-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
τελικά έίναι φοβερό ρολόϊ, ευχαριστώ για την πρόταση, είμαι κοντά στην αγορά του, Αυριο έχει εξόρμηση στην Αθήνα για εύρεση καλυτερης προσφοράς. Εχετε να προτείνετε κάνενα κατάστημα?Και πάλι σας ευχαριστώ για το άψογο γούστο, ειδικά τον bujinkan
ναι με 525 ευρω.λοιπον ακου το εχω ξαναποσταρει.οπως εισαι στην πατησιων θα μπεις στον πεζοδρομο απεναντι απο το παλιο μινιον με κατευθυνση προς θεμιστοκλεους.περνας το σουβλτζιδικο και στα αιστερα συ ειναι μια στοα ολο με μαγαζια ηλεκτρονικων και ρολογιων.το μαγαζι αυτο που λεω εχει εισοδο και απο το πεζοδρομο και απο τη στοα.ειναι ενας ευγενικοτατος καταστηματαρχης εξυπηρετικοτατος και πρπσωπικα εμενα αλλα μαλλον σε και σε ολους κανει 30% στα σεικο.εμενα μου ειχε πει για το συγκεκριμενο 750 ευρω -30% = 525 ευρω Αντε και καλη αγορα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
τελικά έίναι φοβερό ρολόϊ, ευχαριστώ για την πρόταση, είμαι κοντά στην αγορά του, Αυριο έχει εξόρμηση στην Αθήνα για εύρεση καλυτερης προσφοράς. Εχετε να προτείνετε κάνενα κατάστημα?
Και πάλι σας ευχαριστώ για το άψογο γούστο, ειδικά τον bujinkan
ναι με 525 ευρω.λοιπον ακου το εχω ξαναποσταρει.οπως εισαι στην πατησιων θα μπεις στον πεζοδρομο απεναντι απο το παλιο μινιον με κατευθυνση προς θεμιστοκλεους.περνας το σουβλτζιδικο και στα αιστερα συ ειναι μια στοα ολο με μαγαζια ηλεκτρονικων και ρολογιων.το μαγαζι αυτο που λεω εχει εισοδο και απο το πεζοδρομο και απο τη στοα.ειναι ενας ευγενικοτατος καταστηματαρχης εξυπηρετικοτατος και πρπσωπικα εμενα αλλα μαλλον σε και σε ολους κανει 30% στα σεικο.εμενα μου ειχε πει για το συγκεκριμενο 750 ευρω -30% = 525 ευρω Αντε και καλη αγορα
Είναι γνωστό και καλό το μαγαζί του Αρμένιου μέσα στη στοά Φέξη στο νούμερο 25 (Έχει κι άλλο μαγαζί στην Βερανζέρου).
Για τις τιμές και τις εκπτώσεις πάντως όλοι εκεί κάνουν πολύ καλύτερες τιμές από τις αναγραφόμενες (αν σου πω πόσο έγραφε το divers που φοράω και πόσο το πήρα τελικά - πάλι όμως ακριβότερα απ΄ότι στο δίκτυο - θα καταλάβεις τι εννοώ)
Το συγκεκριμένο κατάστημα πάντως είναι και εξουσιοδοτημένο τις Seiko. -
ευχαριστώ παίδες, πήγα σήμερα μια βόλτα και ένα μαγαζί με SEIKO που έίδα στην Σταδιου και συγκεκριμένα 'Τραμπακόπουλος', δεν μπορώ να πω πως ήταν και ιδιέταιρα φτηνά, θα κατέβω το Σάββατο .....πιο κέντρο
EDIT
αυτό :
http://www.seikowatches.com/premier/automatic.asp
από 1100 αρχική , μετρητά 880.
EDIT -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ευχαριστώ παίδες, πήγα σήμερα μια βόλτα και ένα μαγαζί με SEIKO που έίδα στην Σταδιου και συγκεκριμένα 'Τραμπακόπουλος', δεν μπορώ να πω πως ήταν και ιδιέταιρα φτηνά, θα κατέβω το Σάββατο .....πιο κέντροEDIT
αυτό :
http://www.seikowatches.com/premier/automatic.asp
από 1100 αρχική , μετρητά 880.
