-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
αν θέλουν να θάψουν θα το κάνουν με άνεση χωρίς να τους πει κανένας τίποτα. ...Αν καποιος δεν τους τα σκασει,θα τον θάψουν.
Αν καποιος αργησει να τους δωσει αυτοκινητο,θα τον θαψουν.
Το τι αυτοκινητο εχουν μπροστα τους,μικρη σημασια εχει. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν καποιος δεν τους τα σκασει,θα τον θάψουν.Ολόκληρο BBC, περιμένει τις αντιπροσωπείες να τους τα σκάσουν.
Αν καποιος αργησει να τους δωσει αυτοκινητο,θα τον θαψουν.
Μπορεί να με απατά η μνήμη μου, αλλά ποτέ δε θυμάμαι να παραπονέθηκαν ότι άργησε κάποιος να τους δώσει αμάξι, άρα θα το βγάλουμε χρέπι.
Το τι αυτοκινητο εχουν μπροστα τους,μικρη σημασια εχει.
Ακριβώς. Επειδή κάτι είναι 'Χ' μάρκα, πρέπει να είναι και καλό ή πρέπει να τους αρέσει;
Παιδιά, ξεκολλάτε από την ελληνική πραγματικότητα. Είναι αστείο να λέτε ότι 'τα παίρνουν' από τη μια, και από την άλλη να δίνουν ένα σωρό λεφτά για να διαλύουν τροχόσπιτα ή να παίζουν βελάκια με αυτοκίνητα ή να δουν πόσα μπαλονοσπιτάκια μπορεί να πηδήξει ένα λεωφορείο ή πόση ζημιά θα πάθει ένα αυτοκίνητο αν περάσει πίσω από ένα Boeing 747 σε full throttle.
Αν πιστεύετε ότι τα παίρνουν, ότι είναι καραγκιόζηδες, ότι δεν είναι αξιόπιστοι, ότι...ότι...ότι...τότε μη διαβάζετε το thread. Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους αφελείς να συζητάμε μέσα στην άγνοιά μας.
Φιλικά,
Θέμης.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αν καποιος δεν τους τα σκασει,θα τον θάψουν.
Ολόκληρο BBC, περιμένει τις αντιπροσωπείες να τους τα σκάσουν.
Φιλικά,
Θέμης.
Το BBC καποιος το εχει κι αυτο, καποια lobby το διαχειρίζονται και καποια συμφεροντα εξυπηρετούνται.Και φυσικα οι παρουσιαστες παράλληλα μπορουν να δέχονται 'δωράκια', οχι σαν αυτα των Αθανατων αλλα απο το τιποτα...
Ζητας να σας αφησουμε στην αγνοια σας.Θα το κανουμε, οταν σταματησετε να θεοποιείτε την κάθε συφυλλιασμένη αγγλοαδερφή,απλως επειδη εμφανιζεται στο γυαλι συχνα,νισάφι πια!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το BBC καποιος το εχει κι αυτο, καποια lobby το διαχειρίζονται και καποια συμφεροντα εξυπηρετούνται.Και φυσικα οι παρουσιαστες παράλληλα μπορουν να δέχονται 'δωράκια', οχι σαν αυτα των Αθανατων αλλα απο το τιποτα...Ζητας να σας αφησουμε στην αγνοια σας.Θα το κανουμε, οταν σταματησετε να θεοποιείτε την κάθε συφυλλιασμένη αγγλοαδερφή,απλως επειδη εμφανιζεται στο γυαλι συχνα,νισάφι πια!
Για πες μας εσυ ρε αντρακλα ελληναρα, πως παρολο που το τμημα μαρκετινγκ της Μαζερατι εκανε ολοκληρη υποδοχη, εκλεισε την πιστα του βαρανο, τους ταισε και τους φιλοξενησε, αυτοι παλι 'θαψανε' τις μαζερατι? Η μονη που σωθηκε ειναι η νεα grandsport η οποια πραγματι ειναι αξιολογοτατη.
Ευτηχως δηλαδη που εχουμε κι εσενα να μας ανοιγεις τα στραβα μας και να μας επαναφερεις στην σωστη ετεροφυλικη ταξη...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ζητας να σας αφησουμε στην αγνοια σας.Θα το κανουμε, οταν σταματησετε να θεοποιείτε την κάθε συφυλλιασμένη αγγλοαδερφή,απλως επειδη εμφανιζεται στο γυαλι συχνα,νισάφι πια!Α, δηλαδή επειδή εσύ έχεις φοβία με τους ομοφυλόφιλους πρέπει να δεχτούμε ότι το BBC τα τσεπώνει από αυτοκινητοβιομηχανίες για να πει καλή κουβέντα το Top Gear. Χμμμ... μάλιστα.
-
Ας θεοποιήσουμε λοιπόν τις ασύλληπτου βάθους απόψεις του κάθε ελληνάρα ασυφύλιαστου βαρβατίλα τίγρη και να παίξουμε με το κουβαδάκι του, όση ώρα κάθεται και μας πρήζει για κάτι το οποίο φαίνεται πως ούτε καν το βλέπει...
