσεις την τρίχα. Μιλάμε maximum να χάσεις κάτι εκατοστά δευτερολέπτου ακόμη και μετά 5 μέρες ασυγχρόνιστο. Ακόμη και τότε θα σε προλάβει ο επόμενος συγχρονισμός οπότε θα είσαι 'in' και πάλι με συν πλην κάτι τριισεκατομμυριοστά χωρίς υπερβολή.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα για επαγγελματικους λογους σκεπτομαι να παρω ενα ακριβο ρολοι για να εντυπωσιαζω τους βλαχους...δυστυχως αν και ειμαστε στον 21ο αιωνα ο κοσμος αν σε δει με γραβατα και ρολεξ ψαρωνει χειροτερα απο γκόμενα που ψαχνει θυμα....
Αν και δεν πολυσυμπαθω τα Ρολεξ, γιατι οι πρωτες επαφες ηταν με κατι κακογουστα ολοχρυσα μοντελα (κασα, καντραν και μπρασελε) πραγμα που δεν ειναι κ οτι καλυτερο για τα ματια μου, να τα υπερασπιστω.
Δεν ειναι μονο το ρολεξ που κανει εντυπωση, παντα ενα χρυσο ρολοϊ τραβαει τα βλεματα.
Οσες φορες εχει κατσει να φορεσω το Breitling for Bentley του πατερα μου, ο οποιος ηθελε κατι ποιο διακριτικο και εβαλε το δικο μου, νιωθω τα βλεματα πανω στο χερι!
Και συνηθως το γυριζω να μην φαινεται....πολυ!τώρα μου θυμίζεις φίλο μου που πήρε golf αντί για πόλο, καθότι γιατρός. και σκέφτεται να πάρει μεταχειρισμένη porsche boxter γιατί είναι γιατρός και πρέπει να φαίνεται
Να φαινεται τι;;;;
Οτι δεν ειναι καλος γιατρος και δεν βγαζει αρκετα λεφτα για να παρει μια πραγματικη Porsche 911 και βολευεται με το Boyster?? -
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
τα σήματα απο το ατομικό ρολόι στην γερμανία φτάνουν μέχρι την ελλάδα ??
Χαλαρά και άνετα. Στη φωτό που ανάρτησα θα δεις ότι δίπλα από το έτος '09 υπάρχει μια πυραμιδούλα. Αυτό σημαίνει ότι το προηγούμενο βράδυ συγχρόνισε αυτόματα. Προσπαθεί να συγχρονίσει κάθε βράδυ 5 φορές. Δεν το επιτυγχάνει κάθε βράδυ βέβαια. Κατά μέσο όρο το πετυχαίνει ένα στα τρία-τέσσερα βράδυα. Υπάρχουν μέρες που κάνει και 6 μέρες να συγχρονίσει. Άλλες μέρες κάνει 5 συγχρονισμούς σερί κάθε βράδυ. Όλα εξαρτώνται από τον καιρό πάνω από Βοσνία - Αλβανία, καθώς και την κατάσταση της ιονόσφαιρας. Ο καιρός ακριβώς πάνω από το Mainflingen όπου βρίσκονται οι αντένες που εκπέμπουν το σήμα δεν παίζει πολύ ρόλο αφού εγώ Αθήνα λαμβάνω υπό γωνία 4 - 5 μοίρες περίπου, οπότε το σημείο ανάκλασης στην ιονόσφαιρα είναι στις προαναφερθείσες χώρες. Ξέχασα να πω ότι λόγω απόστασης δεν λαμβάνω απ' ευθείας αλλά με ιονοσφαιρική ανάκλαση.
Βέβαια, ο ρυθμός που χάνει ώρα το ρολόι είναι τόσο μικρός που το να ανησυχείς μήπως έμεινες πίσω μετά από 5 μέρες συγχρονισμού είναι σαν να θέλεις να διχοτομήσεις την τρίχα. Μιλάμε maximum να χάσεις κάτι εκατοστά δευτερολέπτου ακόμη και μετά 5 μέρες ασυγχρόνιστο. Ακόμη και τότε θα σε προλάβει ο επόμενος συγχρονισμός οπότε θα είσαι 'in' και πάλι με συν πλην κάτι τριισεκατομμυριοστά χωρίς υπερβολή.
