-
Ο χρήστης xaris-cd έγραψε:
ΤΟ VIALE ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ?
κοντα 2000 στον Σταθης Ν&Σ στην Χρυσαυγη Λαγκαδα
Ας ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα..
Χαρη μπορεις να μου πεις κατι??
Εχεις βαλλει το lpi ή το lpfi??
Πως παει το αυτοκινητο?Κανα προβληματάκι είχαμε? -
ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΙΡΜΠΟ, καλό σου απόγευμα.
- Πρέπει να λάβεις υπόψη σου, ότι είναι υποχρέωση μας, να καταγελούμε γεγονός αλλοίωσης της εγκατάστασης από εμάς, πτυχιούχους εγκαταστάτες, από άτομα που δεν έχουν το δικαίωμα αυτό, στο υπουργείο στην κατάλληλη υπηρεσία. Μόνον έτσι αποχαλάσομε της προσωπικής μας ευθύνης. Έτσι άρετε και η όποια εγγύηση δώσαμε.
- Νομίζω το να περιγράφουμε την επιχείρηση μας, με τον αναλυτικό τρόπο που εσύ την περιέγραψες, αντιβαίνει προς τους κανονισμούς του forum.
- Έχω δει και σερβαρει αυτοκίνητα, όπου έχεις εγκαταστήσει εσύ την μετατροπή, και ήταν απολύτως σωστά. Δεν θα σχολιάσω το θέμα λαδιερας, έτι περισσότερο……..
Φιλικά
Antonis-team
της Antonis-team service!!!.
-
Ο χρήστης athanapo307 έγραψε:
καλησπερα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανενας οταν κινησε με βενζινη πατας το κουμπι για να το γυρισεις σε υγραεριο αναβοσβηνει το σημα και την στιγμη που σταματει να αναβοσβηνει το αυτοκινητο κανει ενα ελαχιστο κλωτημα? πολυ μικρο? και ιδιαιτερα μπορεις να το καταλαβεις αν εισαι με λιγα χιλιομετρα και κρυος!ειναι φυσιολογικο?
einai γιατι απαιτειται χρονος dt λογω αποστασης των σωληνιδιων ψεκασμου μεχρι τον θαλαμο καυσης. το εχω και γω το προβλημα.απολυτα φυσιολογικο.
αυτο μου ειπε και η vialle
-
δεν ξερω ποιο εβαλα ...απο που μπορω να το δω αυτο οπτικά ?....εχω κανει 130 χιλιόμετρα ως τωρα και το μονο που διαπίστωσα είναι οτι ενω εβαλα φουλ βενζίνη πριν φυγω απο θεσσαλονικη και έφτασα Χαλκιδική ο δεικτης της βενζίνης μου έδειξε οτι κατανάλωσα και βενζινη ....παω αμέσως σε τοπικό βενζινάδικο και γεμίζω πάλι ....πηρε 3 ευρω...η 1,71 λιτρα στα 100 χιλιόμετρα που διάνυσα...ομως παρατήρησα οτι ο δεικτης βενζίνης ενω γέμισα έμεινε εκεί που τον άφησα οταν έφτασα Χαλκιδική ...
δηλαδι ελάχιστα κατω..ενω ειμαι φουλ.... μάλλον πρεπει να κανω περισσότερα χιλιόμετρα για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα ...κατα τα αλλα ο κινητήρας ειναι οπως ηταν ...δεν καταλαβαίνεις διαφοράτο βιβλιαρακι που εχω λεει LPI
-
δεν ξερω ποιο εβαλα ...απο που μπορω να το δω αυτο οπτικά ?....εχω κανει 130 χιλιόμετρα ως τωρα και το μονο που διαπίστωσα είναι οτι ενω εβαλα φουλ βενζίνη πριν φιγο απο θεσσαλονικη και έφτασα Χαλκιδική ο δικτης της βενζίνης μου έδειξε οτι κατανάλωσα και βενζινη ....παω αμέσως σε τοπικό βενζινάδικο και γεμίζω πάλι ....πηρε 3 ευρω...η 1,71 λιτρα στα 100 χιλιόμετρα που διάνυσα...ομως παρατήρησα οτι ο δικτης βενζίνης ενω γέμισα έμεινε εκεί που τον άφησα οταν έφτασα Χαλκιδική ...
