-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σημερα πηγα και ειδα και επαθα πλακα..
Αυριο θα παω να το παρω!
Το Tag δεν μου αρέσει. Άσχημο ρολόι!!!
Το Jaeger-LeCoultre πάλι, κορυφαίο!!!
Το συγκεκριμένο TAG είναι ωραίο, αν και τα αντιπαθώ γενικά. Πολύ μου αρέσει και το TAG HEUER MONACO:
Από το εν λόγω, μιας και μοιάζει αρκετά με το Omega Speedmaster, θα προτιμούσα χαλαρά το Speedmaster βεβαίως
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι, το έχω δει και από κοντά. Καταπληκτικό!! **Εκτός από την τιμή του **:-?
Την οποία μάλιστα κανείς δεν μας λέει, ε;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
***$ 20,000 ***:-? (retail price) για το Jaeger-LeCoultre *Master Compressor Chronograph * 18ct Pink Gold και λουράκι *Chocolate Coloured Alligator *
-
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
***$ 20,000 ***:-? (retail price) για το Jaeger-LeCoultre *Master Compressor Chronograph * 18ct Pink Gold και λουράκι *Chocolate Coloured Alligator *
ΤΙ;;; Έχει λουράκι από Αλιγάτορα;;; Ε δεν θα το πάρω! Κρίμα και μου άρεσε, αλλά τώρα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
-
Μόλις τώρα βρήκα αυτό το thread, πολύ ενδιαφέρον! Δύσκολο να βρείς άλλους ανθρώπους που να ξέρουν και να εκτιμούν τα καλα ρολόγια (πλην Rolex βεβαίως...)
Λοιπόν, αυτό που φοράω ανελλιπώς τα τελευταία 7 χρόνια είναι ένα IWC GST Chrono Automatic Ti. Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.watches.co.uk/lrg_display.ph ... bc1a341590Τι να πω γι αυτό...πανέμορφο για τα γούστα μου, συνδυάζει σπορ και κλασσική εμφάνιση, εκπληκτική αντοχή και αξιοπιστία, αδιάβροχο στα 120μ, εξαιρετικά άνετο στο χέρι λόγω τιτανίου και... δεν το βλέπεις παντού.
-
Ο χρήστης PKATV έγραψε:
Μόλις τώρα βρήκα αυτό το thread, πολύ ενδιαφέρον! Δύσκολο να βρείς άλλους ανθρώπους που να ξέρουν και να εκτιμούν τα καλα ρολόγια (πλην Rolex βεβαίως...)
Λοιπόν, αυτό που φοράω ανελλιπώς τα τελευταία 7 χρόνια είναι ένα IWC GST Chrono Automatic Ti. Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.watches.co.uk/lrg_display.ph ... bc1a341590Τι να πω γι αυτό...πανέμορφο για τα γούστα μου, συνδυάζει σπορ και κλασσική εμφάνιση, εκπληκτική αντοχή και αξιοπιστία, αδιάβροχο στα 120μ, εξαιρετικά άνετο στο χέρι λόγω τιτανίου και... δεν το βλέπεις παντού.
Πολύ καλή επιλογή....well done
-
Υπάρχει όμως και το ατσάλινο με περίπου 6.500€
-
-
Πολύ καλή επιλογή....well done
Thanks !!!
-
Εγω εχω το παρακατω και δεν το βγαζω ποτε απο το χερι μου....
Εχω κ ενα απλο 'Cartier Roadster 2004 Athens Olympics Limited Edition'
Αλλα δεν βρησκω φωτο πουθεναK ενα Frank Muller 'Long Island', 'Crazy Hours'
Αλλα, ουτε γι αυτο δεν βρησκω φωτο της προκοπης.... -
Λοιποοοοον, ειμαι μετα3υ των 2 Ωmega Speedmaster:
DATE (Mαυρο) vs DAY-DATE (Μπλε):
vs
DATE:
movement
Caliber: Omega 1152
Self-winding movement with rhodium-plated finish
Power Reserve: 44 hours
crystal
Scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment inside
case & dial
Stainless steel case
Black dial
water resistance
Down to: 30 meters
100 feet
functions
Date
Chronograph
Tachymeter
**Τιμη: **
1,550 EυρωDAY-DATE:
movement
Caliber: Omega 1151
Self-winding chronograph movement with rhodium-plated finish
Power Reserve: 44 hours
crystal
Scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment inside
case & dial
Stainless steel case
Blue dial
water resistance
Down to: 30 meters
100 feet
functions
Day-Date
Chronograph
Small seconds
24 hours
Tachymeter
**Τιμη: **
1,850 ΕυρωΤο μεν DATE ειναι πιο κλασσικο/διακριτικο κ διαχρονικο (φοριεται ανετα κ με κοστουμι), το δε DAY-DATE πιο τυπαδικο/γιαπικο. Ειμαι πραγματικα σε διλημμα.
