-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Αλλάζουν πλακάκια λοιπόν. Εντάξει, αυτό είναι εύκολο.
Μπράβο, αυτό μου είπε κι έψαχνα αν έχουν σχέση με καπελώτα(που δεν έχει το δικό μου)
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αλλάζουν πλακάκια λοιπόν. Εντάξει, αυτό είναι εύκολο.
Μπράβο, αυτό μου είπε κι έψαχνα αν έχουν σχέση με καπελώτα(που δεν έχει το δικό μου)
Αν δεν κάνω λάθος, καπελώτα λέγονται τα ποτηράκια που πατάνε τις βαλβίδες, οπότε και το δικό σου έχει, απλώς είναι με πλακάκια από πάνω για να είναι εύκολη η ρύθμιση.
-
Και ποια μπορεί να είναι τα συμπτώματα από βαλβίδες εξαγωγής;
-
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Και ποια μπορεί να είναι τα συμπτώματα από βαλβίδες εξαγωγής;Στα νούμερα που είχα εγώ, δυστυχώς ανεπαίσθητα. Μόνο μετά την ρύθμιση παρατήρησα ησυχότερο κινητήρα. Εάν δεν κλείσει για τα καλά η βαλβίδα, εμφανή συμπτώματα δεν θα δεις
-
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Και ποια μπορεί να είναι τα συμπτώματα από βαλβίδες εξαγωγής;Ελαφρυ τρεμουλο στο ρελαντι, ελαφρια κλωτσηματα στην επιταχυνση (οχι με τερμα γκαζι), σκασιματα απο την εξατμιση στο ρελαντι, αυξημενοι υδρογοναθρακες στα καυσαερια. Ανεπαισθητα ολα αυτα. Συνηθως ο μεσος οδηγος δεν τα παιρνει χαμπαρι, παρα μονο οταν κλεισει εντελως καποια βαλβιδα.
-
6 μήνες στην κατοχή μου ένα ντίζελ 1,3. Τελευταίο γέμισμα, 500χλμ, 23,53 λίτρα, 31,01 ευρώ. Πρώην κάτοχος υγραεριοκίνητου 1,4. σεατ. Cordoba.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Και ποια μπορεί να είναι τα συμπτώματα από βαλβίδες εξαγωγής;
Στα νούμερα που είχα εγώ, δυστυχώς ανεπαίσθητα. Μόνο μετά την ρύθμιση παρατήρησα ησυχότερο κινητήρα. Εάν δεν κλείσει για τα καλά η βαλβίδα, εμφανή συμπτώματα δεν θα δεις
είχες/έχεις θέματα κατανάλωσης λαδιού;
-
Μήπως εννοείται να κλείσει το διάκενο της βαβλίδας;
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
είχες/έχεις θέματα κατανάλωσης λαδιού;
Όσο ξέρω όχι, αλλά έκανα 2 αλλαγές το χρόνο και τα χλμ δύσκολα ήταν πάνω από 12Κ ετησίως.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
6 μήνες στην κατοχή μου ένα ντίζελ 1,3. Τελευταίο γέμισμα, 500χλμ, 23,53 λίτρα, 31,01 ευρώ. Πρώην κάτοχος υγραεριοκίνητου 1,4. σεατ. Cordoba.Κι αν ανεβεί η τιμή του πετρελαίου και γίνει ίδια με την τιμή της βενζίνης τι θα κάνεις;
-
Θα έχει κέρδος από τη μικρότερη κατανάλωση....
Σου έχει εγγυηθεί κάποιος τη χαμηλή τιμή του υγραερίου;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα έχει κέρδος από τη μικρότερη κατανάλωση....Σου έχει εγγυηθεί κάποιος τη χαμηλή τιμή του υγραερίου;;
Σαφώς όχι, αλλά δεν πλήρωσα και την τιμή ολόκληρου αυτοκινήτου για να έχω αυτή την οικονομία .....
-
Μπορεί να ήθελε να αλλάξει αυτοκίνητο ο άνθρωπος. Το αποκλείουμε;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορεί να ήθελε να αλλάξει αυτοκίνητο ο άνθρωπος. Το αποκλείουμε;Sent from Corsair's brick
Όχι βέβαια!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
6 μήνες στην κατοχή μου ένα ντίζελ 1,3. Τελευταίο γέμισμα, 500χλμ, 23,53 λίτρα, 31,01 ευρώ. Πρώην κάτοχος υγραεριοκίνητου 1,4. σεατ. Cordoba.3 χρόνια στην κατοχή μου toyota corolla 1.4. Συνολικά χλμ με υγραέριο 80.450 χωρίς να βήξει. Σημερινό γέμισμα, 530 χλμ. 37,31 λίτρα, 30,60 ευρώ με τιμή 0,82 το λίτρο (τιμή η οποία θα πέσει πολύ ακόμη μέσα στο καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι που φτάνει στα 0,70...)
