-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Αντωνη σταματα να τη λες σε οποιον εχει αντιθετη αποψη απο εσενα.
Ο.Κ. το καταλαβαμε οτι εισαι ο καλυτερος μαστορας στον κοσμο!!!
Αλλα για πες μου ... πως και δεν σε εχουν προσλαβει (με τοσες γνωσεις)ακομα στη Ν.Α.S.A.?
Λες αλήθεια, ήμουν δηκτικός. Πριν δυο ώρες ήμουν νοσοκομείο…… και μύριζαν ακόμα τα ρουθούνια μου. Συγγνώμη. Ευχαριστώ που με επανέφερες στην τάξη.
Την δεύτερη γραμμή σου εσύ την έγραψες!!!!!.....
Για την τρίτη, που ξέρεις!!!!!!......
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Παιδιά ας πέσουν οι τόνοι και ας επικεντρωθούμε στα του υγραερίου. Είναι κρίμα μεταξύ μας να χαλάει το καλό κλίμα...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Λες αλήθεια, ήμουν δηκτικός. Πριν δυο ώρες ήμουν νοσοκομείο…… και μύριζαν ακόμα τα ρουθούνια μου. Συγγνώμη. Ευχαριστώ που με επανέφερες στην τάξη.
Την δεύτερη γραμμή σου εσύ την έγραψες!!!!!.....
Για την τρίτη, που ξέρεις!!!!!!......
ΑΝΤΩΝΗΣ.Περαστικά σου. Καλή υγεία
-
Για να μην ξεχνιόμαστε, ΤΙ μπορεί να σημαίνει αυτή η αύξηση στη φορολογία για τη συνέχεια; Αν το δίκτυο διακίνησης είναι στοιχειωδώς έξυπνο,και δεδομένου ότι ήδη οι τιμές του υγραερίου είναι τσιμπημένες σε σχέση με πέρυσι, καλά θα κάνει να συγκρατήσει τις τιμές, να μην πω να απορροφήσει και μέρος της αύξησης. Προσωπικά η ώρα της απόσβεσης είναι πολύ κοντά (1-2 μήνες το πολύ, συνολικά λιγότερο από έτος), οπότε θα έχω μία οικονομία στη μετακίνηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη, ανάλογα με τις προσταγές του κράτους. Αν όμως ήθελα να κάνω τώρα τη μετατροπή, δεν είναι οι οιωνοί δύσκολοι; Αφού ανέβηκε μία φορά η φορολογία, γιατί να μην ανεβεί και δεύτερη; Συνεπώς, το λογικό για το δίκτυο διακίνησης και εμπορίας θα ήταν να κρατήσει την τιμή του λίτρου όσο πιο χαμηλά μπορεί έτσι, ώστε να μην αποτρέψει τους νέους, πιθανούς πελάτες και να αποκομίσει σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερα κέρδη. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, ήδη βγάζουν παρά άνετα. Δεν ξέρω πόσοι πλέον είμαστε οι υγραεριοκίνητοι, και αν το δίκτυο πιστεύει ότι επαρκούμε για να έχει το κέρδος που θέλει, ακόμη και αν δεν αυξηθούμε σε αριθμό... Μακροπρόθεσμα, όμως, αν τσιμπήσει και άλλο η τιμή του υγραέριου, τότε σίγουρα το επόμενο αυτοκίνητό μου δεν θα είναι υγραεριοκίνητο, αλλά πετρελαιοκίνητο (έστω και να χρειαστεί να παρανομήσω, η σύζυγος είναι από επαρχία και θα το παίξω σώγαμπρος!!). Εσείς τι πιστεύετε, θα σκεφτεί το δίκτυο λογικά και μακροπρόθεσμα, ή άμεσα και ληστρικά;
Με τιμή λίτρου 0.77 (βάζω από τις πιο χαμηλές στην Αθήνα), η οποία με το +15% στην κατανάλωση, μεταφράζεται σε 0.89 λεπτά περίπου σε κατανάλωση βενζίνης, και με επερχόμενη αύξηση 5-10 λεπτών, σημαίνει ότι ακουμπάμε το 1 ευρώ το λίτρο (σε αντίστοιχη κατανάλωση βενζίνης), χωρίς να υπολογίζω τη διαφορά καλοκαιρινού/χειμερινού μίγματος.... Και πάλι φθηνότερα είναι, αλλά νομίζω ότι μόλις περάσουμε αυτό το όριο έχει αρχίσει και η κατηφόρα.
-
Ο χρήστης konos έγραψε:
Για να μην ξεχνιόμαστε, ΤΙ μπορεί να σημαίνει αυτή η αύξηση στη φορολογία για τη συνέχεια; Αν το δίκτυο διακίνησης είναι στοιχειωδώς έξυπνο,και δεδομένου ότι ήδη οι τιμές του υγραερίου είναι τσιμπημένες σε σχέση με πέρυσι, καλά θα κάνει να συγκρατήσει τις τιμές, να μην πω να απορροφήσει και μέρος της αύξησης. Προσωπικά η ώρα της απόσβεσης είναι πολύ κοντά (1-2 μήνες το πολύ, συνολικά λιγότερο από έτος), οπότε θα έχω μία οικονομία στη μετακίνηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη, ανάλογα με τις προσταγές του κράτους. Αν όμως ήθελα να κάνω τώρα τη μετατροπή, δεν είναι οι οιωνοί δύσκολοι; Αφού ανέβηκε μία φορά η φορολογία, γιατί να μην ανεβεί και δεύτερη; Συνεπώς, το λογικό για το δίκτυο διακίνησης και εμπορίας θα ήταν να κρατήσει την τιμή του λίτρου όσο πιο χαμηλά μπορεί έτσι, ώστε να μην αποτρέψει τους νέους, πιθανούς πελάτες και να αποκομίσει σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερα κέρδη. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, ήδη βγάζουν παρά άνετα. Δεν ξέρω πόσοι πλέον είμαστε οι υγραεριοκίνητοι, και αν το δίκτυο πιστεύει ότι επαρκούμε για να έχει το κέρδος που θέλει, ακόμη και αν δεν αυξηθούμε σε αριθμό... Μακροπρόθεσμα, όμως, αν τσιμπήσει και άλλο η τιμή του υγραέριου, τότε σίγουρα το επόμενο αυτοκίνητό μου δεν θα είναι υγραεριοκίνητο, αλλά πετρελαιοκίνητο (έστω και να χρειαστεί να παρανομήσω, η σύζυγος είναι από επαρχία και θα το παίξω σώγαμπρος!!). Εσείς τι πιστεύετε, θα σκεφτεί το δίκτυο λογικά και μακροπρόθεσμα, ή άμεσα και ληστρικά;Με τιμή λίτρου 0.77 (βάζω από τις πιο χαμηλές στην Αθήνα), η οποία με το +15% στην κατανάλωση, μεταφράζεται σε 0.89 λεπτά περίπου σε κατανάλωση βενζίνης, και με επερχόμενη αύξηση 5-10 λεπτών, σημαίνει ότι ακουμπάμε το 1 ευρώ το λίτρο (σε αντίστοιχη κατανάλωση βενζίνης), χωρίς να υπολογίζω τη διαφορά καλοκαιρινού/χειμερινού μίγματος.... Και πάλι φθηνότερα είναι, αλλά νομίζω ότι μόλις περάσουμε αυτό το όριο έχει αρχίσει και η κατηφόρα.
Συμφωνώ 100% με το σκεπτικό σου και την ανάλυση που κάνεις. Εγώ καλώ όλους που έχουν κλείσει ραντεβού να το ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ και θα δούμε τις τιμές όχι να αυξάνουν αλλά να παίρνουν και την κατηφόρα. Φυσικά ο αριθμός των υγραεριοκίνητων ΔΕΝ τους αρκεί δεδομένου ότι πολλά πρατήρια περιμένουν την άδεια έχοντας έτοιμες εγκαταστάσεις και θα πάρουν και αυτά μερίδιο της πίτας.
Εγώ πάντως προβλέπω να συνεχίσει η φρενίτιδα με τις εγκαταστάσεις...
-
γεια σε ολους.εχει παει κανεις προσφατα βουλγαρια να μου πει περιπου τιμες λιτρου υγραεριου και βενζινης?ταξιδευω αυριο και θελω να ξερω.ευχαριστω.
-
2,40 λέβα η βενζίνη = 1,20 €
1,20 λέβα το αέριο = 0,60 € -
ευχαριστω φιλε.
-
«Συμφωνώ 100% με το σκεπτικό σου και την ανάλυση που κάνεις. Εγώ καλώ όλους που έχουν κλείσει ραντεβού να το ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ και θα δούμε τις τιμές όχι να αυξάνουν αλλά να παίρνουν και την κατηφόρα. Φυσικά ο αριθμός των υγραεριοκίνητων ΔΕΝ τους αρκεί δεδομένου ότι πολλά πρατήρια περιμένουν την άδεια έχοντας έτοιμες εγκαταστάσεις και θα πάρουν και αυτά μερίδιο της πίτας.»
Και μαζί σου συμφωνώ, όχι για να πιεστούν οι συνάδελφοι. Ίδη έχουν κάνει μεταξύ τους συναγωνισμό, που τελικά τον πληρώνει η ποιότητα της εγκατάστασης.
Μα η νομοθεσία προχωρεί, όπως άλλωστε το έγραφα από της πληροφορίες μου ένα χρόνο τώρα.
Η μετατροπή σε diesel, γίνετε συνεχώς, και υπάρχουν τρόποι, για όλα να είναι καλά…. Το κόστος χωρεί σε μια πιστωτική κάρτα, εάν δεν μας την ‘έσκασε’ η γυναίκα μας!!!!!...... και μπορεί να φτάσει σε δόσεις των 100ε ανά μήνα.Πάντοτε λέω και θα λέω, ότι και οι δυο μετατροπές, γίνονται για αυτούς που κάνουν αρκετά χιλιόμετρα.
Πάντοτε ήμουν fan των diesel και έχω εξηγήσει τους λόγους.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ειναι καλοκαιρι και οι τιμες του υγραεριου αντι να πεφτουν ανεβαινουν.
Τον χειμωνα οι καραγκιοζηδες του καρτελ ειναι ετοιμοι ουτως η αλλως για μεγαλυτερες τιμες.
Τι να περιμενεις μετα απο την αυξηση του φορου?
Οι σαχλαμαρες θα αρχισουν παλι:
Αφου ρε φιλε εχει η βενζινη 1.40 και το υγραεριο 1.10 τι αλλο θες???? ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
Αμα πεις στον υγραερια για αυξηση καταναλωσης 20% θα σου πει:
Που το ακουσες αυτο ρε μεγαλε!!!????
Το ιδιο καει! Δεν καταλαβαινεις??? Η βενζινα 1.4 και το υγραεριο 1.1 Συμφερει παλι! -
Περίπου 20% αύξηση ακούω.
-
Ειδα στην Καθημερινη εχτεσ την αυξηση αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν στο χιλιολιτρο η στο χιλιοκιλο, μαλλον στο πρωτο.
Οποτε αν ειναι ετσι θα πρεπει να υπαρχει φυσιολογικα 7.5 λεπτα αυξηση στο λιτρο.
Αν εναι στα χιλια κιλα τοτε θα πρεπει να ειναι λιγωυερο απο 5 λεπτα το λιτρο.
Να δουμε αν τα πρατηρια θα απορροφησουν μερος της αυξησης μια και εχουν κερδος ηδη απο 15 μεχρι 20 λεπτα το λιτρο, δηλαδη στ 50 λιτρα που βαζουμε εχουν 10 ευρω κερδος περιπου ηδη.
Να δουμε αν το σκεφτουν εξυπνα και οχι πονηρα.
Απ'οτι φαινεται παντως θα ακολουθησει και αλλη αυξηση καποια στιγμη αργοτερα, αυτοι οι ανθρωποι που μας κυβερνουν ειναι αδιστακτοι, αφου και αυτη η αυξηση περασε στα μουλωχτα και μονο για να μην αποτρεψει προς το παρον οσους ετοιμαζονται να βαλουν υγραεριο (προσθετοντας εσοδα στο κρατος αοπο την φορολογια της εγκατστασης/ανταλλακτικων/εργασιας κλπ) και μετα ειναι σιγουρο οτι οσο ολοκληρωνεται ο αριθμος αυτων που βαζουν υγραεριο (κατι που φαινεται απο τις αδειες αλλα και απο την καταναλωση) τοτε θα κλεισει και η τρατα το διχτυ και θα μας ψαρεψουν σαν γοπες.
Πιστευω οτι δεν θα αργησει να γινει αυτο, οποτε ας το εχει υπ'οψιν του οποιος σκεφτεται να κανει την εγκατασταση και ειδικα αν δεν κανει αρκετα χιλιομετρα. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Ειδα στην Καθημερινη εχτεσ την αυξηση αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν στο χιλιολιτρο η στο χιλιοκιλο, μαλλον στο πρωτο.
Οποτε αν ειναι ετσι θα πρεπει να υπαρχει φυσιολογικα 7.5 λεπτα αυξηση στο λιτρο.
Να δουμε αν τα πρατηρια θα απορροφησουν μερος της αυξησης μια και εχουν κερδος ηδη απο 15 μεχρι 20 λεπτα το λιτρο, δηλαδη στ 50 λιτρα που βαζουμε εχουν 10 ευρω κερδος περιπου ηδη.
Απ'οτι φαινεται παντως θα ακολουθησει και αλλη αυξηση καποια στιγμη αργοτερα, αυτοι οι ανθρωποι που μας κυβερνουν ειναι αδιστακτοι, αφου και αυτη η αυξηση περασε στα μουλωχτα και μονο για να μην αποτρεψει προς το παρον οσους ετοιμαζονται να βαλουν υγραεριο (προσθετοντας εσοδα στο κρατος αοπο την φορολογια της εγκατστασης/ανταλλακτικων/εργασιας κλπ) και μετα ειναι σιγουρο οτι οσο ολοκληρωνεται ο αριθμος αυτων που βαζουν υγραεριο (κατι που φαινεται απο τις αδειες αλλα και απο την καταναλωση) τοτε θα κλεισει και η τρατα το διχτυ και θα μας ψαρεψουν σαν γοπες.
Πιστευω οτι δεν θα αργησει να γινει αυτο, οποτε ας το εχει υπ'οψιν του οποιος σκεφτεται να κανει την εγκατασταση και ειδικα αν δεν κανει αρκετα χιλιομετρα.To υγραεριο θα ειναι παντα πιο φτηνο απο τα αλλα καυσιμα, το θεμα ειναι ποσο.
Τα βενζιναδικα (ή καλυτερα γκαζαδικα) πουλανε οσο θελουνε γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος.
σε πολλες πολεις υπαρχει μονο ενα και σε αλλες καθολου.οσο για τη συνεχιση των εγκαταστασεων;
Ηδη πηρε το ματι μου την πρωτη προσφορα: 800€ + ΦΠΑ 'για λιγες μερες'Συνυπολογίζοντας τα νεα τελη (+ εκτακτη εισφορα για διλιτρα) με μεγαλη μου λυπη βγαζω για πουλημα το ντιζελακι μου (αν μπορεσω να το δωσω) και θα ψαξω να βρω κανα αξιοπρεπες 1600 να του περασω αεριο (αν δε βρω ντιζελ)
-
Πιο φτηνο θα ειναι αλλα αν φτασει η βενζινη στα 2 ευρω και το υγραεριο στα 1.20 π.χ. παλι με τα απογοητευτικα σημερινα και μελλοντικα οικονομικα δεδομενα για τους περισσοτερους παλι θα ειναι δυσβασταχτο.
Οποτε δεν μας μενει παρα καταθεση πινακιδων και ΜΜΕ οπου αυτο ειναι εφικτο βεβαια.
