-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Ναι. Και η πίσω ανάρτηση από πούλμαν είναι δανεισμένη.
Πουλμαν-ξεπουλμαν ειναι πολλα τα πλευρικα G! Θα επισυναψω κ ομολογιες κατοχων 147 που το παραδεχονται!
μετα τα fabia, και τα ignis ταχυτερα απο a/r?
italianoi πιειτε καλυτερα καννα frapucino με τις καφετιερες σας!!και μιστερ μπλε (της θαλασσας ) 147 gta, ετοιμασου..
μολις γυρισω αθηνα, θα παμε να ανοιξουμε να δουμε τι κανει το πρα-πρα σου κοντρα στον **ταφο μου **:lol:Θ'ανοίξεις τον τάφο σου δηλαδή;
-
Σου λείψαμε, ε;
Τα πλευρικά G του Ίγκνις είναι πολλά μονάχα τη στιγμή που κοπανάει στο βράχο.
Χθες είδα σε επανάληψη μια εκπομπή για το Κουρσκ και σκέφτηκα ότι ο σχεδιαστής αυτής της κλάσης των ρωσικών υποβρυχίων μάλλον βρήκε δουλειά στη Σκόντα μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου. Είναι πολλές οι ομοιότητες με το Σουπέρμπ.
-
ειπαμε.. ο σχεδιαστης της skoda που σχεδιασε το superb ειναι τωρα το αφεντικο στην bentley
οσο για τον ταφο... ταφος για alfa romeo (και πολλα αλλα) ειναι το superb
υγ. βλεπω παντως οτι χωρις εμενα δεν εχει κινηση το τοπικ κουφαλιτσες
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
υγ. βλεπω παντως οτι χωρις εμενα δεν εχει κινηση το τοπικ κουφαλιτσες
αφού θάβουμε αυτοκίνητα, λογικό να γράφουμε για τάφους
-
καλα, θα σε περιλαβω κι εσενα με τη μαουνα και μετα να δουμε τι θα λες, μιστερ -και καλα- γρηγορε gti
-
Ώπα; Εμφύλιος Βαγγέληδων;
Πάω να φέρω τα ποπ-κορν. Άντε γιατί αρκετά έχουμε ακούσει εμείς οι ιταλοί.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καλα, θα σε περιλαβω κι εσενα με τη μαουνα και μετα να δουμε τι θα λες, μιστερ -και καλα- γρηγορε gtiΜε κρύα (ξεκούραστη) τουρμπίνα τι να κάνεις;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάω να φέρω τα ποπ-κορν. Άντε γιατί αρκετά έχουμε ακούσει εμείς οι ιταλοί.Τα ποπ κορν μη τα κουβαλήσεις με την Μπύρα Άλφα γιατί έχουν αλάτι και δε ξέρεις τι μπορεί να πάθει η (αν) οξείδωτη λαμαρίνα σου.
-
Η αδελφή μου η οποία διαμένει στην Ιταλία αποφάσισε να διώξει το Punto της και να πάρει τη Lancia Ypsilon (το προηγούμενο μοντέλο)...Το συγκεκριμένο κινείτε και με γκάζι και με βενζίνη......
Κατεβαίνω Ιταλιά φέτος και το βλέπω...... Ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο......
Στην αρχή μου φάνηκε ΛΊΓΟ μικρό....Ανοίγουμε το πορτ΄μπαγκάζ και βλέπω την ρεζέρβα πρώτη μούρη.... Δεν έχει ξεχωριστό χώρο να την τοποθετήσεις....Κουβάλαγα ΜΙΑ μεγάλη αλλά όχι τεράστια βαλίτσα η οποία δεν χωρούσε στο πορτ'μπαγκάζ γιατί έκλεινε το πίσω τζάμι αν την τοποθετούσες όρθια που ήταν ό μόνος τρόπος να χωρέσει.....Δεν πειράζει λέω θα μπεί στα πίσω καθίσματα.....Ανοίγει το αυτοκίνητο....Σχετικά χαριτωμένο**.....Το κάθισμα όμως δεν πήγαινε αρκετά μπροστά όταν αναδιπλωνόταν** και η βαλίτσα χώρεσε μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα και αφού τα είχα πάρει και ήθελα να ξεριζώσω το κάθισμα.......
Τελοσπάντων ξεκινάμε για το ταξίδι.....Όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί με γκάζι δεν έχει ένδειξη για το πόσο σου απομένει...... το μόνο που συμβαίνει είναι οτί καμιά εικασαριά χλμ πριν ξεμείνεις ενα σκατολαμπάκι το οποίο είναι χωμένο κάπου δεξιά από πράσινο γίνεται κόκκινο ..... Ελεύθερα λοιπόν μασάγαμε τα φύλλα δάφνης κατά το ταξίδι μπας και μαντέψουμε πόσο γκάζι έχουμε .....Συνεχίζω..........Το καντράν βρίσκεται στην ΜΕΣΗ του ταμπλό ετσι ώστε να μπορούσα άνετα να πρήζω την αδελφή μου...ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ή ΑΝΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΣ.....
