Aug 5, 2005, 9:40 AM

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

φιλε sorry αλλα εισαι βαθεια νυχτωμενος μαθε τι γινετε και μετα ανοιγετο...εκτος αν εχεις και εσυ συμφεροντα...

...αλλος με συμφέροντα; Κατ'αρχήν καλωσήρθες στο φόρουμ (αν και κάτι μου λέει οτι δεν είσαι και τόσο 'νέος' όσο δείχνουν οι δημοσιεύσεις σου)
Ον δι άδερ χέντ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λίγο. Ο corsair είπε την γνώμη του. Εσύ είχες διαφορετική και μάλιστα είχες και επιχειρήματα για να την στηρίξεις. Μεχρι εδώ καλά, αλλά οι χαρακτηρισμοί και οι υπαινιγμοί ήταν λίγο... άκυροι! (και πάλι )

Τώρα βέβαια κι εγώ κακώς ανακατεύομαι (γι αυτό υπάρχουν οι mods) αλλα μου φάνηκε πολύ χτυπητό ρε γμτ

Edit: Πάλι καλά που 'αυτολογοκρίθηκες' (εν μέρει)

ζητησα συγνωμη εξαρχης νομιζω αλλα αμα ειναι ακομη κατι λαθος παρακαλω οι moderators να το διορθοσουν.sorry αλλα πως αλλιως να απαντησω οταν σου λεει οτι θα ανατιναχτει και θα παρεις και αλλους στο λαιμο σου οταν αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει??ΑΥΤΗΝ την νοοτροπια δεν μπορω να την καταλαβω.αμα δεν γνωριζεις και δεν εχεις ερευνησει για κατι, δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλας για αυτα, και μαλιστα να τρομοκρατεις τον κοσμο.