Εγω παντως το εχω βαλει προγραμμα για το μεγαλο μου ηδη γιατι τελη+ εισφορα+ ασφαλιση το εχουν κανει απαγορευτικο για χρηση, αλλα και για να δωσω ενα μυνημα στους αθλιους αυτους που εχουν βαλθει να μας πτωχευσουν πρωτα προσωπικα και μετα συνολικα για να μας ερθει το σοκ της προσαρμογης στην κρατικη χρεωκοπια πιο φυσικα! -
Επειδή νομίζα πως δυστυχώς σύντομα θα απασχολήσει πολλούς ποια η διαδικασία ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ εγκατάστασης υγραερίου? Γιατί αν είναι να μην το χρησιμοποιώ τουλάχιστον πριν από κάθε ΚΤΕΟ να μην πρέπει να σκάω λεφτά στον εκάστοτε εγκαταστάτη για να μου δίνει το χαρτί, για να μπορέσω να περάσω ΚΤΕΟ.
Αλήθεια από όλους όσους έχουν βάλει αέριο έτυχε να πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την μετατροπή? και αν ναι πόσο του πήρε ο εγκαταστάτης γιαυτό το χαρτί?
-
Πιστευω οτι δεν θα αργησει να γινει αυτο, οποτε ας το εχει υπ'οψιν του οποιος σκεφτεται να κανει την εγκατασταση και ειδικα αν δεν κανει αρκετα χιλιομετρα.Ο εφαρμοστικός το λέει σαφώς. Ανά χιλιόγραμμο...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μπουκάλι 250ml, για 250 λίτρα βενζίνα. 10ml ανά 10 λίτρα. Το μπουκάλι έχει οξύ ρύγχος.
Ο τρόπος που ‘δουλεύει’: αλείφει όλες της επιφάνειες που περνά η βενζίνα. Έτσι δεν κολάν επάνω κατάλοιπα καύσης κλπ. Έτσι έχοντας καθαρή επιφάνεια, το αραιωμένο λιπαντικό, φέρνει αποτέλεσμα. Επί πλέον βοηθάει να μην έχουμε φθορά στην ψυχρή έναυση, και παραμένει ελαφρά ποσότητα επάνω στους εγχυτήρες των μπεκ, οπότε δεν οξειδώνονται και δεν βουλώνουν.Α.
Καλημέρα και απο εμένα αν και δεν απάντησες στο quote που είχα κάνει, δεν θα είμαι επιθέτικος μαζί σου γιατί αναγνωρίζω οτι έχεις εμπειρία στην μηχανολογία αλλά και καλό λόγο. Όμως είμαι κάθετος σε κάποιες πεποιθήσεις σου, πχ κάνεις χρήση προιόντων αποτελεσματικών μεν πχ λαδιέρα ή καθαρίστικα αλλά 'παλιάς' τεχνολογιάς, η λαδιέρα αν δεν κάνω λάθος είναι πάνω απο 30 χρόνια στην αγορά και τα redex δεν εχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Η λαδιέρα ξέρω πως μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη είτε απο αστοχία υλικού είτε απο κακή εγκατάσταση του εκάθοστε 'μάστορα', έχω δεί καταλύτες χαλάσμενους απο λαδιέρα και έχω γνωρίσει κάποιον που χάλασε το μοτερ του απο υδραυλική συμπίεση απο το παραπάνω λάδι που έριχνε η λαδιέρα και τώρα είναι σε δικαστήρια. Γνώμη μου πάντως κάλες οι παλιές λύσεις αλλά γιατί να μην προτιμήσω ενα προίον που το βάζεις μια φορά και κάνει λίπανση και καθαρισμό για πολλά km ? απο το να βάζω σε κάθε γέμισμα και λίγο πρόσθετο προτιμώ να βάλω Tunap που διαρκεί 10.000km καθαρίζει προστατευεί και λιπαίνει, βγήκε πέρσι στην αγορά και καλύπτει και βιοκαύσιμα, κάνει αυτο που θες με το keep clean effect, ή ένα Ρrotec που λειτουργεί με ανάλογο τρόπο ή ακομα και wynn's που δουλεύουν με 'επιμετάλωση' αλλά βγάζει μόνο 4.000km. Τα protec kai Tunap έχουν και TUV απο ότι έχω δεί πράγμα που συμαίνει πως αυτο που λένε το κάνουν.
