-
Μη μου πεις ότι είναι η εκπομπή που λέει ο παρουσιαστής 'Γιατί να μη μπορώ εγώ, αφού είμαι πιο έμπειρος οδηγώντας περισσότερα χρόνια, να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο WRC;' και το ρίχνει στο χαντάκι;
-
Αυτή είναι, Μάνο.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτή είναι, Μάνο.Και η πλάκα είναι ότι δεν πήγαινε καν γρήγορα (σε σχέση με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου) όταν το έβγαλε έξω. Έχω την εντύπωση ότι ο Tiff δε θα το πάθαινε αυτό...
-
Ο Tiff είναι οδηγός αγώνων. Ο Clarkson είναι όσο καλός (ή κακός, ανάλογα το πώς το θέτεις) είμαστε εγώ κι εσύ
-
Και η θεική ατάκα Clarkson προς McRae (αν δε με απατά η μνήμη μου):
'Get a haircut!'
-
Δεύτε λάβετε νέο και συναρπαστικό επεισόδιο!
M3 vs RS4 on track!...
http://www.mininova.org/tor/298122 ή απευθείας από εδώ: http://www.mininova.org/get/298122
-
Προσφατα ειχα την πρωτη μου 'επαφη' με τους σχιστοματηδες και συγκεκριμενα ειδα ...τη βιβλο του ντριφτ!
Δυο σχολιο εχω:- Ο τυπος ειναι μεγιστος χερας και εχει αναγαγει το ντριφτ σε επιστημη.Προσκυνω...
- Ο τροπος που συμπεριφερεται στο κιβωτιο ταχυτων ανεξαρτητως αυτοκινητου ειναι τρομακτικος,θα του μεινει κανενας στο χερι..Χωρις πλακα ειδικα στη Σιλβια φαινοταν πολυ ταλαιπωρημενος και εν κινησει ο επιλογεας τρεμοπαιζε πολυ...
ΥΓ Οπως μου πε και ο φιλος που μου το κατεβασε...'αμα τα κανεις εσυ αυτα ποτε ,χ*σε με'...
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
ΥΓ Οπως μου πε και ο φιλος που μου το κατεβασε...'αμα τα κανεις εσυ αυτα ποτε ,χ*σε με'...+1
-
+1 σε τί;
Ό,τι δεν θα το κάνει ή ότι θα τον χ#σει ο φίλος του;;;;
-
Προσφατα ειχα την πρωτη μου 'επαφη' με τους σχιστοματηδες και συγκεκριμενα ειδα ...τη βιβλο του ντριφτ!
Δυο σχολιο εχω:- Ο τυπος ειναι μεγιστος χερας και εχει αναγαγει το ντριφτ σε επιστημη.Προσκυνω...
Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του Best Motoring
Ακόμα δεν έχεις δει ΤΙΠΟΤΑ...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
+1 σε τί;Ό,τι δεν θα το κάνει ή ότι θα τον χ#σει ο φίλος του;;;;
Φανταζομαι οτι εννοει οτι θα χ*εσω τον φιλο μου ,εννοειται οτι θα τα κανω ολα αυτα...Εχουμε και ενα ονομα βαρυ οπως και να το κανουμε...
Στις ταχυτητες που τα κανει ο Τσουκιγια νομιζω οτι θελει πολυ σοβαρη εμπλοκη για να πεις οτι κατι κανεις.Βεβαια εχουμε πολυ δρομο μεχρι να φτασουμε να μας απασχολουν οι ταχυτητες με τις οποιες θα ντριφταρουμε με 50 διαφορετικους τροπους...και πρωτη και βασικη να αποκτησουμε το καταλληλο αυτοκινητο... -
Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του Best Motoring
Ακόμα δεν έχεις δει ΤΙΠΟΤΑ...
Πως θα γινει να με προμηθευσεις υλικο ( ) που θα με κουφανει δλδ??
-
+1 σε τί;
Ό,τι δεν θα το κάνει ή ότι θα τον χ#σει ο φίλος του;;;;
Φανταζομαι οτι εννοει οτι θα χ*εσω τον φιλο μου ,εννοειται οτι θα τα κανω ολα αυτα...Εχουμε και ενα ονομα βαρυ οπως και να το κανουμε...
