-
+1
Λίγο πιο οικονομικά να οδηγάς είναι σαν να έβαλες υγραέριο.
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Προσοχη ομως μιας και θα πρεπει να εχεις τηλεφωνο του γιατι αλλιως...γεωγραφικο πλατος 38°25'30.70'Β--------μηκος 21°15'57.32'Α και ο θεος βοηθος......
Δεν μας λες το όνομα του κ. τάδε και το τηλέφωνό του, μπας και χρειαστεί ποτέ;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
+1Λίγο πιο οικονομικά να οδηγάς είναι σαν να έβαλες υγραέριο.
ΨΕΜΑΤΑ?!!...
Α. -
γεωγραφικο πλατος 38°25'30.70'Β--------μηκος 21°15'57.32'Α και ο θεος βοηθος......
Η αλλιώς 38.425, 21.265833 για να το βάλετε έτσι ακριβώς στο google maps.
-
Κατά συνέπια, μέσα στα έξοδα που περιέγραψα 12/10/10 15,06, προσθέτουμε και ένα gps!!!....... δεν θα ήταν καλύτερα ένα plotter ?!!!......1700 το αγόρασα και θα αποσβέσει με ψάρια!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κατά συνέπια, μέσα στα έξοδα που περιέγραψα 12/10/10 15,06, προσθέτουμε και ένα gps!!!....... δεν θα ήταν καλύτερα ένα plotter ?!!!......1700 το αγόρασα και θα αποσβέσει με ψάρια!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ.κυρ-αντωνη εισαι θεος!!!!!!!!!!τελος!!!!!
Αυτο που δεν κατεθεσα πριν ειναι οτι ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που εκανα σαφαρι....... -
Προσοχη ομως μιας και θα πρεπει να εχεις τηλεφωνο του γιατι αλλιως...γεωγραφικο πλατος 38°25'30.70'Β--------μηκος 21°15'57.32'Α και ο θεος βοηθος......
τι πρατήριο είναι???
ποιας εταιρίας???? -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
Προσοχη ομως μιας και θα πρεπει να εχεις τηλεφωνο του γιατι αλλιως...
γεωγραφικο πλατος 38°25'30.70'Β--------μηκος 21°15'57.32'Α και ο θεος βοηθος......
τι πρατήριο είναι???
ποιας εταιρίας????ο τυπος ειναι πατεντα απο οτι καταλαβα εγω.δεν ξερω αν εχει αδεια για πρατηριο αλλα δουλευει οπως περιεγραψα πιο πανω.Ταμπελα εταιριας (αν την προσεξεις γιατι θα νομισεις οτι ειναι εγκατελημενο εργοστασιο )λεει ΙΟΝΙΟΝ GAS.Εμαθα οτι εχει εκο gas(ή ετσι τουλαχιστον λεει)
-
τι πρατήριο είναι???
ποιας εταιρίας????ο τυπος ειναι πατεντα απο οτι καταλαβα εγω.δεν ξερω αν εχει αδεια για πρατηριο αλλα δουλευει οπως περιεγραψα πιο πανω.Ταμπελα εταιριας (αν την προσεξεις γιατι θα νομισεις οτι ειναι εγκατελημενο εργοστασιο )λεει ΙΟΝΙΟΝ GAS.Εμαθα οτι εχει εκο gas(ή ετσι τουλαχιστον λεει)
πολύ ταλαιπωρία και απάτη μου μυρίζει το θέμα....
κρατάω πάντως τα γεωγραφικά για κάθε ενδεχόμενο... -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
Εγω πάντως έχω βάλει την τάπα πίσω και κάτω για λόγους αισθητικής!!!!
δες φωτό!!!Πάνω στην τάπα έβαλα με ένα σπιράλ (αυτό που βάζουν στα κλειδιά το σπείρωμα) ένα αλυσιδάκι όπου είναι πάνω στην τάπα η μία άκρη και η άλλη πάνω σε ένα σταθερό σημείο για να μην χάνω την τάπα σε περίπτωση που ξεχάσει (έχει γίνει 2-3 φορές) ο βενζινάς να βιδώσει την τάπα πάνω στο σημείο πλήρωσης υγραερίου!!!
