-
πολύ καλό
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σας ευχαριστώ...Καλά είναι.
Τα ηχεία που βρίσκονται; Στο μπρασελέ;Τι? Εχουν ηχεία? Πώς δεν το πρόσεξα?
Συζήτηση με τον tm:
NO: να τα νέα μου ρολόγια
ΤΜ: α μπράβο, ωραία είναι, το 5αρι δε μου πολυαρέσει μόνο, στο άλλο μου τη δίνουν οι βιδούλες που έχει μέσα στο καντράν, αλλά τέλος πάντων... Ποιο θα φοράς καθημερινά?
ΝΟ: το Casio μου.
ΤΜ:+1 στον ΤΜ
-
ρε παιδια ενα ρολόι που εχει δερματινο λουρι φαρδί πιο μεγαλο απο το ρολόι και το ρολόι ειναι πανω στο λουρί! αν καταλάβατε τι σας λέω ξερεται πιο ειναι?
σαν πρωτη ματια φενεται ενα μαυρο διακοσμητηκο πετσινο λουρι απο αυτα τα φαρδια που φοράνε στους καρπούς και το ρολόι βρησκετε πανω στο λουρί δηάδη το πισω μερος του δεν ερχεται σε επαφή με το δερμα αλλα με το λουράκι του!δεν μπορω να σας το περιγραψω διαφορετικά!
-
Κατάλαβα τι ρολόι λες, έχω δει από διάφορες εταιρείες τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τώρα συγκεκριμένα..
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
ρε παιδια ενα ρολόι που εχει δερματινο λουρι φαρδί πιο μεγαλο απο το ρολόι και το ρολόι ειναι πανω στο λουρί! αν καταλάβατε τι σας λέω ξερεται πιο ειναι?σαν πρωτη ματια φενεται ενα μαυρο διακοσμητηκο πετσινο λουρι απο αυτα τα φαρδια που φοράνε στους καρπούς και το ρολόι βρησκετε πανω στο λουρί δηάδη το πισω μερος του δεν ερχεται σε επαφή με το δερμα αλλα με το λουράκι του!δεν μπορω να σας το περιγραψω διαφορετικά!
Kάτι τέτοιο εννοείς:
Δεν είναι ένα ρολόι. Κατά καιρούς αρκετοι κατασκευαστές έχουν παρουσιάσει τέτοια.
-
Μπραβο αυτο το στυλ λεω!!! α μαλιστα οποτε πρεπει να το ψαξω..
-
http://www.xspo.de/store/product_info.p ... ass-p-3840 και για το βουνό καλό μου φαίνεται
-
Ρε nolympie ζηλεψα με τις αγορες σου και παρηγγειλα αυτο
http://japanwatch.ciao.jp/auctionP/snp015/snp01511.jpg
Αντε να δω αν τα καταφερω με τις ιντερνετικες αγορες μιας και ειναι πρωτη μου.
-
ζουλιαρη!
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ρε nolympie ζηλεψα με τις αγορες σου και παρηγγειλα αυτοhttp://japanwatch.ciao.jp/auctionP/snp015/snp01511.jpg
Αντε να δω αν τα καταφερω με τις ιντερνετικες αγορες μιας και ειναι πρωτη μου.
Με γειες....
Όμορφο! Δεν βγαίνει με μαύρη πλάκα? Από ποιο μαγαζί?
-
Ε καθοτι νεος στις ηλ.αγορες μου το εφαγαν τελευταια στιγμη. Θα επανελθω ομως. Μαγαζι αυτο:
http://myworld.ebay.es/lavie1008/
Ηθελα ενα με λευκο εσωτερικο μιας και δεν εχω κανενα σε αυτο το συνδιασμο.
-
-
Εχω στην κατοχη μου ενα seiko χρονογραφο τον οποιο τον ειχα αγορασει πριν απο 5 χρονια στο λονδινο που σπουδαζα 200 λιρες αγγλιας. Ενα ρολοι που ουδεποτε ειχε βγαλει καποιο προβλημα και ημουν παντα ευχαριστημενος.
