-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πόσα χάπια θα πήραν οι τζαγκουαραίοι...Αναμενόμενο αποτέλεσμα οπότε δεν νομίζω να πήραν και πολλά χάπια
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Τις τελευταίες σεζόν συνηθίζουν να βάζουν καλά γκομενάκια πίσω από τα καθίσματα όπου κάνουν 'δε νιουζζζζζζ' .
Προσέξτε το σε όλα τα τελευταία επεισόδια αν τα κρατάτε.
Αλλιώς μπορώ να κάνω εγώ το φωτορεπορτάζ.αγαπουλα προσεχεις και εσυ κατι ξανθα ομορφουλικα ε...;
Ξανθό, με γυαλιά με μαύρο σκελετό, πίσω από τον Richard, στα νέα, όταν αναφέρονται στο Growler...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τις τελευταίες σεζόν συνηθίζουν να βάζουν καλά γκομενάκια πίσω από τα καθίσματα όπου κάνουν 'δε νιουζζζζζζ' .
Αλλιώς μπορώ να κάνω εγώ το φωτορεπορτάζ.αγαπουλα προσεχεις και εσυ κατι ξανθα ομορφουλικα ε...;
Ξανθό, με γυαλιά με μαύρο σκελετό, πίσω από τον Richard, στα νέα, όταν αναφέρονται στο Growler...
yes.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
yes.
Την θέλω για γραμματέα.
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Χωρίς να ξέρω τις άλλαγες στο Νισσαν, 2 sec δεν το λες και λίγο! Η πίστα είναι μικρή!συμφωνω. τα 2 δευτερολεπτα ειναι τεραστια διαφορα σε αυτους τους χρονους. οσοι τρεχουν σε πιστες μπορουν να καταλαβουν τι εννοω.
-
Ταχύτατο modελάκι!
-
Καταπληκτικός ο Rowan Atkinson .
Πολύ καλές οι 2 παρουσιάσεις και το συγκριτικό . Αν και εξέπληξε που είδα την jag πάνω απο τις Aston .Τι να λέμε για το GTR που σε αυτή την έκδοση βρίσκεται στα καλύτερα του . Απλά **Super **
Το υπόλοιπο project βαρετό
Και μία ερώτηση ,
είναι δική μου εντύπωση ή ο νέος stig είναι όντως ταχύτερος ? -
Καλησπερα.Αν μπορει ας μου πει καποιος πως λεγοταν η αναμετρηση που ο Jeremy Clarkson ειχε παρει μια Jag και ο Hamster ενα polo???Ολα πετρελαιο και κανανε ποιος θα φτασει με τη λιγοτερη καταναλωση.
-
Πως λεγόταν δεν ξέρω ( ), αλλά είναι το S12E04.
Legacy Diesel, XJ6 TDVi, Polo mkIVfl Bluemotion από τη Βασιλεία στο Μπλάκπουλ. -
Thanks downloading it!
-
Μάπα το 5ο επεισόδιο...
-
Γαμάτο και το 5ο επεισόδιο!
-
Χαχαχχα
Sent
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μάπα το 5ο επεισόδιο...+1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μάπα το 5ο επεισόδιο...
+1
+1
-
AOL.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Bασικα θα ηθελα να δω τον Stig μεσα σε αυτο το μονοθεσιο.....ειπαν οτι στις δοκιμες εβρεχε και δεν θελαν να γραψουν χρονο σε βρεγμενο οδοστρωμα και οτι θα επαναληφθει η χρονομετρηση.
-
Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε το συγκεκριμένο επεισόδιο.
-
Δεν είσαι ο μόνος..
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion