-
Ξεκιναω αναποδα.
Προσωπικά θα το εθετα ως 'απαραβατο ορο' το να βγει - οπως και εκανα στο δικο μου.Απο κει και περα ΜΗΝ κοιτας συστηματα - κοιτα τεχνιτες.
Το παντελως και παγκοσμιως αγνωστο δικό μου λειτουργει επι 3,5 συναπτά ετη και 44.000 μονο με αλλαγη στα φιλτρα καθε οποτε...θεωρω οτι εχεις κανει 'εκτιμιση' του ποτε θα αποσβεσεις το εκαστο συστημα. ( σε ποσα χλμ )
Βρες ενα Χουνται φορουμ με Getz δες τι εχουν βαλει, που, ποσα χλμ εχουν κανει και αν ειναι ευχαριστημενοι. Και πηγαινε στον ιδιο μαστορα....
Καλοβλεπω την περιπτωση 2 για τους ακολουθους λογους συνολικά.
Μεγαλυτερη εγγυηση σε διαρκεια την οποια να παρεις ΓΡΑΠΤΑ απο ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( τον εισαγωγεα δηλαδη)
Συνδεση obd η οποια ειναι ενα καλο εργαλειο να καλυψει λαθος ρυθμισεις.
ΗΑΝΑ μπεκ αναγνωρισμενης ποιοτητας
'Λογικη' τιμη για ολα τα ανωτερω...Αλλα ως γνωστον δικη σου τσεπη δικο σου αυτοκινητο δικη σου αποφαση
-
Σε ευχαριστώ, εχεις και πμ! Α...επειδή ξέχασα στο πμ, αν θες πες μου και τι συστημα εχεις και που το εβαλες!
οσο για τα περι αφαιρεσης εισαγωγης...ναι συμφωνω, αλλωστε ειναι κατι που το συμβουλευουν σχεδον ολοι και ειναι κατι που θεωρησαν λογικο και που μου υποσχεθηκαν ολοι εκτος ενος εγκαταστατη, ειδικα για τη μεταλλικη εισαγωγη του getz επαναλαμβανω.
και μπορει πχ να εχει ιδιο κινητηρα με το accent, αλλα καμια σχεση οι χωροι του μηχανοστασιου του ενος και του αλλου, για παραδειγμα:
getz:
accent:
στο δευτερο λες οτι κανεις και μακροβουτι στο μηχανοστασιο, σε σχεση με το πρωτο.
και το κοστος της φλατζας; ειναι 1.5 ευρω, τιποτα -
Δεν είναι όλα τα γουρούνια ίδια πχ τα λάστιχα στεγανοποίησης της Μερσεντες ( β class ) έχουν 9 € το ένα θέλει 4 άρα 36 € και πρέπει η εισαγωγή να βγει για να μπουν τα μπεκ στη κουρμπα .. Ποιος θα πληρώσει 36 € έξτρα να αλλαχθουν ; Μάλλον μόνο ο εγκαταστστης να μην του τραβάει αέρα ., υπήρξε πελάτης που δεν μου τα πλήρωσε έπρεπε να του το είχα πει πριν την τοποθέτηση είπε ...
