-
thanks παλικαρια
-
μαγκες μια ερωτηση
-υπαρχει καποιο εξτρα θεμα-προβλημα σε αυτοκινητα με κομπρεσορα σε υγραεριοκινηση (και αν ναι με ποιο τροπο) -
Ο χρήστης superman84 έγραψε:
μαγκες μια ερωτηση
-υπαρχει καποιο εξτρα θεμα-προβλημα σε αυτοκινητα με κομπρεσορα σε υγραεριοκινηση (και αν ναι με ποιο τροπο)Κανενα απολυτως
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Το έχω σκεφτεί αλλά δε θέλω να πάω εκεί αν και ξέρω πως είναι καλός μάστορας. Ο λόγος είναι ότι είχα πάρει κι από αυτόν προσφορά αλλά τελικά το έβαλα αλλού. Για το ίδιο σύστημα μου είχε δώσει προσφορά 900€ και το έβαλα με 700. Το αποκορύφωμα ήταν ένας στο Χαϊδάρι που ζητούσε 1350€. Λέω να πάω στην total gas στα κρητικά Αρχ. Κορίνθου.Η γνωμη μου ενσι να πας στον Τασο , αλλωστε τα καυσιμα τα διαδια κτλ εχουν ενα κοστος ..
-
Να 'μαι κι εγώ πάλι εδώ. Προβληματάκι με το υγραέριο χθες. Με το που πήγαινε να ανοίξει τη δεύτερη ηλεκτροβάνα (αυτή του πνεύμονα) τα έχανε και γύρναγε στη βενζίνη. Το πρόβλημα ήταν τελικά στη φίσα του εγκεφάλου, η οποία βγήκε, καθαρίστηκε και ξαναμπήκε και όλα καλά. Προφανώς είχε αναπτυχθεί αντίσταση στη γραμμή τροφοδοσίας και μόλις ζητούσε λίγο παραπάνω ρεύμα, έπεφτε η τάση και έκανε reset ο εγκέφαλος. Όλα καλά λοιπόν.
-
Παίδες ερωτησούλα.
Πεζώ 307 1.4 οκταβάλβιδο έχει θέμα με βαλβίδες στο υγραέριο;
-
οχι
-
Μπορούμε να δούμε κάπου συγκεντρωτικά τους συμβατούς και ασύμβατους με το υγραέριο κινητήρες;
-
Οχι υοαρχουν μιντελα στην ιδια ετιαρια χωρις θεμα και καποια με θεμα γραψε τι θες και θα σου πουμε
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Οχι υοαρχουν μιντελα στην ιδια ετιαρια χωρις θεμα και καποια με θεμα γραψε τι θες και θα σου πουμεOpel Astra H 1.4 2007 και Yaris 1.3 2008. Βγάζουν θεματάκια στη μετατροπή;
-
Θα με ενδιέφερε να μάθω και για fiesta 1.4 2009 αν έχει θέματα, τι θέματα και τι να προσέξω. Το έχω βάλει ήδη το σύστημα (ΑΕΒ). Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
Οχι υοαρχουν μιντελα στην ιδια ετιαρια χωρις θεμα και καποια με θεμα γραψε τι θες και θα σου πουμεΜια που θα κοιτάξεις δες και το δικό μου. Honda Jazz 1.3 mod.05 στην εδώ αντιπροσωπεία μου είπαν μακριά από αέριο.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
οχιΕυχαριστώ Ηλία!
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Θα με ενδιέφερε να μάθω και για fiesta 1.4 2009 αν έχει θέματα, τι θέματα και τι να προσέξω. Το έχω βάλει ήδη το σύστημα (ΑΕΒ). Ευχαριστώ.Οχι ιδιαιτερα να εχει λιοανση με ψεκασμους βενζινης στα φορτια
-
Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
-
Παιδια καλησπέρα έχω ενα c4 2.0λιτρο και εχω εγκαταστήσει αέριο. Ολα καλά αλλά εχω ενα θεματακι, κατα την αλλαγή απο αέριο σε βενζίνη κάνει ενα σκορτσαρισμα το αυτοκίνητο σαν ρετάρισα κατι τέτοιο. Το κανει μονο για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει η αλλαγή, μετα όλα καλά. Απο βενζίνη σε αέριο δεν μου κάνει τίποτα. Επισης παρατήρησα οτι το κάνει όταν είναι ζεστο το αυτοκίνητο. Πήγα στον μάστορα το προγραμματισε, κάτι αλλαξε στους χρόνους των μπεκ, για μια βδομάδα ολα καλά τωρα πάλι τα ίδια. Ξαναπάω και μου λέει οτι λίγο πολύ σε ολα τα αυτοκίνητα καταλαβαινεις ενα τρέμουλο στην αλλαγή (τα γνωστα μαστορικα λογια). Εχετε ιδεα τι μπορεί να είναι? Το εχω 8.000 χλμ. σε εσας καταλαβαινετε κάτι κατα την αλλαγή καυσίμου? ευχαριστω
-
Καλησπέρα.Καινούργιος στο φορουμ, ειμαι κατοχος ενος toyota avensis μοντέλο 2004 , 1600 cc. Έχω κάνει 107.000 χλμ και σκέφτομαι να βάλω υγραεριοκινηση. υπάρχει κάποιος φίλος με αντίστοιχο μοντέλο που έχει κάνει την μετατροπή;Γενικά σαν σύστημα ποιο είναι το πιο αξιόπιστο; Αν γίνεται στο νομό Καρδίτσας μπορείτε να μου προτείνεται αξιόπιστο τεχνίτη; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Ο χρήστης tsigpan13 έγραψε:
Καλησπέρα.Καινούργιος στο φορουμ, ειμαι κατοχος ενος toyota avensis μοντέλο 2004 , 1600 cc. Έχω κάνει 107.000 χλμ και σκέφτομαι να βάλω υγραεριοκινηση. υπάρχει κάποιος φίλος με αντίστοιχο μοντέλο που έχει κάνει την μετατροπή;Γενικά σαν σύστημα ποιο είναι το πιο αξιόπιστο; Αν γίνεται στο νομό Καρδίτσας μπορείτε να μου προτείνεται αξιόπιστο τεχνίτη; Ευχαριστώ προκαταβολικά.Εχουν ακουστει πολλα για αυτους τους κινητηρες με υγραεριο
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Καλησπέρα.Καινούργιος στο φορουμ, ειμαι κατοχος ενος toyota avensis μοντέλο 2004 , 1600 cc. Έχω κάνει 107.000 χλμ και σκέφτομαι να βάλω υγραεριοκινηση. υπάρχει κάποιος φίλος με αντίστοιχο μοντέλο που έχει κάνει την μετατροπή;Γενικά σαν σύστημα ποιο είναι το πιο αξιόπιστο; Αν γίνεται στο νομό Καρδίτσας μπορείτε να μου προτείνεται αξιόπιστο τεχνίτη; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Εχουν ακουστει πολλα για αυτους τους κινητηρες με υγραεριο
Με προβληματισες τωρα φιλε μου. Παντως γνωστοι μου με ιδια αυτοκινητα που εχουν κανει την μετατροπη μεχρι στιγμής δεν εχουν πρόβλημα, εχοντας κανει ομως λιγα χλμ (10000 περιπου).
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Εχουν ακουστει πολλα για αυτους τους κινητηρες με υγραεριο
Μετα το 2006-7 ..
Υγραεριοκίνηση!