-
Ακομα ενα σχεδιαστικα απροσωπο και συντηρητικο Skoda .....
Eιναι βασισμενο στο VW Phaeton .
-
-
-
για τα τεχνικα χαρακτηριστηκα δεν μας λες τπτ που φανταζομαι θα ειναι και αυτα απροσωπα
-
αμαξι για γιδοβοσκους νο.2
αφου ειναι βασιζμενο στο phaeton => εχει τα τεχνικα χαρακτηριστικα του phaeton.
μιας και το μεγαλο vw ειπανε οτι ειναι ακριβο για ...μεγαλο vw,
το παραλαβε η skoda για να το φτιαξει ...προσιτοεμενα προσωπικα, σαν γιδοβοσκος νο.1 που ειμαι, μου φαινεται πως αμα βγει, θα μπω σε σκεψεις...
αν και θελω να το δω πρωτα σε μαυρο.. παει καλυτερα με την αγγλιτσα μου
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αν και θελω να το δω πρωτα σε μαυρο.. παει καλυτερα με την αγγλιτσα μουΗ 'αγκλίτσα' είναι σκαλιστή;
Πάντως εαν η τιμή του δεν είναι 'Phaeton' (που λογικά δε πρεπει να είναι) τότε προβλέπω να πέφτει κλάμα από τον ανταγωνισμό.
-
δεν νομιζω...
και ο μονος λογος ειναι οτι σε αυτες τις τιμες παιζει το θεμα κυρους της μαρκας. Κανεις με τοσα λεφτα δεν θα επαιρνε SKODA επειδη απλα θα γελουσαν οι υπολοιποοι σοτν κοινωνικο του κυκλου.
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο αμαξι..αλλα ακομα δεν πειθει στους κυκλους των ματσω, και θα περασει καιρος για να πεισει. -
Το Phaethon είναι πολύ καλό αυτοκίνητο, μετά την Continental GT λοιπόν η πλατφόρμα του σε άλλο ένα μοντέλο.
Αν είναι σε καλή τιμή θα τα πάει καλά σε πωλήσεις.
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
δεν νομιζω...και ο μονος λογος ειναι οτι σε αυτες τις τιμες παιζει το θεμα κυρους της μαρκας. Κανεις με τοσα λεφτα δεν θα επαιρνε SKODA επειδη απλα θα γελουσαν οι υπολοιποοι σοτν κοινωνικο του κυκλου.
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο αμαξι..αλλα ακομα δεν πειθει στους κυκλους των ματσω, και θα περασει καιρος για να πεισει.Καταρχην η Skoda εδω και μια δεκαετια χτιζει την εικονα της (γιατι κυρος ειχε παντα σαν κατασκευαστης αυτοκινητων γιαυτο και οταν η Τσεχικη κυβενηση αποφασισε να την αποκρατικοποιησει ολες οι μεγαλες αυτοκινητοβιομηχανιες εσπευσαν να καταθεσουν προσφορες) και η Ευρωπη ολοκληρη εχει αρχισει να πειθεται γιαυτο και ανεβασε τη Τσεχικη μαρκα στο Top ten των πωλησεων πολυ πιο πανω απο αλλες μαρκες που θεωρουνται κυρους π.χ. Volvo Alfa Romeo Saab Lancia .
Οι πραγματικοι ματσω αυτους που λεμε αρχοντες και οχι οι νεοπλουτοι τσπαναραιοι αυτους που λεμε κιτσαριες δεν πειθονται ευκολα αν κατι γενικα ειναι κραυγαλεο ας εχει οτι σημα θελει μπροστα
Ποσα πιστευεις οτι ειναι τα τοσα λεφτα?
εγω πιστευω οτι ειναι πολυ λιγοτερα -
Κανεις με τοσα λεφτα δεν θα επαιρνε SKODA επειδη απλα θα γελουσαν οι υπολοιποοι σοτν κοινωνικο του κυκλου.
φιλε aerandir μην εισαι σιγουρος για ολο τον κοσμο, παρα μονο για εσενα..
η skoda απευθυνεται σε ανθρωπους που μπορουν να ξεχωρισουν μερικα πραγματα.
οχι σε ολους. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Κανεις με τοσα λεφτα δεν θα επαιρνε SKODA επειδη απλα θα γελουσαν οι υπολοιποοι σοτν κοινωνικο του κυκλου.
φιλε aerandir μην εισαι σιγουρος για ολο τον κοσμο, παρα μονο για εσενα..
η skoda απευθυνεται σε ανθρωπους που μπορουν να ξεχωρισουν μερικα πραγματα.
οχι σε ολους.τι ακριβως να ξεχωρισουν? τα εξαρτηματα που προερχονται απο το VAG?
ή μηπως ολα αυτα τα χρονια η SKODA εκανε καποια τεχνολογικη καινοτομια?
