-
Ο χρήστης sdaoulas2 έγραψε:
παιδες μολις μου αναψε λαμπακι κινητηρα. Αναψε πρωτη φορα. Αμαξι Ford Fiesta 1.4 2005 με 99000χλμ τα 30000 με υγραεριο με ICOM JTG. Το γυρισα σε βενζινη, μολις ηρθα σπιτι, το παρκαρα και αυριο θα το παω να δω τι ειναι. Δε μου κανει ρεταρισματα, απλα απο το πουθενα εκει που πηγαινα αναψε το λαμπακι. Διαβαζω τωρα και για αλλους με λαμπακι και προβλημα στους κυλινδρους και με εχει πιασει κρυος ιδρωτας. Ωχ λεω τον ηπιαμε, δεν θα κοιμηθω αποψε μεχρι αυριο.Δέν είναι τραγικό .
Πήγαινε γιά ένα έλεγχο στόν εγκαταστάτη σου. -
Ο χρήστης KostasVatsos έγραψε:
alexeft σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια να αναλύσεις το πρόβλημα!
Παρολαυτά δεν πήρα κάποια απάντηση για το αν εν τέλει το lpg heaterαξίζει τον κόπο.
Πάντως τι να πω... όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post μερικές σελίδες πίσω, ο πνεύμονας είναι πολύ χαμηλά τοποθετημένος. Ίσως το post μιας φωτογραφίας να βοηθούσε;
Θα πω στον εγκαταστάτη να το ξανακοιτάξει, αν και όσοι έχουν δει την τοποθέτηση (άσχετοι και σχετικοί) εντυπωσιάστηκαν...Τό κόστος είναι μικρό καί αξίσει τόν κόπο.
Τώρα καταμπέρδεψες εμένα.
Πιο πίσω είπες ότι καλα είπα ότι υγραέριο στο κρύο δεν βγαίνει από τη δεξαμενή. Αν το ζεστάνω ακόμα περισσότερο αφού βγει τι θα κερδίσω; Εκτός αν θεωρείς ότι το πρόβλημα συνήθως είναι στον πνεύμονα.
Τό βοηθάς νά εξαερωθεί καλήτερα προθερμένοντάς το πρίν τόν πνεύμονα μιάς καί ή πτητικότητά του είναι μικρότερη λόγω χαμηλής περιεκτικότητας σέ προπάνιο.Κυρίως εφαρμώσεται σέ ενεργοβόρα μοτέρ διότι εκεί ή μεγάλη ποσότητα πού περνά πρός εξαέρωση δημιουργεί ταχύτατη πτώση τής θερμοκρασίας τού πνεύμονως μέ αποτέλεσμα μοιωμένη απόδοση τού πνεύμονα μέ τίς γνωστές κατόπιν συνέποιες.Τό χρησημοποιεί πολύ ή LOVATO.Όσο γιά τή έλειψη ικανότητας προώθησης λόγω χαμηλής πίεσης σαφώς δέν βελτιώνεται μέ τήν τοποθέτηση προθερμαντήρος.
Κύριε Βάτσο, θα μας πεις πόσο κοστίζει περίπου να το παραγγείλω; Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο Ελλάδα;
Κάνε post κάποιο link ή στείλε pm παρακαλώ. -
Πέρασε ένας χρόνος και οι περισσότεροι έχουν κάνει λίγο πολύ 20.000-30.000 χλμ και άρχισαν τα οργανα. Κακες εγκατστάσεις βαλβίδες καμένες καμένες έδρες κοκ. Μην ντρέπεστε να βάζετε ονοματα μπας και συνέλθουν τα λαμόγια του χώρου που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν...και φταίει το κρύο και ο κακός τους ο καιρός... Να βάζετε και ονόματα γιατί αυτό θα σας βοηθήσει και εσάς...