Στις ταχυτητες που τα κανει ο Τσουκιγια νομιζω οτι θελει πολυ σοβαρη εμπλοκη για να πεις οτι κατι κανεις.Βεβαια εχουμε πολυ δρομο μεχρι να φτασουμε να μας απασχολουν οι ταχυτητες με τις οποιες θα ντριφταρουμε με 50 διαφορετικους τροπους...και πρωτη και βασικη να αποκτησουμε το καταλληλο αυτοκινητο...Το να αναφέρεσαι και μόνο στο όνομα του συγγραφέως της Drift Βίβλου είναι από μόνο του μέγα Αμάρτημα!
Ο άνθρωπος ασχολιόταν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (με ό,τι αυτό προϋποθέτει και συνεπάγεται...) με το drift και πλέον είναι επίσημος κριτής στο πρωτάθλημα D1 και προφανώς δεν αναφέρομαι στην ελληνική, συγκριτικά πάντα, παρωδία...Ο 'απόγονός' του ονόματι Kazama έχει πάρει τα σκήπτρα και συνεχίζει την επάλειψη λιωμένου ελαστικού στις ανά τις ΗΠΑ και Ιαπωνία D1 πίστες κατακτώντας τελευταία και το πρωτάθλημα!Πάντως αυτό που χρειάζεσαι μόνο στην αρχή είναι ένα πισωκίνητο αυτοκίνητο (και αυτό φτηνό για να μην πονέσεις σύντομα! ...), ασφαλή χώρο στον οποίο δεν θα ενοχλείς τους περίοικους, χρόνο, χρόνο, χρόνο, και κάμποσο (για να μην πω ΠΟΛΥ και υπερβάλλω! ) χρήμα για αναλώσιμα (συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του αυτοκινήτου). Κάπως έτσι ξεκίνησε και αυτός και μετά από χρόνια αναποδοτίμονα, αρκετά στουκαρισμένα αμάξια, κάμποσα πρωταθλήματα και τόνους λιωμένων ελαστικών και μπλοκέ σε μορφή scrap έφτασε στο σημείο να μοντάρει την Βίβλο που παρακολούθησες προκειμένου να μπεις και εσύ σ'αυτό το υπέροχο τριπάκι-'μηχανοκίνητο άθλημα'...
-
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Tsuchiya δεν έμεινα στα drift. Έγινε οδηγός αγώνων στα JGTC που είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο, και έφτιαξε δική του ομάδα που τώρα διευθύνει.
Όποιος έχει δει περισσότερα από 2-3 επειδόδια του Best Motoring, θα έχει καταλάβει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι εξίσου φοβερός οδηγός αγώνων. Απλώς στο drift είναι...βασιλιάς...πραγματικά!! Ακόμα και ο Kazama που είναι δις πρωταθλητής Ιαπωνίας...απλώς ΔΕΝ τον φτάνει, τουλάχιστον σε όσα βλέπω στο Best Motoring...
Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός...αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι το πρότυπό μου!! Ποιος Κίμι και Σουμάχερ...
-
Στην περίπτωση που έχεις DSL, o πιο εύκολος και διαδεδομένος τρόπος να τα αποκτήσεις είναι να τα κατεβάσεις όπως όλοι μας μέσω BitTorrent από τα site στα οποία έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς στο thread.
Αυτό έχει τρία καλά:
- Δεν 'χώνεις' εμάς για να σου τα γράφουμε (γιατί κανα 2ωράκι-3ωράκι θα το χρειαστούμε για πάρτη σου:) ),
- Τα κατεβάζεις, όπως και εμείς, ΑΛΛΑ ταυτόχρονα θα τα μοιράζεις όπως τα έχουμε μοιράσει και εμείς σε άπειρο κόσμο μέσω του upload bandwidth που διαθέτουμε στην διάρκεια της ημέρας.
- Παρακολουθείς τα επεισόδια με απίστευτη λαχτάρα, μιας και 'κόπιασες' (λέμε τώρα! ...) να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.
Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι το να τα ζητάς απλά και να τα αποκτάς 'εύκολα' από οποιοδήποτε καλοόπιστο φορουμίστα, μόνο καλό στον εαυτό σου κάνεις και σε κανέναν μα κανέναν άλλον είτε εδώ στο 4TF είτε αλλού!
Το να σου λείπει κάποιο επεισόδιο δεν είναι πταίσμα για το οποίο θα σε καταδικάσουμε σε ασκητικό και extensive private downloading!!! Εκεί θα είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να εμπλουτίσεις την συλλογή σου και να την διαθέτεις και εσύ στο Ιντερνετ.