Απλα υπαρχει και πουλαει αυτοκινητα.Στα ματια μου ειναι μια καλη και τιμια μαρκα αλλα τιποτα παραπανω, μην την θεοποιουμε κιολας.
edit : Sorry λιγο που τα πηρα, αλλα PetRan σε καθε ποστ σου γραφεις λες και η SKODA ειναι Η αυτοκινητοβιομηχανια που οτι κανει εχει καποια βαθεια λογικη και πρεπει να εισαι ψαγμενο και συνηδειτοποιημενο ατομο για να την επιλεξεις.
δλδ νιωθω σε καθε ποστ σου μια προσπαθεια για διαφημιση.
Και επισης το ειρωνικο σου υφακι του στυλ 'ακομα ενα απροσωπο SKODA' ή ακομα ενας 'κουβας' κλπ προκαλει αισθηση. -
βρε aerandir μου, απλα τα πραγματα..
δεν σου αρεσει κατι, δεν το παιρνεις.το να πας να προκαταβαλεις τις αντιδρασεις ολου του καταναλωτικου κοσμου, ειναι δυσκολο.
και ειδικα οταν οι πωλησεις της συγκεκριμενης μαρκας δειχνουνε τασεις διαφορετικες απο αυτες που υποστηριζεις εσυ....αμα αυριο-μεθαυριο εχεις την επιλογη να παρεις ενα skoda superb 2 με καννα 50αρικο, αστο
και παρε s2000 ή αν δεν εισαι hondaκιας καμια 520 ή καμια Ε σκετες.και απροσωπα, κουβαδες κλπ δεν ειναι δικες μου εκφρασεις....
εγω απλα λεω οτι ειναι αμαξια για τσομπαναρεους. αντε και για γιδοβοσκους -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
βρε aerandir μου, απλα τα πραγματα..
δεν σου αρεσει κατι, δεν το παιρνεις.το να πας να προκαταβαλεις τις αντιδρασεις ολου του καταναλωτικου κοσμου, ειναι δυσκολο.
και ειδικα οταν οι πωλησεις της συγκεκριμενης μαρκας δειχνουνε τασεις διαφορετικες απο αυτες που υποστηριζεις εσυ....αμα αυριο-μεθαυριο εχεις την επιλογη να παρεις ενα skoda superb 2 με καννα 50αρικο, αστο
και παρε s2000 ή αν δεν εισαι hondaκιας καμια 520 ή καμια Ε σκετες.με ενα Sti h Evo θα βολευομουν, και αμα ημουν και πανω απο 50, με κανα Legacy Sti θα βολευομουν
-
ειδες? εχει και τα καλα της αυτη η καταναλωτικη κοινωνια ..
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
...με ενα Sti h Evo θα βολευομουν, και αμα ημουν και πανω απο 50, με κανα Legacy Sti θα βολευομουνMαλιστα!!!! Η Skoda χρησιμοποιει εξαρτηματα του γκρουπ VAG ενω αυτα τα πολυ καλα πραγματι αυτοκινητα που αναφερεις χρησιμοποιουν τεχνολογια παραπλησια με το Lancer η το Impreza του γειτονα μου....
Αυτοι που λενε οτι τα δυο αυτα αυτοκινητα εχουν εξελιχθει στην Αγγλια και εχουν τοσα κοινα σημεια με τα απλα μοντελα παραγωγης οσα και ο φαντης με το ρετσινολαδο μαλλον πρεπει ναναι για δεσιμο.... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
τεχνολογια παραπλησια με το Lancer η το Impreza του γειτονα μου....
Αυτοι που λενε οτι τα δυο αυτα αυτοκινητα εχουν εξελιχθει στην Αγγλια και εχουν τοσα κοινα σημεια με τα απλα μοντελα παραγωγης οσα και ο φαντης με το ρετσινολαδο μαλλον πρεπει ναναι για δεσιμο....ΔΕΣΤΕ ΜΕ
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
ΔΕΣΤΕ ΜΕΓια να μη παρεξηγηθω και αρχισετε ολοι να .... βαρατε
θελω να πω οτι καποιοι ενω κατηγορουν μια μαρκα οτι χρησιμοποιει την τεχνογνωσια καποιας αλλης που ανηκει στον ιδιο ομιλο ταυτοχρονα εκθειαζουν καποια αλλη που κανει ακριβως το ιδιο.
Για μενα αυτο ειναι απολυτα θεμιτο στο μετρο που εγω ως καταναλωτης εχω την ευκαιρια να αγοραζω αυτο που θελω στη καλυτερη δυνατη τιμη.
Στο τελος τελος στην εποχη της παγκοσμιοποιησης ζουμε και οποιουδηποτε ειδους αφορισμοι ειναι τουλαχιστον εκτος χρονου για να μη πω γελοιοι. -
Όμορφο φαίνεται, καλό θα είναι σίγουρα (βλέπε 'βίδες' από VAG)
Γιατί όχι;
-
http://www.germancarfans.com/spyphotos/ ... Mini1L.jpg
-
petran άλλαξε την εικόνα στην υπογραφή και βάλε την να ανάβει το φλας γιατί βλέπω το Superb I να την κάνει σιγά σιγά
Skoda Superb II