EDITσε αυτον που εγραψα στο πιο πανω ποστ θα το παρεις 770 ευρω(εμενα τοσο μου ειπε 1100 - 30% =770
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Να το σφραγίσουν με την υποπίεση που πρέπει (περίπου...) δεν το αμφισβητώ.
Να κάνουν δοκιμές αλλαγής πίεσης και αδιαβροχοποίησης... το αμφισβητώ εντόνως!
Κι όμως υπάρχουν εταιρίες (σερβις) που το κάνουν....
Τουλάχιστον όσες θέλουν να σεβονται αυτούς που τα έσκασαν για να πάρουν καλό ρολογάκι...Εδώ δεν το κάνουν στα αυτοκίνητα, που στο κάτω-κάτω τίθεται και θέμα σωματικής ακεραιότητας, θα το κάνουν με τα ρολόγια;;
Αν ναι, τότε πρόκειται για σπάνιο δείγμα επαγγελματισμού στη χώρα μας...
Κανονικά σε όλα τα ρολόγια που είναι στεγανά (όχι αδιάβροχα) με όριο βάθους π.χ 100, 200 κλπ μέτρα πρέπει να γίνεται τεστ στεγανότητας κάθε φορά που ανοίγεται για οποιοδήποτε λόγω και αν το τεστ αποτύχει τότε στο ρολόι πρέπει να γίνει στεγανοποιήσει γιατί έχασε την ιδιότητα του στεγανού και πολλές φορές δεν είναι ούτε αδιάβροχο.
Το τεστ γίνεται κοντά στο όριο πίεσης (πχ για στεγανό ρολόι με δείκτη βάθους 100 μέτρα κοντά στις 9 ατμόσφαιρες, για 200 μέτρα στις 19 κλπ δηλαδή (μέτρα/10) -1).
Σε ένα Seiko (μοντέλο 1984, Sport 100, χρονογράφος) εδώ και 23 χρόνια γίνετε αυτή η διαδικασία (κάθε φορά που αλλάζω μπαταρία) και όταν το τεστ αποτυγχάνει με ρωτάνε αν θέλω να κάνω στεγανοποίηση με το αζημίωτο βέβαια και το τεστ Live.(Επίσημο Service Seiko)
-
Μετά από 4 χρόνια Omega Seamaster GMT Chronometer το ρολόϊ άρχισε να χάνει παραπάνω από το κανονικό! μου έχει συμβεί ήδη τρεις φορές και στη μία περίπτωση που είχα βγάλει το ρολόϊ μου για 8 ώρες για να κάνω μία δουλεία (σκάψιμο σε κήπο), όταν το ξαναφόρεσα, το επόμενο πρωί είχε χάσει 3 ώρες και 20 λεπτά!!!
μετά από τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία 'ήρθε ο καιρός του για το σέρβις και θα πρέπει να μας το φέρεται.' Κόστος 347€! -
Δεν ξερω εαν εχει ξαναμπει,ειναι πολλες πια οι σελιδες του θεματος.
Αυτο εδω το εχετε δει;Ξερει κανεις ποσο κανει;Σιγουρα ειναι αστρονομικη τιμη βεβαια.
-
μ' αρεσει πολυ αυτο
καμμια γνωμη?
κατι αλλο ενδεχομενως σε αυτο το price range? (περι τα 900/1000 ευρα) -
πωωω...πολυ μπερδεμενο ειναι αυτο..θα ξεχωριζει η ωρα?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
πωωω...πολυ μπερδεμενο ειναι αυτο..θα ξεχωριζει η ωρα?!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ?!?!? -
-
Θα ηθελα να διαθεσω γυρω στα 50 ευρω,ωστε να αγορασω (μεσω ebay) ενα ρολοι το οποιο θα φοραω καθημερινα!
