-
Αυτό τι είναι τώρα? Κόλπο για να το πάνε 95 λεπτά από τώρα, για να το ξαναρίξουν όταν μπει η αύξηση του ΕΦΚ και να μην φανεί στον κόσμο ?
-
Εξακολουθουν ομως τα πρατηρια να αυξανονται συνεχως τωρα τελευταια.
επεσε στα χερια μου ενα φυλαδιο της Coral gas και ουτε λιγο ουτε πολυ εχει 79 πρατηρια !!!
παντως εδω τις τιμες δεν τις αλλαξαν (ακομα)
0.81 οι φτηνοι, 0,829 η Shell
-
Η ζημια εγινε...........η βενζινη φθηναινει και το υγραεριο αντι να πεφτει οπως παλιοτερα ανεβαινει και αποτρεπει τους ελαχιστους που θελουν ακομα να τοποθετησουν κιτ στα αυτοκινητα........Ευγε......
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Η ζημια εγινε...........η βενζινη φθηναινει και το υγραεριο αντι να πεφτει οπως παλιοτερα ανεβαινει και αποτρεπει τους ελαχιστους που θελουν ακομα να τοποθετησουν κιτ στα αυτοκινητα........Ευγε......
Σίγουρα φίλε δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε, το πόσες χιλιάδες είναι τα πρατήρια βενζίνας πετρελαίου. Σήμερα αυτά πεινάνε. Έχουν δύναμη και επηρεάζουν καταστάσεις, μα βλέπουν και οι αρμεχτές των φόρων, ότι τα έσοδα τους μειώνονται. Τερτίπια εξαπάτησης είναι. Εάν θυμάστε από παλιά φώναζα και Φέταααααααααα…. Μα η αμελέτητη βιασύνη μας είχε πιάσει κόκκινο.
Μα και το άλλο. Τα εργοστάσια αφουγκράζονται την κίνηση, και γέμισαν της εκθέσεις τους, με diesel. Τους βολεύει σε θέμα εγγύησης.
Μα μέχρι ότου αποκτήσουμε τα χρήματα της αντικατάστασης με καινούργιο, το αέριο θα παίζει. Βεβαία όχι τόσο κραυγαλέα.
Είναι θετικό το ότι εξίσωσαν τον φόρο. Διότι θα σταματήσουν το φόρο γλείψιμο, και της παράξενες σκέψεις από μέρους τους.
Πάντως μην σας φάνει παράξενο, εάν φορολογήσουν τα ΚΙΤ από χώρες που δεν είναι με τα τέσσερα στην ΕΟΚ.
Μα και εδώ παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου!. έλεγα βάλτε κιτ εάν φτωχύνατε. Περιορίστε τα χιλιόμετρο στα απολύτως απαραίτητα.
« εγώ θα κάνω όσα θέλω, χωρίς να με πιάνουν κορόιδο» και ορισμένοι….. «και θα γκαζώνω όπως πρώτα…». Θα μου το πει ξανά κανένας αυτό?. Μακάρι να ήμουν εγώ το λάθος….
Μα το θέμα δεν είναι να κερδίζεις 40%, αλλά απλά να κερδίζεις υπό προϋποθέσεις.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σίγουρα φίλε δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε, το πόσες χιλιάδες είναι τα πρατήρια βενζίνας πετρελαίου. Σήμερα αυτά πεινάνε. Έχουν δύναμη και επηρεάζουν καταστάσεις, μα βλέπουν και οι αρμεχτές των φόρων, ότι τα έσοδα τους μειώνονται. Τερτίπια εξαπάτησης είναι. Εάν θυμάστε από παλιά φώναζα και Φέταααααααααα…. Μα η αμελέτητη βιασύνη μας είχε πιάσει κόκκινο.
Μα και το άλλο. Τα εργοστάσια αφουγκράζονται την κίνηση, και γέμισαν της εκθέσεις τους, με diesel. Τους βολεύει σε θέμα εγγύησης.
Μα μέχρι ότου αποκτήσουμε τα χρήματα της αντικατάστασης με καινούργιο, το αέριο θα παίζει. Βεβαία όχι τόσο κραυγαλέα.
Είναι θετικό το ότι εξίσωσαν τον φόρο. Διότι θα σταματήσουν το φόρο γλείψιμο, και της παράξενες σκέψεις από μέρους τους.