δηλαδι ελάχιστα κατω..ενω ειμαι φουλ.... μάλλον πρεπει να κανω περισσότερα χιλιόμετρα για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα ...κατα τα αλλα ο κινητήρας ειναι οπως ηταν ...δεν καταλαβαίνεις διαφορά......Και μετα την Μαυρη Κωμωδία που παρακολουθησαμε....παμε γι'αλλα
Χαρη αν δεν αδιάσεις τελείως-γεμίσεις(lpg), τουλαχιστον 3 φορες(κατα προτίμηση απο το ιδιο πρατηριο-ιδια μανικα) δεν μπορεις να εχεις ασφαλη συμπερασματα. Πριν ξεκινησεις αυτη τη διαδικασια, για να σιγουρευτεις οτι δεν καις και βενζινη(ή αν καις, ποσο ειναι αυτο) φουλαρησε βενζινη, και μετα απο τις 3 φορες που ειπαμε βλεπεις στα ποσα χλμ καιει ποσο.
-
Ο χρήστης FADASMATAKI έγραψε:
Θα σας παρακαλέσουμε και πάλι να μην ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά το όνομα της εταιρίας μας από ανωνύμους χρηστές .Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να προχωρήσει με όλες της απαραίτητες ενέργειες βάση νομού για την αποκατάσταση του ονόματος της.
Θα ήθελα καταρχή μια επίσημη τοποθέτηση των διαχειριστών του forum για τα παραπάνω και όσα άλλα έχει κατά καιρούς γράψει ο χρήστης 'FADASMATAKI'.
Θα γράψω όμως και τη δική μου άποψη:
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό οτι τόσο καιρό που γράφονται πάρα πολλά σχόλια για τα προβλήματα που είχε το jtg της icom και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί αρκετοί, ο κος Μπίρμπος ούτε βγήκε να πει κάτι, ούτε να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του τους πελάτες του που έγραφαν εδώ για τα προβλήματά τους. Πραγματικό FADASMATAKI!
Μπορεί πράγματι να έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλά η απουσία του από εδώ τόσο καιρό και η πρόσφατη επανεμφάνισή του μόνο απορία μπορεί να προκαλέσει.Τα forums κε Μπίρμπο έχουν σκοπό να πληροφορήσουν ελεύθερα και ανιδιοτελώς όλο τον κόσμο. Όσοι τα παρακολουθούν συχνά και μοιράζονται τις εμπειρίες τους, δεν έχουν σκοπό να δυσφημίσουν ή να διαφημίσουν κανέναν, αλλά να προβάλουν τη σωστή υπηρεσία, προϊόν, κλπ. και να ενημερώσουν τον κόσμο τι να προσέχει και τι να αποφεύγει. Οι τακτικοί χρήστες του forum εύκολα καταλαβαίνουν κι εκείνους που περνάνε σαν κομήτες για να δυσφημίσουν κι εκείνους τους εγκαταστάτες που με κάποια μηνύματα προσπαθούν να διαφημίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.
Γι αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε, αν πραγματικά οι υπηρεσίες και τα προϊόντα σας είναι άψογα.
Πολύ δε περισσότερο, δεν πρέπει να κάνετε τόσο ατυχείς υποδείξεις όπως οι παραπάνω. Ασχοληθείτε με την εξυπηρέτηση των πελατών σας και να είστε σίγουρος οτι όταν ο πελάτης είναι ευχαριστημένος θα βγει και θα γράψει κάτι καλό και για το σύστημα που αντιπροσωπεύετε. Και το έχουν κάνει αρκετοί στο παρελθόν χωρίς να έχουν προσωπικό όφελος ούτε πρόθεση να σας διαφημίσουν ανοικτά. Σαν εταιρεία που είναι χρόνια στο χώρο, πρέπει να είστε έτοιμη να ακούσετε και τα καλά και τα άσχημα που τυχόν έχετε κάνει. Ακόμη και άδικο 100% να έχει ο εν λόγω πελάτης σας, μπορείτε να παρουσιάσετε επώνυμα την άποψή σας και δεν χρειάζονται ούτε απειλές ούτε υποδείξεις προς τους χρήστες εδώ, οι οποίοι όπως σε όλα τα forums του internet χρησιμοποιούν ψευδώνυμα (nicknames) όχι για να κρυφτούν, αλλά γιατί έτσι συνηθίζεται. -
« από Matheos » 13/04/11 14:19
- Τα μισά από αυτά που ανέφερα εδώ πέρα έγιναν και στο αυτοκίνητο τις γυναίκας μου !!! Ένα RENO CLIO
Χωρίς να σας πολυλογώ μετά από 2 χρόνια έγινα expert πάνω στο σύστημα υγραερίου τις Icom και το επιδιορθώνω μόνος μου ότι και να έχει ! Καλό σύστημα αλλά άντε βρες συνεργείο να στο περάσει σωστά !
ελπίζω να βοήθησα με αυτό το άρθρο αρκετούς για τώρα και για το μέλλων !!!»
