-
Απλά ένα αρκετά παλιό chop, βασισμένο σε φωτογραφία του Phaeton, που προσπαθούσε να προσεγγίσει το νέο Octavia, όταν αυτό ακόμα υποτίθεται ότι θα έμοιαζε στο Roomster (υπήρχε όντως παρόμοια εκδοχή αλλά επιλέχθηκε τελικά η γνωστή και πιο συντηρητική version).
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
petran άλλαξε την εικόνα στην υπογραφή και βάλε την να ανάβει το φλας γιατί βλέπω το Superb I να την κάνει σιγά σιγάwannabe φλας μονο αριστερα, να φευγουνε απο τη μεση κατι κινητα εμποδια..
επισης το Superb 1 ειναι της δεκαετιας του 1930...επι του θεματος..
δεν ξερω αμα θα βγει νεο superb. παντως αυτο του pavlou ειναι ευκολα το πιο αδιαφορο απο ολα τα σχεδια..
..και τι κολονα ειναι αυτη αναμεσα στις 2 πορτες??οι τσεχοι ολο φτιαχνουνε πρωτοτυπα... οι γερμανοι λενε να μη βγει αλλο superb.. δεν ξερω τι θα γινει τελικα..
για μενα προσωπικα το πιο ουσιαστικο ειναι να χρησιμοποιηθει τελικα η πλατφορμα του phaeton/continental gt....
ισως και οι φωτος του germancar να ειναι δοκιμες του πλαισιου με καπακι octavia... -
Το μόνο ωραίο που έχει επάνω του είναι πρωτότυπο είναι το νέο σήμα.
-
ειπαμε, τα skoda οτι ωραιο εχουνε δεν το εχουνε στην εμφανιση..
το σημα παντως ειναι καπως σαν τριηρης.. ετοιμαζω update ολο το skodaclub με αυτο το σηματακι.. (αν και δεν θα βγει)να σε πω ρε ψηλε... τις προαλλες εσυ δεν ησουνα κατα τα μεσανυχτα στον βασιλοπουλο στον παχο με την αλφα?
ηρθα να σου μιλησω και την εκανες!
προφανως για εξοδο ησουνα..
δεν με καταλαβες ή ειδες το εργαλειο και τρομαξες? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
να σε πω ρε ψηλε... τις προαλλες εσυ δεν ησουνα κατα τα μεσανυχτα στον βασιλοπουλο στον παχο με την αλφα?
ηρθα να σου μιλησω και την εκανες!
προφανως για εξοδο ησουνα..
δεν με καταλαβες ή ειδες το εργαλειο και τρομαξες?Nαι ρε συ! Εγώ ήμουν! Ήμουν εκεί γιατί ενας μαλάκας ταρίφας γρατζούνισε το αμάξι της αδελφής μου και ήμουν μέσα στα νεύρα. Γιατί δεν φώναξες βρε;;;;
-
α! εγω ηρθα για να βοηθησω το συναδερφο skodaκια ταριφα!
μου ειπε οτι μια κοπελα του γρατζουνισε το ταξι και απο πανω φωναξε κι ενα γοριλα να καθαρισει!!next time λοιπον (με ντουντουκα!!)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
α! εγω ηρθα για να βοηθησω το συναδερφο skodaκια ταριφα!
μου ειπε οτι μια κοπελα του γρατζουνισε το ταξι και απο πανω φωναξε κι ενα γοριλα να καθαρισει!!next time λοιπον (με ντουντουκα!!)
Τοyota Corona ήταν το ταξί!
Αφού μένεις ΝΠ. Αντε να τα πούμε και απο κοντά!! -
α, toyota ητανε? τοτε γραψε λαθος στο σχολιο
με ξερεις ρε!! εχουμε συναντηθει (και στην εκθεση με τον τιμο στο περιπτερο σας)
και μενω στο φαληρο αρκετα κοντα σου -
Πίσω πολύ όμορφο...
Μπροστά χρειάζεται δουλίτσα
-
Το ΕNVE απ' ότι βλέπω είναι απλά ένα facelift του υπάρχοντος μοντέλου (που με τη σειρά του είναι το κινέζικο Passat προηγούμενης γενιας).
-
η πρωτη φωτο ειναι πολυ ομορφη!
ολες οι υπολοιπες δε παλευονται...το μπλε τι ειναι? οκταβια 5?η καινουριο?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η πρωτη φωτο ειναι πολυ ομορφη!ολες οι υπολοιπες δε παλευονται...το μπλε τι ειναι? οκταβια 5?η καινουριο?
Μουλάρι.
-
Update των chops στα πρότυπα του τελευταίοπυ πρωτοτύπου. Δεν είναι καθόλου άσκημο, μακάρι να βγει έτσι. Ούτε καν με ενοχλεί η ομοιότητα με το 9-5.
@νδρέας
-
M' αρέσει!
Νομίζω πως η skoda έχει βρει τη σχεδιαστική της ταυτότητα στα sedan!
-
εμένα μου άρεσε και το παλιό(εκείνο που διαφήμιζε η Αndrianna... ) και αυτό.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
(εκείνο που διαφήμιζε η Αndrianna... ) .Καί Μόρρις Μαρίνα να διαφήμιζε εκείνη Σπύρο
-
ακουγετε οτι το superb 2 θα εχει ενσωματωμενο ταξιμερτο ,ισχυει ??
-
Δε μ αρέσει!
Σαν αυγό είναι!
-
Ο χρήστης panais4t έγραψε:
ακουγετε οτι το superb 2 θα εχει ενσωματωμενο ταξιμερτο ,ισχυει ??To καπέλο θα είναι και αυτό στάνταρ;
-
γιατι κοροϊδευετε?
στα δικα μου ματια ειναι μακραν πιο ενδιαφερον και ομορφο σχεδιαστικα απο μια 5αρα..
Skoda Superb II