Μου αρεσουν κυριως τα σχετικως μεγαλα ρολογια (τυπου sportura kinetic chronograph)
και προσανατολιζομαι προς το seiko flightmaster το οποιο ειναι αυτο :
Θα ηθελα να ρωτησω για καποια εναλακτικη τετοιου τυπου!
Δεν θα με χαλαγε και καποιο Ρωσικο ''γαιδουρι'' αλλα σε αυτα τα χρηματα δεν γνωριζω αν μπορω να αγορασω κατι αξιολογο!Poljot???
Τελος και προταση με λαστιχενιο λουρακι,αρκει να ειναι κομψο,δεν με
πειραζει καθολου,ισως για καθημερινο και πιο σπορ μου αρεσε ποιο πολυ αλλα και παλι δεν εχω βρει κατι!
(Γρηγορα να σωσετε το Bid μιας και βλεπω να χτυπαω εναν χρονογραφο mitsubishi ) -
να το παρω?
http://cgi.ebay.com/2007-SEIKO-PREMIER- ... dZViewItem
μαζι με τα μεταφορικα 347ευρω.μια χαρα μου ακουγεται.
το μονο θεμα ειναι το τελωνειο.βεβαια ο πωλητης λεει στην αγγελιαBuy from Aussie Seller = No Custom/Import Tax, Fast Delivery
οποτε μαλλον ετσι θαναι.εχει αγορασει κανεις απο εσας ρολοι απο ebay?
ειχατε κανα προβλημα με τελωνειο? -
Βρισκομαι λιγο πριν την αγορα ενος ρολογιου.ειμαι αναμεσα σε
1.zenith open class
2.omega de ville co axial chronoscope kai rattrapante
http://www.omega.ch/index.php?id=131 http://www.zenith-watches.com/script...d=3_3&LangID=0
καποια λινκ περιμενω αποψεις -
Άψογο, πάρτο και ενημερωσέ μας τι έγινε. Θέλω κι εγώ το ίδιο.....
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
να το παρω?
http://cgi.ebay.com/2007-SEIKO-PREMIER- ... dZViewItem
μαζι με τα μεταφορικα 347ευρω.μια χαρα μου ακουγεται.
το μονο θεμα ειναι το τελωνειο.βεβαια ο πωλητης λεει στην αγγελιαBuy from Aussie Seller = No Custom/Import Tax, Fast Delivery
οποτε μαλλον ετσι θαναι.εχει αγορασει κανεις απο εσας ρολοι απο ebay?
ειχατε κανα προβλημα με τελωνειο?Εφόσον ο πωλητής θα στείλει από Αυστραλία και με δεδομένο πως πρόκειται για ρολόι και μάλιστα τέτοιας τιμής, είμαι πάνω από 100% σίγουρος πως θα περάσει από τελωνείο. Αν σταλεί από Αυστραλία με κανονικό (απλό) ταχυδρομείο κι όχι εταιρεία courier, υπολόγιζς γύρω στα 120 με 150 ευρώ επιπλέον εφόσον δεχτούν οι τελωνειακοί τη δηλωθείσα αξία ως πραγματική. Για την περίπτωση που σταλεί μέσω courier, ας πρόσεχες..Υπολόγιζε τουλάχιστον 200 ευρώ συνολικές κρατήσεις, αν όχι και περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, μη κάνεις την κίνηση από χώρα εκτός ΕΕ για ρολόι. Τα ρολόγια αυτά της Seiko πωλούνται από αξιόπιστους Ευρωπαίους πωλητές στο ebay περί τα 400 ευρώ πάνω κάτω....Χωρίς τελωνείο εγγυημένα..
-
-
-
3 Ε για το δευτερο...
Χεχε,επρεπε να ενημερωσω! -
Γεια σας .Μου αρέσουν πολύ τα Breitling Navitimer αλλά είναι ακριβά.Τώρα φοράω ένα Seiko Chronograph SQ 100 αλλά θέλει αλλαγή .Ξέρετε από τι τιμές ξεκινούν τα Breitling?
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.