Πάντως μην σας φάνει παράξενο, εάν φορολογήσουν τα ΚΙΤ από χώρες που δεν είναι με τα τέσσερα στην ΕΟΚ.
Μα και εδώ παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου!. έλεγα βάλτε κιτ εάν φτωχύνατε. Περιορίστε τα χιλιόμετρο στα απολύτως απαραίτητα.
« εγώ θα κάνω όσα θέλω, χωρίς να με πιάνουν κορόιδο» και ορισμένοι….. «και θα γκαζώνω όπως πρώτα…». Θα μου το πει ξανά κανένας αυτό?. Μακάρι να ήμουν εγώ το λάθος….
Α.Τι εννοείς με αυτή τη φράση;; Δεν την καταλαβαίνει το φτωχό μου μυάλο!
-
Ο χρήστης kristos έγραψε:
Δεν εισαι ο μονος......
-
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
μέχρι να εξισωθεί ο ειδικός φόρος να ενημερώσω αυτούς που κινούνται ανατολικά οτι διατίθεται πλέον υγραέριο και στο πρατήριο παράλληλα με την μουδανίων στο ύψος του χατζηφωτίου(περίπου).τιμή χθές 0,83.δέν θυμάμαι την επωνυμία.έχει πράσινες πινακίδες πάντως.καλημέρα.Καίσης.
-
εγώ πάντως Κύριε Αντώνη γκαζώνω όπως πρώτα.(εθνική 140-150).μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως εσείς κρίνετε καλύτερα μιάς και είστε επιστήμων.αυτά τα πηγαίνω μέχρι 3,000 στροφες κλπ μου φαίνονται τρομοκρατία.άν χαλάσει χάλασε.αν είναι να παω ταξίδι και να τρέμω σε κάθε προσπέραση μου είναι άχρηστη η μετατροπή,καλύτερα να μήν την κάνω.άλλο να σπάω ένα αμάξι και άλλο να έχω αυγό στο δεξί πόδι.απο ότι φαίνεται κανείς δέν διαφωνεί οτι ένα πετρελαιοκίνητο είναι η πιό σωστή επιλογή στις μέρες μας αλλά αρκετή διαφήμιση φάγαμε.εγώ έχω κάνει σχεδόν 50.000 χλμ και έχω γλιτώσει μέχρι τώρα αρκετά ευρώ.προς το παρόν αυτό με ενδιαφέρει.το τί θα γίνει αύριο κανείς δέν το ξέρει.να δώ άν πάρει και το πετρέλαιο καμμιά 20-30 λεπτά σε κανα χρόνο ποός θα κοκορεύεται.καλημέρα
υποσ.ένας φίλος με πετρέλαιο 3 φορές άλλαξε μπέκ.άκρη δέν ρήκε απο αντιπροσωπεία.του λέγαν φταίει το κάυσιμο.κόστος?κάτι χιλιάρικα.
-
Δεν εισαι ο μονος......
Και για να καταλάβετε και οι δυο φίλοι μου!.
Όταν ένα προϊόν συνεχώς ‘τσιμπάει’, δημιουργεί μια ανησυχία στο καταναλωτικό κοινό, που ποτέ δεν έχει θετικό πρόσημο.
Όταν η φορολογία του εξισώνετε με το έτερο συναγωνιζόμενο καύσιμο, τότε η επιλογές του καταναλωτή, σταθεροποιούνται . Σε καμιά περίπτωση ένα από τα δυο εμπορικά καύσιμα δεν είναι εύκολο να αλλάξει, δεν μπορεί να θιγεί η εξισορρόπηση. Μάλιστα όταν το ένα είναι η βάση του επαγγελματικού εμπορίου και της βιομηχανίας και βιοτεχνίας.
Είναι καιρός να καταλάβουμε, ότι η τελευταία κατηγορία κυβερνάει τον τόπο. Είναι αυτοί που ενημέρωναν το ΔΝΤ, και αυτό έβαζε ‘χέρι’ και για τον ιδιωτικό φορέα!. Μια δουλειά που πουθενά δεν είναι αρμοδιότητος τους, μα το έκαναν……
Είναι αυτοί, βιομηχανία + +, που δεν θα επιτρέψουν άλλα σκαμπανεβάσματα. Μην υπολογίζοντας βεβαίως την αισχροκέρδεια των λιανοπωλητών…. Που καταγγελλόμενη από όλους εμάς, θα βρίσκει λύσεις!.
