-
Ο χρήστης Hector_ έγραψε:
Πάντως και να μην του την δώσουν από την VW θα μπορέσει να την πάρει από κάποιον ιδιώτη που την έχει στην κατοχή του και είναι οπαδός του Top Gear, βλέπε περίπτωση Ferrari Enzo που τη 'δανείστηκε' για 2-3 μέρες με αντάλλαγμα τη 'διαφήμιση' ενός βιβλίου.Ο συγκεκριμένος 'ιδιώτης' δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε ιδιώτης. Είναι ο Nick Mason, drummer των Pink Floyd και κολλητός του Clarkson. Έχει στην κατοχή του μερικά από τα ακριβότερα και σπανιότερα supercars διεθνώς, συμμετέχει τακτικά σε αγώνες (πρόσφατα έτρεξε και στο celebrity race που έγινε στο Μπαχρέιν, πριν τον αγώνα F1), και έχει εμφανιστεί και σε άλλα επεισόδια του TG.
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
.............Θα κρατήσω κι εγώ την αναπνοή μου* τώρα για να μάθετε!
*βλ. Αστερίξ και Οβελίξ στην Ισπανία!
Νομιζω οτι ελεγε 'θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να παθω κατι', θα το δω σπιτι το απογευμα.
-
Πολύ καλό επεισόδιο, αρκετό γέλιο, 1 ώρα Top Gear, τον Stig να βγαίνει εκτός πίστας και να τραυματίζει το Koenigseg, το καλύτερο ξεκίνημα της νέας σεζόν! Τί άλλο θέλουμε!
-
Aπιστευτο επεισόδιο! Καταπληκτικές ατάκες και φυσικά το Koennigsegg!
Όλα τα λεφτά το σχόλιο σχετικά με το σκύλο και το υποψήφιο όνομα 'Prius'!
-
Πώς σας φάνηκε το καινούργιο reasonably priced car; Θα μου λείψει το liana, γμτ
-
Καλή επιλογή το Lacetti. Τι είχε τραβήξει κι αυτό το Liana... Σκέφτεστε να το πουλήσουν? Θα έχει συλλεκτική αξία!
-
Αν δεν έχετε δει αυτό τα videakia τότε πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τα δείτε!!
Pagani Zonda F
http://www.youtube.com/watch?v=WfC126C2 ... ni%20zondaPagani Zonda C12 S Roadster
http://www.youtube.com/watch?v=THgK5BRy ... ni%20zonda -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πώς σας φάνηκε το καινούργιο reasonably priced car; Θα μου λείψει το liana, γμτΜου έκανε εντύπωση που είναι μόλις ένα δευτερόλεπτο ταχύτερο, παρόλο το μεγαλύτερο κυβισμό του και την ιπποδύναμη...Βέβαια, προφανώς είναι βαρύτερο...
Πάντως, είχε πολύ πλάκα που όλοι μιλούσανε με τα καλύτερα λόγια για το Liana. Φιλότιμο αμαξάκι
-
Που το βλέπετε βρε παιδιά;;
Στην τηλεόραση σίγουρα!! -
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Που το βλέπετε βρε παιδιά;;Εγώ το βλέπω σε ένα monitor 21' της Compaq.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγώ το βλέπω σε ένα monitor 21' της Compaq.
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Στην τηλεόραση σίγουρα!!Τσέκαρε μια δυο σελίδες πίσω
-
Και τι σημασία έχει που το βλέπει ο καθένας? Ποιό γρήγορα θα πάει το Koenigsegg αν το βλέπεις σε 32άρα τηλεόραση LCD από ότι σε 17άρα PC Monitor.
Σημασία έχει ότι και στα δύο το βλέπει και γουστάρει. -
Νεο επεισόδιο του Best Motoring ..
BMW 130i - Alfa 147 GTA - A3 3.2 - R32
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Νεο επεισόδιο του Best Motoring ..BMW 130i - Alfa 147 GTA - A3 3.2 - R32
Ωχ...
-
Είδατε το τελευταίο 5th Gear? Είδατε τον τύπο που είχε όλα τα υπεραυτοκίνητα στο garaze του (F40, clk dtm, pagani, koenigsegg, GT40, Carrera GT, de tomaso Pantera κλπ)? Είπε ότι δεν του έχει δωθεί η ευκαιρεία να οδηγήσει την Carrera GT του γιατί είναι δεν έχει χρόνο λόγω εργασίας ή μου φάνηκε??? Αυτό είναι δυστυχία!!! Να έχεις carrera gt και να μην έχεις χρόνο να την οδηγήσεις!
ΥΓ: Στο επόμενο επεισόδιο ο Plato προσπαθεί να μάθει κάτι γυναίκες να οδηγούν σε πίστα και μία από αυτές τρακάρει μία ferrari 355!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νεο επεισόδιο του Best Motoring ..
BMW 130i - Alfa 147 GTA - A3 3.2 - R32
Ωχ...
Ωχ δε λες τίποτα !!
Από τα νοήματα (που είσαι ρε Θέμη να μας κάνεις καμμιά μετάφραση !!!)
κατάλαβα ότι στην 130 λείπει το μπλοκέ , το R32 πολύ καλό αλλά με το βάρος του στην πίστα κάνει παρόμοιους χρόνους με την GTA.Στο σλάλομ η σειρά ήταν
R32
A3
GTA
130
αλλά όλα ήταν αργότερα από το αμάξι αναφοράς Integra TypeRΣτη πίστα η σειρά ήταν
Integra
130
GTA
R32
A3
όμως οι χρόνοι έδειχναν ότι η 130 ήταν η πιο αργή εκτός του Α3
Η έλειψη μπλοκέ σε σχέση με τα 4κίνητα ήταν εμφανής στις εξόδους των
στροφών , δεν είχαν τη δύναμη όμως να την προσπεράσουν στην ευθεία.
Το Integra έκανε πάρτυ βέβαια , όπως και το camera car Subaru S204 (320 ps) -
Ενδιαφέρον!! Για να αρχίσουμε τα νταουνλόουντια...
-
Ωραίο επισόδειο του Best motoring αν και δεν καταλάβαινα τίποτα! (Αλήθεια Θέμη τι σημαίνει αυτό το 'Χάι' που λέει συνέχεια η κοπέλα? 'Ναι' μήπως?)
Όντως στην 130 έλειπε το μπλοκέ αλλά και ο Tsuchiya την οδηγούσε με εντυπωσιακές γωνίες οι οποίες δεν βοηθούν στους χρόνους. Αλήθεια το golf τι έπαθε στον τελευταίο γύρο και από δεύτερο βρέθηκε πίσω?
Εντύπωση επίσης μου έκανε στην συγκριτική μεταξύ 7 series και S class το σλάλομ που έκαναν με πολλάαααα χιλιόμετρα. Φαινόταν ξεκάθαρα το πιο παιχνιδιάρικο στήσιμο της 7άρας σε σχέση με την S της οποίας ο κώλος δεν γλυστρούσε με τίποτα!
-
Ρε παιδια το κατεβασα το επεισοδιο αλλα δε μου το παιζει κανενας player...>Πως το κανατε να παιξει εσεις??
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion