-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τσιμπησα αυτο...
CITIZEN ECO DRIVE SKYHAWK JY0005-50E
Με τα μεταφορικα ~$390
http://i3.ebayimg.com/07/i/000/ff/bf/3203_1.JPGΠεριμενω να μου ρθει με το ταχυδρομιο αυτες τις μερες
Από πού το πήρες Άλεξ; Ψήνομαι.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Χαιρετώ το κοινό του thread Η εμπειρία μου στον χώρο του ρολογιού εκτείνεται σε... μισή μέρα ψάξιμο οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας.Ψάχνω ένα ρολόι που να μην καταλαβαίνει εύκολα από ζημιές γιατί θα είναι καθημερινής χρήσης.
Θα ήθελα να αποφύγω φτηνιάρικες λύσεις τύπου λουράκι από καουτσούκ, όμως το budget είναι στα 120 ευρώ max
Δεν μου πολυαρέσουν τα ψηφιακά εκτός από εξαιρέσεις τύπου Suunto που όμως είναι εκτός δυνατοτήτων μου αυτή τη στιγμή.
Έχω βρει ενδιαφέροντα τα εξής:
85 ευρώ
120 ευρώΠαρέλειψα κι ένα τρίτο για το οποίο θα μπορούσα να κάνω μια μικρή οικονομική εξαίρεση
είναι Fossil και είναι στα 160 ευρώ, πολύ όμορφο δεν ξέρω όμως μηχανικά τι λέει σαν μάρκα -
omega seamaster 120m quartz,δωρο απο οταν ειχα μπει στη σχολη.
μου αρεσει,δε σκοπευω ποτε να το αντικαταστησω και μαλλον θα με θαψουν με αυτοεδω και 6 χρονια δε μου εχει βγαλει τιποτα,πριν απο μισο χρονο του αλλαξα μπαταρια δε χανει καθολου δευτερολεπτα(ενας μηχανισμος θεωρειται πως λειτουργει σωστα αν χανει μεχρι 10' το μηνα αν θυμαμαι καλα,τα quartz ομως δε χανουν γενικα σε σχεση με τα αυτοματα)
το μονο που μου ειχε βγαλει παλιοτερα ηταν στραβωμα στο κουμπωμα γιατι το φορουσα στο γυμναστηριο(αλλαγη κουμπωματος τοτε καμια 40αρα ευρω),τωρα ομως που απεχω απο οποιαδηποτε μορφη αθλητισμου(και σωματικης κινησης γενικα) δεν τιθεται θεμα να μου ξανασυμβει το ιδιο
ΥΓ οταν εχει πολυ ηλιο με τυφλωνει
-
Εγώ εδώ και δύο χρόνια έχω αυτό http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&id_collection=4&id_product=7 σαν δώρο αρραβώνα (έγινε και ο γάμος δεν το πήρα και έφυγα ). Το φοράω καθημερινά. Όταν το είχα αγοράσει ρώτησα τον ωρολογοποιό αν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση επειδή είναι αυτόματο και μου είπε 'να το φοράς'. Τον άκουσα και εγώ και είναι όλα μια χαρά. Εξάλλου τι νόημα έχει να πάρεις ένα ρολόι 1250€ και να το έχεις κρυμμένο σε ένα συρτάρι. Το θέμα είναι να το φοράς και να το ευχαριστιέσαι.
Όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε ακριβό ρολόι το νου σας γιατί οι τιμές παίζουν πολύ. Εγώ το δικό μου το έβρισκα από 1250-1900.
Σαν μάρκα τυχαία έπεσα πάνω της μια μέρα που χάζευα μία βιτρίνα στη Βουκουρεστίου.Όνειρό μου Zenith και Breitling. Άπιαστο όνειρο Ulysse Nardin. (Ειδικά στα τελευταία είχα βρει και τιμοκατάλογο με τιμές από 18.000 - 300.000 και είχε και κάποια κατόπιν παραγγελίας.)
Αλλά την υγειά μας να έχουμε και όλα τ' άλλα.
-
Εγω αγορασα μεσω e-bay ενα Citizen eco-drive skyhawk
Και το περιμενω απο τις 4/10 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσιμπησα αυτο...
CITIZEN ECO DRIVE SKYHAWK JY0005-50E
Με τα μεταφορικα ~$390
http://i3.ebayimg.com/07/i/000/ff/bf/3203_1.JPGΠεριμενω να μου ρθει με το ταχυδρομιο αυτες τις μερες
-
Επειδή ψήνεσαι πολλή ώρα, γύρισε πλευρό, μην αρπάξεις!