και μια ακόμα φωτογραφία που σας είχα υποσχεθεί να βάλω!!!!
Η τάπα πλήρωσης υγραερίου με το αλυσιδάκι της!!! -
από The_Emperor » 13/10/10 8:08
«πολύ ταλαιπωρία και απάτη μου μυρίζει το θέμα....»
Εγώ πάλη θα το έλεγα ευρηματικότητα. Όταν η φυλή μας βάζει το μυαλό της να σκεφτεί, κάνει θαύματα!!!!. Άλοστε η νοθεία στο αέριο δεν είναι εύκολη, διότι αέρα κοπανιστό δεν μπορεί να βάλει, θέλει πανάκριβο εξοπλισμό. Τώρα εάν το βραδύ που κοιμάται, συλλέγει το υδρόθειο που εκλύει, και το βάζει στο καζάνι δεν ξέρω…..πάντως και στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να έχει την τρόμπα που φουλάρω της μπουκάλες μου, υποβρυχίου…..μα κάνει θόρυβο. Μπορεί να φοράει ωτασπίδες και να κοιμάται!!!...
«κρατάω πάντως τα γεωγραφικά για κάθε ενδεχόμενο..»
Καλά αυτό και εάν είναι βίτσιο!!!.......μαύρες ζαρτιέρες, κολάν δερμάτινο, κολάρο με καρφιά, μάσκα μαύρη με μύτες επάνω…….μαστίγιο που χρειάζεται!!!.....
καλά λίγη βενζινουλα δεν έχουν τα πρατήρια η το ρεζερβουάρ?......να είχε και λιοντάρια η ζεμπρες, θα έλεγα για σαφάρι…….μα κάνα φίδι η κανένα σπασμένο μπουκάλι……και τότε ψάξε εκεί να βρεις βουλκανιζατέρ!!!....Πάντως με κόκκινο αυτοκίνητο μην πας, γιατί μαζί με της αγελάδες της περιοχής βόσκουν και οι επιβήτορες τους!!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
τι λέει πάλι ο στόμας σου....
κατι τετοιο εννοεις μάστορα ?
-
Είσαι ωραίος ρε συ Hierophant!!!!
μήπως όμως είσαι λίγο εκτός??? -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Δεν μας λες το όνομα του κ. τάδε και το τηλέφωνό του, μπας και χρειαστεί ποτέ;
ΙΟΝΙΟΝ ΓΚΑΖ Α.Ε.
Διεύθυνση: ΚΑΤΟΧΗ
Περιοχή: ΚΑΤΟΧΗ - Πόλη: ΑΙΤΩΛΙΚΟ
ΤΚ: 30007
Νομός: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Χώρα: ΕΛΛΑΔΑ
Τηλέφωνο: 2632093500
Φαξ: 2632093502 -
Καλησπερα παιδια!
Κατι γινεται τις τελευταιες ημερες στην Θεσσαλονικη και εννοω στις τιμες...!
Αρχισε να πεφτει η τιμη του υγραεριου και μαλιστα περισσοτερο στα ανατολικα πρατηρια.
Φαινεται η αισχροκερδεια στα δυτικα αρνειται να συνειδητοποιησει την κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα. Αργα η γρηγορα ομως θα το καταλαβουν οτα κανενας δε θα πηγαινει σε αυτους . Μην ξεχνατε οτι πολλοι απο εμας εχουμε πλεον περισσοτερη αυτονομια σ σχεση με τα λεφτα που δινουμε οποτε και μια βολτα παραπερα δεν μας χαλαει...
Παρατηρησα λοιπον μειωση τιμης στο πρατηριο που πηγαινω προσωπικα που βρισκεται απεναντι απο το αεροδρομιο και απο 0.698 εγινε πλεον 0.689. Ενα λεπτο κατω, ενα λεπτο κατω. Ο ψυχολογικος τομεας ειναι πολυ σημαντικος να βλεπουμε εστω ττοιες μειωσεις. Επισης παλι ανατολικα το ΕΚΟ την εχει εδω και καποιες μερες στα 0.698. Μπραβο πραγματικα και στους δυο.