Το υγραέριο παραμένει το φτηνότερο καύσιμο ό,τι και να λένε οι πετρελαιάδες. Λόγω αύξησης της οικογένειας πρέπει να πάρω μεγαλύτερο αυτοκίνητο...Ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα πρέπει να πάω σε πετρέλαιο ή αν θα το σκυλομετανιώσω εγκαταλείποντας το υγραέριο...3 χρόνια τώρα έχω σωθεί με το δεύτερο... -
για δείτε αυτό http://www.aggouria.net/2014/04/video_6 ... 14Uq_l_smz
τι δεν λειτούργησε σωστά στις διατάξεις ασφαλείας;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι δεν λειτούργησε σωστά στις διατάξεις ασφαλείας;;;Και που το ξέρουν ότι ήταν εγκατάσταση υγραερίου και όχι πχ μπουκάλες με ήλιο που γεμίζουν μπαλόνια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι δεν λειτούργησε σωστά στις διατάξεις ασφαλείας;;;Και που το ξέρουν ότι ήταν εγκατάσταση υγραερίου και όχι πχ μπουκάλες με ήλιο που γεμίζουν μπαλόνια;
Αυτό!!!
Κι ακόμα κι αν ήταν εγκατάσταση υγραερίου, πως ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν για να βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα;;;
Πως ο GGAB έφτασε στο συμπέρασμα ότι ήταν υγραέριο και ότι κάτι δε λειτούργησε; -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Αυτό!!!
Κι ακόμα κι αν ήταν εγκατάσταση υγραερίου, πως ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν για να βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα;;;
Πως ο GGAB έφτασε στο συμπέρασμα ότι ήταν υγραέριο και ότι κάτι δε λειτούργησε;Αφου το γραφει το αγγούρια.νετ λολ
Send from outer space ★
-
καλημερα,μπορει να κατανταω κουραστικος αλλα επειδη τα λεφτα ειναι πολυτιμα πλεον και το ρισκο μεγαλο εχω τις εξης αποριες,οπου αν μπορει καποιος να βοηθησει,ευπροσδεκτος.
VW golf 1.4 tsi BMY μοντ.2008 με εργοστασιακα 140+hp και 22kg ροπη.
με προγραμμα εχει φτασει 205hp και 30kg ροπη.εχω δει-μιλησει-διαβασει για Prins-Icom-Brc κτλ.θελω να βαλω κιτ υγραεριου που να λειτουργει με το προγραμμα.μεχρι στιγμης στα λεφτα που διαθετω εχω βρει Prins αεριο ψεκασμου,δηλ.επιπλεον μπεκ απο τα εργοστασιακα,πνευμονας κτλ..υγρου ψεκασμου οπου τα υπαρχοντα μπεκ να ψεκαζουν υγραεριο,βλεπε vialle δεν μπορω να φτασω σε τιμη..
1)απορια:μπριζωνεις τον παραλληλο της prins πχ μαζι με τα σχετικα,πνευμονια,μπεκ,τα ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ την παραπανω πιεση που σηκωνει τωρα το μοτερ,και ειμαι κομπλε?
δηλ. οτι χρειαζεται σε παροχη καυσιμου ο κινητηρας μου,στην συγκεκριμενη περιπτωση συνδυασμο υγραεριο και βενζινη το κανονιζει ο εγκεφαλος της prins,ο οποιος φανταζομαι παιρνει real time δεδομενα απο το την ecu του BMY μοτερ,σωστα?(προσαρμοζει ο εγκεφαλος της prins ποσο και αν χρειαζεται παραπανω βενζινη?)Με αντλια βενζινης και μπεκ δεν θα υπαρχει θεμα μελλοντικα φανταζομαι...
2)τελος με τις βαλβιδες τι γινεται (οπου ηδη υπαρχει θεμα στα αμεσου ψεκασμου με επικαθισεις) πως λιπαινονται με τα κιτ υγραεριου?διαβασα οτι το κιτ prins διαθετει valve care συστημα?
- τελικα στα αμεσου ψεκασμου υπαρχει θεμα με μπεκ?εχω ακουσει οτι καιγονται...επειδη δεν ψεκαζουν μεγαλη ποσοτητα καυσιμου,αρα ο θαλαμος καυσης ανεβαζει θερμοκρασιες..
μπορει καποιος να μου απαντησει-βοηθησει?Αξιζει να διαθεσω 1500€ για να βαλω κιτ υγραεριου?παρακαλω απαντησεις πουλα το κτλ ή θα ανεβει το υγραεριο ή παρε diesel δεν επιθυμω.
Υγραεριοκίνηση!