-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Λοιπόν τόση ώρα παρακολουθώ όλες τις νταλίκες της αυτοκινητοβιομηχανίες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους....στο γκρεμό!!!!
Πάρ'τε ένα σακουλάκι πάμπερς από το πλησιέστερο σουπερμάρκετ, φορέστε μια διπλή, και ελάτε να σας δείξουμε τί δεν μπορείτε να κάνετε με τους μπετόν αρμέ κουβάδες σας.....
Δηλαδή, τι δεν μπορούμε να κάνουμε Κύριος?
Τετ-α-κε μήπως;οποιος χρειαζεται Lotus elise για να παει γρηγορα, ειναι ΚΟΥΛΟΣ!!
Kai autos pou nomizei oti paei grigora me tin VAG nekrofora tou ti einai?
O nekrothaftis? -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
syele κατσε καλα! θα μπεις στην Μ3 στο ρινγκ και θα ξεχασεις που ειναι η ανατολη και που η δυση και θα φωναζεις την τουοτα σου... muscle car!!!Να κάτσω καλά;;;;
Α, μια ερώτηση...
Έχεις βάλει διαχωριστικά μέσα στο ντεπόζιτο ή σε κάθε δεξιά στο ring θα κατεβαίνουμε να σπρώχνουμε
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Δε μου λες, στις στροφές το κρατούν έξι για να στρίψει;
kyan
γιατι δε δοκιμαζεις μια φορα να κρατηθεις πισω μου, ωστε να διαπιστωσεις?Kala giati na paei toso siga o anthropos?
Aston na fygei na apei stin douleia touΠώς να τον προσπεράσω; Θα φοβόμουν μην χτυπήσω κανέναν από τους έξι.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάρ'τε ένα σακουλάκι πάμπερς από το πλησιέστερο σουπερμάρκετ, φορέστε μια διπλή, και ελάτε να σας δείξουμε τί δεν μπορείτε να κάνετε με τους μπετόν αρμέ κουβάδες σας.....
Να μας πατήσει το πρώτο λεωφορείο που δεν θα μας δει;
Game over! Insert coin!
-
syele κατσε καλα! θα μπεις στην Μ3 στο ρινγκ και θα ξεχασεις που ειναι η ανατολη και που η δυση και θα φωναζεις την τουοτα σου... muscle car!!!η επομενη ΤS λενε οτι θα εχει 14αρι σασμαν γιατι θα εχει μεγιστη ροπη στις 9700 και κοφτη στις 9800
και για να θαψω και τη δικια μου μπουρουχα, εμαθα οτι θα βαζουν πλεον στα polo/ibiza/fabia ενισχυμενο συμπλεκτη γιατι για να ξεκινησεις σε ανηφορα με κλιματισμο πρεπει να πατιναρεις κανα 2λεπτο!! [/img]
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Λοιπόν τόση ώρα παρακολουθώ όλες τις νταλίκες της αυτοκινητοβιομηχανίες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους....στο γκρεμό!!!!
Δηλαδή, τι δεν μπορούμε να κάνουμε Κύριος?
Τετ-α-κε μήπως;οποιος χρειαζεται Lotus elise για να παει γρηγορα, ειναι ΚΟΥΛΟΣ!!
Kai autos pou nomizei oti paei grigora me tin VAG nekrofora tou ti einai?
O nekrothaftis?Ο ατσαλάκωτος νεκροθάφτης!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Αν θέλεις να δεις τι θα πει 'γενίκευση' κοίτα το post της 'ντίβα' στην προηγούμενη σελίδα.
Αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε Kyan. Τώρα, αν πέσετε όλοι μαζί να με φάτε, τι να κάνουμε. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας κι εγω πιστεύω οτι αγωνιάτε να αποδείξετε την αξία της επιλογής σας.
Δεν «γενικεύω». Από κει και πέρα, αν θεωρείς οτι εσύ ή άλλοι οδηγοί 147 (ή ξέρω-γω-ποιο-αλλο-φοβερό-και-ασυναγώνιστο μοντέλο) αποτελείτε την εξαίρεση, αυτό είναι προς τιμήν σας- Ομως η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα!
Το γεγονός είναι πως μόλις τολμήσει κάποιος να ζητήσει απόψεις για οποιοδήποτε θέμα ή μοντέλο ή επιδόσεις κλπ «πετάγεστε» εσείς και στρέφετε τη συζήτηση στα Αλφα Ρομέο και επιχειρείτε και να «φιμώσετε» και οποιον έχει το θάρρος της γνώμης του. Μόνο εσείς ξέρετε από αμάξια κι όλοι οι υπόλοιποι που επιλέγουν κάτι άλλο είναι άσχετοι και/ή κομπλεξικοί κλπ!
Ελπίζω ο φίλος που τολμησε να θίξει θέμα 116 να μη «χαθεί» στα posts περί «κορυφαίας» Αλφα Ρομέο.Μπορείς να μας κάνεις quote τα ποστς που εκθειάζουν την Alfa Romeo?
Mάλλον διαβάζεις άλλο thread
Eδώ λέμε την άποψή μας για την σειρά 1. Αναγξαστηκά θα συγκριθεί με το ανταγωνισμό και θα γίνουν αναφορες εκεί.
Και για Golf-Focus-Octavia-A3 έχουν γραφεί όχι μόνο για 147. Αν έχεις οργή εναντια σε alfisti είναι δικαίωμά σου αλλά καλό είναι να την εκφράζεις εκει που οι alfisti είναι προκλητικοί! και όχι όπου δεις την λέξη Alfa Romeo.