Ειναι ωραιο οτι ο αλλος σε καταλαβαινει εστω και με μια μικρη μειωση...
Δυστικα ο Θεοδωρου εκανε και αυτος μια μειωση που ειναι και αυτη καλοδεχουμενη, Αυτο που δεν καταλαβα ειναι και εινα και υποπτο για μενα, γιατι την ειχε αυξησει για τοσο καιρο στα 0.749... Ποιος ή τι τον ωθησε αραγε? Και δεν πιστευω να εχει οικονομικες δυσκολιες με τοσες τοποθετησεις... Τι να πουμε και εμεις οι φουκαραδες δηλ.
Ετσι ολα και ολοι θα μπαινουν πλεον στο μικροσκοπιο. Και επειδη θα εχουμε και μνημη θα θυμομαστε την καθε πονηρια του καθενος και θα τον τιμωρουμε. Το πως το γνωριζετε απο τα παραπανω...
Κατι ψιλορεταρισματα ειχα τι προαλες , ασημαντα αλλα υπαρκτα. Μπαινω στην φαση που θα παρακολουθησω το αυτοκινητο αν κανει τα ιδια και αποκλειστικα με χρηση βενζινης μηπως και υπαρχει αλλο προβληματακι. Για να δουμε....!
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Καλησπερα παιδια!Κατι γινεται τις τελευταιες ημερες στην Θεσσαλονικη και εννοω στις τιμες...!
Αρχισε να πεφτει η τιμη του υγραεριου και μαλιστα περισσοτερο στα ανατολικα πρατηρια.
Φαινεται η αισχροκερδεια στα δυτικα αρνειται να συνειδητοποιησει την κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα. Αργα η γρηγορα ομως θα το καταλαβουν οτα κανενας δε θα πηγαινει σε αυτους . Μην ξεχνατε οτι πολλοι απο εμας εχουμε πλεον περισσοτερη αυτονομια σ σχεση με τα λεφτα που δινουμε οποτε και μια βολτα παραπερα δεν μας χαλαει...
Παρατηρησα λοιπον μειωση τιμης στο πρατηριο που πηγαινω προσωπικα που βρισκεται απεναντι απο το αεροδρομιο και απο 0.698 εγινε πλεον 0.689. Ενα λεπτο κατω, ενα λεπτο κατω. Ο ψυχολογικος τομεας ειναι πολυ σημαντικος να βλεπουμε εστω ττοιες μειωσεις. Επισης παλι ανατολικα το ΕΚΟ την εχει εδω και καποιες μερες στα 0.698. Μπραβο πραγματικα και στους δυο.
Ειναι ωραιο οτι ο αλλος σε καταλαβαινει εστω και με μια μικρη μειωση...
Δυστικα ο Θεοδωρου εκανε και αυτος μια μειωση που ειναι και αυτη καλοδεχουμενη, Αυτο που δεν καταλαβα ειναι και εινα και υποπτο για μενα, γιατι την ειχε αυξησει για τοσο καιρο στα 0.749... Ποιος ή τι τον ωθησε αραγε? Και δεν πιστευω να εχει οικονομικες δυσκολιες με τοσες τοποθετησεις... Τι να πουμε και εμεις οι φουκαραδες δηλ.
Ετσι ολα και ολοι θα μπαινουν πλεον στο μικροσκοπιο. Και επειδη θα εχουμε και μνημη θα θυμομαστε την καθε πονηρια του καθενος και θα τον τιμωρουμε. Το πως το γνωριζετε απο τα παραπανω...
Κατι ψιλορεταρισματα ειχα τι προαλες , ασημαντα αλλα υπαρκτα. Μπαινω στην φαση που θα παρακολουθησω το αυτοκινητο αν κανει τα ιδια και αποκλειστικα με χρηση βενζινης μηπως και υπαρχει αλλο προβληματακι. Για να δουμε....!