Δεν έχω κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσω τα γραφόμενα με ‘πόνο ψυχής’ που μας παρέθεσες φίλε μου.
Γραφώ όμως επάνω σου, για να δώσω να καταλάβουν και άλλοι, τον τρόπο που θα μπορέσουν να βρουν το οποίο δίκαιο έχουν.- Φωτογράφιση των κακοτεχνιών. φωτώ 12χ18.
- Καταγγελία στο σωματείο μας, όπου υπάρχει ιδική υπηρεσία για τον σκοπό αυτό.
- Πραγματογνωμοσύνη από ένα ΙΚΤΕΟ, της όποιας (κατά την γνώμη μας) κακοτεχνίας διαπιστώσαμε.
- Με τα χαρτιά της ΠΟΒΕΑΜ + τα χαρτιά του ΙΚΤΕΟ, καταγγελία στο υπουργείο συγκοινωνιών, στο τμήμα παραπόνων, της υπηρεσίας αδειοδοτήσεων, όπου μπορούν να υπάρξουν και πειθαρχικές κυρώσεις, μέχρι και αναστολή και αφαίρεση της αδείας εξασκήσεως επαγγέλματος.
- Σίγουρα μετα από αυτά που σου έγραψα, μπορείς με δίκη σου επιλογή, να πας σε άλλον αδειούχο, και να αποκαταστήσεις της ‘κακοτεχνίες’, να τον πληρώσεις και να ενάγεις τον προηγούμενο, ζητώντας τα χρήματα σου, καθώς και ηθική αποζημίωση, διαφυγόντα κέρδη, απόλυα αξίας αυτοκινήτου, και αποζημίωση για τον χρόνο που έχασες.
- Σίγουρα τα χέρια σου ‘κοντά’ από το αυτοκίνητο, διότι expert, δεν γίνεσαι μόνον από παθήματα!!!...
- Εάν όλα αυτά που σου περιγραφώ δεν τα έκανες, λυπάμαι μα ‘έπαιξες και έχασες’ το πόσο ο καιρός θα δήξει……. .ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ?
Φιλικά
Antonis-team.
- Τα μισά από αυτά που ανέφερα εδώ πέρα έγιναν και στο αυτοκίνητο τις γυναίκας μου !!! Ένα RENO CLIO
-
«......Και μετα την Μαυρη Κωμωδία που παρακολουθησαμε....παμε γι'αλλα »
…μην τον βαράς τον φουκαρά!. Δεν διαβάζει κανένας τίποτα όταν πρωτομπαίνει εδώ μέσα!.
Λες και είμαστε υπάλληλοι τους!!!!. Και σίγουρα φίλε, για της 342 σελίδες, που μπορούν να ενημερώσουν διαστημάνθρωπους εκπαιδευόμενους για διαστημικά ταξίδια!!..... φταίμε εμείς που σπεύδουμε!!!......«Θα ήθελα καταρχή μια επίσημη τοποθέτηση των διαχειριστών του forum για τα παραπάνω και όσα άλλα έχει κατά καιρούς»
+………….. :
«Ακόμη και άδικο 100% να έχει ο εν λόγω πελάτης σας, μπορείτε να παρουσιάσετε επώνυμα την άποψή σας και δεν χρειάζονται ούτε απειλές ούτε υποδείξεις προς τους χρήστες εδώ, οι οποίοι όπως σε όλα τα forums του internet χρησιμοποιούν ψευδώνυμα (nicknames) όχι για να κρυφτούν, αλλά γιατί έτσι συνηθίζεται.»
Σηγουρα «υποδείξεις» από ιδικους χρειαζοντε….
Οι απιλες ‘οζουν’!!.
Τα ψευδώνυμα δεν μου αρέσουν, διότι δεν θέλω να συμβουλεύω απέναντι από ‘ντουβάρι’ !!!..... κόλλημα μου…… συγχωρήστε με.
Σίγουρα με τα από 45 συναπτά χρόνια στο ‘κουρμπέτι’, μπορώ να μάθω τα πάντα από συναδέλφους της Ιταλίας, από τα αρχεία τους, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να γραφούμε διορθώσεις κακοτεχνιών .
