-
My watch: OMEGA SEAMASTER PROFESSIONAL CHRONOMETER
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
να ένα θρέντ που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έγραφα, αλλά ποτέ μη λές ποτέ...να σας πω ρε παιδίά το ρολόι μου καίει μπαταρία κάθε χρόνο, είναι φυσιολόγικό? Μία ψιλομάπα είναι αλλά το πήρα επειδή ήθελα ένα οικονομικό 200άρι, και μου έχει κάψει 2 μπαταρίες σε 2 χρόνια. Δεν χάνει απλά ξαφνικά σταματάει...
Καλά ρε μάστορες πρέπει να πάρω ρόλεξ για να μου απαντήσει κανείς???
-
Άλλαξε μαγαζί που αγοράζεις μπαταρίες.
-
Στην αντιπροσωπεία τις αλλάζω, δεν ξέρω ρε γαμώτο τι έχει. Μάλλον θα δοκιμάσω σε κανέναν ρολογά που περιποιέιται και τις τσιμούχες...
Παρεπιπτόντως μεγάλη σημασία πρέπει να δίνεις στις τσιμούχες. Το προηγούμενο μου κάσιο ήταν 200άρι και έμπασε νερά στα ...3 μέτρα!!! Αιτία ο μπαταρίας ούτε που μου είπε ότι ήθελε άλλαγή η τσιμούχα...
-
...να σας πω ρε παιδίά το ρολόι μου καίει μπαταρία κάθε χρόνο, είναι φυσιολόγικό? Μία ψιλομάπα είναι αλλά το πήρα επειδή ήθελα ένα οικονομικό 200άρι, και μου έχει κάψει 2 μπαταρίες σε 2 χρόνια. Δεν χάνει απλά ξαφνικά σταματάει...Με αυτό, δεν θα ξαναμείνεις από μπαταρία.
http://www.hechinger.com/assets/images/product/campbellhausfeldAU1125.jpg
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...να σας πω ρε παιδίά το ρολόι μου καίει μπαταρία κάθε χρόνο, είναι φυσιολόγικό? Μία ψιλομάπα είναι αλλά το πήρα επειδή ήθελα ένα οικονομικό 200άρι, και μου έχει κάψει 2 μπαταρίες σε 2 χρόνια. Δεν χάνει απλά ξαφνικά σταματάει...
Με αυτό, δεν θα ξαναμείνεις από μπαταρία.
http://www.hechinger.com/assets/images/product/campbellhausfeldAU1125.jpg
Μμμ... δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν ταιριάζουν το κοκκινόμαυρο με το ρολόι
-
να ένα θρέντ που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έγραφα, αλλά ποτέ μη λές ποτέ...
να σας πω ρε παιδίά το ρολόι μου καίει μπαταρία κάθε χρόνο, είναι φυσιολόγικό? Μία ψιλομάπα είναι αλλά το πήρα επειδή ήθελα ένα οικονομικό 200άρι, και μου έχει κάψει 2 μπαταρίες σε 2 χρόνια. Δεν χάνει απλά ξαφνικά σταματάει...
Καλά ρε μάστορες πρέπει να πάρω ρόλεξ για να μου απαντήσει κανείς???
Αν παρεις Rolex...και σου μενει απο μπαταρια..... ξεκινα να το ταιζεις μπανανες
Σοβαρα τωρα....
-Τι ρολοϊ πηρες -μαρκα κ μοντελο;
-Τι σου πε η αντιπροσωπεια;;; -
Ένα ...jaga j-621 ειναι (δεν θέλω ειρωνικά σχόλια!! για αναλώσιμο το πήρα!!). Απλά τους το πάω και μου την αλλάζουν επειδή είναι μες στην εγγύηση και μου λένε ότι δεν έχει πρόβλημα
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν είναι φυσιολογικό γιατί τα προηγούμενα ρολόγια που είχα, άντεχαν 3 χρόνια στάνταρ!!
-
Ένα ...**jaga j-621 **ειναι (δεν θέλω ειρωνικά σχόλια!! για αναλώσιμο το πήρα!!). Απλά τους το πάω και μου την αλλάζουν επειδή είναι μες στην εγγύηση και μου λένε ότι δεν έχει πρόβλημα -
CASIO SeaPathfinder SPF-40-2VER ή CASIO SeaPathfinder SPF-60-1AVER ...;
θέλω ένα ρολόι με τις δυνατότητές τους ...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...Αν παρεις Rolex...και σου μενει απο μπαταρια..... ξεκινα να το ταιζεις μπανανεςΚαι όμως. Υπάρχουν Rolex quartz και είναι υπέροχα.
http://www.rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/collection/rolex-gallery/quartz/index
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
CASIO SeaPathfinder SPF-40-2VER ή CASIO SeaPathfinder SPF-60-1AVER ...;θέλω ένα ρολόι με τις δυνατότητές τους ...
Δυστυχώς αυτά τα ρολόγια - πολυεργαλεία δεν έχουν την ακρίβεια που περιμένει κανείς σε όλες τις λειτουργίες τους. Έχω δει βαρόμετρα, βυθόμετρα, altimeter κλπ να δείχνουν ό,τι να 'ναι... Ακόμα και στα ΠΟΛΥ ακριβότερα SUUNTO.
