-
«Εγώ είμαι αλμπίνος μαυριδερός »
Δεν είσαι όμως βενζινάς….
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.Ειμαι χειριστής κανουλας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Ειμαι χειριστής κανουλας
Τότε πρέπει να αντιδράσεις και εσύ αύριο συντεχνιακά….
Το σίγουρο είναι, ότι ένας από εδώ μέσα, όχι εσύ και εγώ!, δίνει ψεύτικες πληροφορίες……
Ευχαριστώ που μου επέτρεψες να παραθέσω of topic
A. -
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
Η νεκροψία έδειξε καμμένες τις 6 από τις 8 βαλβίδες εξαγωγής. Νεότερα σύντομαΑναμένουμε με ανυπομονησία
-
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
Η νεκροψία έδειξε καμμένες τις 6 από τις 8 βαλβίδες εξαγωγής. Νεότερα σύντομαΓιούριαααααααααααααααααα
Ερωτήσεις:
- Τη λαδιέρα πόσο την είχες να στάζει;
- Το σύστημα είναι αυτό που έδινε η subaru σαν εργοστασιακό;
- αέριου ή υγρού ψεκασμού;
- Προς όλους τους τυχόν γνώστες. Τι πρέπει να κάνει τώρα; Απλά αντικατάσταση βαλβίδων και κατεργασία εδρών; Αντικατάσταση εδρών; Όποιος ξέρει ας πει.
Ευχαριστώ.
-
Aλλαγη μοτερ ,με μεταχειρισμενο...... θα του στοιχιση λιγοτερο!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Η νεκροψία έδειξε καμμένες τις 6 από τις 8 βαλβίδες εξαγωγής. Νεότερα σύντομα
Γιούριαααααααααααααααααα
Ερωτήσεις:
- Τη λαδιέρα πόσο την είχες να στάζει;
- Το σύστημα είναι αυτό που έδινε η subaru σαν εργοστασιακό;
- αέριου ή υγρού ψεκασμού;
- Προς όλους τους τυχόν γνώστες. Τι πρέπει να κάνει τώρα; Απλά αντικατάσταση βαλβίδων και κατεργασία εδρών; Αντικατάσταση εδρών; Όποιος ξέρει ας πει.
Ευχαριστώ.
- όσο μου την είχε ρυθμίσει ο μάστορας
- Όχι, αλλά ακόμη δεν λέω στοιχεία εγκαταστάτη. Μόλις τελειώσει η δουλειά θα τα κάνω όλα γνωστά
- αέριου, δηλαδή 4ης γενιάς
- Δεν είναι και οι 6 εντελώς κατεστραμμένες. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι σώζεται
Δεν θα το αφήσω στην τύχη. Ύπάρχουν αποδείξεις για την αιτία της βλάβης, αλλά θα μου επιτρέψετε ακόμη να μη πω τίποτε, καθώς μπορεί η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια
-
Εντάξει, ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Aλλαγη μοτερ ,με μεταχειρισμενο...... θα του στοιχιση λιγοτερο!Οχι ρε παιδια και καινουριο μοτερ !!! Θα παει αρκετα η ζημια αλλα οχι τοσα που να συμφερει να αλλαξει ολοκληρη μηχανη, εκτος και αν εγιναν ολα ''μύλος''.
Φιλε cheetos καλα ξεμπερδεματα.
-
Ευχαριστώ.[/quote]
- Όχι, αλλά ακόμη δεν λέω στοιχεία εγκαταστάτη. Μόλις τελειώσει η δουλειά θα τα κάνω όλα γνωστά
- Δεν είναι και οι 6 εντελώς κατεστραμμένες. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι σώζεται
Δεν θα το αφήσω στην τύχη. Ύπάρχουν αποδείξεις για την αιτία της βλάβης, αλλά θα μου επιτρέψετε ακόμη να μη πω τίποτε, καθώς μπορεί η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια[/quote]
Επειδή μας έχεις δώσει παλιότερα να καταλάβουμε που το έβαλες η μόνη μου απορία είναι αν σου είπε αυτός για λαδιέρα η επέμενες εσύκαι για τις βαλβίδες στα subaru που έχουν ακουστεί πολλά για ευαισθησία αν σου είπε τίποτα για ρυθμιση βαλβιδων και σε ποσα χλμ.Λαμπάκι σου άναψε ποτέ πόσες φορές και και τι έγινε; Επίσης οι βαλβίδες σου είναι μηχανικές; η αυτορυθμιζόμενες;
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δυο διαφορετικές κάνουλες.
