-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι και τσίπης... Ένα δωράκι θέλω να κάνω, άσε που τα features των suunto (που άρεσαν σε μένα ) δεν πρόκειται να τα εκμεταλλευτεί... Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, οπότε...Τα casio τα βρίσκουμε σε καλύτερες τιμές στο ίντερνετ γενικότερα;
Ψάξε και στο minitel...
Nαι το ξέρω είμαι κρύος... -
..υπαρχει ακομα το μινιτελ???
-
Αν υπάρχουν ακόμα δεινόσαυροι υπάρχει και το μινιτέλ
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Εγώ είχα πάρει για το στρατό από ένα μαγαζάκι στη Γούναρη (πολύ ευγενικός κύριος) ένα Jaga με 12 ευρώ, με χρονόμετρο, ξυπνητήρι, ημερομηνία, φωτισμό. Μετά από 4 χρόνια δουλεύει ακόμα με την ίδια μπαταρία.
αν μιλαμε για το ιδιο (που μαλλον μιλαμε με βαση τα χρονια που λες) 2ε απο το κψμ της κορινθου και ακομα παει...ειναι το νιβα των ρολογιων ετσι οπως του φερομαι και οπως του φερθηκε η θητεια σε γνωστα κατσαβραχα της μεσογειου...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Εγώ είχα πάρει για το στρατό από ένα μαγαζάκι στη Γούναρη (πολύ ευγενικός κύριος) ένα Jaga με 12 ευρώ, με χρονόμετρο, ξυπνητήρι, ημερομηνία, φωτισμό. Μετά από 4 χρόνια δουλεύει ακόμα με την ίδια μπαταρία.
αν μιλαμε για το ιδιο (που μαλλον μιλαμε με βαση τα χρονια που λες) 2ε απο το κψμ της κορινθου και ακομα παει...ειναι το νιβα των ρολογιων ετσι οπως του φερομαι και οπως του φερθηκε η θητεια σε γνωστα κατσαβραχα της μεσογειου...
Tο Niva των ρολογιώνε είναι το τζι-σοκ φιλλλαράγκι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Εγώ είχα πάρει για το στρατό από ένα μαγαζάκι στη Γούναρη (πολύ ευγενικός κύριος) ένα Jaga με** 12 ευρώ**, με χρονόμετρο, ξυπνητήρι, ημερομηνία, φωτισμό. Μετά από 4 χρόνια δουλεύει ακόμα με την ίδια μπαταρία.
Αίσχος, θα πάω να ζητήσω τα 10 ευρώ πίσω
On topic: πήρα πρόσφατα ένα certina από ένα μαγαζάκι που έκανε εκποίηση, περίπου 150 ευρώ, όχι κι άσχημα:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σου βγάζουν την πίστη, κάνουν καλά μόνο μισό πράγμα και θέλουν κάθε 3 και λίγο μερεμέτια;
-
Το δικό μου NIVA για το στρατό ήταν ένα SWATCH automatic quartz (δεν θυμάμαι το εμπορικό όνομα της τεχνολογίας που στη SEIKO λέγεται ΚΙΝΕΤΙC) που έβγαλε, 2 ΔΑΕ, 1 αντάρτικο, ΛΥΒ, σκοινάκια, δύο επιθεωρήσεις ΓΕΠΣ, δύο επιθεωρήσεις ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ, πλωτά και άντεξε μερικές δεκάδες ασκήσεις πυρ και κίνησης κ.α.
Το συγκεκριμένο ρολόι είναι σε σύνταξη και το μπρασελέ του είναι μπιμπικωτό από τα χτυπήματα στις πέτρες αποτέλεσμα της συνεχούς επαφής του με την Ελληνική (και μόνον) Φύση....
-
Κάποια γνώμη για τα Nautica ? Αξίζουν σαν μηχανισμοί / ποιότητα η έχουν μόνο το name? Να δώσω λεφτά η δεν αξίζουν?
-
Ξερουμε στη Πατρα καποιο καλο μαγαζι που να κανουν αλλαγες μπαταριων (χωρις γρατσουνιες στο πισω μερος γιατι εχω δει τα απιστευτα) - στεγανοποιησεις - αφαιρεση γρατσουνιων απο κασα και μπρασελε?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Στο τελευταίο τεύχος των 4Τ έχει ένθετο με ρολόγια...Καλά, πάλι τις φτηνάτζες βρήκατε να μοστράρετε;
Δυστυχώς, το 80% των μοντέλων για τους περισσότερους από εμάς (φαντάζομαι) αποτελούν όνειρα θερινής (εν μέσω Φθινοπώρου) νυκτός
Ακριβώς. Είναι καλό για χάζεμα το ένθετο αλλά σίγουρα όχι για κάποιον που θέλει να αγοράσει ρολόι. Τώρα εάν τα έχει ώστε να χτυπήσει σχεδόν 30Κ ρολόι, θα θέλα να τον βρείτε και να του προτείνετε φωτογράφιση του γκαράζ του!!!
Ξέρω αρκετούς με τέτοια ρολόγια και στο γκαράζ έχουν καλά αμάξια αλλά μη φανταστείς και Ferrari...
-
Εγώ νομίζωγενικά ότι μια φτηνή και πολύ καλή λύση είναι τα Swatch,μία ενδιάμεση λύση τα FolliFollie και τέλος τα Τag Heuer τα φθηνά...μέχρι εκεί για ρολόι...όταν βγω στην αγορά εργασίας τότε θα δείξει...