...Αν παρεις Rolex...και σου μενει απο μπαταρια..... ξεκινα να το ταιζεις μπανανες
Και όμως. Υπάρχουν Rolex quartz και είναι υπέροχα.
http://www.rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/collection/rolex-gallery/quartz/index
... και θεωρούνται η ντροπή της εταιρείας από τους απανταχού φανατικούς
Πέρα από την πλάκα, προφανώς είναι καλά ρολόγια, αλλά από μια καλή εταιρεία με παράδοση στην ωρολογοποιία δεν περιμένει κανείς να δει quartz μηχανισμούς. Το Cellini υπάρχει και σε αυτόματο και 100% αξίζει την διαφορά χρημάτων. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
CASIO SeaPathfinder SPF-40-2VER ή CASIO SeaPathfinder SPF-60-1AVER ...;
θέλω ένα ρολόι με τις δυνατότητές τους ...
Δυστυχώς αυτά τα ρολόγια - πολυεργαλεία δεν έχουν την ακρίβεια που περιμένει κανείς σε όλες τις λειτουργίες τους. Έχω δει βαρόμετρα, βυθόμετρα, altimeter κλπ να δείχνουν ό,τι να 'ναι... Ακόμα και στα ΠΟΛΥ ακριβότερα SUUNTO.
όχι ρε γμτ ...
-
θα πάρω τελικά το δεύτερο. Το είδα και από κοντά...πολύ καλό!
-
ανεβάζω το θεματακι γιατι σκέφτομαι να αλλάξω το swatch που φοράω θα ήθελα να διαβάσω όλο το τοπικ αλλά δύσκολό, δεν είμαι fun των κλασσικών status symbol ρολογιών πρώτων γιατί τα φοράνε όλοι και 2ον γιατί τα κάνω συντρήμια στις κάσες από τις πόρτες, στο γραφείο και όπου αλλου μπορώ να το χτυπήσω τέλος, δεν θέλω να δώσω 3 χιλ.
Τι μου αρέσει : να το ψώνιζα από τι ιντερνετ, να μην κάνει πάνω από 600 ευρω, δεν με ενδιαφέρουν τα scuba και τετοια και ούτε τα πολύ προχωρημένα design και σχήματα..
όποιος γνώστης προτείνει...
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ανεβάζω το θεματακι γιατι σκέφτομαι να αλλάξω το swatch που φοράω θα ήθελα να διαβάσω όλο το τοπικ αλλά δύσκολό, δεν είμαι fun των κλασσικών status symbol ρολογιών πρώτων γιατί τα φοράνε όλοι και 2ον γιατί τα κάνω συντρήμια στις κάσες από τις πόρτες, στο γραφείο και όπου αλλου μπορώ να το χτυπήσω τέλος, δεν θέλω να δώσω 3 χιλ.Τι μου αρέσει : να το ψώνιζα από τι ιντερνετ, να μην κάνει πάνω από 600 ευρω, δεν με ενδιαφέρουν τα scuba και τετοια και ούτε τα πολύ προχωρημένα design και σχήματα..
ευχαριστώ
http://www.oroloi.gr/product_info.php?c ... 44e1a19b72
-
Σωστή η πρόταση του bujinkan, αλλά από eBay το παίρνεις με 400-450, δεν χρειάζεται να δώσεις 600++ σε κανέναν απατεώνα. Το ρολόι είναι εξαιρετικό πάντως.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σωστή η πρόταση του bujinkan, αλλά από eBay το παίρνεις με 400-450, δεν χρειάζεται να δώσεις 600++ σε κανέναν απατεώνα. Το ρολόι είναι εξαιρετικό πάντως.+1000
Απο ότι το έχω ψάξει είναι πανάκριβο. Ακόμα και στα ελληνικά καταστήματα βρίσκεις καλύτερες τιμές , με μεγάλη διαφορά μάλιστα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ανεβάζω το θεματακι γιατι σκέφτομαι να αλλάξω το swatch που φοράω θα ήθελα να διαβάσω όλο το τοπικ αλλά δύσκολό, δεν είμαι fun των κλασσικών status symbol ρολογιών πρώτων γιατί τα φοράνε όλοι και 2ον γιατί τα κάνω συντρήμια στις κάσες από τις πόρτες, στο γραφείο και όπου αλλου μπορώ να το χτυπήσω τέλος, δεν θέλω να δώσω 3 χιλ.
Τι μου αρέσει : να το ψώνιζα από τι ιντερνετ, να μην κάνει πάνω από 600 ευρω, δεν με ενδιαφέρουν τα scuba και τετοια και ούτε τα πολύ προχωρημένα design και σχήματα..
ευχαριστώ
θέλει Login
-
τελικά έίναι φοβερό ρολόϊ, ευχαριστώ για την πρόταση, είμαι κοντά στην αγορά του, Αυριο έχει εξόρμηση στην Αθήνα για εύρεση καλυτερης προσφοράς. Εχετε να προτείνετε κάνενα κατάστημα?
Και πάλι σας ευχαριστώ για το άψογο γούστο, ειδικά τον bujinkan
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.