-
http://s1http://s1116.photobucket.com/a ... nt=990.jpg
-
-
Φιλε gasdino. To αμαξι ειπαμε, γ@μεί και δέρνει. Αλλα μην μας τυραννάς. Κατα πρωτον το οτι πιανει 250-300χλμ, το ποσα καζανακια εχεις, ξυλινη-μαρμαρινη εταζιερα κτλ δεν εχει σχεση με το υγραεριο και ουτε μας ενδιαφερει και δευτερον, τοση ωρα μας λες στοιχεια απο το trip computer που λεει οτι να'ναι ???? Αν θες πραγματικα στοιχεια για την βενζινη και το lpg που καις, ενας τροπος υπαρχει : ΓΕΜΙΖΕΙΣ - ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ και μετρας χλμ που εκανες και ποσα λιτρα εκαψες αρκετες φορες. Το αμαξι σου να το χαίρεσαι και θελουμε να το δουμε αλλα πρεπει να διορθώσεις το post με τις εικόνες που ανεβασες.
-
]Το ειδα το αμάξι στο νέο κόσμο που το εφτιαξες πρόσεχε μην σε κλέβει το trip computer για αυτο σου λένε τα παιδιά μέτρα πραγματική κατανάλωση με λίτρα και χιλιόμετρα γιατί οι ενδειξεις δεν λένε πάντα την αλήθεια εμένα με το prins δεν έχει θέμα ρελαντί ούτε είχε ποτέ αλλα κατανάλωση + 20 % τώρα δεν νομίζω το υγρού ψεκασμού να έχει τόσο μεγάλη διάφορα στην κατανάλωση το δικό μου λέει ότι χιλιόμετρα μετράει στο τεποζιτο της βενζίνης άσχετα αν είμαι τιγκα στο Υγραεριο πχ με 63 λίτρα αέριο και 20 λίτρα βενζίνης πάντα λέει 160 χιλ πχ και στηριζετε στην κατανάλωση σε σχέση με τις συνθήκες του δρόμου
Ερώτηση γιατί δεν γεμίζεις 48 λίτρα γέμισμα όταν η δεξαμενη σου είναι 58 και μας λες γέμισμα με 35 ? -
Αυτο προσπαθούσε να κάνει ο φίλος πριν νομίζω σωστα ?
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα την βοήθεια σας.
Έχω ένα ML350 - 2006 με 98000 χλμ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον την εγκατάσταση υγραερίου γιατί έχει γίνει ασύμφορο εντελώς. Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ σαν 1ο αυτοκίνητο πλέον και τα χιλιόμετρα που διανύω τον χρόνο είναι περίπου 20-25000 χλμ. Έχω μιλήσει με διάφορους γι'αυτο το θέμα αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη! Μου έχουν πει για το PRINS και ότι είναι το ιδανικό για το αυτοκίνητο μου. Έψαξα λίγο αλλά είδα ότι ο αντιπρόσωπος του στην Ελλάδα βρίσκεται στα Ιωάννινα. Έχει κανείς εμπειρία για τον συγκεκριμένο σύστημα και κόστος? Τι κατανάλωση θα δω αν το φορέσω? Αξίζει να πάω στα Ιωάννινα απο Αθήνα για την τοποθέτηση του?Όποιος μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ -
ακουστε την καταναλωση μου. Αμαξι Ford Fiesta 1.4 του 2005. Υγραεριο ICOM JTG
εκανα 609 χλμ με 45 lit υγραεριο
καταναλωση=7,4στα 609 χλμ το αμαξι με γυρισε σε βενζινη, η ανλτια του υγραεριου σταματησε να δουλευει, και η led ενδειξη οτι κινουμε με υγραειο εσβησε
και γενικα απο διαφορα τετοια τετστακια που κανω παντα ειμαι μεταξυ 7 με 7,5
Καλα ειναι ή οχι. ή το Fiestaki μου πινει αρκετα? -
Είναι καλά. Αλλά πριν με βενζίνη πόσο έκαιγε?
-
σημερα που φουλαρισα lpg στον απ.κυματη στο δερβενι(AVIN) με τιμη 0,789.η δεξαμενη μου ηταν εντελως αδεια απο επισκευη και ακριβως στο 80% της πληρωτητας εσκασε η αντλια του.αρα ειναι τιμιος σιγουρα στην ποσοτητα.τον συνιστω........
-
Τί επισκευή?
-
τωρα θα γινει σεισμος ....... για ολους τους απιστους που βλεπουνε παντου φαντασματα. σημερα εχοντας κανει 204χλμ στο κοντερ πηγα για ρυθμιση και αμεσως μετα ξαναφουλαρα στο πρατηριο κοντονη 27 ρεντη με 0.770ε. λοιπον τα ψεματα τελος...
γεμισα με 12ε δηλαδη 15.58λιτρα δηλαδη ακαψε 7.63λιτρα/100χλμ. τωρα ομως φιλοι μου κρατησα και την αποδειξη του πρατηριου και την φωτογραφια του Trip computer που δειχνει τα 204χλμ. θα τα ανεβασω μεσω photobucket αλλιως θα σας δωσω τους κωδικους για να τα δειτε μονοι σας!!!! -
Πόσες φορές έχεις πάει για ρύθμιση μέχρι τώρα?
-
λοιπον photobucket.com login: gainas, password: sidisidi και μετα ανοξτε τις φωτογραφιες αποδειξη.bmp ,
αποδ+trip.bmp, 03022120.bmp και γραψτε παλι οτι λεω ψεματα!!!!!!