Όπως δήλωσα και παλιά μόνο από τον φθηνότερο σε LPG επειδή εδώ και 2,5 χρόνια και τα δύο αυτοκίνητα έχουν κάνει πάνω από 170.000 Χλμ. Η διαφορά από αυτά τα τιποτένια λεπτουδάκια είναι πλέον μεγάλη κι ας γελάνε κάποιοι μαζί μου με την στρατηγική του 'γελάω και σε μειώνω για να νιώθω καλά' Μαζί με τα χρήματα αυτά μόλις απελευθερωθεί το πετρέλαιο θα χτυπήσω ένα οικονομικό πετρελαιοκίνητο και θα γεράσω με αυτό μιας και ξεπέρασα το κόμπλεξ του καινούργιου, του ωραίου και του τουρμποκίνητου Α, το ντίζελ παίρνει και μεθάνιο. Εκεί είναι η αποκορύφωση της οικονομίας όσον αφορά το εναλλακτικό καύσιμο. Ο κουνιάδος μου διανύει με μεθάνιο 130 χιλιόμετρα με 1,5 € αλλά για Ελλάδα έχουμε ακόμα. Τα πρατήρια με LPG μπορούν να προμηθεύουν και μεθάνιο στο μέλλον το οποίο δουλεύει με βενζίνη και ντίζελ φυσικά, όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι εδώ μέσα, με το μόνο μειονέκτημα του μεγάλου βάρους. Καλό χειμώνα με καλά ελαστικά και αναμμένα φώτα, όχι τα ομίχλης για φιγούρα
-
από Hierophant » 13/10/10 17:37
τι λέει πάλι ο στόμας σου....κατι τετοιο εννοεις μάστορα ?
A.
-
πηγα σημερα να βαλω υγραεριο στο Δερβενι. Τιμη 0,749. Μμμμμμμμμμμμμμμμμ λεω πολλα. Επειδη αυριο θα παω Χαλκιδικη λεω να φουλαρω απο το Agean στο αεροδρομιο με τιμη 0,69 (ολα αυτα σκεψεις γρηγορες στο μυαλο μου, πριν ερθει ο υπαλληλος να μου πει 'ποσο να βαλω;'). Τελος παντων, και ακολουθει ο διαλογος:
εγω: βαλε 5 €
υπαλληλος: με κοιταει καπως παραξενα και λεει: 5 € ?????
εγω: ναι με τετοια τιμη και πολλα θα βαλω -
Το μεθάνιο είναι πάρα πολύ βρώμικο καύσιμο. Λερώνει την εισαγωγή.
Βέβαια είναι πάμφθηνο. -
Ο χρήστης sdaoulas2 έγραψε:
πηγα σημερα να βαλω υγραεριο στο Δερβενι. Τιμη 0,749. Μμμμμμμμμμμμμμμμμ λεω πολλα. Επειδη αυριο θα παω Χαλκιδικη λεω να φουλαρω απο το Agean στο αεροδρομιο με τιμη 0,69 (ολα αυτα σκεψεις γρηγορες στο μυαλο μου, πριν ερθει ο υπαλληλος να μου πει 'ποσο να βαλω;'). Τελος παντων, και ακολουθει ο διαλογος:
εγω: βαλε 5 €
υπαλληλος: με κοιταει καπως παραξενα και λεει: 5 € ?????
εγω: ναι με τετοια τιμη και πολλα θα βαλωΣωστός!!!! Αυτό κάνω κι εγώ. Θεωρούν δικαίωμά τους να το χρεώνουν όσο υψηλότερα μπορούν αφού ελέγχουν τη δυτική Θεσσαλονίκη. Με τη σειρά μου θεωρώ πως 5 € είναι το ανώτερο ποσό που θα βάλω.
Έχουμε τα πολυκαταστήματα και τα υπερμάρκετ (οι οποίοι δεν είναι έμποροι) που έχουν γυρίσει τη δουλειά να κερδίζουν 70% στα τρόφιμα (σε πολλές περιπτώσεις πολύ περισσότερο), τώρα και καπέλο στο 'τρόφιμο' της μετακίνησής μας χωρίς να δίνουν κάτι καλύτερο ;;;;?????
Μήπως βάλαμε τα συστήματα αυτά για να κάνουμε βόλτες σαν πιτσιρικάδες με τις γκόμενες ή για να κάνουμε κόντρες ;;;
Υγραεριοκίνηση!