-
Ο χρήστης nikkrith έγραψε:
ti apanthse re... ta prossopika soy pali mas eipes , tekmiriomena pragmata den mporeis na peis . oriste pws apantas tekmiriomena- asymforh h xrhsh lpg mexri ta 75000km toylaxiston
Η έρευνα είναι στο φόρουμ 4τ http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=5230
-
to lpg kaiei toys kinithres
http://www.ijest.info/docs/IJEST10-02-10-063.pdf -
to lpg den einai oikologiko kaysimo , aytos poy diavase to pdf poio panw mporei na dei oti nai mena exoyme ligotero CO2 alla poly perissotera NHx apo thn benzinh ..... mhn diavazome oti theloyme
ante na sto pw kai dimosia ...Perastika , kai zhtw kapioon admin na valei se taxh to maevious, den mporei na synexizete KAI EDW ayto poy kanei e ola ta fora , vrizei kai apoprosanatolizei thn syzhthsh dhl.
-
Σου απάντησα οτι η απόσβεση γίνεται κοντά στα 20.000 με 25.000 χλμ....σαν χρήστης γιατί επιστημονας δεν ειμαι........ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (πχ ο alexeft) ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜα ΜΕ ΕΜΕΝΑ.......... επειδη το λεει το αρθρο πρέπει να συμφωνήσω;;; και έβαλα την δικά μου απόσβεση....που είναι 1300 ευρω στα 22.000 χλμ όπως τα υπολόγισα...... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;
-
Και εγώ έχω 100 άρθρα που λένε αν εγκατασταθεί σωστα δεν υπάρχει θέμα και αν υπάρξει (και αλλαγη κινητηρα με μεταχειρισμένο πχ 2000 ευρω θα υπερκαλυφτεί από το κέρδος της διαφοράς βενζίνης υγραερίου έστω και αν ισχύει αυτό που λες.
-
Ποιο βλαβερό από την βενζίνη δεν είναι ας μην είναι οικολογικότερο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
Αν δεν σε κάλυψα λυπάμαι που δεν συμφωνω μαζι σου αλλα δικαιωμα μου είναι να έχω ΟΤΙ ΑΠΟΨΗ ΘΕΛΩ και αν δεν θες αντίλογο μη γραφεις σε φορουμ γράψε βιβλιο..........
-
μεχρι να κανω 75000 χλμ για να καψω το μοτερ ποσα θα εχω γλυτωσει απο την βενζινη αφου στις 15000 κανω αποσβεση τα 700 ευρω που εδωσα?για μετρηστε!!2800!και αν το καψω τελικα!!και ποσο θα κανει τοτε το δικο μου το μοτερ?δεν συμφερει οντως!!
-
....Σ'αυτό το άρθρο οι καταναλώσεις που χρησιμοποιεί μου φαίνονται εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης, από τις καταναλώσεις βγάζει κατευθείαν συμπέρασμα κόστος καυσίμων 5ετίας!!!! Χοντράδες.
Επειδή καταγράφω τι κάνω, σε πληροφορώ ότι ακόμα και με το aygo το κέρδος είναι σεβαστό και η κίνηση με υγραέριο σαφώς φθηνότερη από το ντίζελ. Α, δεν έχει και dpf να θέλει άλλαγμα. Έχει καταλύτη βέβαια και μας είπαν ότι θα πέθαινε αλλά ακόμα τον περιμένουμε.....
-
....Αν διαβασεις και σε εκεινο το νημα ( ναι ο ιδιος Φωκιων ειμαι ) ειχα πει οτι ειναι παραπλανητικό σαν αρθρο.
Και φαντασου τοτε δεν ειχα καν υγραεριο.με το αυτοκινητο μου που ετσι κι αλλιως καιει την Αρτα με τα Γιαννενα, καθε 300 χλμ σωζω ενα 20αευρο χοντρικά
τα 75.000 εχουν 250 300αδες Χ 20 ευρω = 5.000
Αντε πες - 1000 εγκατασταση = 4.000
μα.... το αυτοκινητο μου σημεραμεταχειρισμενο εχει..... 2.000 λες μετα απο 75.000 ( δηλ. να εχει φτασει τις.... 305.000 χλμ) και καει το μοτερ να φτιαξω μοτερ???? αλλο αυτοκινητο θα παρω
ΦΥΣΙΚΑ και το ντιζελ ειναι αλλη ιστορια alltogether αλλα γι αυτο η αποψη μου εχει εκφραστει απο αλλον...