Α. -
Τι λεει παλι ο ανθρωπος;!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι λεει παλι ο ανθρωπος;!!!!!Αμηηηηηηην...........
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι λεει παλι ο ανθρωπος;!!!!! -
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
εγώ πάντως Κύριε Αντώνη γκαζώνω όπως πρώτα.(εθνική 140-150).μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως εσείς κρίνετε καλύτερα μιάς και είστε επιστήμων.αυτά τα πηγαίνω μέχρι 3,000 στροφες κλπ μου φαίνονται τρομοκρατία.άν χαλάσει χάλασε.αν είναι να παω ταξίδι και να τρέμω σε κάθε προσπέραση μου είναι άχρηστη η μετατροπή,καλύτερα να μήν την κάνω.άλλο να σπάω ένα αμάξι και άλλο να έχω αυγό στο δεξί πόδι.απο ότι φαίνεται κανείς δέν διαφωνεί οτι ένα πετρελαιοκίνητο είναι η πιό σωστή επιλογή στις μέρες μας αλλά αρκετή διαφήμιση φάγαμε.εγώ έχω κάνει σχεδόν 50.000 χλμ και έχω γλιτώσει μέχρι τώρα αρκετά ευρώ.προς το παρόν αυτό με ενδιαφέρει.το τί θα γίνει αύριο κανείς δέν το ξέρει.να δώ άν πάρει και το πετρέλαιο καμμιά 20-30 λεπτά σε κανα χρόνο ποός θα κοκορεύεται.καλημέραυποσ.ένας φίλος με πετρέλαιο 3 φορές άλλαξε μπέκ.άκρη δέν ρήκε απο αντιπροσωπεία.του λέγαν φταίει το κάυσιμο.κόστος?κάτι χιλιάρικα.
Καλέ μου Τσίμα, με τίποτα δεν θα προσπαθήσω, να σου αλλάξω την διάθεση σου. πρώτον διότι δεν μου το επιτρέπεις, και δεύτερον διότι ποτέ δεν έπαιξα τον ρόλο του αυτόκλητου σωτήρα!.
Απλά ενημερώνω τα περί την τέχνη και την οικονομία….. και να μου επιτρέψεις να σε χαρακτηρίσω ελαφρά σπάταλο, μεσούσης της οικονομικής κρίσεις. Μα και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι άτοπος, εάν εσένα δεν σε έχει ακουμπήσει αυτή η καταραμένη….
«να δώ άν πάρει και το πετρέλαιο καμμιά 20-30 λεπτά σε κανα χρόνο ποός θα κοκορεύεται.»
Αυτό δεν το δέχομαι. Μου θυμίζει ότι επειδή αρρώστησα την κατσίκα μου, να πεθάνει του γείτονα…. Γιατί τότε, μετακυλώντας το 20-30%, το κόστος πχ στα super market, θα μειωθεί έτι περισσότερο η αγοραστική μας δύναμη.
Και για την ψευδή πληροφόρηση που σου έκανε ο «φίλος» σου, σου λέω ότι είναι ασύστολο παραμύθι της Χαλιμάς. Αυτοαναιρείται καταπίπτοντας. Δεν αλλάζεις ένα ανταλλακτικό, όταν επισκευάζετε με 15-20ε!. όταν μάλιστα καινούργιο δεν κάνει 100ε!.
Και μου είναι άκρος παράξενο, και στατιστικά από δικής μου πλευράς, (πλέον των 10000πελατών) ότι δεν έχω προβλήματα, ούτε στα diesel μα ούτε και στα αέρια!!!!..... βεβαία οι πελάτες μου με ακούν και πράττουν ότι τους λέω, και λέω εδώ μέσα πολύ πιο αναλυτικά…….
Και σίγουρα η λαδιέρα ακόμα αμφισβητείτε!. Όπως και κάτι άλλο. Υπάρχει για το diesel ένα βελτιωτικό, που αναλύετε ανά 500 λίτρα καυσίμου. Βοηθάει στην απομάκρυνση των υδρατμών, σκουριές, καλύτερη καύση, καθαρά μπεκ.
Και δεν θα γράψω ότι το diesel είναι πανάκια για τα μετ/να πχ 3700cc, που δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Δεν μπορείς να πάρεις 10000ε σε έναν που σήμερα του αγοράζουν το αυτοκίνητο 5000ε!. είναι λύση για αυτόν το αέριο. Μα εάν έκανε 50000 το χρόνο……..