Φιλικά
Antonis-team. -
δεν ξερω ποιο εβαλα ...απο που μπορω να το δω αυτο οπτικά ?....εχω κανει 130 χιλιόμετρα ως τωρα και το μονο που διαπίστωσα είναι οτι ενω εβαλα φουλ βενζίνη πριν φυγω απο θεσσαλονικη και έφτασα Χαλκιδική ο δεικτης της βενζίνης μου έδειξε οτι κατανάλωσα και βενζινη ....παω αμέσως σε τοπικό βενζινάδικο και γεμίζω πάλι ....πηρε 3 ευρω...η 1,71 λιτρα στα 100 χιλιόμετρα που διάνυσα...ομως παρατήρησα οτι ο δεικτης βενζίνης ενω γέμισα έμεινε εκεί που τον άφησα οταν έφτασα Χαλκιδική ...
δηλαδι ελάχιστα κατω..ενω ειμαι φουλ.... μάλλον πρεπει να κανω περισσότερα χιλιόμετρα για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα ...κατα τα αλλα ο κινητήρας ειναι οπως ηταν ...δεν καταλαβαίνεις διαφοράτο βιβλιαρακι που εχω λεει LPI
Φανταζομαι αν το λεει το βιβλιαρακι και η αποδειξη να εχεις lpi τοτε..
Συμφωνω απολυτα με dti..Ο χωρος του forum ειναι το ελευθερο βημα και εργαλειο των καταναλωτων.Δυστυχως στην Ελλαδα η πληροφορια σε πολλα θεματα για τον καταναλωτη ειναι επτασφραγιστο μυστικο στα χερια των εμπορων.Προσπαθουμε λοιπον να ριξουμε λιγο φως στο σκοταδι μονοι,επιβραβεβουμε τους σωστους εγκαταστατες και προσπαθουμε να συστησουμε τους καλους.Αν καποιος διαφωνισει με τον καθε matheo εχει ολον τον χωρο να μιλησει.Οι εταιριες αν θελετε να κανετε κατι βοηθηστε μονο και αυτο ενυπογραφα οπως ο antonis team και οχι με την ανωνυμια ενος nick name (Εκτος κι αν ειστε κι εσεις καταναλωτης και εχετε αποριες σχετικα με την υγραεριοκινηση).Οι μεθοδοι σας μου θυμιζουν αλλες εποχες και καταστασεις.Το τελευταιο που θελουμε ειναι η τρομοκρατια μεσα στο forum.
-
παιδια καπου ειχε δει το ματι μου ενα αρχειο excel για να εχουμε μια απογραφή της κατανάλωσης στο αυτοκίνητο ... μήπως κάποιος το εχει εύκολο να το στείλει ?... έβαλα και εγω το vialle και εχω ήδη διανύσει τα πρώτα 130 χιλιόμετρα μου και θελω να εχω αναλυτικά μετρήσεις
ξεκινισα με 88570 χιλιομετρα και εβαλα 77 ευρω βενζινη με 1.624 ε/λιτρο
και αεριο 46,25 λ.
ημερομηνια------Χιλιομετρα --Περιγραφή----Τιμή μονάδας----λιτρα------κοστος-----κατασταση------ διανυθεντα χιλιομετρα13/4/2011 --------88570------ αεριο---------0,80------------- 46,25-------- 37-------------F--------------------- 0
14/4/2011 --------88600------βενζινη-------- 1,62------------- 47,53-------- 77-------------F----------------------0
14/4/2011---------88700------βενζινη---------1,75--------------1,71----------3------------- F---------------------100Μπορείς να καταχωρείς καταναλώσεις, έξοδα, κλπ. εδώ: www.spritmonitor.de
-
Παρακαλουθώ το συγκεκριμένο forum εδώ και μήνες αλλά τώρα ένιωσα την ανάγκη να γραφτώ για να πώ δυο πράγματα. Είμαι και εγώ χρήστης υγραεριοκίνητου αυτοκίνητου εδώ και ένα χρόνο.
Ο κ. Μπίρμπος θα έπρεπε να ντρέπεται για τις απειλές σε κάποιους που λένε την γνώμη τους. Εδώ μέσα υπάρχουμε για να εκφραζόμαστε ελεύθερα και όχι για να μας φιμωνουνε κάποιοι το στόμα με απείλές και μηνύσεις. Αν οποιοσδήποτε εγκαταστάτης- πρατηριούχος προχωρήσει σε μηνύσεις θα ξεκίνησω κι εγώ μηνύσεις σε όσους πρατηριούχους γεμίζουν μπουκάλες υγραερίου για το σπίτι και να είστε σίγουροι ότι είναι σχεδόν όλοι. -
Διαβάστε εδώ μία ακόμη απολαυστική ιστορία εγκατάστασης συστήματος υγραερίου...
Είναι εκείνος ο εγκαταστάτης, αν δεν κάνω λάθος που του 'ανάψαν τα λαμπάκια κι έγινε χαμός λόγω κακής ποιότητας υγραερίου'... -
ας κρυψει ο φιλος τη πινακιδα..