Να η φετινή συλλογή της FF...νομίζω ότι είναι πολύ ωραία...
http://www.follifollie.com/gr/men/index.htm
ένα που έχω αγοράσει...ενώ εγώ έκανα ράμματα μετά από πτώση,το ρολόι μου (FolliFollie) δεν έπαθε τπτ...παρά το ότι σύρθηκα για αρκετά μέτρα...και παρά το γεγονός ότι έπεσα με το αριστερό χέρι που είχα παντού μώλωπες αλλά και που φόραγα το ρολόι,το ρολόι δεν έπαθε το παραμικρό εκτός του ότι καταστράφηκε το λουρί που ήταν δερμάτινο... -
ερωτηση προς τους ειδικους του φορουμ. Καιρο τωρα θελω να παρω ενα καπως καλο ρολοι, και εχω βαλει στο ματι αυτο, και επειδη τα Χριστουγεννα θα παω στην Αμερικη ισως το χτυπησω απο εκει.
http://www.authenticwatches.com/longine ... 34516.html' target='_blank' target='_blank
αξιζει τα 1300-1500 ευρω; Σαν μηχανισμος τι λεει; μπορω να το βρω πιο κατω; ( ανεβηκε και το δολλαριο γμτ, τωρα βρηκε )
-
Σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο on line αγοράs σε περίπτωση που το βρείs σε πιό συμφέρουσα τιμή αγοράs η μιλάμε αποκλειστικά για αγορά απο κατάστημα;
Σε περίπτωση που το πάρειs από Αμερική,έχειs ψάξει τι παίζει με το θέμα εγγύηση;
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
ερωτηση προς τους ειδικους του φορουμ. Καιρο τωρα θελω να παρω ενα καπως καλο ρολοι, και εχω βαλει στο ματι αυτο, και επειδη τα Χριστουγεννα θα παω στην Αμερικη ισως το χτυπησω απο εκει.
http://www.authenticwatches.com/longine ... 34516.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
αξιζει τα 1300-1500 ευρω; Σαν μηχανισμος τι λεει; μπορω να το βρω πιο κατω; ( ανεβηκε και το δολλαριο γμτ, τωρα βρηκε )
Αξίζει, ναι. Η Longines έχει κάνει γερό come back τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά, τα προτιμώ με δερμάτινο, όλα της τα μοντέλα.
-
Αξίζει, ναι. Η Longines έχει κάνει γερό come back τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά, τα προτιμώ με δερμάτινο, όλα της τα μοντέλα.
ντροπη μου τωρα το ειδα
ευχαριστω krus για την απαντηση.Oντως και σε αλλα μοντελα που εχω δει ταιριαζει αρκετα στο στυλ τους το δερματινο λουρακι, αλλα για καποιο (αδιευκιρνιστο ) λογο δεν μου καθονται τοσο καλα οσο τα μεταλλικαΣκέφτεσαι και το ενδεχόμενο on line αγοράs σε περίπτωση που το βρείs σε πιό συμφέρουσα τιμή αγοράs η μιλάμε αποκλειστικά για αγορά απο κατάστημα;
Σε περίπτωση που το πάρειs από Αμερική,έχειs ψάξει τι παίζει με το θέμα εγγύηση;
για την εγγυηση δεν ξερω καθολου τι παιζει, λογικα δεν θα υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα για αγορα απο καταστημα (international εργοστασιακη δεν θα ειναι ; )
Oσον αφορα αγορα απο το internet αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα απο αυτη που δυνητικα μπορει να βρεθει σε καταστημα στην Αμερικη λογικα δεν θα ειχα προβλημαστα ιδια λεφτα πανω κατω τι αλλο θα προτεινατε ;(ανεξαρτητως χρονογραφου )
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
ντροπη μου τωρα το ειδα
ευχαριστω krus για την απαντηση.Oντως και σε αλλα μοντελα που εχω δει ταιριαζει αρκετα στο στυλ τους το δερματινο λουρακι, αλλα για καποιο (αδιευκιρνιστο ) λογο δεν μου καθονται τοσο καλα οσο τα μεταλλικαστα ιδια λεφτα πανω κατω τι αλλο θα προτεινατε ;(ανεξαρτητως χρονογραφου )
Και μενα δεν μου αρεσουν τα δερματινα λουρακια, οτι και να γινει φθειρονται εν τελει και για σωστη συντηρηση πρεπει να αποφευγεις το νερο. Μπρασελε γενικως απο μενα και ειναι και πιο ωραιο εμφανισιακα
Στα 1300-1500 ευρω που λες μου ερχονται μερικα στο μυαλο:
Breitling Airwolf, Windrider ,Navitimer
Omega Speedmaster και Seamaster
απο TAG νομιζω καπου εκει κυμαινεται και το Carrera με το AquaracerΕμ, τι αλλο... Βασικα τι ακριβως ψαχνεις, κατι παρομοιο με το Longines που ποσταρες? (πολυ ωραιο btw )
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Στα 1300-1500 ευρω που λες μου ερχονται μερικα στο μυαλο:
Breitling Airwolf, Windrider ,Navitimer
Omega Speedmaster και Seamaster
απο TAG νομιζω καπου εκει κυμαινεται και το Carrera με το AquaracerΕμ, τι αλλο... Βασικα τι ακριβως ψαχνεις, κατι παρομοιο με το Longines που ποσταρες? (πολυ ωραιο btw )
θα ηθελα κατι πιο formal οπως το longines(εχω φαει σκαλωμα με τους λατινικους αριθμους), οποτε το aquaracer ισως ειναι λιγο πιο σπορ απο οτι θελω (και μαλλον πιο πανω απο το budget, οπως και το breitling αρκετα πιο πανω) ,ισως το carrera (χωρις το χρονογραφο γιατι παλι ανεβαινουμε) και σιγουρα το seamaster. Αλλα μαλλον θα καταληξω εκει που ημουν αρχικα
-
παιρνεις με 1500 ευρω Omega Speedmaster?!?!
απο που?? -
Aπο την boutique
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.