Έχει και air condition ....ή έτσι νομίζει διότι όταν το ανάβαμε εννοείτε όχι στο φούλ το αυτοκίνητο - κατσαρίδα δεν τράβαγε μία....Και από 140 έφθανε τα 110 με το ζόρι σε κατηφόρο - γκρεμό......
Ευτυχώς παρκάρετε έυκολα....
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Η αδελφή μου η οποία διαμένει στην Ιταλία αποφάσισε να διώξει το Punto της και να πάρει τη Lancia Ypsilon (το προηγούμενο μοντέλο)...Το συγκεκριμένο κινείτε και με γκάζι και με βενζίνη......
Κατεβαίνω Ιταλιά φέτος και το βλέπω...... Ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο......
Στην αρχή μου φάνηκε ΛΊΓΟ μικρό....Ανοίγουμε το πορτ΄μπαγκάζ και βλέπω την ρεζέρβα πρώτη μούρη.... Δεν έχει ξεχωριστό χώρο να την τοποθετήσεις....Κουβάλαγα ΜΙΑ μεγάλη αλλά όχι τεράστια βαλίτσα η οποία δεν χωρούσε στο πορτ'μπαγκάζ γιατί έκλεινε το πίσω τζάμι αν την τοποθετούσες όρθια που ήταν ό μόνος τρόπος να χωρέσει.....Δεν πειράζει λέω θα μπεί στα πίσω καθίσματα.....Ανοίγει το αυτοκίνητο....Σχετικά χαριτωμένο**.....Το κάθισμα όμως δεν πήγαινε αρκετά μπροστά όταν αναδιπλωνόταν** και η βαλίτσα χώρεσε μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα και αφού τα είχα πάρει και ήθελα να ξεριζώσω το κάθισμα.......
Τελοσπάντων ξεκινάμε για το ταξίδι.....Όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί με γκάζι δεν έχει ένδειξη για το πόσο σου απομένει...... το μόνο που συμβαίνει είναι οτί καμιά εικασαριά χλμ πριν ξεμείνεις ενα σκατολαμπάκι το οποίο είναι χωμένο κάπου δεξιά από πράσινο γίνεται κόκκινο ..... Ελεύθερα λοιπόν μασάγαμε τα φύλλα δάφνης κατά το ταξίδι μπας και μαντέψουμε πόσο γκάζι έχουμε .....Συνεχίζω..........Το καντράν βρίσκεται στην ΜΕΣΗ του ταμπλό ετσι ώστε να μπορούσα άνετα να πρήζω την αδελφή μου...ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ή ΑΝΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΣ.....
Έχει και air condition ....ή έτσι νομίζει διότι όταν το ανάβαμε εννοείτε όχι στο φούλ το αυτοκίνητο - κατσαρίδα δεν τράβαγε μία....Και από 140 έφθανε τα 110 με το ζόρι σε κατηφόρο - γκρεμό......
χαχαχχαχα, τρομερη περιγραφή!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
χαχαχχαχα, τρομερη περιγραφή!!!!
Που να δείς και το αυτοκίνητο....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι'σαστε εσεις ρε?!!!
Χθες 15 σελίδες...σήμερα 51!!!!Πολύ γέλιο!!! Ειδικά με κάτι πονεμένους που αγόρασαν πριν 2 μήνες αυτοκίνητο που καταργήθηκε αμέσως μετά!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Α....τα γυαλιά ηλίου δώρο από εμένα για όποιον πάει βόλτα με TSου!!!Θα τυφλωθείτε στις στροφές....Χριστουγενιάτικο δέντρο γίνεται!!!
χμ... άργησες... αλλά ευτυχώς είσαι εδώ... και έλεγα... ακόμα Ε36 δεν θάψαμε (θάψαμε μια Μ3 δηλαδή, αλλά οκ, ήταν πολύ εύκολο, εκκλησία να κλέβαμε θα ήταν ευκολότερο)
λοιπόν έχουμε μια Ε36, που αγοράστηκε 316i. Φυσικά, ήταν αργή. ΠΟΛΥ αργή. Τόπος! (άγιος)
μετά, άρχισε το γλέντι. Η 316i, με παπά και με κουμπάρο, με ευλογίες (που αργότερα έγιναν κατάρες), έγινε 320... 6 ολόκληροι κύλινδροι παρακαλώ... μοτέρ, ΒΕΛΟΥΔΟ! Το αμάξι, τώρα πια σκοτώνει!!! Δυστυχώς, κάποτε άρχισε να πίνει τσαγάκι από Κορόλλα 1,6 G6! Mετά χειμώνιασε, και αρνείτο πεισματικά να πάρει μπρος... 'Πάρε μπροστά καλό μου!', 'Πάρε μπροστά γλυκό μου!', τίποτα αυτή, μουλάρι σκέτο...
