-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ψώνισα ένα ρολόι FESTINA αξίας 200 ευρώ πριν 3 χρόνια και **διαβρώθηκε απο την ρύπανση **η περίμετρος του δακτυλίου. Είναι γενικά καλά τα FESTINA ή μούφα σαν μάρκα?
Που δουλεύεις? Σε τοξικά ή ραδιενεργά υλικά.....
πουθενά από τα δύο
γιατί ρύπανση είναι μόνο αυτά? -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αγορασμένο το '91 δώρο του πατέρα μου στα 30 μου.
Το φοράω σε γάμους και κηδείες. Χάνει λίγο και δεν το χαίρομαι μιας και είναι mid-sized και Rolex. Ωστόσο μου αρέσει πολύ μιας και δεν είναι το κλασσικό Submariner που έχει πολυφορεθεί και δεν δείχνει τι είναι.
Αγαπημένο σημείο τα Ρωμαικά νούμερα καθότι Ιταλόφιλος.To ίδιο ακριβώς αλλά με ασημί ατσάλινο καντράν είναι το μόνο μου ρολόι.
Το φοράω παντού και πάντα (γι' αυτό το σκοπό το διάλεξα, να φοριέται παντού και πάντα) και σκοπεύω να παραμείνει το μοναδικό μου ρολόι ,μέχρι να αποβιώσω. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το φοράω σε γάμους και κηδείες. Χάνει λίγο και δεν το χαίρομαι μιας και είναι mid-sized και Rolex. Ωστόσο μου αρέσει πολύ μιας και δεν είναι το κλασσικό Submariner που έχει πολυφορεθεί και δεν δείχνει τι είναι.
Αγαπημένο σημείο τα Ρωμαικά νούμερα καθότι Ιταλόφιλος.To ίδιο ακριβώς αλλά με ασημί ατσάλινο καντράν είναι το μόνο μου ρολόι.
Το φοράω παντού και πάντα (γι' αυτό το σκοπό το διάλεξα, να φοριέται παντού και πάντα) και σκοπεύω να παραμείνει το μοναδικό μου ρολόι ,μέχρι να αποβιώσω.μια απορία, πόσο έχει έαν τέτοιο ρολόι?
-
Πλέον, φοράω το ρολόϊ που ήθελα να φοράω εδώ και χρόνια.
Ακριβώς όπως είναι στην φωτό!!!
-
Κουκ, πολύ ωραίο...
-
Thanks...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πλέον, φοράω το ρολόϊ που ήθελα να φοράω εδώ και χρόνια.Mε γειά!
Αν και δεν μ' αρέσει , αλλά μετράει ότι το ήθελες εδώ και χρόνια! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πλέον, φοράω το ρολόϊ που ήθελα να φοράω εδώ και χρόνια.Ακριβώς όπως είναι στην φωτό!!!
καταπληκτικό, αν και νομίζω είμαι μικρός για να αποκτήσω ένα τέτοιο . Καλοφόρετο KOYK
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πλέον, φοράω το ρολόϊ που ήθελα να φοράω εδώ και χρόνια.http://www.seikowatches.com/images/prem ... _main2.jpg
Εεε οχι ρε γαμωτο... τωρα πρεπει να πουλησω το ρολοι μου. Αρνουμε να φοραω το ιδιο ρολοι με τον Κουκο Ξεπεσμος...
Αντε.... καλοριζικο, καλοταξιδο, αγρατσουνιστο.... ποσο και απο που? Ειναι παντως ομορφο ρολοι, και θα το χαιρεσαι καθε μερα. Το ποιο γαματο σημειο του ρολογιου αυτου που με φτιαχνει ειναι οταν ξυπναει μετα απο μερες καθισιου... εχει πλακα να βλεπεις τους δεικτες να γυρνανε σαν τρελλοι
-
άσχετο **perpetual **τι σημαίνει?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.seikowatches.com/images/prem ... _main2.jpg
Εεε οχι ρε γαμωτο... τωρα πρεπει να πουλησω το ρολοι μου. Αρνουμε να φοραω το ιδιο ρολοι με τον Κουκο Ξεπεσμος...
Αντε.... καλοριζικο, καλοταξιδο, αγρατσουνιστο.... ποσο και απο που? Ειναι παντως ομορφο ρολοι, και θα το χαιρεσαι καθε μερα. Το ποιο γαματο σημειο του ρολογιου αυτου που με φτιαχνει ειναι οταν ξυπναει μετα απο μερες καθισιου... εχει πλακα να βλεπεις τους δεικτες να γυρνανε σαν τρελλοι
Ασε μας ρε 'από-που-πανε-για-το-Hollywood'!!!
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
άσχετο **perpetual **τι σημαίνει?Αναφέρεται στο ημερολόγιο που έχει και υπολογίζει ακόμα και τα δίσεκτα έτη.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το φοράω παντού και πάντα (γι' αυτό το σκοπό το διάλεξα, να φοριέται παντού και πάντα) και σκοπεύω να παραμείνει το μοναδικό μου ρολόι ,μέχρι να αποβιώσω.ekanes th kaluterh epilogh file mou kai bravo pou to roloi to blepeis san ergaleio. ta rolex einai ta kalutera me megalh diafora rologia gia kathimerinh xrhsh k gia na ta foras panou k panta k gia panta...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
άσχετο **perpetual **τι σημαίνει?
Αναφέρεται στο ημερολόγιο που έχει και υπολογίζει ακόμα και τα δίσεκτα έτη.
Αυτά είναι τα μόνα ρολόγια που αξίζει να φοράς. Άμα είναι κάθε δεύτερο μήνα να ρυθμίζω ημερομηνία να κάθεται στο συρτάρι.
-
[quote='kouk']
-
[quote='corsair'][quote='kouk']
-
[quote='kouk'][quote='corsair'][quote='kouk']
-
[quote='corsair'][quote='kouk'][quote='corsair'][quote='kouk']
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
καταπληκτικό, αν και νομίζω είμαι μικρός για να αποκτήσω ένα τέτοιο . Καλοφόρετο KOYK
Δηλαδή υπονοείς ότι ο kouk είναι μεγάλος;
Καλοφόρετο Νίκοοοοοο
-
[quote='drdino'][quote='corsair'][quote='kouk'][quote='corsair'][quote='kouk']
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.