οποιος θα μπορουσε λες να εβαζε υγραεριο κι οχι να το φουνταρε και να παρει ντιζελ??? -
Αν δεν τρέχεις το αμάξι όταν το δουλεύεις με υγραέριο και είναι καλορυθμισμένο, θα βγάλει 300.000 χλμ ή όσα χιλιόμετρα θα έβγαζε με βενζίνη.
Στο εν λόγω καταστροφικό λινκ δεν αναφέρει τις συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα αλλά υποθέτω ότι είναι σε πλήρη ισχύ ή κάπου εκεί.
Πως θα υπερθερμανθούν και θα πάθουν ζημιά οι βαλβίδες, οι κύλινδροι, η κεφαλή κλπ. αν το πηγαίνεις χαλαρά; -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
οποιος θα μπορουσε λες να εβαζε υγραεριο κι οχι να το φουνταρε και να παρει ντιζελ???
Εγώ δεν θα το φούνταρα πάντως.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
οποιος θα μπορουσε λες να εβαζε υγραεριο κι οχι να το φουνταρε και να παρει ντιζελ???
Εγώ δεν θα το φούνταρα πάντως.
ναι οκ κι αυτο σωστο αναλλογα το αυτοκινητο αλλα λεμε...
-
Για να δουμε ο nikkrith
καλυφθηκε απο τις απαντησεις των φιλων;;;;;; -
το θεμα για μενα τουλαχιστον δεν ειναι αν καλυφθηκε η οχι ο συγκεκριμενος χρηστης, αλλα αν καληφθηκαν και οι υπολοιποι που διαβαζουν ωστε να εχουν σφαιρική αποψη.
-
το θεμα για μενα τουλαχιστον δεν ειναι αν καλυφθηκε η οχι ο συγκεκριμενος χρηστης, αλλα αν καληφθηκαν και οι υπολοιποι που διαβαζουν ωστε να εχουν σφαιρική αποψη.Σωστο........
-
το '75000 χιλ' ειναι εντελως σχετικό.
οσο πιο πολυ καιει το αυτοκινητο, τοσο μεγαλυτερο ποσο εξοικονομεί.
καποιος με μεσαιο-μεγαλο SUV που θα καιει 12+ λιτρα/100, εξοικονομει 8-9 € στα 100 χιλιομετρα.
στα 75000 το ποσο ειναι 6000-6750€.προσωπικα εβαλα αεριο στο μικρο αυτοκινητο (WagonR 1300 κ.εκ.)
εκανα την αποσβεση σε λιγοτερο απο 15000 χιλιομετρααν κανω αλλες 60000 θα γλυτωσω την αξια 2 ιδιων μεταχειρισμενων αυτοκινητων
-
Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης
-
Που το είδες αυτό για εξίσωση ΕΦΚ;;;!!!
-
Ο χρήστης anaxiopistos έγραψε:
Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησηςΠαιδιά χαλαρώστε το μέγκα το ειπε για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ που χρησιμοποιουν για θέρμανση αλλα όπως πάντα όλα τους φάινονται υγραέριο
Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο στο επίπεδο του πετρελαίου κίνησης......πηγή in.gr
-
λινκ έχουμε; Γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
λινκ έχουμε; Γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα.*Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο **φυσικό αέριο *στο επίπεδο του πετρελαίου κίνησης
-
λινκ έχουμε; Γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα.
*Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο **φυσικό αέριο *στο επίπεδο του πετρελαίου κίνησης
Το φυσικο αεριο δεν βλεπω να εχει καθολου ΕΦΚ.
Ο 'τιμοκαταλογος ' του ΕΦΚ στα καυσιμα http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_pl ... k/efk2.htm -
http://www.naftemporiki.gr/finance/story?id=2239494
Εδώ πάντως μιλάει για υγραέριο κίνησης.Στην 3η πρόταση.
-
Ο χρήστης fabil έγραψε:
http://www.naftemporiki.gr/finance/story?id=2239494Εδώ πάντως μιλάει για υγραέριο κίνησης.Στην 3η πρόταση.
εξίσωση φορολογίας πετρελαίου κίνησης με αυτόν του υγραερίου κίνησης, που θα πλήξει χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, που εγκατέστησαν στα αυτοκίνητα συστήματα υγραερίου.
(ουτε μια προταση σωστα δεν μπορουν να γραψουν;δεν τα διαβαζει κανεις πριν δημοσιευσουν;)
-
Καλά ας καταλάβουν αυτοί τι γράφουν και μας λένε και εμάς............
Υγραεριοκίνηση!