αποφασίστηκε δέυτερη μεταμόσχευση λοιπόν, μπας και σωθεί ο ασθενής και το πεσμένο ηθικό... το όνομα αυτής πλέον, 325. Ε, του πούστη, τώρα το αμάξι πρέπει να ξυρίζει, 192 άλογα λέμε!!! Πώπω τράβηγμα, πωπω γκάζια, πωπω πώς γυρνάει, ω ρε τι εργαλείο έφτιαξα ο άνθρωπας!!! Και ξάφνου, αφού πλήρωσα τα διόδια, λέω θα φύγω σκασμένος και θα μείνουν όλες οι κότες πίσω! 1η κόφτη, 2α κόφτη, 3η κόφτη, ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ??? Ω ΘΕΕ! ΚΟΡΟΛΛΑ ΤΣου ΗΤΑΝ!!!
(το κερατό μου, αν πιάσει χειμώνας και κάνει τα ίδια, πάει, το πέταξα στο Σούνιο και παίρνω Τογιότα, μάρτυς μου ο Σπανός... εεεεε.... ο θεός εννοούσα)
προειδοποίησα, θα εκδικηθώ!
Κοίτα να δεις τι σου είναι οι Γιαπωνέζοι!!!!
Εστι ε?
-
Είπαμε....ΛΥΘΗΚΕΕΕΕΕ!!!!!!Επαιρνε κανονικά!
-
Ε...ναι...έφαγε κάποιες μεταμοσχεύσεις το σασί....αλλά έτσι είναι τα καλά σασί μουσιέ κωπηλατουάρ!!!Τα κρατάς και τους αλλάζεις μοτέρ! Ενω τα TSου Mou Sou Tou Steliou?....Ενα μοτεράκι (κι αυτό για τα Χριστούγεννα και πάπαλα)!!!!
-
Και για όσους κακεντρεχείς....και το A/C δουλεύει πλέον!!! (Αλλο αν δεν το ανάβουμε!!!)
-
-
Τώρα 'kouk' άμα σε ξαναρχίσει πάλι θα φταίει ο 'krus' ;
Τα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κοίτα να δεις τι σου είναι οι Γιαπωνέζοι!!!!Εστι ε?
- Είπαμε....ΛΥΘΗΚΕΕΕΕΕ!!!!!!Επαιρνε κανονικά!
καλά, καλά.... πότε πιάνουν τα κρύα είπαμε???
- Ε...ναι...έφαγε κάποιες μεταμοσχεύσεις το σασί....
η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε... παρά μιάς Ψορόλλας ΤΣου!
αλλά έτσι είναι τα καλά σασί μουσιέ κωπηλατουάρ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- Και για όσους κακεντρεχείς....και το A/C δουλεύει πλέον!!! (Αλλο αν δεν το ανάβουμε!!!)
πως ξέρεις ότι δουλεύει αφού δεν το ανάβεις;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- Και για όσους κακεντρεχείς....και το A/C δουλεύει πλέον!!! (Αλλο αν δεν το ανάβουμε!!!)
Υποθετικά μιλάει το παιδί κακεντρεχή τύπε.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε καλά....το ανάβεις, βλέπεις ότι δουλεύει....και...το ξανακλείνεις!!!
Εγκάθετε!!! -
Κοίτα να δεις τι σου είναι οι Γιαπωνέζοι!!!!
Εστι ε?
- Είπαμε....ΛΥΘΗΚΕΕΕΕΕ!!!!!!Επαιρνε κανονικά!
καλά, καλά.... πότε πιάνουν τα κρύα είπαμε???
- Ε...ναι...έφαγε κάποιες μεταμοσχεύσεις το σασί....
η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε... παρά μιάς Ψορόλλας ΤΣου!
αλλά έτσι είναι τα καλά σασί μουσιέ κωπηλατουάρ!!!
Κανόνισε να γίνει καμιά στραβή με τα κρύα και βρες τριήρη για να την κάνεις!!! Γρουσούζαρε!!!!!!
Ποιά ΤΣου και ΤΣου μωρέ?!!!
Ο άνθρωπος μέχρι να αλλάξει από 1η σε 2α σε 3η....με έψαχνε στον ορίζοντα!!!Και δεν πάταγα!!Στα 2/3 πήγαινα!!!
Τρείς φραπέδες ήπια μέχρι να έρθει!!!
Εβλεπα απο μακριά τις αναλαμπές και νόμιζα ότι είχε καταιγίδα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εβλεπα απο μακριά τις αναλαμπές και νόμιζα ότι είχε καταιγίδα!!!ποιές αναλαμπές??? της εξάτμισης???
-
Εβλεπα απο μακριά τις αναλαμπές και νόμιζα ότι είχε καταιγίδα!!!
ποιές αναλαμπές??? της εξάτμισης???
Μόνο από την εξάτμιση δεν βγάζει τίποτα το παπόρι!!!
Από το ταμπλώ ρε!!!Τα λαμπάκια!!!346 έχει!!!Ανάβουνε και όλα μαζί και γίνεται σαν το Prisunic Μαρινόπουλος τα Χριστούγεννα!!!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)