-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
....διορθωθηκε η εικονα μεσα απο τις ρυθμισεις. ευχαριστω!!!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Τι αποψη εχουμε γι αυτη;
Samsung Dig Camera NX-300 18-55mm Black
Το πλαισιο την εχει 649,00 στο skroutz την βρισκει κανεις και με 399. Τι λετε;
καλυτερα παρε μια dslr στα ιδια λεφτα
με λιγοτερα λεφτα παιρνεις την D5100αυτες οι ψηφιακες ουτε μικρο μεγεθος εχουν,γιατι εξεχει ο φακος,ουτε καλες φωτο βγαζουνε.
Δεν ξέρω αν την μπερδεύεις με bridge, άλλα από τις mirrorless δεν έχω ακούσει παράπονα για την ποιότητα εικόνας...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
ήμουν στο μίδια μαρκτ
τη συγκεκριμένη τη μπάνιζαν 2 κοπέλαιπάω να παίξω μαζί της (την κάμερα) με τη συνηθισμένη κεκτημένη ταχύτητα. Οθόνη αφής φέιλ. πατάς και αποκρίνεται 1 δεύτερο μετά.
Γεμάτη η μνήμη της, πάω να σβήσω συναπτά 2 3 φωτό μαζί, παίζω 2 3 4 φορές δάχτυλο, κόλλησε για 3 λεπτά.
έκανε reboot από μονη της. οι κοπέλαι φύγανε απογοητευμένες, ο υπάλληλος με κοίταζε σα να τη χάλασα.
Μακρυά. Εκτός αν είσαι supergismo και γουστάρεις να έχεις από τις πρώτες φουλ αφής.
-
Ωραια αποκλειστηκε αυτη, κατι αλλο τοτε;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ωραια αποκλειστηκε αυτη, κατι αλλο τοτε;Σε premium compact στα ιδια λεφτά , Panasonic LX-7 ή Olympus XZ-2 (εγώ θα προτιμούσα την Panasonic)
Αν το budget ανεβαίνει , Sony RX100 (ΜΚ Ι) -
FYI
πρόσφατα αρχισα να πειραματίζομαι με ενα 'βαρυ' ND filter (1000αρι) και ειπα να μοιραστω μια ανακάλυψη που εκανα.
Περα απο τα κλασσικά εντυπωσιακά πλάνα με το νερό, ειναι μια εξαιρετική λύση για να αφαιρείς τη ζωή απο πολυσύχναστα μέρη (χωρις χρήση median filter στο PS)
Απαιτεί σίγουρα τρίποδο ή σταθερό σημείο στήριξης αλλα μπορείς πολύ εύκολα να αφαιρεσεις κινούμενα αυτοκίνητα απο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, πεζούς σε περιοχές με πολύ κόσμο κ.α.Εχω αρχίσει να σκέφτομαι που εχει εφαρμογές και ερχονται πολλά κατα νού, αν το ειχα συνειδητοποιήσει νωρίτερα μαλλον θα ειχα καιρό ένα τέτοιο.
Ενα παράδειγμα εδώ, οπου φαίνεται άδειος ενας δρόμος που ποτε δεν είναι άδειος (μεσημεριάτικα)
SEF by KiloMeater., on Flickr -
Ε, δεν το λες και ανακαλυψη
Πχ
http://photography-on-the.net/forum/sho ... p?t=935591 -
Εντάξει, ανακάλυψη ισως ειναι too much, αλλα πάλι ολα εχουνε βρεθει ετσι και αλλιώς
Τελος πάντων, αν βοηθήσει κανεναν, καλώς.... -
Τα φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας είναι γνωστά γι'αυτή την ιδιότητά τους από τον 19ο αιώνα.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
FYIκαι όλα τα δέντρα κάνουν headbanging.
-
'Ελα ρε σεις, ο άνθρωπος απλά δεν το είχε σκεφτεί/ανακαλύψει μέχρι τώρα... μην τον παίρνετε απο τα μούτρα...
-
Ο καθηγητης μου στο διδακτορικο το πρωτο πραγμα που με ρωταγε οταν εμφανιζομουν στις αρχες με καμια εκπληκτικη ιδεα ηταν : στα ιντερνετς κοιταξες;
Προφανως και πλακα κανουμε ρε συ, καλα εκανε κ το ανεφερε
-
Ρε σεις, το έβαλα στο 4Τ Φόρουμ, στο dpgr δεν θα το ανέβαζα προφανώς.
Για το κοινό εδώ , πέρα από 5-10 άτομα που το έχουν το θέμα γενικότερα, φαντάστηκα ότι ήταν ενδιαφέρουσα πρακτική εφαρμογή, ειδικά για φωτογραφία δρόμων κτλ.Αμέσως να πιάσετε το δούλεμα
-
Για εμένα που ειμαι πολύ έξω απο τους 5-10 μια χαρά χρήσιμο info ήταν . Κιλομιτερ πάνω στην μεταλλική γέφυρα ήσουν?
-
Ούτε εγώ το ήξερα
-
αυτό άμα το συνδυάσεις με μια σταθερή λήψη με υψηλή ταχύτητα και μετα την σαντουϊτσάρεις στο PS με την long-exposure shot και μετά με το history brush (απ ό,τι θυμάμαι) επαναφέρεις μόνο τους άδειους δρόμους, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ζούπερ.
-
Αυτό που πάνω κάτω έκανα εδώ π.χ. 2 λήψεις μια με και μια χωρίς το νδ, και μετά σβήσιμο με χαλαρή βούρτσα για να μη δειξει την κινηση των φύλλων.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Για εμένα που ειμαι πολύ έξω απο τους 5-10 μια χαρά χρήσιμο info ήταν . Κιλομιτερ πάνω στην μεταλλική γέφυρα ήσουν?Ναι και πρέπει να περιμένεις λίγο να μην περπατάει κανείς κοντά γιατί έχει κραδασμούς
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για εμένα που ειμαι πολύ έξω απο τους 5-10 μια χαρά χρήσιμο info ήταν . Κιλομιτερ πάνω στην μεταλλική γέφυρα ήσουν?
Ναι και πρέπει να περιμένεις λίγο να μην περπατάει κανείς κοντά γιατί έχει κραδασμούς
Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω. Θυμόμουν ότι έχει τρελούς κραδασμούς!
-
Να σας ρωτήσω, έχω ένα ND x8 (B+W) και ένα circular polarizer (Hoya) και τα δύο 58mm από μια παλιά μηχανούλα αλλά πλέον δε χρησιμοποιώ Φ58. Χρησιμοποιώ όμως έναν Φ52 (έναν 50άρη, τον κλασσικό EF 1:1.8 II). Αξίζει να τα κρατήσω και να πάρω ένα step-up δαχτυλίδι (όχι για το κόστος αλλά μήπως βγαίνουν τίποτα δεινόσαυροι περιμετρικά) ή μήπως πιάνουν τίποτα να τα πουλήσω και να πάρω απευθείας 67ρια (για τον tamron που χρησιμοποιώ συνήθως);
Φωτογραφία. Ασχολείστε;