Η δικη σας αποψη? Δε νομιζω να με βγαλει απο το διλημμα αλλα ελπιζω να βοη8ησει καπως. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα αυτό:
γιατί έχει το κουρδιστήρι αριστερά, και ρυθμίζεται χωρίς να το βγάλω από το (δεξί) χέρι. Εννοείται ότι το ρολόι το φοράω πάντα, ακόμα και στον ύπνο
'krus...' για απάντα . Αντέχει σε σκληρή χρήση το 'δεξιοτίμονο';
Γιατί το timberland αρχίζει και κάνει κάτι τρελά και μάλλον πάει για σκουπιδοτενεκέ. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Η δικη σας αποψη? Δε νομιζω να με βγαλει απο το διλημμα αλλα ελπιζω να βοη8ησει καπως.Aντε και τελικά είπα να μην ποστάρω τίποτα γιατί δεν πολυγούσταρα αλλά τέλος πάντων, μια και ρωτάς
Εχω το 'Day-date' ακριβώς έτσι όπως το ποστάρεις. Το είχα πάρει από τον την Πάτρα πριν 4 χρόνια. Η τιμή του τότε ήταν ελαφρώς υψηλότερη.
Μάλλον πρέπει να ήταν στα 'νιάτα του' τότε.Είναι πολύ όμορφο , με τα δικά μου τα κριτήρια. Βέβαια μου αρεσει το μπλε χρώμα.
Είναι πολύ γερό, το φορώ συνέχεια, δε μου έχει πάθει τίποτα και δεν έχει τραβήξει και λίγα. 'Χάνει' περίπου 3 λεπτά την εβδομάδα. Στην Omega που το είχα πάει πριν 3 χρόνια, μου είχαν πει ότι, καλού κακού, να μην το βάζω σε νερό, πράγμα και το οποίο τηρώ.
Δυστυχώς δε μπορώ να γράψω κάτι άλλο , διότι δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα 'ρολόγια'.
Αν θες κάτι όμορφο και γερό χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία, βάλτο στις υποψήφιες αγορές σου.
Αν θες κάτι άλλο και το γνωρίζω, ευχαρίστως. -
Ευχαριστω πολυ TRAVELLER για τον 'κοπο'!
H τιμη του ειναι μετα την εκπτωση. Aρχικη: Ε2,100.
Αρχικη του Date: E1,710 -
Kανενας κόπος. Να σαι καλά
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Λοιποοοοον, ειμαι μετα3υ των 2 Ωmega Speedmaster:DATE (Mαυρο) vs DAY-DATE (Μπλε):
Το μεν DATE ειναι πιο κλασσικο/διακριτικο κ διαχρονικο (φοριεται ανετα κ με κοστουμι), το δε DAY-DATE πιο τυπαδικο/γιαπικο. Ειμαι πραγματικα σε διλημμα.
Η δικη σας αποψη? Δε νομιζω να με βγαλει απο το διλημμα αλλα ελπιζω να βοη8ησει καπως.Από τα δύο, το DATE.-
Στη θέση σου, θα πήγαινα για το ORIGINAL moon watch ωστόσο, το οποίο είναι αυτό:
Προσωπική επιλογή, ειδικά αυτό, όπου τα τρία κυκλάκια δείχνουν τη Γη, τη Σελήνη και τον Άρη. ΟΚ, είναι λίγο πιο extreme. Ιδού:
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα αυτό:
γιατί έχει το κουρδιστήρι αριστερά, και ρυθμίζεται χωρίς να το βγάλω από το (δεξί) χέρι. Εννοείται ότι το ρολόι το φοράω πάντα, ακόμα και στον ύπνο
'krus...' για απάντα . Αντέχει σε σκληρή χρήση το 'δεξιοτίμονο';
Γιατί το timberland αρχίζει και κάνει κάτι τρελά και μάλλον πάει για σκουπιδοτενεκέ.Το ρολογάκι είναι ΘΗΡΙΟ Φρανκ, και φτού να μην το ματιάσω. Έχει φάει γερές στούκες στο σκάφος, παρόλο που δεν το έχω πολύ καιρό. Το ιαπωνικό ατσάλι είναι από τα καλύτερα, ο μηχανισμός δοκισμένος εδώ και δεκαετίες, αυτόματο είναι (=άνοιγμα ΠΟΤΕ!), φούλ αδιάβροχο είναι. Στην Ελλάδα, μετά από σχετικό παζάρι, θα το πάρεις
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ελπίζω να βοήθησα
Βοήθησες στο να κάνω τις επιλογές μου δύο (citizen & seiko) αντί για μία (citizen) . Η seiko είναι από τις συμπάθιές μου εδώ και πολλά χρόνια.
Το citizen το έχω βρεί με 180 ευρώ 'φιλική' τιμή από κατάστημα που αγοράζω ρολόγια. Θα γίνει επίσκεψη και για το seiko και για να δώ τι θα κάνω (συν τη διαδικτυακή έρευνα) . Θα έχετε νέα για την αγορά. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με 'ταπεινό' Buler, ούτε καν ξέρω μοντέλο, 8ετίας και βάλε. Σκυλί μάυρο, δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο!
[snip]Με βάλατε σε... τριπάκι τελικά (τι είσαστε σεις ρε :-P) κι άρχισα να ψάχνω πάλι. Λοιπόν, το... ωρολόγιον είναι 10ετίας (αγορά στις 23-9-1995) και συγκρίνοντας το dial και τους 3 δείκτες στiς παρακάτω φωτό, μάλλον πρόκειται για πρόγονο του σημερινού Ocean Conqueror (δεξιά φωτό) που ονομαζόταν Super Diving.
Να προσθέσω επίσης, πως τα Buler (θέλει IE) είναι απο τα καλύτερα οικονομικά (σχετικά) ρολόγια που κυκλοφορούν.
Hint: κοιτάξτε τη συλλογή Racing Star
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.