-
SEAT CORDOBA 1.4 2006
-
το 85 η το 101
αφου σημριωθηκε προβλημα στον 4ο κυλινδρο θα κοιτουσα πρωτα το μπεκ του 4ου κυλινδρου και επειτα τον πολλαπλασιαστη -
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Πέρασε ένας χρόνος και οι περισσότεροι έχουν κάνει λίγο πολύ 20.000-30.000 χλμ και άρχισαν τα οργανα. Κακες εγκατστάσεις βαλβίδες καμένες καμένες έδρες κοκ. Μην ντρέπεστε να βάζετε ονοματα μπας και συνέλθουν τα λαμόγια του χώρου που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν...και φταίει το κρύο και ο κακός τους ο καιρός... Να βάζετε και ονόματα γιατί αυτό θα σας βοηθήσει και εσάς...Και επειδή βλέπω και υγρού ψεκασμού συστήματα (και πιο ακριβά εννοείται) να δημιουργούν προβλήματα ενισχύεται το σενάριο ότι τα μαστόρια με τα 3ημερα σεμινάρια κυρίως στην επαρχία έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην υγραεριοκίνηση και αυτό θα γίνεται οσο περνάει ο καιρός εντονότερο......δυστυχως.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Πέρασε ένας χρόνος και οι περισσότεροι έχουν κάνει λίγο πολύ 20.000-30.000 χλμ και άρχισαν τα οργανα. Κακες εγκατστάσεις βαλβίδες καμένες καμένες έδρες κοκ. Μην ντρέπεστε να βάζετε ονοματα μπας και συνέλθουν τα λαμόγια του χώρου που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν...και φταίει το κρύο και ο κακός τους ο καιρός... Να βάζετε και ονόματα γιατί αυτό θα σας βοηθήσει και εσάς...
Και επειδή βλέπω και υγρού ψεκασμού συστήματα (και πιο ακριβά εννοείται) να δημιουργούν προβλήματα ενισχύεται το σενάριο ότι τα μαστόρια με τα 3ημερα σεμινάρια κυρίως στην επαρχία έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην υγραεριοκίνηση και αυτό θα γίνεται οσο περνάει ο καιρός εντονότερο......δυστυχως.
Ναι ε; ενώ στης μεγαλουπόλεις , πρωτεύουσα και στην συν πρωτεύουσα είναι τα μεγάλα μαστόρια ,που όταν έμεινα με το αυτοκίνητο το 2006 από συμπλέκτη και το 2009 από κολάρο νερού δεν με βάζανε μέσα γιατί φοβόταν το υγραέριο ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια μου και το επισκεύασα μόνος μου , σήμερα το παίζουν DOKTORADES της υγραεριοκίνησης και ότι περάνε τα καλύτερα kit . Τον τελευταίο μήνα πάνω από 40 αυτοκίνητα έχουν πέραση από το μαγαζί με αναμμένα λαμπάκια , και κανένας δεν ήταν πελάτης μας. Από τα 40 τα 15 δεν βλέπω να βγάζουν χειμώνα και είναι φτιαγμένα στις παραπάνω πόλης.
. Και αναρωτιέμαι τώρα
Μήπως υπάρχουν μονοήμερα σεμινάρια από εκεί;; -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
το 85 η το 101
αφου σημριωθηκε προβλημα στον 4ο κυλινδρο θα κοιτουσα πρωτα το μπεκ του 4ου κυλινδρου και επειτα τον πολλαπλασιαστηο πολλαπλασιαστης δεν ειναι το πλοβλημα ειναι η χαμηλη συμπιεση
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
το 85 η το 101
αφου σημριωθηκε προβλημα στον 4ο κυλινδρο θα κοιτουσα πρωτα το μπεκ του 4ου κυλινδρου και επειτα τον πολλαπλασιαστητο 101
-
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
Και επειδή βλέπω και υγρού ψεκασμού συστήματα (και πιο ακριβά εννοείται) να δημιουργούν προβλήματα ενισχύεται το σενάριο ότι τα μαστόρια με τα 3ημερα σεμινάρια κυρίως στην επαρχία έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην υγραεριοκίνηση και αυτό θα γίνεται οσο περνάει ο καιρός εντονότερο......δυστυχως.