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Δεν είναι όλα τα γουρούνια ίδια πχ τα λάστιχα στεγανοποίησης της Μερσεντες ( β class ) έχουν 9 € το ένα θέλει 4 άρα 36 € και πρέπει η εισαγωγή να βγει για να μπουν τα μπεκ στη κουρμπα .. Ποιος θα πληρώσει 36 € έξτρα να αλλαχθουν ; Μάλλον μόνο ο εγκαταστστης να μην του τραβάει αέρα ., υπήρξε πελάτης που δεν μου τα πλήρωσε έπρεπε να του το είχα πει πριν την τοποθέτηση είπε ...για getz μιλαμε ομως, οχι B class mercedes. σε αυτο ποσο κοστιζουν (αν κι εφοσον τελικα χρειαστει να αλλαχθουν...γιατι πολυ πιθανο ειναι να μην και το μονο σιγουρο που θα χρειαστει αλλαγη ειναι η φλατζα με κοστος που ανεφερα ακριβως απο πανω...1.5 ευρω δηλαδη με τιμη που πηρα σημερα απο προμηθευτη);
-
Η σωστή δουλειά δεν έχει σχέση με το κόστος. Με το κόστος έχει σχέση ο συμβιβασμός που ο πελάτης είναι διατεθειμένος να κάνει. Ο μάστορας - εγκαταστάτης είναι σωστός όταν εξηγεί στον πελάτη τι είναι σωστό να γίνει , τι άλλη επιλογή έχει και τι μειονεκτηματα θα έχει. Μετα η ευθύνη είναι στον πελάτη.
Ο τύπος που έχει την Mercedes φαντάζομαι ότι μπορεί να πληρώσει το κόστος των αντίστοιχων ανταλλακτικών. Φαντάζομαι ότι και το κόστος της ζημιάς που μπορεί να πάθει είναι ανάλογο...
-
Ακριβως. Αν λοιπον με καθησυχάσει ο εγκαταστατης οτι θα βγει η πολλαπλή εισαγωγής, θα μπορουσε η συζήτηση να είναι σε επίπεδο 'ποτε να φέρω το αμάξι?' κι όχι για το εαν μπορεί να τρυπηθεί μια μεταλλικη εισαγωγή, σε πολυ περιορισμενο χώρο, σωστα.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ακριβως. Αν λοιπον με καθησυχάσει ο εγκαταστατης οτι θα βγει η πολλαπλή εισαγωγής, θα μπορουσε η συζήτηση να είναι σε επίπεδο 'ποτε να φέρω το αμάξι?' κι όχι για το εαν μπορεί να τρυπηθεί μια μεταλλικη εισαγωγή, σε πολυ περιορισμενο χώρο, σωστα.ολα αυτα εχουν να κανουν με τον χρονο (αρα και αυξημενο κοστος) που εχει αποφασισει ο εγκαταστατης να διαθεσει για το καθε αυτοκινητο.
πολλες φορες σε αυτο (κακως) σε τραβαει και η περιοχη, δηλαδη Αλεξη στην περιοχη σου στην Λαμπρακη υπαρχουν 2-3 εγκαταστατες που τελειωνουν το αυτοκνητο σε 4-5 ωρες και τελικη τιμη 500-550 ευρω, ε σε αυτες τις εγκαταστασεις ο 'αγιος νταιραπ' παει συννεφο και η εξελιξη αυτουνου το βελκρο κοινως το σκρατς σε μπεκιερες και εγκεφαλους. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Ακριβως. Αν λοιπον με καθησυχάσει ο εγκαταστατης οτι θα βγει η πολλαπλή εισαγωγής, θα μπορουσε η συζήτηση να είναι σε επίπεδο 'ποτε να φέρω το αμάξι?' κι όχι για το εαν μπορεί να τρυπηθεί μια μεταλλικη εισαγωγή, σε πολυ περιορισμενο χώρο, σωστα.
ολα αυτα εχουν να κανουν με τον χρονο (αρα και αυξημενο κοστος) που εχει αποφασισει ο εγκαταστατης να διαθεσει για το καθε αυτοκινητο.
πολες φορες σε αυο σε τραβαει και η περιοχη, δηλαδη Αλεξη στην περιοχη σου στην Λαμπρακη υπαρχουν 2-3 εγκαταστατες που τελιωνουν το αυτοκνητο σε 4-5 ωρες και τελικη τιμη 500-550 ευρω, ε σε αυτες τις εγκαταστασεις ο 'αγιος νταιραπ' παει συννεφο και η εξελιξη αυτουνου το βελκρο κοινως το σκρατς σε μπεκιερες και εγκεφαλους.Πανω κατω ξέρω ποιους λες φιλτατε...και να είσαι σίγουρος οτι ουτε καν πέρασα απέξω απο τα μαγαζιά τους για προσφορά! Όταν κάνω έρευνα αγοράς....κάνω έρευνα αγοράς... πχ το δικο μου αμάξι εκανα κάπου 9 μηνες να το βρω, όταν το είχα πάρει, με γνώμονα κυρίως να είναι όπως πρεπει (ατρακαριστο, αβαφτο στην ουσια) και με τον εξοπλισμό ασφαλείας που ήθελα, αντί για φανταζι αξεσουάρ κτλ.