ΑΛΛΑ πριν μερικες ημερες, και ενω ολο το καλοκαιρι δεν το φορεσα, σταματησε να δουλευει. Το πηγε ο πατερας μου στην αντιπροσωπεια και του ζητησαν 100 ΕΥΡΩ για το service!!!
60 ευρω για σερβις και 40 ευρω για να δουλευει και το ξυπνητηρι. Ειναι δυνατον ρε παιδια αυτες οι τιμες για σεικο? Οσο ακριβο και να ειναι..
Διαφωτιστε με σας παρακαλω...Περιττο να πω, πως εδωσα το ΟΚ και θα παω να το παραλαβω τελος της εβδομαδας πληρωνοντας 100 ευρω....
-
ενταξει, το ξυπνητηρι τι το ηθελες?
σε 5 χρονια να πληρωσεις 100 ευρω για να σου κρατησει αλλα 5 δε νομιζω να ειναι πολλα... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει, το ξυπνητηρι τι το ηθελες?
σε 5 χρονια να πληρωσεις 100 ευρω για να σου κρατησει αλλα 5 δε νομιζω να ειναι πολλα...XAXA...το ιδιο ακριβως ειπε και ο πατερας μου..αλλα δεν μπορω μισες δουλειες δυστυχως. Εκτος αυτου, σκεφτομαι να το πουλησω για να παρω ενα εντελως διαφορετικου τυπου ρολοι, οποτε θα ηθελα να εινα στην καλυτερη κατασταση για τον επομενο ιδιοκτητη.
Μολις το παραλαβω, θα ανεβασω φωτος μηπως και ενδιαφερεται κανενας!
-
φιλε κρουσενστερν θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και στο τελευταιο τευχος των 4τ εχει την φωτο σου στην αρχη,ποιο ρολοι ειναι αυτο που φορας?μου φαινεται επισης οτι ειναι λιγο μεγαλο για τον καρπο σου η κανω λαθος?γιατι και εγω ιδιο καρπο εχω......
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ε καθοτι νεος στις ηλ.αγορες μου το εφαγαν τελευταια στιγμη. Θα επανελθω ομως. Μαγαζι αυτο:http://myworld.ebay.es/lavie1008/
Ηθελα ενα με λευκο εσωτερικο μιας και δεν εχω κανενα σε αυτο το συνδιασμο.
Καλά σε λέει ζηλιάρη ο άλλος.
Από εκεί πήρα και το δικό μου, νομίζω (το άλλο όμως).
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
φιλε κρουσενστερν θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και στο τελευταιο τευχος των 4τ εχει την φωτο σου στην αρχη,ποιο ρολοι ειναι αυτο που φορας?μου φαινεται επισης οτι ειναι λιγο μεγαλο για τον καρπο σου η κανω λαθος?γιατι και εγω ιδιο καρπο εχω......Eίναι αυτό:
Μεγάλο για τον καρπό μου... ίσως. Εγώ καλό το βρίσκω, αλλά δεν θα έπαιρνα μεγαλύτερο βέβαια. Σαν διάμετρος κάσας δεν είναι υπερβολικό (Φ40), αλλά έχει δύο μεγάλες κορώνες που το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
φιλε κρουσενστερν θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και στο τελευταιο τευχος των 4τ εχει την φωτο σου στην αρχη,ποιο ρολοι ειναι αυτο που φορας?μου φαινεται επισης οτι ειναι λιγο μεγαλο για τον καρπο σου η κανω λαθος?γιατι και εγω ιδιο καρπο εχω......
Eίναι αυτό:
Μεγάλο για τον καρπό μου... ίσως. Εγώ καλό το βρίσκω, αλλά δεν θα έπαιρνα μεγαλύτερο βέβαια. Σαν διάμετρος κάσας δεν είναι υπερβολικό (Φ40), αλλά έχει δύο μεγάλες κορώνες που το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο.
πολυ ωραιο...σε ευχαριστω φιλε σπυρο
-
Το ίδιο έχω κι εγώ με άσπρο καντράν.
Κάποιες στιγμές δείχνει όντως μεγαλύτερο απ'όσο πρέπει για το (λεπτό, σχετικά) χέρι μου, αλλά είναι ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάς.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.