Ναι ε; ενώ στης μεγαλουπόλεις , πρωτεύουσα και στην συν πρωτεύουσα είναι τα μεγάλα μαστόρια ,που όταν έμεινα με το αυτοκίνητο το 2006 από συμπλέκτη και το 2009 από κολάρο νερού δεν με βάζανε μέσα γιατί φοβόταν το υγραέριο ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια μου και το επισκεύασα μόνος μου , σήμερα το παίζουν DOKTORADES της υγραεριοκίνησης και ότι περάνε τα καλύτερα kit . Τον τελευταίο μήνα πάνω από 40 αυτοκίνητα έχουν πέραση από το μαγαζί με αναμμένα λαμπάκια , και κανένας δεν ήταν πελάτης μας. Από τα 40 τα 15 δεν βλέπω να βγάζουν χειμώνα και είναι φτιαγμένα στις παραπάνω πόλης.
. Και αναρωτιέμαι τώρα
Μήπως υπάρχουν μονοήμερα σεμινάρια από εκεί;;Πές τα Χρυσόστομεεεεε!
-
Και στην Αθήνα πολυ γνωστός και εισαγωγέας BRC Χαϊδάρι σε ford transit connect 1,8 φυσικά δεν παραδέχεται τίποτα !!
Μετα απο 25000 χιλιόμετρα σήμερα το εργαλείο δουλειάς μου ένα ford connect 1,8 2004 παρέδωσε πνεύμα βολβιδα καμένη στον 1ο κυλινδρο , και συνεβει 10 μέρες μετα το προγραμματισμένο σέρβις των 110.000 χιλιομέτρων ... Μόλις είχα αλλάξει λάδια μπουζι ( LPG Bosch ) φίλτρα τακακια κτλ δεν πρόλαβα να το πάω στο Χαϊδάρι ( εγκαταστατης brc ) να το ρυθμίσει γιατι για μια ακόμα φορα απο τις πολλές είχε μια αρυθμια ψηλα !!! Η ford στο παλαιό Φάληρο αμφιθεας είναι σίγουρη οτι είναι απο το υγραεριο και ζητήθηκε χαρτί για να πάρω τον εγκαταστατη με την νομική προστασία απο τα μούτρα για αποζημίωση , με μεγάλη δυσκολία θα μου χορηγηθεί χαρτί επίσημο απο την ford για το τις πταίει όταν κατέβει το καπάκι και διαπιστωθεί η βλάβη και παει στον καπακά !!! Το ποσο της ζημιάς θα ξεπεράσει την εγκατάσταση την οποία πληρωνω ακόμα με δόσεις και αποφάσισα να τράβηξω λόγω νομικής προστασίας μέχρι εκει που δεν παει τον εγκαταστατη και μετα τη BRC για αποζημιωση αν και ο εγκαταστατης φιλοτιμήθηκε να στείλει mail στην Ιταλία για το συμβαν.... χεσε ψηλα και αγνάντευε !!!!
Δεν με έσωσε η Λαδιερα της πλάκας ( σαμπουαν ) που μου έβαλε ούτε το λάδι της flash lube
-
Ο χρήστης rufous έγραψε:
alexeft σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια να αναλύσεις το πρόβλημα!
Παρολαυτά δεν πήρα κάποια απάντηση για το αν εν τέλει το lpg heaterαξίζει τον κόπο.
Πάντως τι να πω... όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post μερικές σελίδες πίσω, ο πνεύμονας είναι πολύ χαμηλά τοποθετημένος. Ίσως το post μιας φωτογραφίας να βοηθούσε;
Θα πω στον εγκαταστάτη να το ξανακοιτάξει, αν και όσοι έχουν δει την τοποθέτηση (άσχετοι και σχετικοί) εντυπωσιάστηκαν...Τό κόστος είναι μικρό καί αξίσει τόν κόπο.
Τώρα καταμπέρδεψες εμένα.
Πιο πίσω είπες ότι καλα είπα ότι υγραέριο στο κρύο δεν βγαίνει από τη δεξαμενή. Αν το ζεστάνω ακόμα περισσότερο αφού βγει τι θα κερδίσω; Εκτός αν θεωρείς ότι το πρόβλημα συνήθως είναι στον πνεύμονα.