Ε έτσι και τώρα, δεν θα βιαστω ιδιαίτερα, με υπομονή θα βρεθεί η σωστη επιλογή
Με την πρωτη ευκαιρία θα σου έρθω να τα πούμε κι απο κοντά, ίσως πετύχω και κάποιον γειτονα μου που έμαθα είναι επισκέπτης σου συχνα πυκνά! -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Ο τύπος που έχει την Mercedes φαντάζομαι ότι μπορεί να πληρώσει το κόστος των αντίστοιχων ανταλλακτικών. ..
Καλα μη παιρνεις κι ορκο....
-
σημερα εβαλα 20,7 λιτρα με 12€...
μουμπλε μουμπλε... 0,578 €/λιτρο
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ο τύπος που έχει την Mercedes φαντάζομαι ότι μπορεί να πληρώσει το κόστος των αντίστοιχων ανταλλακτικών. ..
Αμην
καποια στιγμη ειδα πρατηριο με 0,666 τιμη, εσκασα στα γελια.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Με την πρωτη ευκαιρία θα σου έρθω να τα πούμε κι απο κοντά, ίσως πετύχω και κάποιον γειτονα μου που έμαθα είναι επισκέπτης σου συχνα πυκνά!αργα προς το απογευμα σκαει μυτη αυτος
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
αλλο το μπορει, αλλο το θελει.
στατιστικα οι μεγαλυτεροι καρμιρηδες ειναι οι φραγκατοι με τα ακριβα αυτοκινητα, οχι ολοι βεβαια αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο τους. -
Ερώτηση:
Εχω ένα Ford C-max 1600 cc μοντέλο 2008 και σκέφτομαι να του βάλω υγραέριο. Εχει βάλει κανένας βάλει σε ίδιο μοντέλο; έχει κάποια πρόταση; έχει παρουσιάσει προβλήματα; Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
αλλο το μπορει, αλλο το θελει.
στατιστικα οι μεγαλυτεροι καρμιρηδες ειναι οι φραγκατοι με τα ακριβα αυτοκινητα, οχι ολοι βεβαια αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο τους.Εμενα δεν μου τα πληρωσε παντως δεν ητσν στη τιμη που του ειχα πει αλλα δεν περιμενα οτι δεν ειχε μεινει τιποτα απο τα παλια .. Οντως οι μεγαλυτεροι εινσι αυτοι που λεει ο Ηλιας
-
Έχει κανείς εμπειρία σε subaru 2.0 μοντ.2006 ατμοσφαιρικό; έστω κανένα λινκ για διάβασμα;
-
δεν ειναι δυσκολο..εχω βάλει σε impreza wrx. Πανε στον Γκέκα ειναι συνεργείο σουμπαρού που βάζει και υγράερια..
-
δεν βαζει ομως brc αλλα Omvl στα subaru ... ΑΕΒ δηλαδη εμεις εχουμε πολλα εξω με ολα τα κιτ ΑΕΒ PRINS VIALLE
-
Απο οτι ξερω τα subaru (καποια μοντελα) εχουν θεμα με το brc ,κατι με το πρωτοκολλο επικοινωνιας νομιζω του εγκεφαλου
-
δεν ειμαι σίγουρος τι βάζει..εγω εχω tartarini και το εχω βαλει μονος..αν εβαζα τωρα θα εβαζα BRC
Υγραεριοκίνηση!