-
Aπό χθες το βράδυ. Ούτε κότσι να ήμουν.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ειχα παρει αλλα 2 κομματια, χωρις προβλημα.
Το δικο μου εχει κολλησει στο τελωνειο για καποιο λογο και δεν ξερω τι να κανω.... -
μουρθε αυτο το ασπρο που ειχα βαλει στην σελ.141.
τελικα δεν ειναι μεγαλο , μεσαιο μεγεθος περισσοτερο. -
Επειδή μέχρι τώρα είχα ένα Swatch με ελαστικό μπρασελέ και δεν σκαμπάζω, τι είναι πιο ανθεκτικό για καθημερινή χρήση; Δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ;Το δερμα μπορει , αναλογα με την ποιοτητα και την επεξεργασια , να φθαρει γρηγοροτερα, να σαπισει κτλ. Ιδιαιτερα αμα βρεχεται.
Το μεταλικο μπρασελε το πολυ πολυ να χαρακτει.
Αρκετα ανθεκτικα (και πιο ελαφρυα) ειναι τα λουρακια απο καουτσουκ.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ;
Το δερμα μπορει , αναλογα με την ποιοτητα και την επεξεργασια , να φθαρει γρηγοροτερα, να σαπισει κτλ. Ιδιαιτερα αμα βρεχεται.
Το μεταλικο μπρασελε το πολυ πολυ να χαρακτει.
Αρκετα ανθεκτικα (και πιο ελαφρυα) ειναι τα λουρακια απο καουτσουκ.
Μάλιστα. Σε ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αρκετα ανθεκτικα (και πιο ελαφρυα) ειναι τα λουρακια απο καουτσουκ.Στα service 5νταετίας οι καλές εταιρίας σου βγάζουν και τις γρατσουνιές από το μπρασελέ.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Παρέλειψα κι ένα τρίτο για το οποίο θα μπορούσα να κάνω μια μικρή οικονομική εξαίρεση
είναι Fossil και είναι στα 160 ευρώ, πολύ όμορφο δεν ξέρω όμως μηχανικά τι λέει σαν μάρκαΤίποτα απολύτως. Με 160 ευρώ παίνεις ΡΟΛΟΙ (σα να λέμε Seiko ή Citizen).
-
Ωραίο είναι αυτό ρε παιδιά
-
Το φτηνότερο κινέτικ πόσο πάει? Ακόμα άκουσα ότι και η σίτιζεν έβγαλε μηχανισμό με αντίστοιχες ικανότητες των κινέτικ. Αν ναι θα έψαχνα κάτι σε τέτοιο με μία καλή κάσα τουλάχιστον 100άρα...
Τα ρολόγια από τιτάνιο έχουν καλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές? Εκτός από το σπέσιαλ χρώμα είναι πολύ πιο ελαφριά!
-
η σιτιζεν βαζει το eco-drive σε παρα πολλα ρολογια , αντιθετα το σεικο κινετικ to βαζουν μονο σε πιο high -end μοντελα. το eco-drive βγηκε 10 χρονια μετα τo κινετικ 1995 - 85. φορτιζει απο στο φως οχι απο κινηση οπως το κινετικ. νομιζω ειναι καθαρα θεμα σχεδιασμου δηλαδη πιο ρολοι σου αρεσει περισσοτερο καθως εχουν πανω-κατω τις ιδιες αποδωσεις χωρις φορτιση , + το οτι τα σιτιζεν ειναι πιο φτηνα . ενω το kinetic το βρισκεις μονο σε μεγαλου μεγεθους ρολογια. αυτα , καποιος με περισσοτερες γνωσεις θα στα πει καλυτερα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρέλειψα κι ένα τρίτο για το οποίο θα μπορούσα να κάνω μια μικρή οικονομική εξαίρεση
είναι Fossil και είναι στα 160 ευρώ, πολύ όμορφο δεν ξέρω όμως μηχανικά τι λέει σαν μάρκαΤίποτα απολύτως. Με 160 ευρώ παίνεις ΡΟΛΟΙ (σα να λέμε Seiko ή Citizen).
Πολύ ωράιο το FOSSIL πάντως,από τη φώτο δείνει ακριβότερης κατηγορίας..
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.