Τέλος πάντων καλημέρα τα φορουμ είναι για να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας και μέσα απο τον διάλογο να μαθαίνουμε και να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας .Υ.Γ Ελπίζω να αντέξει το lpg στα 80λεπτά
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Επειδή νομίζα πως δυστυχώς σύντομα θα απασχολήσει πολλούς ποια η διαδικασία ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ εγκατάστασης υγραερίου? Γιατί αν είναι να μην το χρησιμοποιώ τουλάχιστον πριν από κάθε ΚΤΕΟ να μην πρέπει να σκάω λεφτά στον εκάστοτε εγκαταστάτη για να μου δίνει το χαρτί, για να μπορέσω να περάσω ΚΤΕΟ.Αλήθεια από όλους όσους έχουν βάλει αέριο έτυχε να πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την μετατροπή? και αν ναι πόσο του πήρε ο εγκαταστάτης γιαυτό το χαρτί?
Μα ηταν μεσα στην συμφωνια εγκαταστασης να περαστει και απο ΚΤΕΟ, οπως και εγινε και η καινουργια αδεια το γραφει πλεον. Οποτε γιατι να υπαρχει προβλημα οταν ξαναπερασει?
Μαλλον εσυ αναφερεσαι σε μη πιστοποιμενη εγκατασταση, οποτε το να περασεις τωρα ΚΤΕΟ θα ειναι ενα σχετικα πολυπλοκο θεμα καθοτι θα πρεπει να μαζεψεις ολα τα πιστοποιητικα για καθε κομματακι που εχει μπει και να τα καταθεσεις.
Ισως σε αυτη τη περιπτωση να ειναι πιο ευκολο να 'βγαλεις' το συστημα οπου μπορεις, εστω και προσωρινα, αν και παλι δεν βλεπω πως θα γινει χωρις να το καταλαβει καποιος. Βεβαια υπαρχει και ο ... πατροπαραδοτος τροπος του 'περασα και δεν ακουμπησα' της παραοικονομιας που παλι βλεπω να ανθιζει με ολα οσα γινονται γυρω μας. -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Πιστευω οτι δεν θα αργησει να γινει αυτο, οποτε ας το εχει υπ'οψιν του οποιος σκεφτεται να κανει την εγκατασταση και ειδικα αν δεν κανει αρκετα χιλιομετρα.Ο εφαρμοστικός το λέει σαφώς. Ανά χιλιόγραμμο...
Αυτο ακριβως διαβασα αλλα τι ακριβως εννοει? Χιλιογραμμο = χιλιολιτρο? Δηλαδη καθε γραμμη και λιτρο?
Ειναι μεσο μετρησης ογκου η βαρους? Γιατι αν ειναι βαρους τοτε η αυξηση οπως ειπα θα πρεπει να πεσει κατω απο τα 5 λεπτα ανα λιτρο. -
Αυτο ακριβως διαβασα αλλα τι ακριβως εννοει? Χιλιογραμμο = χιλιολιτρο? Δηλαδη καθε γραμμη και λιτρο?
Ειναι μεσο μετρησης ογκου η βαρους? Γιατι αν ειναι βαρους τοτε η αυξηση οπως ειπα θα πρεπει να πεσει κατω απο τα 5 λεπτα ανα λιτρο.Το χιλιόγραμμο είναι χίλια κιλά και όχι χίλια λίτρα. Άρα η αύξηση θα είναι μικρότερη.
Πάμε στο άλλο το σημαντικό. Αν διαβάσεις το ΦΕΚ ΚΑΘΕ φορά που πρέπει να περάσεις από ΚΤΕΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να έχεις βεβαίωση καλής λειτουργίας του συστήματος από πιστοποιημένο εγκαταστάτη και μάλιστα πρόσφατη (εντός 7 ημερών). Είναι όχι μόνο παράλογο αλλά και τουλάχιστον δεσμευτικό και θα πρέπει να μας απασχολήσει όλους.
Υγραεριοκίνηση!