Τό βοηθάς νά εξαερωθεί καλήτερα προθερμένοντάς το πρίν τόν πνεύμονα μιάς καί ή πτητικότητά του είναι μικρότερη λόγω χαμηλής περιεκτικότητας σέ προπάνιο.Κυρίως εφαρμώσεται σέ ενεργοβόρα μοτέρ διότι εκεί ή μεγάλη ποσότητα πού περνά πρός εξαέρωση δημιουργεί ταχύτατη πτώση τής θερμοκρασίας τού πνεύμονως μέ αποτέλεσμα μοιωμένη απόδοση τού πνεύμονα μέ τίς γνωστές κατόπιν συνέποιες.Τό χρησημοποιεί πολύ ή LOVATO.Όσο γιά τή έλειψη ικανότητας προώθησης λόγω χαμηλής πίεσης σαφώς δέν βελτιώνεται μέ τήν τοποθέτηση προθερμαντήρος.
Κύριε Βάτσο, θα μας πεις πόσο κοστίζει περίπου να το παραγγείλω; Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο Ελλάδα;
Κάνε post κάποιο link ή στείλε pm παρακαλώ.Υπάρχουν στήν ΣΙΜΕ LOVATO 210 5551723
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Και στην Αθήνα πολυ γνωστός και εισαγωγέας BRC Χαϊδάρι σε ford transit connect 1,8 φυσικά δεν παραδέχεται τίποτα !!Μετα απο 25000 χιλιόμετρα σήμερα το εργαλείο δουλειάς μου ένα ford connect 1,8 2004 παρέδωσε πνεύμα βολβιδα καμένη στον 1ο κυλινδρο , και συνεβει 10 μέρες μετα το προγραμματισμένο σέρβις των 110.000 χιλιομέτρων ... Μόλις είχα αλλάξει λάδια μπουζι ( LPG Bosch ) φίλτρα τακακια κτλ δεν πρόλαβα να το πάω στο Χαϊδάρι ( εγκαταστατης brc ) να το ρυθμίσει γιατι για μια ακόμα φορα απο τις πολλές είχε μια αρυθμια ψηλα !!! Η ford στο παλαιό Φάληρο αμφιθεας είναι σίγουρη οτι είναι απο το υγραεριο και ζητήθηκε χαρτί για να πάρω τον εγκαταστατη με την νομική προστασία απο τα μούτρα για αποζημίωση , με μεγάλη δυσκολία θα μου χορηγηθεί χαρτί επίσημο απο την ford για το τις πταίει όταν κατέβει το καπάκι και διαπιστωθεί η βλάβη και παει στον καπακά !!! Το ποσο της ζημιάς θα ξεπεράσει την εγκατάσταση την οποία πληρωνω ακόμα με δόσεις και αποφάσισα να τράβηξω λόγω νομικής προστασίας μέχρι εκει που δεν παει τον εγκαταστατη και μετα τη BRC για αποζημιωση αν και ο εγκαταστατης φιλοτιμήθηκε να στείλει mail στην Ιταλία για το συμβαν.... χεσε ψηλα και αγνάντευε !!!!
Δεν με έσωσε η Λαδιερα της πλάκας ( σαμπουαν ) που μου έβαλε ούτε το λάδι της flash lube
Αυτά πρός επίρωση,επικύρωση τών όσων εδώ καί καιρό μία μικρή μερίδα (παλαιών)εγκαταστατών διατυμπανήσουμε καί εισπράτουμε τά μειδιάματα κάποιων πού επίσθησαν από τήν εμπορική δραστηριότητα κάποιων εταιριών γιά τήν ''θαυματουργή''
ιδιότητα τής λαδοξυδιέρας.
Αγαπητέ μου τό αυτοκίνητό σου δέν έχει αυτορυθμησόμενες βαλβίδες (μία ανεξήγητη γιά εμένα απόφαση λίγων εταιριών στίς ΄
ημέρες μας) καί χρειάσεται στά σέρβις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ έλεγχο τών διακαίνων τών βαλβίδων.
Δέν ευθύνεται καμία BRC. Είναι θέμα μιγμάτων........ -
Φιλε dathens,
δεν ειχες καμμια ενδειξη/λαμπακι, προηγουμενως?
Αν υπαρχει προβλημα στα μειγματα, τοτε φυσιολογικα οταν δουλευει βενζινη αποκλειστικα δεν πρεπει να αναβει λαμπακι.
Πρεπει να ειναι απαραιτητο να βαλουμε να δουλεψει το αυτοκινητο και να ελεγξουμε ξεχωριστα σε λειτουργια υγραεριου και βενζινης να δουμε αν αναβει λαμπακι και αν υπαρχει θεμα με ρυθμιση η οτιδηποτε βγαλει το σκαναρισμα.
Μετα απο το τελευταιο σερβις μου στα 120000 χλμ (20000 με υγραεριο και χωρις κανενα προβλημα μεχρι τοτε) την επομενη μερα που εφυγα απο την αντιπροσωπεια το αυτοκινητο δεν επαιρνε μπροστα, εβηχε δεν κραταγε ρελαντι κτλπ ολα φυσικα στην λειτουργια βενζινης. Πηγα και το προβλημα ηταν η οχι καλη επανατοποθετηση της αντλιας βενζινης στο ρεζερβουαρ οταν αλλαχθηκε το φιλτρο της με αποτελεσμα να εχει προβημα η παροχη. Ολα καλα μεχρι εκει, φευγοντας ομως απο αντιπροσωπεια και μετα απο 20-30 χλμ τσουκ το λαμπακι της μηχανης. Με στειλανε στον υγραερια για δηθεν λαθος μειγματα (ξαφνικα απο το πουθενα το μειγμα λαθος?) Πηγα, δεν βρεθηκε τιποτα εκτος προδιαγραφων, ξαναπηγα στον εξουσιοδοτημενο, μετα στην αντιπροσωπεια και αυτο που εβγαζε το σκαναρισμα ειναι κωδικος για βλαβη στον προκαταλυτη (αν και εδειχνε και εναν αισθητηρα λ αλλα θεωρησαν οτι αυτο ειναι δευτερευον).
Κουφο γιατι στα χλμ του αυτοκινητου δεν δικαιολογειται, αλλα αυτο βγαζει. Μηπως να του εγινε η βλαβη απο το πρωι που δεν επαιρνε μπροστα? Δεν ξερω! Ειναι αυτη τελικα η βλαβη η τιποτα αλλο? Δεν εχω ακομα τον καιρο να το κοιταξω μιας και δεν πιστευω απολυτα την διαγνωση. Το λαμπακι αναβει και στις δυο χρησεις οταν γινονται ξεχωριστα και μετα περιπου απο 20-30 χλμ διαδρομης και οχι αμεσως. Το αλλο παραξενο ειναι οτι εβαλα κατα λαθος την τελευταια φορα 100αρα Shell και οταν εμεινα απο υγραεριο και δεν εβρισκα πρατηριο προχτες το λαμπακι δεν αναψε μεχρι και που βρηκα υγραεριο (παλι για καμμια 30αρια χλμ) αλλα ισως ηταν συμπτωση.
Εχω απενεργοποιησει το σφαλμα στο υγραεριο γιατι ηατν ενοχλητικο να το βλεπω μπροστα μου. Μονο στη βενζινη εμφανιζεται. Ποτε οπως ειπα απο την αρχη αλλα μετα απο 20-30 χλμ διαδρομης. Αν ανοιξω κλεισω διακοπτη δεν σβηνει.Στην λειτουργια του υγραεριου φυσικα σβηνει αυτοματα μολις γυρισει γιατι εχω βγαλει το σφαλμα.Να δω αυτες τις μερες να βρω λιγο χρονο να το ψαξω. Δεν με νοιαζει αν ειναι καταλυτης, αρκει να ειναι και να μην πεταω λεφτα ασκοπα αλλα ακομα και απο την αντιπροσωπεια δεν τους βλεπω να ειναι 100% σιγουροι αλλα ειναι αυτο που προτεινουν.
Αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια ευχαριστως να ακουσω την γνωμη του.Δεν εχω ελεγξει ακομα καυσαερια αλλα δεν πιστευω οτι θα δω και τιποτα.
Το περιεργο ειναι οτι ολα αρχισαν με το που εκανα το μεγαλο σερβις (ιμαντας χρονισμου,μπουζι, λαδια, ολα τα φιλτρα, ολα τα υγρα κλπ).
Επειδη για να αλλαχθουν τα πισω μπουζι (V6) βγαινει η εισαγωγη υπηρξε και η υποθεση να μην καθησε σωστα με τη φλαντζα (που δεν αλλαχθηκε με καινουργια) στην επανατοποθετηση, αλλα δεν εχει συμπτωματα που θα υπηρχαν αν συνεβαιανε κατι τετοιο.
Υπαρχει περιπτωση να μην εχουν σφιχτει καποια απο τα μπουζι αρκετα και να βγαινει τετοιο σφαλμα? Ξερω ειναι σχεδον απιθανο αλλα σε ενα τσεκ αν και λιγο ζεστο το αυτοκινητο ελεγξαμε ενα τυχαιο μπουζι απο τα μπροστινα και πηρεμιση βολτα ανετα. Το ασχημο ειναι οτι το αυτοκινητο ηταν ζεστο και κανονικα δεν επρεπε να γινει ετσι το αφησα για μια αλλη φορα, που δεν εχει ερθει ακομα, οταν το αυτοκινητο θα ειναι κρυο. Αλλα παλι δυστυχως θα πρεπει να βγαλουμε την εισαγωγη για να φτασουμε στα πισω μπουζι. Τι να πω προσπαθω να αποκλεισω ακομα και τις πιο απιθανες αιτιες για να δω που θα καταληξω. -
Τι έγινε ρε παιδιά κάποιος να ξεματιάσει το forum.........όλο ευχάριστα ακούμε......
-
Παιδια οσοι εχετε BRC η ρεζερβα ποσα χλμ σας δινει περιπου ?
Επισης κατα την διαρκεια που κινειστε με ρεζερβα ποια λαμπακια ειναι ανοιχτα ?
-
Εγώ λέω να ανοίξω κανενα μηχανουργείο!!!!
-
Μα και τα αυτοκινητα με τα προβληματα απο μηχανουργειο εχουν βγει!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Εγώ λέω να ανοίξω κανενα μηχανουργείο!!!!Αν δε βαριέσαι φίλε μου, όπως κάποιοι τεχνίτες σε αντιπροσωπείες ή ανεξάρτητοι που τα 'ξέρουν' όλα και που δεν τα εφαρμόζουν όλα.
Μετά στραβομουτσουνιάζουν όταν τους λέω 'θα φτιάξω ό,τι πιάνουν τα χέρια μου, χωρίς να κάνω άλλη ζημιά από απροσεξία και βαριεστημάρα.' Αρκετές εκατοντάδες ευρώ ζημίες από δικά τους λάθη Καλύτερα να το αφήνω μέχρι να μείνει στο δρόμο που λέει παρά να μένω εξαιτίας τους και να τους πληρώνω.
Όπως είχα αναφέρει παλιά, 15 μήνες στη βενζίνη βάζω υποκατάστατο LRP 1:1000 για έδρανα και βαλβίδες μετά από υπόδειξη ξένου μηχανικού που υποστηρίζει η Γερμανική εταιρία του ομάδα στο WRC. Όσο για τη χρήση στο υγραέριο αποφάσισα να βάζω το αντίστοιχο της tunap αλλά σε υποδεέστερη τιμή, το m300 της meet & doria. Πάλι για 10000 Χμ και έχει αντάπτορα με πάσα δικό του για όλες τις εισαγωγές ώστε να διοχετευθεί μέσα στη δεξαμενή. Προμηθεύτηκα μερικά και για τα δυο αυτοκίνητα. 23 χρόνια φανατικός των προσθετικών και βελτιωτικών. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Μα και τα αυτοκινητα με τα προβληματα απο μηχανουργειο εχουν βγει!!Θα τους λύνω το πρόβλημα κάθε 30000-50000 χλμ!!!!
Πλούσιος θα γίνω!!! Και φυσικά θα κυκλοφορώ με βενζίνη!!!
Υγραεριοκίνηση!