-
Από την μικρή πείρα που έχω θα σου έλεγα να βάλεις το Dream XXIN της OMVL. Το έβαλα πριν από 8 χρόνια και έχω περί τα 80.000 χλμ χωρίς να μου παρουσιάσει ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα παρά μόνο από δικό μου λάθος που του έβαλα «ακατάλληλο» αέριο. Τότε το έβαλα 1200€ αλλά τώρα ίσως να έχουν πέσει οι τιμές.
Βέβαια πιστεύω το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας έχει να κάνει το εάν θέλει και ξέρει ο εγκαταστάτης να κάνει σωστή δουλειά. -
Στο forester xt που εχει ο φαδερ υπαρχει το συστημα της lovato με λαδιερα,και εχουν γινει 20,000 χλμ απο μας και τον προηγουμενο ιδιοκτητη.
Με σιγουρια δεν υπαρχει καμια δυσλειτουργια και καμια πτωσης αποδοσης(συγκρινομενο με αλλα forester xt Που εχω οδηγησει,βασικα παει καλυτερα απο τα αλλα)και αυτο οφειλεται πιστευω στον πολυ ηρεμο τροπο που το οδηγαει ο πατερας μου.
Οταν ειναι να πιεστει,παντα στην βενζινη αλλιως με το αεριο χαλαρα και χαμηλες στροφες. -
Και τα δυο που λέτε ΑΕΒ είνσι αν γυρίσεις την ούγια θα δεις AEB Italy.
Μόνη διαφορα τα μπεκ και οι πνεύμονες !! Δες εδω ..
http://www.qgas.gr/lpgconversions/219-t ... nisi-.html
Προσοχη στο μοτέρ λαδιερα απαραίτητη η πολυ ψεκασμο βενζίνης κλείνουν πολυ γρήγορα οι βαλβίδες καλο να τους κανεις μια ρύθμιση πριν το αέριο
-
k η τογιοτα ελλας, στα κιτ που κάνει στα καινουργια, ρίχνει 1 ψεκασμο βενζίνη αν 3 ψεκασμους αεριου (αν θυμαμαι καλα)
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
...κλείνουν πολυ γρήγορα οι βαλβίδες καλο να τους κανεις μια ρύθμιση πριν το αέριο
+100
Επειδή καθυστέρησα να ρυθμίσω τις βαλβίδες (πρέπει να βγει και η πολλαπλή εισαγωγής βλέπεις) μου άναβε το τσεκ στο αέριο. Μόλις τις ρύθμισα όλα ο.κ. κάτι ήξερε ο κατασκευαστής που έλεγε κάθε 40.000. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...κλείνουν πολυ γρήγορα οι βαλβίδες καλο να τους κανεις μια ρύθμιση πριν το αέριο
+100
Επειδή καθυστέρησα να ρυθμίσω τις βαλβίδες (πρέπει να βγει και η πολλαπλή εισαγωγής βλέπεις) μου άναβε το τσεκ στο αέριο. Μόλις τις ρύθμισα όλα ο.κ. κάτι ήξερε ο κατασκευαστής που έλεγε κάθε 40.000.
A.
-
Καλησπέρα παιδια προσπάθησα να διαβασο όλα τα ποστ αλλα είναι παρα πολλα! Θέλω την βοήθεια σας εχω ενα c200 k του 2001 2000cc με το κόκκινο καπάκι και το πήγα σημερα το πρωί για να το κάνω υγραεριο χωρίς να το ψάξω και τόσο καλα το μονο που ξέρω είναι ότι θα μου βάλει 5 γενιάς και ότι για 2 χρόνια ότι πάθει θα μου το φτιάξει δωρεάν και αυτο γραπτός τι λέτε την έκανα την μαλα@@α????
-
Ο χρήστης theo pantermarakhs έγραψε:
Καλησπέρα παιδια προσπάθησα να διαβασο όλα τα ποστ αλλα είναι παρα πολλα! Θέλω την βοήθεια σας εχω ενα c200 k του 2001 2000cc με το κόκκινο καπάκι και το πήγα σημερα το πρωί για να το κάνω υγραεριο χωρίς να το ψάξω και τόσο καλα το μονο που ξέρω είναι ότι θα μου βάλει 5 γενιάς και ότι για 2 χρόνια ότι πάθει θα μου το φτιάξει δωρεάν και αυτο γραπτός τι λέτε την έκανα την μαλα@@α????δεν εχεις δυσκολο αμαξι για υγραεριο, με καλη ρυθμιση δεν θα εχεις κανενα προβλημα, ποιο συστημα εβαλες?
-
Καλησπέρα φίλε μου δεν εχω ιδέα τι θα μου βάλει το μονο που ξέρω είναι ότι είναι 5 γενιάς και ότι δεν θα εχει λαδιερα..