εγώ έχω ένα ρολόι-ξυπνητήρι-ραδιόφωνο που ρυθμίζεται αυτόματα με την ώρα Γερμανίας μέσω ειδικής κεραίας που έχει. Το πρόβλημα είναι πως ακολουθεί την ώρα της Γερμανίας και όποιος το συμβουλεύεται ακρίτως χωρίς να το ξέρει είναι μια ώρα πίσω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ έχω ένα ρολόι-ξυπνητήρι-ραδιόφωνο που ρυθμίζεται αυτόματα με την ώρα Γερμανίας μέσω ειδικής κεραίας που έχει. Το πρόβλημα είναι πως ακολουθεί την ώρα της Γερμανίας και όποιος το συμβουλεύεται ακρίτως χωρίς να το ξέρει είναι μια ώρα πίσωΆρα πρέπει να είναι από τα παλιά. Στα καινούργια (όπως και στο εικονιζόμενο) υπάρχει ρύθμιση για ζώνη ώρας οπότε με το που την βάζεις είσαι άψογος. Μάλιστα έχει και daylight savings για να μη χάνεις ούτε καν τη θερινή ώρα. Αυτή την αλλάζει σε χειμερινή μόνο του ακριβώς την προβλεπόμενη στιγμή.
Να συμπληρώσω ότι το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται μπαταρία αφού είναι ηλιακό. Από κει και πέρα έχει όλα τα καλά, βαρόμετρο, υψόμετρο, θερμόμετρο, διαγράμματα κλπ. Του προσάρμοσα και μια πυξίδα με υγρή σιλικόνη στο πλάι και είναι 'τούμπανο'.
Για συνθήκες ιονόσφαιρας εδώ http://195.251.203.15/cgi-bin/latest.exe?
-
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
εγώ έχω ένα ρολόι-ξυπνητήρι-ραδιόφωνο που ρυθμίζεται αυτόματα με την ώρα Γερμανίας μέσω ειδικής κεραίας που έχει. Το πρόβλημα είναι πως ακολουθεί την ώρα της Γερμανίας και όποιος το συμβουλεύεται ακρίτως χωρίς να το ξέρει είναι μια ώρα πίσω
Άρα πρέπει να είναι από τα παλιά. Στα καινούργια (όπως και στο εικονιζόμενο) υπάρχει ρύθμιση για ζώνη ώρας οπότε με το που την βάζεις είσαι άψογος. Μάλιστα έχει και daylight savings για να μη χάνεις ούτε καν τη θερινή ώρα. Αυτή την αλλάζει σε χειμερινή μόνο του ακριβώς την προβλεπόμενη στιγμή.
Να συμπληρώσω ότι το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται μπαταρία αφού είναι ηλιακό. Από κει και πέρα έχει όλα τα καλά, βαρόμετρο, υψόμετρο, θερμόμετρο, διαγράμματα κλπ. Του προσάρμοσα και μια πυξίδα με υγρή σιλικόνη στο πλάι και είναι 'τούμπανο'.
Για συνθήκες ιονόσφαιρας εδώ http://195.251.203.15/cgi-bin/latest.exe?
με συγχωρείς, εννοούσα επιτραπέζιο ρολόι. Grundig. Όχι ορολόι χειρός. Παράβλεψή μου.
Και την θερινή ώρα την αντιλαμβάνεται μόνο του. Απλώς πρέπει να ξέρει κανείς το ρολόι για να καταλαβαίνει. Και φυσικά στο ξυπνητήρι να υπολογίζει ανάλογα για να μην ξεχαστεί -
Μου αρέσει πολύ να το χτυπήσω, λέει τιποτα ;
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0333126433
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Μου αρέσει πολύ να το χτυπήσω, λέει τιποτα ;http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0333126433
Είναι eco drive citizen. Έχω τέτοιο από τιτάνιο. Είναι ακριβέστατο και σκυλί αντοχής. Πάρτο.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.