Η μια με συλλέκτη και κόστος 11000ε!.
Και η άλλη με ‘ροδέλα’ που υποχρεώνει τα αέρια, να πάνε προς τον σωλήνα εξαέρωσης ρεζερβουάρ.
Σχεδόν όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα, της αναθυμιάσεις του ρεζερβουάρ, της παροχετεύουν στην τροφοδοσία. Είναι άλλωστε καύσιμος ύλη.
Τα βενζινάδικα στην Ελλάδα, εξυπηρετούνε οι ‘μαυριδεροί’…. Κατά συνέπια δεν υπάρχει αντίδραση εργαζομένων!!...
Να επιβληθεί μια τέτοια υποχρεώσει, θεσμοθετημένη στο ‘τουρλουμπατο’ της βουλής, το βλέπω χλωμό!.
Σε καινούργια πρατήρια, είναι πιθανό.
Α.Δεν ξέρουν οι βενζινάδες πως δουλεύουν οι νέες μάνικες γι αυτό δεν τις βάζουν.
Αν ήξεραν ότι μπορείς να γεμίζεις σιγά-σιγά συνέχεια το ρεζερβουάρ όταν αυτό σκάνει, θα τις έβαζαν αμέσως.
Σκάει η μάνικα, η περίσσεια πηγαίνει πίσω στη δεξαμενή και ο βενζινάς βάζει σιγά-σιγά μερικά ευρώ ακόμη (που επιστρέφουν πίσω στη δεξαμενή από την αναρόφηση). -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Ευχαριστώ.
Δεν θα το αφήσω στην τύχη. Ύπάρχουν αποδείξεις για την αιτία της βλάβης, αλλά θα μου επιτρέψετε ακόμη να μη πω τίποτε, καθώς μπορεί η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια[/quote]
Επειδή μας έχεις δώσει παλιότερα να καταλάβουμε που το έβαλες η μόνη μου απορία είναι αν σου είπε για λαδιέρα η για τις βαλβίδες στα subaru που έχουν ακουστεί πολλά για ευαισθησία και αν σου είπε τίποτα για ρυθμιση βαλβιδων και σε ποσα χλμ. Επίσης οι βαλβίδες σου είναι μηχανικές; η αυτορυθμιζόμενες;[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote:gkx1z5gd]
Το καινουριο ειναι σχετικο. Τα υγρου ψεκασμου κυκλοφορουν εδω και περιπου 10 χρονια αν δεν κανω λαθος. Εχουν παρουσιασει και αστοχιες στα υλικα (π.χ. αντλια ή μπεκ)οπως το icom που φοραω αλλά αν τοποθετηθουν σωστα αποδιδουν τα μεγιστα. Σε μενα δεν εχει παρουσιασει τιποτα ουτε απο υλικα ουτε απο εγκατασταση και χειμωνας-καλοκαίρι ειναι ενα και το αυτο.
Μπράβο στον εγκαταστάτη σου. Κανονικά θα έπρεπε να γράψω 5ης= γενιάς!!!.Ο Γερμανός τουλάχιστον μέχρι και 2 χρόνια πριν τα εκφωνούσε Ος ,το καινούργιο σύστημα τις icom το καινούργιο σύστημα τις……. Και όχι 1ης=2η=3ης=……γενιάς αυτά τα ακούω εδώ και περίπου 2 χρόνια τα συστήματα τα γνωρίζω ,ναι δεν είναι καινούργια όπως έγραψες συμφωνώ ,είναι περίπου στα 10 χρόνια ,στα 14 τα ξέρω ,και τέλος αναφέρομε σε εγκατάστασης που έχουνε γίνει από τρισάθλιους τεχνικούς (ε.α.ν είναι τεχνική εγώ τους λέω DOCTOPADES) , τα αυτοκίνητα να έχουνε κρεμασμένους καταλύτες ,κατεστραμμένους προκαταλύτες ,και τα λαμπάκια στο ταμπλό σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και μετά λένε πώς το υγραέριο καταστρέφει τους κινητήρες!!!!!! Άιντε κούνια που σας κούναγε και δεν ήξερε τι είχε μέσα!!!!;
thomas lpg έγραψε: το L.P.G έχει λυπαντικότητα το μαρτυρούν τα αρχικά του: Liquefied Petroleum Gas: L = Υγροποιημένο. P = Πετρελαίου. G = Aέριο. = L. P. Gastrag1.6jtg έγραψε:
Μετα απο ατελειωτες συζητησεις και αντιπαραθεσεις εκει εχω καταλήξει και γω. Το τελευταιο που με επεισε και σαν τρανταχτο παραδειγμα λιπαντικης ικανοτητας του lpg ειναι το λάδι που πολλες φορες βρίσκεται κατα το σερβις στα φιλτρα των κιτ lpg(αεριου ψεκασμου) και η λαδιλα που βρισκεται στον πατο απο τις μπουκαλες υγραεριου(άδειες,αν τις γυρισεις αναποδα..). Μετα απο αυτο δεν ξαναασχολουμε με λιπανση, πρωκτόλαδα κτλ...Εάν σου έχει μήνη έστω και ένα ψεγάδι κάπου μέσα σου διάβασε αυτό.
Του εργοδότη μου το αυτοκίνητο AYDI A4 1.8 2002,μετατροπή 12\2007 , συνολικά χιλ/τρα 240.000 τα 160.000 έχουνε γίνει με L.P.G. πρόβλημα; Σχεδόν κανένα και θα πάει μερικές εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες ακόμα. Το δικό μου ΙΧ , HYNDAI ACENT 1495 10\2002, μετατροπή 8\2006 συνολικά χιλ. 195.000 τα 125.000 με L.P.G.προβλήματα; και στα 2 αλλάξαμε 4+4 μπέκ λόγο κακού μίγματος (βρήκα σκουριά νερό και κιτρηνομαυρίλες από το λάδι-παραφίνη του L.P.G.) Η μαγνήτες των φίλτρων χειρότεροι από τον αχινό γεμάτοι από ρινίσματα σιδύρου,και η πνεύμονες γεμάτη με ξεραμένο λάδι –παραφίνη . Να μην το παραβλέψω . Τα μοτέρ κελαΪ δάνε, η μετατροπές τους γίνανε στον Βόλο και φοράνε συστήματα Τουρκικά - ALTRESA . ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ!!!! Και δεν σταματάω εδώ.. Τώρα έρχεται η βόμβα νετρονίου!!!!!!!!!
Η πρώτη μου επαφή με αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε l.p.g. ξεκινά το 1975!...Το ΙΧ του πατέρα μου και ενός φίλο του στην Γερμανία. Ο πατέρας μου είχε το OPEL CARAVAN του 1973 και ο φίλος του το OPEL REKORD του 1971 (Να θυμούνται η παλαιή και να μαθαίνουν η νεώτεροι) πέρα από τα εκατοντάδες χιλ. που κάμνανε στην Γερμανία, και το πήγαινε έλα στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι φορτωμένη με μπαγάζ μέσω Γιουγκοσλαβίας τότε, μέχρι τα μέσα του 1980 δούλευαν L.P.G. Στο δε caravan του πάτερα μου το κοντέρ είχε μηδενίσει 4 φορές και πήγαινε για 5 ΧΩΡΗΣ ΛΑΔΙΕΡΑ!!!!!!!
Τώρα μπορούν να μας εξηγήσουν οι κύριοι τα αυτοκίνητα τεχνολογίας των μηχανών που φασιζόντουσαν στα μέσα του 1960 και δεν χρειαζόντουσαν ΛΑΔΙΕΡΑ , τα σημερινά με έτος 2011 να θέλουνε ντε και καλά να βάζουμε ΛΑΔΙΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΜΟΤΟΟΟΟΔεν φταίει η λαδιέρα παιδιά η DOCTORADES φταίνε
-
Όχι πάλι από την αρχή
Δεν αντέχεσαι με τίποτα εσύ. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Η νεκροψία έδειξε καμμένες τις 6 από τις 8 βαλβίδες εξαγωγής. Νεότερα σύντομα
Ερωτήσεις:
2) Το σύστημα είναι αυτό που έδινε η subaru σαν εργοστασιακό;
3) αέριου ή υγρού ψεκασμού;.
Το συστημα, οπως εχει και το παιδι στην υπογραφη του, ειναι Zavoli αεριου ψεκασμου.
Δεν φταινε ομως τα συστηματα. Το εχουμε πει, φταιει η εγκατασταση και κυριως η ΡΥΘΜΙΣΗ.
Απο εκει και μετα αν καποιοι κινητηρες ειναι πιο ευαισθητοι πρεπει να λαμβανονται ειδικα μετρα η να μην γινεται καθολου η μετατροπη, ακριβως οπως μου ειπε η BRC (η μαλλον εκει που εβαλα στο Santa Fe μου) οτι δεν αναλαμβανουν Mitsubishi Colt.Παντως απ'οτι ξερω η επισημη Subaru βαζει μονο 5ης γενιας (υγρου ψεκασμου).
-
Αυτή η σύγκριση μου ήρθε στο μυαλό, μεταξύ 4ης και 5ης γενιάς και γι'αυτό ρωτάω.
Δεν την πρόσεξα την υπογραφή.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Ευχαριστώ.
Επειδή μας έχεις δώσει παλιότερα να καταλάβουμε που το έβαλες η μόνη μου απορία είναι αν σου είπε αυτός για λαδιέρα η επέμενες εσύκαι για τις βαλβίδες στα subaru που έχουν ακουστεί πολλά για ευαισθησία αν σου είπε τίποτα για ρυθμιση βαλβιδων και σε ποσα χλμ.Λαμπάκι σου άναψε ποτέ πόσες φορές και και τι έγινε; Επίσης οι βαλβίδες σου είναι μηχανικές; η αυτορυθμιζόμενες;[/quote][/quote][/quote:1jr4ax2t]
- Για την λαδιέρα εγώ την πρότεινα, κατόπιν ψαξίματος στο συγκεκριμένο forum. Δεν έφερε κάποια αντίρρηση ο μάστορας.
- Δεν μου είπε τίποτε για ρύθμιση βαλβίδων, αλλά και τώρα που μιλήσαμε (μετά το πρόβλημα), δεν θεωρούν ότι χρειάζεται ρύθμιση βαλβίδων στα αυτοκίνητα με σύστημα υγραερίου αέριου ψεκασμού.
- Λαμπάκι άναβε τις πρώτες μέρες όπου και κάναμε συνεχείς ρυθμίσεις. Τελικά το πρόβλημα που είχε το σύστημα και δεν δούλευε καλά τις πρώτες μέρες ήταν κάποιο χαλασμένο μπεκ. Μου τα άλλαξαν και τα 4 και έκτοτε δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
- Οι βαλβίδες είναι μηχανικές. Αν ήταν αυτορυθμιζόμενες, όλο και κάτι θα γλύτωνα.
Εδώ βέβαια υπάρχει ένα μείον στην Subaru η οποία βάζει βαλβίδες που δεν είναι αυτορυθμιζόμενες σε ένα αυτοκίνητο όπου για να τις ρυθμίσεις πρέπει να κατεβάσεις μηχανή.
Αλλάζω και την υπογραφή μου για να μη δίνω στοιχεία για το σύστημά μου. Όταν λήξει η υπόθεση θα τα ξαναβάλω.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον -
τι γινεται ρε παιδια, μας δουλευουν κανονικα οι υγραεριτζηδες.
τοσες μερες στην 1η σελιδα του gasprice.gr η τιμη υγραεριου πεφτει σαν τουβλο , και στις αντλιες εκει κολλημενη?η βενζινη για 2η φορα απο τον Αυγουστο επεσε στο 1.59
το υγραεριο σταθερο...οταν θα ξανανεβει η βενζινη στο 1.65 τοτε θα ανεβει και το υγραεριο στο 0.87
η βενζινη ασανσερ και το υγραεριο γρυλος...
α ρε λαμογια ΑΛΗΤΕΣ καρτελαντζηδες...
-
Δεν υπαρχει προβλημα να λεμε τι συστημα εχουμε.
Οπως δεν ειναι διαφημιση να λεμε τι εχουμε ετσι δεν ειναι και δυσφημιση να λεμε αν εχουμε καποιο προβλημα (εκτος απο αυτους που το κανουν για τετοιους σκοπους και που ευκολα φαινεται).
Ουτως η αλλως δεν ειναι κατα πασα πιθανοτητα προβλημα με το συστημα αλλα μαλλον με εγκατασταση/ρυθμιση. -
H λύση για οικονομική μετακίνηση με αέρια καύσιμα έρχεται από την Ιαπωνία. Τρίκυκλο-τουαλέτα που παράγει από τα απόβλητα βιοαέριο μεθάνιο και κινείται με αυτό.
-
«από thomas lpg » 05/10/11 0:46
Δεν φταίει η λαδιέρα παιδιά η DOCTORADES φταίνε »
Και όχι μόνον αυτοί, μα και η παραπληροφόρηση, που εξαντλείς με κάθε τρόπο…
Μάθε:
AYDI A4 1.8 2002, το πρώτο από Γερμανία, με της υποκίτρινες έδρες. Τότε που αναγκαστήκαν οι καπακάδες να πετάξουν της φρέζες, με τα πολλαπλά δόντια. Τα μασούσαν οι νέες έδρες!. Τότε πήραν όλοι φρέζες με ένα κοπτικό βίντι.
Τυχαίο?, δεν νομίζω….«OPEL CARAVAN του 1973 και ο φίλος του το OPEL REKORD του 1971 (Να θυμούνται η παλαιή και να μαθαίνουν η νεώτεροι)»
Πρέπει να είμαι από τους ποιο παλιούς εδώ μέσα, που συνεχίζει, από το 1958. Πιτσιρικάς τότε, μα πάντα αφεντικό. Προσπαθώ να μαθαίνω τους νεότερους, μα και γυράσκω αϊ διδασκόμενος.
Και τα δυο Opel που παρέθεσες, τότε είχαν οδηγούς διαμορφωμένους σε μορφή ξύστρας!.
Από την μάνα τους, θεωρούσαν ανεκτό το 1,5 λίτρα λάδι, να καίγετε στα 1000 κμ!.
Ο υπερτετράγωνος κινητήρας που φορούσαν, άφηνε τεράστια περιθώρια για μεγάλες βαλβίδες και έδρες, που μοιραζώντουσαν σε μεγάλη επιφάνεια, την όποια θερμοκρασία!.
Τυχαίο?, δεν νομίζω!.
Μα ρωτώ κάτι πολύ απλό: κάνει κακό μια επί πλέον λίπανση?.«η μετατροπές τους γίνανε στον Βόλο και φοράνε συστήματα Τουρκικά - ALTRESA . ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ!!!! Και δεν σταματάω εδώ.. Τώρα έρχεται η βόμβα νετρονίου!!!!!!!!!»
Καταλάβαμε πολλά!!!!!!!..... όσο για την βόμβα ήταν ‘τζούφια’.
«ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.»
ΑΡΚΑΣ
Με μια δόση υπερβολής!!!.....
Και ακόμα και τώρα φιλικά.
Antonis-team.
Υγραεριοκίνηση!