-
H μεγαλυτερη δυσφημιση αγαπητο ''FANTASMATAKI'' για μια εταιρια ειναι να κινηθει νομικα εναντιον πελατη της και να το ανακοινωνει μαλιστα σε φορουμ αντιστοιχου θεματος με πολλους υποψηφιους ''πελατες'' ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
-
Κυριοι εγκαταστατες προσεξτε πως μιλατε. Ειμαι σιγουρος πως ειτε ειναι αληθινη η ιστορια του matheou ειτε ψευτικη, εσεις ποτε δεν θα παραδεκτειτε οτι κανατε καποιο λαθος(εαν εχετε κανει). Εχουμε ολοι αναλογες εμπειριες απο μηχανικους,μαστορους, εγκαταστατες υγραεριου κτλ και ξερω σε τι δυσκολη θεση βρισκεται ο πελατης που τους εμπιστευεται ενα μερος της περιουσιας του(το αμαξι σε αυτη την περιπτωση) να το μετατρεψετε σε υγραεριοκοκινητο και καταβαλοντας ενα πολυ μεγαλο χρηματικο ποσο για αυτο! Δειξτε λιγο σεβασμο!! Οι καιροι ειναι δυσκολοι! Το συγκεκριμενο επαγγελμα τον τελευταιο καιρο ειναι το μονο που ανθιζει στην ελλαδα με τρελλα κερδη και πολλοι εχουν παρει αερα(βλεπε διαφορες τιμων υγραεριου στα πρατηρια και σε εγκαταστατες).
-
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
H μεγαλυτερη δυσφημιση αγαπητο ''FANTASMATAKI'' για μια εταιρια ειναι να κινηθει νομικα εναντιον πελατη της και να το ανακοινωνει μαλιστα σε φορουμ αντιστοιχου θεματος με πολλους υποψηφιους ''πελατες'' ...+1000!
Ευτυχώς που έβαλα αλλού κιτ υγραερίου και όχι στο συγκεκριμένο συνεργείο, με τον ιδιοκτήτη που απειλεί με μυνήσεις σε (ενδεχομένως κακοπροαίρετη) κριτική.
Αν έγραφα κάτι άσχημο, μπορεί τώρα να με κυνηγούσαν φαντασματάκια!Λέτε να φάω κ εγώ καμιά μύνηση;
-
δυστυχως ετσι εχουν μαθει ολοι...βλεπε την περιπτωση του γιατρου με τον mac.... μετα ομως τα γυριζουν ..τεσπα
οσοι το κανετε προσεχετε τα ωραια σας λεφτακια
-
με τη φερραρι λογικο
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Παρακαλουθώ το συγκεκριμένο forum εδώ και μήνες αλλά τώρα ένιωσα την ανάγκη να γραφτώ για να πώ δυο πράγματα. Είμαι και εγώ χρήστης υγραεριοκίνητου αυτοκίνητου εδώ και ένα χρόνο.
Ο κ. Μπίρμπος θα έπρεπε να ντρέπεται για τις απειλές σε κάποιους που λένε την γνώμη τους. Εδώ μέσα υπάρχουμε για να εκφραζόμαστε ελεύθερα και όχι για να μας φιμωνουνε κάποιοι το στόμα με απείλές και μηνύσεις. Αν οποιοσδήποτε εγκαταστάτης- πρατηριούχος προχωρήσει σε μηνύσεις θα ξεκίνησω κι εγώ μηνύσεις σε όσους πρατηριούχους γεμίζουν μπουκάλες υγραερίου για το σπίτι και να είστε σίγουροι ότι είναι σχεδόν όλοι.Που πρεπει να γεμιζουν τις οικιακες μπουκαλες? Γιατι απαγορευετε στα πρατηρια?
-
Με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει ή ακούσει άντε μετά να κάνεις την μετατροπή.....Και δεν είναι μόνο το κόστος.Η ταλαιπωρία και το πήγαινε -έλα να το φτιάξεις δεν κοστολογούνται με τίποτα .
Μιά χαρά είμαι με την βενζινούλα μου και ας καίω κια καμμιά φορά και 30+ λίτρα στα 100....Kαλαααα... εχετε το s2000 σου σαν πρωτο αυτοκινητο και να τα κανεις ολα με αυτο, κανε και 40000χλμ τον χρονο και αμα σου φτασουν τα λεφτα για βενζινες+ σερβις+ βλαβες, ελα και πεστο μας ξανα:lol:
Αμα το δουλευες με αυτες τις προυποθεσεις θα ειχες βαλει υγραεριο και εσυ.
Υγραεριοκίνηση!