-
Σαν ζάντες είναι ωραίες αλλά πάνω στο corsa είναι για κλάμματα..
-
Μιλάμε για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ασκήμια ....
-
Μιλάμε για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ασκήμια ....
-
περί ορέξεως ...
-
-
μοιάζει με του hr;
-
Ω ρε μάγκα.... Τελικά τα best sellers αυτού του τοπικ είναι στο ίδιο χρώμα....Ή μήπως είναι το ίδιο;;
-
Μάλλον το ίδιο είναι!
-
Δε μπορεί να υπάρχουν δυο ίδια. Μάλλον του hrduk είναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μπορεί να υπάρχουν δυο ίδια. Μάλλον του hrduk είναι.Το ίδιο είναι παίδες
Είδα σήμερα ΕΞΙΣΟΥ (το εννοώ!) ρημαγμένο Honda Civic sedan προηγούμενης γενιάς. Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό γμτ
-
Το επιβεβαιώνω! Είναι το ίδιο!
-
Ιδιο με ποιο??
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ιδιο με ποιο??M'αυτό
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 068#581068υπάρχει μαλιστα αναφορά και σε σενα!
Τώρα που το βλέπω αραγμένο στους αμμόλοφους... εχει ξεθωριάσει λίγο είναι ιδέα μου;
-
Κυκλοφορεί και ενα golf I μαυρο με πολλά αυτοκόλητα 'ήχου' και bodykit που σκιζει...με τα πριτσίνια και τις βίδες να προεξέχουν.
Επίσης οι πλαινοι μαρσπιε είναι κινούμενοι ώστε στις στροφές να ακολουθουν τις κλισεις που παιρνει το αμάξι το είδα καθώς με προσπέρασε(μίλαγα στο TL ) σε μία στροφη (ΑΓ.Συλλα).
Θα το ανεβάσω σύντομα, που θα μου πάει,ΥΣ. Το έχω δει στο ίδιο beachbaro με το προηγούμενο κανγκουρο, δεν έχει ξεθωριάσει, ο ήλιος...) αλλα φωτο γιοκ yet .
-
Σήμερα το πρωί, στη Μεσογείων, στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, εθεάθη Lada hatchback (το κλασσικό τετραγωνισμένο) μελιντζανί χρώματος με μπουρί και '1,8' σηματάκι απο VAG...
-
και που ξέρεις εσύ τι έχει κάτω από το καπό του?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα το πρωί, στη Μεσογείων, στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, εθεάθη Lada hatchback (το κλασσικό τετραγωνισμένο) μελιντζανί χρώματος με μπουρί και '1,8' σηματάκι απο VAG...Απαράδεκτο.
Πως μπορεί να προσβάλει έτσι τα Lada.
-
-
-
Είναι καγκουριά αυτο????
Εγώ τον θαυμάζω για τη φοβερή δουλειά που έκανε, στο κάτω κάτω εκτός της τουρμπίνας ούτε ζάντες δεν έχει αλλάξει, μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο της καγκουριάς.
Australia Uber Alles!!!!!