για τον κυριο που λεει γιατι δεν βαζω 48lt εξηγηστε του οτι μεχρι 2 γεμισματα το ρεζερβουαρ κραταει ακομα αερα και
ποτε δεν αφηνουμε τεποζιτα τελειως αδεια για να διατηρουμε ζωντανες τις αντλιες τους. -
Μπας και ρίχνει και βενζίνη μαζί το σύστημα?
-
Ο χρήστης gasdino έγραψε:
τωρα θα γινει σεισμος ....... για ολους τους απιστους που βλεπουνε παντου φαντασματα. σημερα εχοντας κανει 204χλμ στο κοντερ πηγα για ρυθμιση και αμεσως μετα ξαναφουλαρα στο πρατηριο κοντονη 27 ρεντη με 0.770ε. λοιπον τα ψεματα τελος...
γεμισα με 12ε δηλαδη 15.58λιτρα δηλαδη ακαψε 7.63λιτρα/100χλμ. τωρα ομως φιλοι μου κρατησα και την αποδειξη του πρατηριου και την φωτογραφια του Trip computer που δειχνει τα 204χλμ. θα τα ανεβασω μεσω photobucket αλλιως θα σας δωσω τους κωδικους για να τα δειτε μονοι σας!!!!Δε χρειάζεται να μας δώσεις ούτε κωδικούς ούτε να ανεβάασεις την απόδειξη...
Αυτό που δεν μας είπες πάλι είναι πού τα έκανες τα 204 χλμ.
Που και πάλι ένα νούμερο δε λέει τίποτε αν δεν το συγκρίνεις με κάτι ανάλογο (π.χ. παρόμοια διαδρομή με βενζίνη και γέμισμα αμέσως μετά ώστε να δούμε τι καίει και με βενζίνη).
Νομίζω οτι δεν μας έχεις πει ποια ήταν η μέση κατανάλωση με βενζίνη πριν τη μετατροπή για κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα. -
σημερα πηγα για την πρωτη ρυθμιση μετα απο 520 χλμ περιπου. το σβησιμο στο ρελαντι εξαφανιστηκε και το τρεμοπεσμα στο ρελαντι μειωθηκε 90%. εγιναν ανοιγματα με laptop 4 -5 φορες συγγρου-σεφ και παλι , ακομα μεχρι 160χλμ στιγμιαια λογω κινησης
μενει το σκορτσαρισμα οταν αφηνω το γκαζι ψηλα αποτομα μετα τις 4000 στροφες αλλα αυτο αφορα ακραιες καταστασεις
κοντρας. σε λιγο καιρο θα με επιβεβαιωσουν και αλλα tsi 1.8 σχετικα με την καταναλωση αλλα δυστυχως πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας . ο πρωτος παντα τα τραβαει αυτα, δεν πειραζει ας ειναι καλα οι ολλανδοι και η keihin με τα μπεκ της -
ζω στο μαρουσι και δουλευω κοντα στην ανοιξη αττικης, τα τελευταια 20 χρονια. τα χιλιομετρα ειναι εντος βορειων προαστιων
και με χρηση εθνικης οδου . το αυτοκινητο με βενζινη εθνικη οδο και με 130-140 χλμ ταχυτητα καιει 7.9λτ/100 κμ μετρημενο
και με trip και με γεμισματα στην πολι οπου ζω με βενζινη καιει 9λτ/100χλμ παλι τσεκαρισμενο με δυο τροπους.
μετα το revo καιει παραπανω σε συνθηκες κοντρας αλλα λιγοτερο εθνικη με σταθερη ταχυτητα οπως ειπα.
στην ιταλια με 180χλμ σταθερα καιει 11λτ/100 αλλα με βενζινη ιταλικη.
η οικονομια με υγραεριο σε λιτρα ειναι απιστευτη και θα το θυμηθειτε σε λιγο καιρο με αυτοκινητα του vag group με συστημα
της prins . -
¨Ο ταν λέμε ότι ρυθμίζεται την λαδιέρα τι εννοείται γιατί σε μένα έχει ένα περιστροφικό κοχλία και το ανοίγεις κλείνεις και πως να ξέρεις πόσες σταγόνες ρίχνει;
Έχω βάλει το BRC se colt 1,3 και είδα μία κατάσταση που είχε τον συγκεκριμένο κινητήρα στους ευαίσθητους από πλευράς βαλβίδων. Αντίθετα η prins kai VIALLE δεν το έχουν σε παρόμοιες καταστάσεις που εκδίδουν κατά καιρούς.
Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος. -
το δικο μου flashlube ρυθμιζεται με μια ροδελα στο πανω μερος της παροχης που τρεχει οπως ο ορος σε εναν ασθενη . απο εκει
ρυθμιζεις τον αριθμο σταγονων που πεφτουν . ο εγκαταστατης σου θα ξερει ποσες σταγονες σου εχει βαλει. αν το πιεζεις ,τρεχεις
φορτωνεις αρκετα καλο ειναι να αυξησης την ροη -
α ξεχασα , σημερα το περασα κτεο 80ε . λοιπον μετρησαν καυσαερια,το εβαλαν εμπρος πισω στα ραουλα, ελεχγος εμπρος πισω
αναρτησης αν καταλαβα καλα, ελεγχος 3 λεπτα απο κατω και τσεκαρισμα donut. αναμονη 10 λεπτα μαλλον για πιστοποιηση
αναλωσιμων και τελος.....
σε 10 ημερες υπουργειο για την αδεια και μην τον ειδατε τον παναη..........
Υγραεριοκίνηση!