-
Τσιγγουνιές σε λαμαρίνες, όγκους και διαστάσεις δεν έκανε ποτέ η Volvo.
Μόνο στο C30 περιορίστηκε σε συγκεκριμένα μεγέθη για την κατηγορία του και αυτό λόγω και του παρελθόντως 480ES. -
To S80 δεν ειναι μεγαλυτερο απο κανενα ανταγωνιστικο μοντελο..
Παντως στο θεμα μας, οι φημες λενε οτι το πραγματικο selling point του νεου S60 θα ειναι το εσωτερικο του! Περιμενω με αγωνια να δω το νεο infotainment και τον τροπ λειτουργιας του...μαλλον σε αυτο αναφεροντε
-
Πολυ ομορφο! Αλλα το πισω μερος μου θυμιζει λιγο τη jaguar XF.. Ισως να ειναι και τα μπουμερανγκ φωτα! Ξερουμε με ποιους κινητηρες θα γινει το λανσαρισμα; Τελικα θα μπει ο 1600αρης τουρμπο;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
:twisted:
Μάλλον η Ε στο θέμα των εμπρός οπτικών σωμάτων δημιουργεί μόδα....
-
τα πορείας πάντως και στα lf s40/v50 είναι έτσι, αλλά όχι σε διαφορετικό φωτιστικό ...
-
Τη μόδα τη λάνσαρε το XC60... τα S40 και V50 δεν έχουν τα φώτα ημέρας σε σχήμα V όπως το XC60 και τώρα το S60...το XC60 προηγήθηκε της E-class και σαν concept έχει παρουσιαστεί ήδη από το 2007.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μάλλον η Ε στο θέμα των εμπρός οπτικών σωμάτων δημιουργεί μόδα....Στο (αντι)δάνειο από Lexus αναφέρεσαι;
-
Ολοφρεσκο promo video
http://www.youtube.com/watch?v=q-E4C4rw ... r_embedded
-
Ψαρωτικό video , πολύ δυναμικό .
Μουσική , ταχύτητα , αλλαγές κάμερας , αποκάλυψη ορισμένων στοιχείων .Συνδυάζει την στιβαρή κατασκευή και την εμφανή ποιότητα με τον δυναμικό χαρακτήρα και τα οδηγικά χαρακτηριστικά.
Μου αρέσει εξαιρετικά και ιδιαίτερα μου αρέσει που κράτησαν την βασική γραμμή του παλιού και την εξέλιξαν εξωτερικά αλλά και εσωτερικά στο σαλόνι.
Εμφανής πλέον σφηνοειδής γραμμή με ώμους και ιδιαίτερα επικλινές εμπρός καπό .Ταμπλό τύπου s80 και όργανα, με τον δακτύλιο του R να παραμένει. Άκεντρους δείκτες με οθόνη LCD στην μέση (πρωτοεμφανίσθηκαν στο S80). Κλειδί στην ίδια θέση . Φωτισμός επίσης .
Κονσόλα στο κέντρο από το από το νέο XC60 το ίδιο και η οθόνη η οποία δείχνει ότι εκτός από οπισθοπορεία έχει και εμπρός κάμερα. (αεραγωγοί στο κέντρο ? δεν τους είδα )
Τιμόνι με διαφορετικό τελείωμα τύπου κομμένο V στο κάτω μέρος .
Στο κιβώτιο , στο οποίο γίνεται 2 φορές κοντινό για να φανεί το σειριακό .Τα καθίσματα δείχνουν να έχουν πλάτος και Τα προσκέφαλα παρέμειναν . Ήταν η αγαπημένη μου λεπτομέρεια στο S60.
Απλά
-
δεν θέλω να στενοχωρήσω τα παιδιά απο το sverige αλλά it has been done already
'insignia' google it. -
Καλά κάτσε με το Insignia σου και άσε μας ήσυχους....
-
Πολυ ομορφο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Πολυ ομορφο αυτοκινητο!+1.
Από το concept car μου άρεσε και συνεχίζει! Το αναμένω με ενδιαφέρον!
Αν κάνουν και 'καλές' επιλογές στα προσιτά κυβικά, το προτιμώ απο την -λέγε με δευτερη ευκαιρία- f/l έκδοση της 316, της παπουδίστικης αν δεν είναι λευκή C ή το εντελώς αδιάφορο μελλοντικό 'Exeo ΙΙ' ... Α4! -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Καλά κάτσε με το Insignia σου και άσε μας ήσυχους....όταν σε διορίσουν αστυφύλακα πες το να πάρεις τα @@ μου
-
**Δεν μας κάνεις την χάρη να πας σε άλλο μαχαλά .
Δεν το λέω για πλάκα , προειδοποίηση είναι . Η θα συμμορφωθείς ή να πάς αλλού να λύσεις τα προβλήματα σου με τα μάτσο @@ που διαθέτεις . Το κατάλαβες ?
Θεωρώ το πόστ σου προσβλητικό . Άντε να μπει κάνας MOD να καθαρίσουμε εδώ μέσα . **
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δεν θέλω να στενοχωρήσω τα παιδιά απο το sverige αλλά it has been done already
'insignia' google it.It has been done before, αλλα καλυτερα get your facts right ...τα εχουμε πει πολλες φορες...αυτο ειναι το πρωτο coupe like sedan το 2000....
Οσον αφορα τους ωμους (catwalk), πραγματικα ριξε καμια ματια στα Volvo 30ετιας και ελα να ξαναπεις αν το εχεις ξαναδει και απο ποιον...
-
Οι επομενες ημερομηνιες που θα εχουμε κατι αναλογο-επισημο ειναι 9&17 Φεβ
-
Χμμμ... πάντως paddles στο τιμόνι δε μου φάνηκε να είχε. Σα σύνολο είναι πολύ όμορφο, αλλά κάτι με χαλάει λίγο μπροστά. Αναμένω με ενδιαφέρον πάντως...
-
Εντυπωσιακο, αλλα εμεις περιμενουμε να εχει και 5κυλινδρο μοτερ!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Εντυπωσιακο, αλλα εμεις περιμενουμε να εχει και 5κυλινδρο μοτερ!νέο Τ6, με άμεσο ψεκασμό ??
Nέο VOLVO S60