Μην ζητάς όμως έτσι στεγνά τα πάντα!...Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα, μιας και δεν θα ήθελα να παρεξηγήσεις την προτροπή μου να τα κατεβάσεις ο ίδιος,
theo111r
Υ.Γ.
Αν όντως έχεις όμως dial-up σύνδεση και αδυνατείς για τους προσωπικούς σου (και σεβαστούς προφανώς) λόγους να αναβαθμιστείς, τότε τί να πω; Θα σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις και συ σταδιακά πρόσβαση στην εξ Άπω Ανατολής στριφτο-ντριφτο-γνώση!
Εδώ έχουμε βάλει άνθρωπο στην παρέα να μάθει Ιαπωνικά προκειμένου να μας μεταφράζει τα επεισόδια του Best Motoring Japan μπας και καταλάβουμε τί λένε οι κάκιστα ντυμένοι σχιστο-χεράδες:) (άκου να κατεβαίνουν με κροκό καουμπόικη στην πίστα!... )Μά τον Καζάμα, αν λέω ψέματα, να πέσει Οτομπιάνκι στο κεφάλι μου!
-
Eίδα σήμερα τo τρίτο και τέταρτο επεισόδιο του Fifth Gear. Η μετριότητα συνεχίζεται... Περίμενα πολύ περισσότερα από μία συγκριτική δοκιμή μεταξύ focus ST και astra Opc... Πάλι καλά που το τέταρτο επεισόδιο έχει την κόντρα μεταξύ Plato και Needell για το ποιος θα κάνει μεγαλύτερο drift με M3 και RS4 αντίστοιχα και αποκτά λίγο ενδιαφέρον η εκπομπή.
-
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Tsuchiya δεν **έμεινα **στα drift...Μα τι λέει πάλι ο Θέμης;
Θεολόγε, χαραμίζεσαι, έπρεπε να γίνεις λογοτέχνης, άντε δάσκαλος στη χειρότερη ! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Tsuchiya δεν **έμεινα **στα drift...
Μα τι λέει πάλι ο Θέμης;
Δάκτυλα λανθάνοντα αλήθεια λέγουν
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
...Με αδικειτε μεσιε Τεό...ουδέποτε ζήτησα κατι τετοιο!
Νομιζω θα ηταν μεγαλη γαιδουρια εκ μερους μου να ζητησω απο καποιον που εχει κατεβασει τοσα επεισοδια ,και οπως ειπατε εχει κοπιασει,να κατσει να μου τα γραψει κιολας σπαταλωντας χρονο και χρημα!
Το υπονοουμενο ηταν οτι αν καποιος ειχε την καλωσυνη να μου εμπιστευτει τα DVD ή CD του και με δικη μου ευθυνη τα κοπιαρω καπου θα ημουν υποχρεος...απλα αυτο!Οχι τιποτα αλλο αλλα σε κατι γρηγορα τρειλερ που εδειξε αφου τελειωσε το ντοκιμαντερ ( ) ειδα ενα MRS να πηγαινει φετες σε ενα στεναδουρι κυνηγωντας ...καποιο που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη και ειπα...'ουαου οι τυποι ειναι τρελοι...'!
ΥΓ Δυστυχως το θεμα της συνδεσης υπαρχουν τεχνικοι λογοι που δεν επιτρεπουν την ΑΔΣΛ...
-
...
Με αδικειτε μεσιε Τεό...ουδέποτε ζήτησα κατι τετοιο!
Νομιζω θα ηταν μεγαλη γαιδουρια εκ μερους μου να ζητησω απο καποιον που εχει κατεβασει τοσα επεισοδια ,και οπως ειπατε εχει κοπιασει,να κατσει να μου τα γραψει κιολας σπαταλωντας χρονο και χρημα!
Το υπονοουμενο ηταν οτι αν καποιος ειχε την καλωσυνη να μου εμπιστευτει τα DVD ή CD του και με δικη μου ευθυνη τα κοπιαρω καπου θα ημουν υποχρεος...απλα αυτο!Οχι τιποτα αλλο αλλα σε κατι γρηγορα τρειλερ που εδειξε αφου τελειωσε το ντοκιμαντερ ( ) ειδα ενα MRS να πηγαινει φετες σε ενα στεναδουρι κυνηγωντας ...καποιο που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη και ειπα...'ουαου οι τυποι ειναι τρελοι...'!
ΥΓ Δυστυχως το θεμα της συνδεσης υπαρχουν τεχνικοι λογοι που δεν επιτρεπουν την ΑΔΣΛ...
Θες να σου τα στειλω?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion