-
Ο χρήστης charis232 έγραψε:
Ακουσε κανεις οτι θα γινει αυξηση 20 λεπτα στο υγραεριο? ,επειδη κυκλοφορει αυτη η φημη τελευταια.Για 30 ακούω εγώ. Και καπάκια θα επιτραπεί και το πετρέλαιο.
Ρε παιδιά μην ακούτε και μεταφέρετε ότι μ@λακια φήμη κυκλοφορεί ο κάθε ένας με σκοπό να κάνει πλάκα και να δει τις αντιδράσεις μας. Αύξηση έγινε στο υγραέριο. Δεν προβλέπεται άλλη τουλάχιστον όχι μέχρι να υποχρεωθεί το κράτος να λάβει νέα μέτρα.
Η επερχόμενη απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης συμφέρει την αγορά του LPG καθώς πολύς κόσμος θα στραφεί προς τα εκεί και ίσως ανακοπεί ο ρυθμός μετατροπων σε υγραέριοκίνητα. Έτσι θα παραμείνουμε λίγοι άρα όχι σημαντικοί (η λεγόμενη κρίσιμη μάζα)...
-
-
Μην καθεστε και αναμεταδίδετε φήμες .Συνηθως αυτες προωθουνται απο οσους εχουν οφελος απο αυτες.Αν θα αυξηθει η τιμή του υγραεριου 5 λεπτα ή 50 λεπτά μένει να το δουμε.Αλλά αρκετές υπερβολές ακουμε.Αν (λεω εγω τωρα) ο ταδε πρατηριουχος περασει μια φημη για αυξηση 20 λεπτων του lpg , και μετα την αυξησει 5 λεπτα , θα λεμε κι ευχαριστώ.Ματια και αυτια ανοιχτα. Καταναλωτές είμαστε και έχουμε δύναμη (για οσους δεν το καταλαβαν ακομα).
-
Ο χρήστης subarakis έγραψε:
Μην καθεστε και αναμεταδίδετε φήμες .Συνηθως αυτες προωθουνται απο οσους εχουν οφελος απο αυτες.Αν θα αυξηθει η τιμή του υγραεριου 5 λεπτα ή 50 λεπτά μένει να το δουμε.Αλλά αρκετές υπερβολές ακουμε.Αν (λεω εγω τωρα) ο ταδε πρατηριουχος περασει μια φημη για αυξηση 20 λεπτων του lpg , και μετα την αυξησει 5 λεπτα , θα λεμε κι ευχαριστώ.Ματια και αυτια ανοιχτα. Καταναλωτές είμαστε και έχουμε δύναμη (για οσους δεν το καταλαβαν ακομα).+1000
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Γιατι δεν το περνας μονος σου απο το κτεο;
Πάλι φάουλ είσαι κ. Mod.
Δεν έγραψα οτι θα περάσω μόνος μου ΚΤΕΟ.
Έγραψα
'για να περάσω ΚΤΕΟ'.
Αφού σ' αρέσει να διυλίζεις τον κώνωπα, με τη λογική σου, θα έπρεπε να αναρωτηθείς από πότε περνάνε ΚΤΕΟ και οι χρήστες του forum των 4Τ...εξήγησε τους κ αναδιατύπωσε καμια 10αρια φορές κ θα το πιάσουν. Τί στο διάολο
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Γιατι δεν το περνας μονος σου απο το κτεο;
Πάλι φάουλ είσαι κ. Mod.
Δεν έγραψα οτι θα περάσω μόνος μου ΚΤΕΟ.
Έγραψα
'για να περάσω ΚΤΕΟ'.
Αφού σ' αρέσει να διυλίζεις τον κώνωπα, με τη λογική σου, θα έπρεπε να αναρωτηθείς από πότε περνάνε ΚΤΕΟ και οι χρήστες του forum των 4Τ...εξήγησε τους κ αναδιατύπωσε καμια 10αρια φορές κ θα το πιάσουν. Τί στο διάολο
Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου chemic;
-
-
εγω παντως εχω αυξηση καταναλωσης με το μειγμα του καλοκαιριου απο το +20 % στο + 30 % δεν πειραξα τιποτα δεν εκανα κατι αλλο το αμαξι παει καλα χωρις προβληματα τι λες κυρ Αντωνη ?
φυσικα η διαφορα με την καταναλωση την πτωση της τιμης της βενζινης και την αυξηση του υγραεριου καθιστουν την μετατροπη λιγοτερο αποδοτικη και εξηγω οτι
στα 300 χιλ υγραεριου χρειάζομαι 57 λιτρα δηλαδη 47 ευρω με 0,83 / λιτρο
στα 300 χιλ βενζινης χρειαζομαι 42 λιτρα δηλαδη 67 ευρω με 1,60 / λιτροκερδος 30 ευρω ανα γεμισμα υγραεριου σε σχεση με την βενζινη δηλαδη 120 ευρω το μηνα αρα η αποσβεση μου θα γινει σε 12 - 14 μηνες !! ( σύνολο εγκαταστασης prins vci με λαδιερα 1900 ευρω )
βεβαια εχω 9000 απροβληματιστα χιλιομετρα αναμενω να δω τι θα αλλαξει με το μειγμα του χειμωνα απο αποψη καταναλωσης
-
Τελικα και η Shell στην Βαρης-Κορωπιου σημερα το ειχε 82.8 οποτε μαλλον ολοι 'επωφελουνται' με την αυξηση του ειδικου φορου αν και μερικοι λιγωτερο απο αλλους.
Φιλε dathens, το κερδος σου ειναι 20 ευρω στο γεμισμα (οχι 30) οποτε 80 τον μηνα, οποτε μαλλον αλλους 6 μηνες απο το προβλεπομενο για αποσβεση.
-
Σωστός λάθος πράξη ναι έχεις δίκιο αλλα δεν έχει να κάνει με αυτο έχει να κάνει με το μειγμα όπου η διαφορά είναι σοβαρή στη κατανάλωση το χειμώνα ήταν στο 20 % έχετε δει και σεις διαφορά ;
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
εγω παντως εχω αυξηση καταναλωσης με το μειγμα του καλοκαιριου απο το +20 % στο + 30 % δεν πειραξα τιποτα δεν εκανα κατι αλλο το αμαξι παει καλα χωρις προβληματα τι λες κυρ Αντωνη ?φυσικα η διαφορα με την καταναλωση την πτωση της τιμης της βενζινης και την αυξηση του υγραεριου καθιστουν την μετατροπη λιγοτερο αποδοτικη και εξηγω οτι
στα 300 χιλ υγραεριου χρειάζομαι 57 λιτρα δηλαδη 47 ευρω με 0,83 / λιτρο
στα 300 χιλ βενζινης χρειαζομαι 42 λιτρα δηλαδη 67 ευρω με 1,60 / λιτροκερδος 30 ευρω ανα γεμισμα υγραεριου σε σχεση με την βενζινη δηλαδη 120 ευρω το μηνα αρα η αποσβεση μου θα γινει σε 12 - 14 μηνες !! ( σύνολο εγκαταστασης prins vci με λαδιερα 1900 ευρω )
βεβαια εχω 9000 απροβληματιστα χιλιομετρα αναμενω να δω τι θα αλλαξει με το μειγμα του χειμωνα απο αποψη καταναλωσης
Το έχω ξαναγράψει πιο παλιά στο τόπικ...Εγώ έχω ακριβώς τις αντίθετες ενδείξεις. Το καλοκαίρι το αμάξι βγάζει σημαντικά περισσότερα χιλιόμετρα από ότι το χειμώνα...Έχω σύστημα prins και φουλάρω στα Γιάννενα στον Φαρμάκη...
-
είχα κι εγω ένα θεματάκι με το αέριο. μετά απο τα πρώτα 1500 χλμ η κατανάλωση απο 7 λ/100χλμ πήγε στα 8. Μετά απο αυτό άρχισε να γυρνάει στη βενζίνη απο μόνο του. Πήγα για έλεγχο κι η πίεση είχε πέσει στο 1 bar περίπου απο 1.3 που έπρεπε να είναι (αν θυμάμαι καλά). Ξαναέγινε ρύθμιση και τώρα ειναι οκ.
Είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? -
Εμενα η καταναλωση φαινεται να ειναι λιγο καλυτερη τωρα απ,οτι τον χειμωνα.
Εχω κανει περιπου 8000 χλμ χωρις προβλημα (brc) εκτος του οτι 2-3 φορες ετυχε στο ξεκινημα και ενω το αυτοκινητο δουλευε να πατησω γκαζι για να φυγω και να σβησει. Αυτο εγινε αν θυμαμαι καλα μετα απο συντομο σταματημα, τη μια φορα θυμαμαι ειχα βαλει βενζινη και φευγοντας σταματησα πριν βγω στο δρομο και εκει μετα πατωντας γκαζι εσβησε και η αλλη που θυμαμαι ηταν στο παρκινγκ του σουπερμαρκετ οπου μπηκα για λιγα λεπτα και οταν εφυγα βαζω το αυτοκινητο μπροστα, βαζω οπισθεν και στο γκαζι επανω σβηνει.
Και στις δυο περιπτωσεις πηρε μετα αμεσως μπροστα αν και φανηκε σαν να ηταν ελαφρα μπουκωμενο.
Ισως να ειναι κατι με το σημειο που γινεται η εναλλαγη απο βενζινη στο γκαζι και εκει πανω να τυχαινει οταν πατας λιγο παραπανω το γκαζι να σβηνει σαν απο μπουκωμα. Υποθεσεις βεβαια γιατι και οταν ειχε γινει ο εγκαταστατης δεν ειχε βρει κατι να το εξηγησει. -
M'αρεσειο που ψαχνω αξιόπιστες πληροφορίες στο νετ.
κοιταξτε τι βρηκα σε σελιδα εγκαταστατη:
Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε είναι ΙΤΑΛΙΚΑ: WENT GAS & ATIKER και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση δύο ετών από την ημέρα της εγκατάστασης.
για ή για ;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
M'αρεσειο που ψαχνω αξιόπιστες πληροφορίες στο νετ.κοιταξτε τι βρηκα σε σελιδα εγκαταστατη:
Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε είναι ΙΤΑΛΙΚΑ: WENT GAS & ATIKER και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση δύο ετών από την ημέρα της εγκατάστασης.
για ή για ;
Και στο μαγαζί του να πήγαινες, τα ίδια θα σου έλεγε!!!
Δεν φταίει το νετ.Πόσο να πάει η μαϊμού 1500, 2000, 3000, 4000 ;
-
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ι.Χ. με πετρέλαιο από το φθινόπωροΗ κυβέρνηση εξετάζει την άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η νέα ρύθμιση αναμένεται να είναι έτοιμη προς το τέλος του Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου
Από http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63207111
-
?
Υπαρχει αλλο θεμα που μιλαμε για την πετρελαιοκινηση --> viewtopic.php?f=5&t=5982 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii: ?
Υπαρχει αλλο θεμα που μιλαμε για την πετρελαιοκινηση --> viewtopic.php?f=5&t=5982Ε, είναι ψιλοσχετικό και με την υγραεριοκίνηση. Αν σκεφτείς ότι το ζητούμενο είναι το φτηνό καύσιμο και/η η μικρή κατανάλωση.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ι.Χ. με πετρέλαιο από το φθινόπωροΗ κυβέρνηση εξετάζει την άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η νέα ρύθμιση αναμένεται να είναι έτοιμη προς το τέλος του Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου
Από http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63207111
:offtopicviii: ?
Υπαρχει αλλο θεμα που μιλαμε για την πετρελαιοκινηση --> viewtopic.php?f=5&t=5982Ε, είναι ψιλοσχετικό και με την υγραεριοκίνηση. Αν σκεφτείς ότι το ζητούμενο είναι το φτηνό καύσιμο και/η η μικρή κατανάλωση.
Eτσι ειναι.
Υγραεριο βαζουν οσοι θελουν να κινουνται οικονομικα.Στο WagonR θα βαλω αεριο και καιει περιπου 8+ λτρα/100
Κοστος μετατροπης 1000+€Μου περασε απο το μυαλο να παρω ενα μικρο ντιζελακι, θα ειναι σιγορα πιο οικονομικο αφου θα καιει κατω απο 5λιτρα/100, αλλα μου λειπουν οι 10.000€
Οποτε καταλαβαίνεις οτι τα θεματα εχουν μια... συνάφεια
-
Πιο πολυ ηθελα να δειξω οτι υπαρχει παρα πολυ ακομα φορουμ εκει εξω εκτος του θεματος της υγραεριοκινησης.
Υγραεριοκίνηση!