Έτσι λέω και ελπίζω κάποτε να γίνω αντιληπτός,
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ……
Α. -
Αμηηηηηηην...........
Αμήν σημαίνει ο θεός να δώσει και να γίνει… και να αποδειχτεί του λόγου μου το αληθές!. Σίγουρα δεν διάβασα καμιά αρνητική παράθεση, μια παράθεση που θα με διορθώσει. Σίγουρα ο Βούδας δεν είναι εδώ!. Όπως και ο μεγάλος Κωνσταντίνος Καραμανλής, με τα αποφθέγματα του, απεβίωσε δυστυχώς.
Γράφει όποιος έχει να γράψει και αναλύσει. Όποιος δεν έχει απλά ψελλίζει…..
Μα και στο και σε αυτό έχεις αντιρρήσεις?.
Θού Κύριε φυλακή το στόματι μου…… γιατί οι παπαρούνες φύονται και τον Νοέμβριο….
Α. -
Αμηηηηηηην...........
Αμήν σημαίνει ο θεός να δώσει και να γίνει… και να αποδειχτεί του λόγου μου το αληθές!. Σίγουρα δεν διάβασα καμιά αρνητική παράθεση, μια παράθεση που θα με διορθώσει. Σίγουρα ο Βούδας δεν είναι εδώ!. Όπως και ο μεγάλος Κωνσταντίνος Καραμανλής, με τα αποφθέγματα του, απεβίωσε δυστυχώς.
Θού Κύριε φυλακή το στόματι μου…… γιατί οι παπαρούνες φύονται και τον Νοέμβριο….
Α. -
Αμηηηηηηην...........
Α.Τι παπαρουνες λες παλι;
Λες οτι εξισωσαν τον φορο!!!Ποιον φορο ανθρωπε μου; -
Αμηηηηηηην...........
Α. -
Για την τιμή του diesel ενημερωτικά σας λέω ότι το 2007 ήταν πιο πάνω από την αμόλυβδη. Τότε ήμουν μεταξύ του Α4 1.6 και Α4 1.9 Τdi. Διαφορά τιμής 6000 €. Παρακολουθούσα τις τιμές τότε και το diesel ήταν ελαφρώς πιο πάνω.
Ερώτηση: Όταν για ένα καύσιμο υπάρχει πολύ απόθεμα αφού η κατανάλωση του έχει μειωθεί, δεν είναι επόμενο να πέσει και η τιμή του? Αντιθέτως, όταν για ένα καύσιμο αυξάνεται η ζήτησή του, δεν θα αυξηθεί και η τιμή του? -
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Για την τιμή του diesel ενημερωτικά σας λέω ότι το 2007 ήταν πιο πάνω από την αμόλυβδη. Τότε ήμουν μεταξύ του Α4 1.6 και Α4 1.9 Τdi. Διαφορά τιμής 6000 €. Παρακολουθούσα τις τιμές τότε και το diesel ήταν ελαφρώς πιο πάνω.
Ερώτηση: Όταν για ένα καύσιμο υπάρχει πολύ απόθεμα αφού η κατανάλωση του έχει μειωθεί, δεν είναι επόμενο να πέσει και η τιμή του? Αντιθέτως, όταν για ένα καύσιμο αυξάνεται η ζήτησή του, δεν θα αυξηθεί και η τιμή του?Πριν 5 χρονια τι να λεει;Τι σχεση εχει με το σημερα;
Οπως και να εχει εδω ειναι το θεμα για το υγραεριο και ειμαστε -
εγώ πάντως Κύριε Αντώνη γκαζώνω όπως πρώτα.(εθνική 140-150).μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως εσείς κρίνετε καλύτερα μιάς και είστε επιστήμων.αυτά τα πηγαίνω μέχρι 3,000 στροφες κλπ μου φαίνονται τρομοκρατία.άν χαλάσει χάλασε.αν είναι να παω ταξίδι και να τρέμω σε κάθε προσπέραση μου είναι άχρηστη η μετατροπή,καλύτερα να μήν την κάνω.άλλο να σπάω ένα αμάξι και άλλο να έχω αυγό στο δεξί πόδι.απο ότι φαίνεται κανείς δέν διαφωνεί οτι ένα πετρελαιοκίνητο είναι η πιό σωστή επιλογή στις μέρες μας αλλά αρκετή διαφήμιση φάγαμε.εγώ έχω κάνει σχεδόν 50.000 χλμ και έχω γλιτώσει μέχρι τώρα αρκετά ευρώ.προς το παρόν αυτό με ενδιαφέρει.το τί θα γίνει αύριο κανείς δέν το ξέρει.να δώ άν πάρει και το πετρέλαιο καμμιά 20-30 λεπτά σε κανα χρόνο ποός θα κοκορεύεται.καλημέρα
υποσ.ένας φίλος με πετρέλαιο 3 φορές άλλαξε μπέκ.άκρη δέν ρήκε απο αντιπροσωπεία.του λέγαν φταίει το κάυσιμο.κόστος?κάτι χιλιάρικα.