Y.Γ. Οι lkar-MICZ- έχουν golf Gti όπως και ο theos_larissa έχει golf 1.6 και θάβουν την 1!!! Άρα στην πυρά και οι Γκολφάκιδες!!!
Πω πω, ξεκίνησα 'πόλεμο' η άτιμη! Φίλε Μπάμπη, εγώ αναφερόμουν γενικά στην τάση των 'οπαδών' της Αλφα να 'χώνονται' παντού, όχι μόνο όσον αφορά το συγκεκριμένο topic της 116. Δεν έχω καθόλου οργή απέναντι σε Alfisti γενικώς, απλώς τους διακρίνω κι εγώ στις ίδιες κατηγορίες που πολύ-πολύ εύστοχα αναφέρει ο φίλος Krusenstern!
Οι Αlfa Romeo είναι φινετσάτα αμάξια (έτσι τουλάχιστον τα βλέπω εγώ σαν κοπέλα), εχουν συνήθως καλύτερες επιδόσεις από άλλα της κατηγορίας τους, τουλάχιστον στην κατηγορία 1600-2000 κ.εκ., από κεί και πέρα όμως λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει.
Τέλος, δεν νομίζω πως μιλάει κανείς με τον ίδιο φανατισμό για Octavia, Focus ή A3, που ανέφερες πιο πάνω!
Εγώ πάντως δεν θα σας 'ενοχλήσω' άλλο σ'αυτό το thread -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δε μου λες, στις στροφές το κρατούν έξι για να στρίψει;
kyan
γιατι δε δοκιμαζεις μια φορα να κρατηθεις πισω μου, ωστε να διαπιστωσεις?Kala giati na paei toso siga o anthropos?
Aston na fygei na apei stin douleia touΠώς να τον προσπεράσω; Θα φοβόμουν μην χτυπήσω κανέναν από τους έξι.
παιδιά στείλτε στα funniest όπωσδήποτε γιατί δεν ξέρω πώς γίνεται...
-
Re Paidia
H diva apantise SOBARA!!!
Kapios na ton petaxei apo to Forum...TWRA -
Αριστοτέλη... δώστης μία με την ουρά σου!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αριστοτέλη... δώστης μία με την ουρά σου!κι εσύ με τα μούτρα σου, να την αποτελειώσεις muahahahhahahahahhahaahhahah
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κι εσύ με τα μούτρα σου, να την αποτελειώσεις muahahahhahahahahhahaahhahah
Μήπως να παίζαμε πινγκ-πονγκ;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να κάτσω καλά;;;;Α, μια ερώτηση...
Έχεις βάλει διαχωριστικά μέσα στο ντεπόζιτο ή σε κάθε δεξιά στο ring θα κατεβαίνουμε να σπρώχνουμε
αιι! χτυπημα κατω απ΄την ζωνη!!! υπουλε!!! για τιμωρια θα πληρωσεις 70λιτρα βενζινη 100αρα πριν μπουμε μεσα!
-
Τα παράθυρα όμως δεν θα πέσουν ποτέ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!! μενουν ΠΑΝΩ στην πορτα ανεβασμενα... το θεμα ειναι να βρεις που εχει πεσει η πορτα!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
κι εσύ με τα μούτρα σου, να την αποτελειώσεις muahahahhahahahahhahaahhahah
Μήπως να παίζαμε πινγκ-πονγκ;
ναιαιαιαιαιαιαι! Και το δικό μου στη μέση σαν σταματημένο, θα κάνει το διχτάκι!
μαζέψτε με ρε, θάβω το αμάξι μου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ναιαιαιαιαιαιαι! Και το δικό μου στη μέση σαν σταματημένο, θα κάνει το διχτάκι!μαζέψτε με ρε, θάβω το αμάξι μου!
οχι γιατι ετσι ψηλο που ειναι ολο νετ θα βαραμε! καλυτερα μπαλακι να το κανουμε, αλλωστε χοροπηδαει σαν κατσικι μια χαρα!
-
Τι έγινε εδώ? Λουκ χουζ τοκινγκ, ρε!
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ρε, τι να μας πείτε εσείς με τα Lotus, Alfa, κλπ κασόνια που έχετε πάρει;Τα πληρώσατε κιόλας;
Μόνο στην Toyota χαρίζουνε! Αντε ρε βάλε μία ΤΕΙΝ, 8 πίστονα, 2πλό κομπρέσσορα μπας και δεις άσπρη μέρα με το μπρίκι σου!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μόνο στην Toyota χαρίζουνε! Αντε ρε βάλε μία ΤΕΙΝ, 8 πίστονα, 2πλό κομπρέσσορα μπας και δεις άσπρη μέρα με το μπρίκι σου!
πωπωωω ρε τεχνολογια η τουοτα... κανει και καφε! αυτα ειναι...
ψψψσσσστ παιδι... ενα μετριο με γαλα παρακαλω -
πωπωωω ρε τεχνολογια η τουοτα... κανει και καφε! αυτα ειναι...
ψψψσσσστ παιδι... ενα μετριο με γαλα παρακαλωToso arga pou anebazei strofes prolabeneis na pieis kai ena frapedaki...Greek style
-
Και βέβαια. Με μεταβλητή διάρκεια ψησίματος και βύθισμα ζάχαρης !
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)