-
Α και μου το χρέωσε 1100 ευρώ.. Οταν τον ρώτησα τι μάρκα θα μου βάλει μου είπε να ότι όλα φτιαχνοντε στην Τουρκία τώρα το πόσο δίκιο εχει δεν το ξέρω!
-
5ης γενιας εννοείς 'υγρού ψεκασμού';
χλωμο το βλεπω με 1100€
επισης δεν εχω ακουσει να εφτιαξαν οι Τουρκοι συστημα 5ης γενιας...
-
Α και μου το χρέωσε 1100 ευρώ.. Οταν τον ρώτησα τι μάρκα θα μου βάλει μου είπε να ότι όλα φτιαχνοντε στην Τουρκία τώρα το πόσο δίκιο εχει δεν το ξέρω!οχι μονο δεν ειναι σοβαρη απαντηση αυτη αλλα και μεγαλο ψεμα. νομιζω οτι πρεπει να το ψαξεις λιγο καλυτερα το θεμα σε σχεση με τον ανθρωπο που θα σου κανει την εγκατασταση, αυτος ξεκινησε με ενα ψεμα και μια αποφυγη συγκεκριμενης απαντησης σε ενα πολυ σοβαρο θεμα οπως και η μετροπη που θα γινει στο αυτοκινητο σου.
αν στο μελλον θα εχεις καποιο προβλημα η απαντηση του θα ειναι 'μην το ψαχνεις τωρα, ολα στην Τουρκια φτιαχνονται. τι περιμενες' -
Και χωρίς λαδιέρα σήμερα!!!!...... ψώνισες από σβέρκο φίλε μου!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.μαστραντωνη νομιζω οτι ειναι ο κομπρεσσορας, οπωτε η λαδιερα ειναι περιττη.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Α.μαστραντωνη νομιζω οτι ειναι ο κομπρεσσορας, οπωτε η λαδιερα ειναι περιττη.
Δεν θα το έλεγα…… η έξτρα λίπανση είναι πάντα με + πρόσημο!.
Α. -
Όλα αυτά που έγραψε μου προκαλούν ανησυχία!. Κάνει τον πονηρό, παράτυπα και κατά παράφυση της τεχνικής που έχουμε καθορίσει σε εκατοντάδες σελίδες τεχνικοί και καταναλωτές!.
Λαβε το υπόψη σου!.
Α. -
Καλησπέρα παιδια προσπάθησα να διαβασο όλα τα ποστ αλλα είναι παρα πολλα! Θέλω την βοήθεια σας εχω ενα c200 k του 2001 2000cc με το κόκκινο καπάκι και το πήγα σημερα το πρωί για να το κάνω υγραεριο χωρίς να το ψάξω και τόσο καλα το μονο που ξέρω είναι ότι θα μου βάλει 5 γενιάς και ότι για 2 χρόνια ότι πάθει θα μου το φτιάξει δωρεάν και αυτο γραπτός τι λέτε την έκανα την μαλα@@α????καλά το υποπτευθηκες. Tην έκανες την μαλακία.Παρακάλα να μην την πληρώσεις...
Στον πρώτο που είδες μπήκες μέσα κ το έβαλες? Δεν ενδιαφέρθηκες να δεις τί μάρκα είναι? Δεν καταλαβες πως 'ολα στην Τουρκία φτιάχνονται' δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι τρόμπας κ δεν σεβεται τον πελάτη του που τον ρωτάει το αυτονοητο? 5ης γενιας (χωρις πνευμονα) αποκλειεται να σου βάλει, οπότε τα 1100 ευρώ που σου είπε ΑΝ είναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ είναι 250-350 ευρώ από τα επωνυμα συστηματα που βάζουν άλλοι (ελπιζω να μη σου χρεωσει κ εξτρα το κτεο).
Τρία πράγματα σου είπε, τα δυο ήταν μαλακίες. Ελπίζω όχι κ το τρίτο (τα δυο χρόνια εγγυησης) κ να μην έχεις κανένα προβλημα, μόνο απροβληματιστα κ οικονομικα χιλιόμετρα -
Ευχαριστω πολυ παιδια για της απάντησης σαν σημερα το πρωί θα πάω απο εκει και θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα! Παντος αυτός που θα μου το βάλει λένε ότι είναι απο τους καλλίτερους
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για της απάντησης σαν σημερα το πρωί θα πάω απο εκει και θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα! Παντος αυτός που θα μου το βάλει λένε ότι είναι απο τους καλλίτερους εδω στην Κρήτη και απο ότι ξέρω εχει βάλει σε πάνω απο 150 αυτοκίνητα υγραεριο.
-
Παιδια μόλις έφυγα απο το μάστορα που θα μου το βάλει και είναι ατικερ η μάρκα και δεν μου βάζει λαδιερα λόγω του κομπρεσορα.οσο για την εγγύηση εχει λέει δυο χρόνια γραπτή!
Υγραεριοκίνηση!