-
http://www.chinavasion.com/product_info ... splay-4gb/
-
panerai κανείς;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
panerai κανείς;;Σε 40άρι (και μόνο), θα φορούσα ευχαρίστως. Τα κανονικά (45άρια) είναι πελώωωωρια για το γούστο μου. Μου αρέσει το νέτο-σκέτο design τους πάντως, αν και από μηχανισμούς δεν είναι και τίποτα κορυφαίο.
Radiomir ή Luminor?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
panerai κανείς;;
Σε 40άρι (και μόνο), θα φορούσα ευχαρίστως. Τα κανονικά (45άρια) είναι πελώωωωρια για το γούστο μου. Μου αρέσει το νέτο-σκέτο design τους πάντως, αν και από μηχανισμούς δεν είναι και τίποτα κορυφαίο.
Radiomir ή Luminor?
44άρι ή 45άρι λέω.
Γενικά κάτι απο την Historic Collection (σπαρτιάτικα αλλά και φτηνά σε σχέση με τα άλλα).
Μάλλον για Luminor, αλλά και το Radiomir καλό είναι
Στο Luminor Marina κάτι με χαλάει.Και μάλλον με μαύρο καντράν
-
Έχεις τόσο μεγάλο καρπό;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχεις τόσο μεγάλο καρπό;Όχι, αλλά πόσοι απο τους κατόχους του έχουν τέτοιο καρπό! (btw δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν πιστεύω να είναι σαν κάτι uboat που δοκίμασα!
Απλά μου αρέσει!
Κακογουστιά ίσως φαίνεται σε μερικούς, σε άλλους φαίνεται καλόγουστα.
Είναι υποκειμενικό το θέμα για την αισθητική.
Το θέμα είναι εάν π.χ. αξίζει σαν ρολόι κτλ στα λεφτά του....
-
Θέλω την γνώμη σας για αυτό:
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2993&osCsid=b7bf32f7828f6607a33ec2ba875175f3Το έχει βάλει στο μάτι καλός φίλος από το snowclub και τον προέτρεψα να το καθυστερήσει λίγο μέχρι να πάρω και την δική σας γνώμη. Δεν είναι πολλά τα λεφτά για Seiko;
-
Έχει functions για ιστιοοπλόυς νομίζω....Στο ebay το παίρνεις με περίπου 600 ευρά
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχει functions για ιστιοοπλόυς νομίζω....Στο ebay το παίρνεις με περίπου 600 ευράΌχι, δεν έχει. Το συγκεκριμένο τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν κάποιο άλλο Velatura έχει. Τα λεφτά είναι πολλά, είναι γνωστό ότι το oroloi.gr είναι ολίγον φαρμακείο
-
Έχει functions για ιστιοοπλόυς νομίζω....Στο ebay το παίρνεις με περίπου 600 ευρά
Όχι, δεν έχει. Το συγκεκριμένο τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν κάποιο άλλο Velatura έχει. Τα λεφτά είναι πολλά, είναι γνωστό ότι το oroloi.gr είναι ολίγον φαρμακείο
αν και δεν ασχολούμαι με ιστιοπλοία, νομίζω έχει βγάλει και η Casio σχετικό G-SHOCK με χρονόμετρα για ιστιοπλόους.....
-
Όντως είναι άλλο μοντέλο Velatura για ιστιοπλόους
-
Αν τελικά το βρει από κάπου αλλού με καμιά 600αριά Ευρώ, αξίζει σαν αγορά; Και πάλι πολλά μου φαίνονται για Seiko.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν τελικά το βρει από κάπου αλλού με καμιά 600αριά Ευρώ, αξίζει σαν αγορά; Και πάλι πολλά μου φαίνονται για Seiko.Μ' αρέσει που λες 'για Seiko'
Είναι ποιοτικότατα ρολόγια, με αρκετά μεγάλη ιστορία, με ανθεκτικούς μηχανισμούς, πολύ καλά μέταλλα και εξαιρετικό φινίρισμα. Ακόμα και φανατικοί των ευρωπαϊκών ρολογιών παραδέχονται ότι ένα ευρωπαϊκό αντίστοιχης κατασκευής με ένα καλό Seiko κοστίζει τα 10πλάσια, συχνά άνευ λόγου και αιτίας.Τα Velatura είναι νέα σειρά, άρα δικαιολογείται και η σχετικά τσιμπημένη τιμή σε σχέση με ό,τι έχεις συνηθίσει από την Seiko. Υπάρχουν και πολύ ακριβότερα πάντως. Google για 'Seiko Spring Drive'. Απίστευτα είναι
-
Οκ, ευχαριστώ πολύ. Τον ενημέρωσα ήδη να το πάρει, αλλά να ψάξει πρώτα και αλλού γιατί εκεί μάλλον θα του τον πιάσουν.
-
@Krus
Ξέρεις τι τιμές παίζουν στα Spring Drive;
Όντως είναι πολύ καλά τα SEIKO,εγώ έχω ένα sportura auto relay titanium εδώ και 4 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος!
Γενικά πάντως απο πού αξίζει να αγοράσεις seiko; Εννοώ Ελλάδα, εξωτερικό ή eshop; -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
@Krus
Ξέρεις τι τιμές παίζουν στα Spring Drive;Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει, γύρω στα 2,5 με 3k, αλλά πάει καιρός.
Γενικά πάντως απο πού αξίζει να αγοράσεις seiko; Εννοώ Ελλάδα, εξωτερικό ή eshop;
Από e-shop του εξωτερικού (Ευρώπης, για να γλιτώσεις το τελωνείο) ή eBay (αγγλικό ή γερμανικό). Στην Ελλάδα, οι τιμές είναι από 1,5 ως 2 φορές πάνω. Επίσης αξίζει από αεροδρόμιο, αν ταξιδέψεις εκτός Ευρώπης.
-
Από e-shop του εξωτερικού (Ευρώπης, για να γλιτώσεις το τελωνείο) ή eBay (αγγλικό ή γερμανικό). Στην Ελλάδα, οι τιμές είναι από 1,5 ως 2 φορές πάνω. Επίσης αξίζει από αεροδρόμιο, αν ταξιδέψεις εκτός Ευρώπης.Απο ebay όμως δεν είανι ψηλο-επίφοβο μπάς και είναι καμία απομίμηση;
Διότι εκεί που έχουν φτάσει οι μαϊμούδες, μόνο εάν το ανοίξεις το ρολόι μπορείς να το καταλάβεις... -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Από e-shop του εξωτερικού (Ευρώπης, για να γλιτώσεις το τελωνείο) ή eBay (αγγλικό ή γερμανικό). Στην Ελλάδα, οι τιμές είναι από 1,5 ως 2 φορές πάνω. Επίσης αξίζει από αεροδρόμιο, αν ταξιδέψεις εκτός Ευρώπης.
Απο ebay όμως δεν είανι ψηλο-επίφοβο μπάς και είναι καμία απομίμηση;
Διότι εκεί που έχουν φτάσει οι μαϊμούδες, μόνο εάν το ανοίξεις το ρολόι μπορείς να το καταλάβεις...Αν ο πωλητής έχει μερικές χιλιάδες πωλήσεις και 99,9% θετικά σχόλια από αγοραστές (όπως τα περισσότερα μεγάλα μαγαζια του eBay δλδ), δεν φοβάσαι τίποτα. Εγώ έχω πάρει 2 ρολόγια από eBay και 1 από eshop του εξωτερικού και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
-
Watch Freak είμαι....αναλώνω αρκετές ώρες σε αντίστοιχα Forum.
Έχω ένα Rolex Explorer (απλό και απέριττο...δεν φαίνεται τι είναι) και ένα Explorer II που το έκανα δώρο στον πατέρα μου μετά από 3 μήνες. Επόμενο θα είναι ή ένα Rolex Milgauss ή Omega Speedmaster Brοad Arrow (Cream καντράν, μπλέ δείκτες)....άγνωστο το πότε.
Θα ήθελα έναν χρονογράφο....κατά προτίμηση VC Overseas Chrono ή Daytona WG Meteorite Dial.
-
Αν τελικά το βρει από κάπου αλλού με καμιά 600αριά Ευρώ, αξίζει σαν αγορά; Και πάλι πολλά μου φαίνονται για Seiko.
Μ' αρέσει που λες 'για Seiko'
Είναι ποιοτικότατα ρολόγια, με αρκετά μεγάλη ιστορία, με ανθεκτικούς μηχανισμούς, πολύ καλά μέταλλα και εξαιρετικό φινίρισμα. Ακόμα και φανατικοί των ευρωπαϊκών ρολογιών παραδέχονται ότι ένα ευρωπαϊκό αντίστοιχης κατασκευής με ένα καλό Seiko κοστίζει τα 10πλάσια, συχνά άνευ λόγου και αιτίας.Τα Velatura είναι νέα σειρά, άρα δικαιολογείται και η σχετικά τσιμπημένη τιμή σε σχέση με ό,τι έχεις συνηθίσει από την Seiko. Υπάρχουν και πολύ ακριβότερα πάντως. Google για 'Seiko Spring Drive'. Απίστευτα είναι
πω πω τι μου εκανες τωρα
μηπως ξερεις ποσο κανει αυτο?(το μεσαιο)
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.