-
@koyk: Με γειά και με χαρά! Έξοχο!
@giannispolo: κανα τριχίλιαρο...
@nomikosas: ευχαριστώ. -
Τι διάμετρο έχει περίπου;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι διάμετρο έχει περίπου;Ενδιαφέρεσαι Χρήστο?
-
Πληρώθηκα από ένα ιδιαίτερο σήμερα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πληρώθηκα από ένα ιδιαίτερο σήμερα...Κάνεις μαθήματα στην Αθηνά την Ωνάση βρε?
-
Της εφορίας είσαι;
-
Εμφανισιακά εμένα δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα πάντως.
Τουρμπιγιόν είναι; -
Με γειά Κούκο!
(θα το πάρω κι εγώ σύντομα, με μαύρο λουράκι )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με γειά Κούκο!(θα το πάρω κι εγώ σύντομα, με μαύρο λουράκι )
Έεεεεετσι! Και μαύρη πλάκα γιατρέ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με γειά Κούκο!
YES!
-
να ένα θρέντ που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έγραφα, αλλά ποτέ μη λές ποτέ...
να σας πω ρε παιδίά το ρολόι μου καίει μπαταρία κάθε χρόνο, είναι φυσιολόγικό? Μία ψιλομάπα είναι αλλά το πήρα επειδή ήθελα ένα οικονομικό 200άρι, και μου έχει κάψει 2 μπαταρίες σε 2 χρόνια. Δεν χάνει απλά ξαφνικά σταματάει...
-
Με γειά Κούκο!
Ακόμα καλύτερος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με γειά Κούκο!
YES!
....Σιγά μην έπαιρνα μαύρη πλάκα ρε!!!
-
Εσύ είσαι κλασσικός και μεγάλος σε ηλικία.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εσύ είσαι κλασσικός και μεγάλος σε ηλικία.Πες του τα!
-
-
Το ίδιο πήρα εγώ σε μπλέ:
Κορυφή είναι
Από τα λίγα SEIKO made in Japan πλέον. Το δικό μου 'τρέχει' λιγάκι, περίπου 1 λεπτό την εβδομάδα μετρημένο με quartz. Είναι κλασικό σύμπτωμα καινούριων αυτόματων Seiko, θα στρώσει μόνο του -
Από τα λίγα SEIKO made in Japan πλέον. Το δικό μου 'τρέχει' λιγάκι, περίπου 1 λεπτό την εβδομάδα μετρημένο με quartz. Είναι κλασικό σύμπτωμα καινούριων αυτόματων Seiko, θα στρώσει μόνο τουKrus και το δικό μου το καινούργιο (tissot με eta) τρέχει, αρκετά κιόλας... πρπ 2 και κάτι λεπτά την εβδομάδα. Μήπως να το πήγαινα για ρύθμιση (βλέπω κάτι σαν ρυθμιστη +- μεσα απο το πίσω τζαμάκι...);
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Από τα λίγα SEIKO made in Japan πλέον. Το δικό μου 'τρέχει' λιγάκι, περίπου 1 λεπτό την εβδομάδα μετρημένο με quartz. Είναι κλασικό σύμπτωμα καινούριων αυτόματων Seiko, θα στρώσει μόνο του
Krus και το δικό μου το καινούργιο (tissot με eta) τρέχει, αρκετά κιόλας... πρπ 2 και κάτι λεπτά την εβδομάδα. Μήπως να το πήγαινα για ρύθμιση (βλέπω κάτι σαν ρυθμιστη +- μεσα απο το πίσω τζαμάκι...);
Μπορείς να το πας, ναι. Τα μοτέρ της ΕΤΑ παίρνουν ρύθμιση, της Seiko το 5άρι είναι unadjusted. Εγώ βρίσκω γοητεία ΚΑΙ σε αυτό πάντως, μια φορά την εβδομάδα να το ρυθμίζω ένα λεπτάκι πίσω
Άσε που βλέπεις διαφορές αναλόγως τον καιρό, θερμοκρασία, υγρασία κλπ. Ωραίο πράμα τα μηχανικά ρολόγια, ζωντανοί οργανισμοί είναι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα βρέθηκα στο μαγαζί ενός φίλου και μου έδειξε αυτό το ρολογάκι.Οτι ακριβότερο έχω πιάσει στο χέρι μου.
Μόνο 190.000 ευρώ. ΄
α) εσυ δεν εισαι ρε μαστορα που κυκλοφορεις με F430? Ε ολο και κατι ακριβοτερο πιανεις...
β) μπορω να εχω το κομματι ανθρακονηματα απο κατω? Ε φανταστικε μου συνφορουμιστα?
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.