-
κάπου έχω ξαναγράψει για αυτό αλλά χωρίς φωτό
-
Αυτό πιάνεται για premium;
Για να καταλάβετε τι τύπος το είχε, μου λεει: 'Φιλαράκι, με σταματάνε πολλές φορές και με ρωτάνε τι μάρκα είναι' και φυσικά είχε ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!! -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αυτό πιάνεται για premium;
Για να καταλάβετε τι τύπος το είχε, μου λεει: 'Φιλαράκι, με σταματάνε πολλές φορές και με ρωτάνε τι μάρκα είναι' και φυσικά είχε ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!Αυτή νομίζω ότι είναι η χειρότερη μορφή κάγκουρα. Να θες να γίνεις που δεν είσαι....
-
Λοιπόν, τέτοια kia βλέπω πολύ συχνά. Πολύ κάτοχοί τους έχουν το συγκεκριμένο κόμπλεξ. Είναι θεοί οι τύποι!!!
-
-
-
-
Αυτά τα κακόμοιρα τα 206 τα έχουν βιάσει οι απανταχού κάγκουρες. Δυστυχώς το παραπάνω μάλλον συντηρητικό θα το χαρακτίριζα σε σχέση με άλλα.
-
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51536
Συζήτηση για το πώς να 'φτιάξουν' ποδήλατα, βάζοντας... λάμπες νέον.
Παρατηρήστε τις ηλικίες στα αριστερά. Από 15 μέχρι 18.
Χαρακτηριστικό σχόλιο από τον χρήστη NOS 55 :
Γ@Μ@ΤΟ ειναι.
Εχω βρει στο ebay νεον για ποδηλατα αλλα θα προτιμουσα κατι απο Ελλαδα. -
Έτσι ξκινάμε όλοι βρε συ.
Όταν είμαστε μικρόι λέγαμε ότι, 'θέλω πίσω λάστιχο για το ποδήλατο, το έχω 'φάει' με τα 'κωλίδια'.
Τώρα που μεγαλώσαμε ( ; δε νομίζω αλλά λέμε) λέμε. Θέλω λάστιχα στο αυτοκίνητο γιατί με το td που έκανα τελειώσαν.Σε λίγο καιρό λοιπόν αυτά τα παιδιά θα λένε για τα νέον που θα βάλουν στο κουπε τους .... κ.λ.π. .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έτσι ξκινάμε όλοι βρε συ.Όταν είμαστε μικρόι λέγαμε ότι, 'θέλω πίσω λάστιχο για το ποδήλατο, το έχω 'φάει' με τα 'κωλίδια'.
Τώρα που μεγαλώσαμε ( ; δε νομίζω αλλά λέμε) λέμε. Θέλω λάστιχα στο αυτοκίνητο γιατί με το td που έκανα τελειώσαν.Σε λίγο καιρό λοιπόν αυτά τα παιδιά θα λένε για τα νέον που θα βάλουν στο κουπε τους .... κ.λ.π. .
Λένε πώς,οι άντρες ξεχωρίζουν από τα παιδιά,από το ποσόν που δαπανούν για τα παιχνίδια τους
-
Δυστυχώς δεν κατάφερα να απαθανατίσω μια από τις μεγαλύτερες καγκουριές που έχω δει ever!
Στο Ναύπλιο φεύγοντας από μια παραλία εκεί κοντά ακούω δυο παληκάρια να λένε -είναι και το πράσινο το τούρμπο εδώ...
Ωχ σκέφτομαι τι θα δουν τα ματάκια μου καθώς είχα δει και μια παρέα γύφτων μαζεμένους γύρω από κακοποιημένο civic...
Μπαίνω στο corollάκι και τι να δω..... Λαχανί Celica στογγυλοφάναρη με πίσω απλώστρα στην οποία από κάτω φαινόταν μια τεράστια κατασκευή σαν βάση ένα πράμα... περνώντας από πίσω ανακάλυψα τι ήταν αυτή η βάση... Είχε καμια 10αριά ηχεία πάνω της..... -
Ωπ τι κάνεις billlllll; Καλά;
Να αναφέρω τρομερή καγκουριά στην κάθοδο του Κηφισού: Μπλε σκούρο Kia Shuma που είχε κάθε αρμό πάνω στο αυτοκίνητο (π.χ. στην ένωση πόρτας - αμαξώματος, καπό - αμαξώματος, πορτ-μπαγκάζ, παντού) επιχρωμιωμένο.
Είχε και μια φτερούγα τύπου EVO.
Σαν κάτι διαστημόπλοια από b-movies της δεκαετίας του '80 ήταν...
Εκείνη την ώρα μιλούσαμε με φίλους για καγκουριές και ήρθε αυτό... -
Για όσους θέλουν πάντως να δουν και να χαζέψουν, μια πρωϊνή βόλτα από τον Ασπρόπυργο (Λεωφ. Νάτο) καθημερινή μπορεί να δώσει άφθονη τροφή για σκέψη, κριτική καθώς και απίστευτο γέλιο...
Eγγυημένα πράματα.
-
-
-
Egathetern
-
Τελικά η καγκουρίαση δεν είναι μόνο προνόμιο ανδρών! Απέκτησαν ισότητα και οι γυναίκες πάνω σε αυτο το κατεξοχην ανδρικό σπόρ!
Νισσαν Αλμέρα με πίσω προφυλακτήρα ίδιο με αυτό του Τίγκρα στην πρώτη φωτογραφία και μπρόστα κακάσχημο προφυλακτήρα!
Α και το κερασάκι στην τούρτα ήταν και τα 2 οργανάκια στην κολόνα του οδηγού. -
Το 'απολυτο' οπλο
Δεν ξερω αν φαινεται το difuser (sorry ηταν βραδυ και το κινητο μου μουφα)
Οδηγος αλλοδαπος απο γειτονικη χωρα
Τον ειδα και το πρωι να κυκλοφορει μεσα στο τερας, με γυαλι ηλιου. Πολυ μουρηηηηηη
Australia Uber Alles!!!!!