Καλέ μου Τσίμα, με τίποτα δεν θα προσπαθήσω, να σου αλλάξω την διάθεση σου. πρώτον διότι δεν μου το επιτρέπεις, και δεύτερον διότι ποτέ δεν έπαιξα τον ρόλο του αυτόκλητου σωτήρα!.
Απλά ενημερώνω τα περί την τέχνη και την οικονομία….. και να μου επιτρέψεις να σε χαρακτηρίσω ελαφρά σπάταλο, μεσούσης της οικονομικής κρίσεις. Μα και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι άτοπος, εάν εσένα δεν σε έχει ακουμπήσει αυτή η καταραμένη….
«να δώ άν πάρει και το πετρέλαιο καμμιά 20-30 λεπτά σε κανα χρόνο ποός θα κοκορεύεται.»
Αυτό δεν το δέχομαι. Μου θυμίζει ότι επειδή αρρώστησα την κατσίκα μου, να πεθάνει του γείτονα…. Γιατί τότε, μετακυλώντας το 20-30%, το κόστος πχ στα super market, θα μειωθεί έτι περισσότερο η αγοραστική μας δύναμη.
Και για την ψευδή πληροφόρηση που σου έκανε ο «φίλος» σου, σου λέω ότι είναι ασύστολο παραμύθι της Χαλιμάς. Αυτοαναιρείται καταπίπτοντας. Δεν αλλάζεις ένα ανταλλακτικό, όταν επισκευάζετε με 15-20ε!. όταν μάλιστα καινούργιο δεν κάνει 100ε!.
Και μου είναι άκρος παράξενο, και στατιστικά από δικής μου πλευράς, (πλέον των 10000πελατών) ότι δεν έχω προβλήματα, ούτε στα diesel μα ούτε και στα αέρια!!!!..... βεβαία οι πελάτες μου με ακούν και πράττουν ότι τους λέω, και λέω εδώ μέσα πολύ πιο αναλυτικά…….
Και σίγουρα η λαδιέρα ακόμα αμφισβητείτε!. Όπως και κάτι άλλο. Υπάρχει για το diesel ένα βελτιωτικό, που αναλύετε ανά 500 λίτρα καυσίμου. Βοηθάει στην απομάκρυνση των υδρατμών, σκουριές, καλύτερη καύση, καθαρά μπεκ.
Και δεν θα γράψω ότι το diesel είναι πανάκια για τα μετ/να πχ 3700cc, που δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Δεν μπορείς να πάρεις 10000ε σε έναν που σήμερα του αγοράζουν το αυτοκίνητο 5000ε!. είναι λύση για αυτόν το αέριο. Μα εάν έκανε 50000 το χρόνο……..
Έτσι λέω και ελπίζω κάποτε να γίνω αντιληπτός,
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ……
Α.επειδή και εσείς με αμφισβητείτε μπορώ να σας αποδείξω ότι πλήρωσε κοντά στα 2.000 ευρώ για ζημιά σε ssang yong rexton 2,7 diesel το οποίο φοράει κινητήρα mercedes.15 ευρώ για ένα μπέκ?.εάν αυτό εννοείτε?λυπάμαι αλλα δέν ξέρω απο ποιά αγορά ψωνίζετε εσείς.όταν έκανα την μετατροπή σε υγραέριο πρίν 2.5 χρόνια μου είχατε εμμέσως πλήν σαφώς πεί οτι θα σπάσει το μοτέρ χωρίς λαδιέρες και με γκάζια.ακόμα περιμένω γιατί αν δέν σπάσει θα πρέπει να σκίσετε τα πτυχία σας και θα στεναχωρηθούν οι 10.000 πελάτες σας.
Υγραεριοκίνηση!