Γιατί αν το βλέπεις Τιγράκο, τότε ή δεν ξέρεις τί βλέπεις ή δεν καταλαβαίνεις!!!
Αφού σε 'χαλάει', τι το κατεβάζεις το ρημάδι το torrent;;;;Υ.Γ.1
Μήπως βρε παιδιά έπρεπε να'ναι ο Tiger o τύπος που έβαλε ο Clarckson στην F430?
Ο νοών νοείτω...Υ.Γ.2
Αν δεν αντιστάθηκες στο θέαμα της Μ5 και άντεξες Τίγρη να δεις το τελευταίο επεισόδιο, μπορείς αντί να μας πρήζεις εδώ μέσα να του βρεις πώς κλείνει το satnav?? -
Είδα αυτό το τελευταίο βιντεάκι με την 430.
Φοβερό το κιβώτιο.
Ωραίο αμάξι!Βέβαια με τόσα λεφτά που έχει πιστεύω ότι οφείλει να έιναι φοβερό αμάξι...
-
Ο χρήστης YiannisWalker έγραψε:
Είδα αυτό το τελευταίο βιντεάκι με την 430.
Φοβερό το κιβώτιο.
Ωραίο αμάξι!Βέβαια με τόσα λεφτά που έχει πιστεύω ότι οφείλει να έιναι φοβερό αμάξι...
Σε μια φωτογραφία που είχαν βάλει στο αγγλικό EVO, υπήρχαν κάμποσα 430 σε όλα τα χρώματα και σε κάποια άκρη στο βάθος ήταν μια σπάιντερ σε άσπρο περλέ χρώμα με κόκκινη κουκούλα!
Μπορεί το χρώμα να είναι για το Ντουμπάι ίσως μόνο, αλλά εμένα μου θυμίζει πολύ 70s κατάσταση και από τότε μου'χει κάτσει!
Δεν λέω, ιεροσυλία ίσως το άσπρο χρώμα σε Φερράρι, αλλά σε πέρλα και με κόκκινη κουκούλα και κόκκινο εσωτερικό δεν νομίζω πως θα είναι τελικά τόσο άσχημο...
-
Από το προχτεσινό επεισόδιο μετά το τεστ της Μ5:
Για ένα αυτοκίνητο πολυτελείας 2 τόνων, η επίδοση νομίζω πως είναι φοβερή σε σχέση με αυτά που έχει γύρω του. Και πολύ καλό το video του review. Πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία για μια ακόμα φορά!!
-
Από το προχτεσινό επεισόδιο μετά το τεστ της Μ5:Για ένα αυτοκίνητο πολυτελείας 2 τόνων, η επίδοση νομίζω πως είναι φοβερή σε σχέση με αυτά που έχει γύρω του. Και πολύ καλό το video του review. Πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία για μια ακόμα φορά!!
Kala milame gia THEIKO autokinito
To mono arnitiko pou tou bgazoun oloi, einai ta frena pou den antexoun se paratetameni SKLIRI xrisi.Oso gia to Top Gear, den prepei na to blepeis mono san ekpompi autokinitou alla san show genikotera.
Sigoura kai den symfonoume oloi panta me tis apopsis tous, alla pios amfibalei oti einai apo tis pio euxaristes ekpompes stin TV?Makari na ta ebriske o Tiff me ton Clarkson kai na ksanagyrnouse sto Top Gear.
To 5th Gear einai ATHLIO pera tou Tiff.P.S. To BBC stin agglia den bazei diafimiseis. Stin Ellada ta kratika giati bazoun? Afou ta plirwnei o kosmakis kathe 2mino
-
Παντως το μεγαλυτερο κραξιμο το ειχε ριξει στο 350z και στην alfa147gta!!
To z ειναι κοινως αποδεχτο και η alfa εκτος απο τα ηλεκτρονικα της(μη απενεργοποιηση) ολα τα αλλα ειναι οκ...
Μηπως ειναι λιγο υπερβολικος ο Clarkson?? -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μηπως ειναι λιγο υπερβολικος ο Clarkson??Πάντα είναι υπερβολικός
-
Μηπως ειναι λιγο υπερβολικος ο Clarkson??
Πάντα είναι υπερβολικός
Aλλα τι λεω????
Αφου και γω ειμαι υπερβολικος??
Το αγαπημενο μου ειναι η παρουσιαση της Μ3 CSL......
To εχω δει τουλαχιστον διακοσιες φορες..... -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
P.S. To BBC stin agglia den bazei diafimiseis. Stin Ellada ta kratika giati bazoun? Afou ta plirwnei o kosmakis kathe 2minoεπειδη στην μεγαλη βρετανια (πληθυσμος 60 εκατ) για καθε τηλεοραση που εχεις πληρωνεις tv licence £126.5 ητοι χονδρικα 180 ευρω! αρα σε ενα σπιτι με 2-3 τηλεορασεις (οχι ασυνηθιστο σημερα) θα χρειαζονταν 360-540 ευρω τον χρονο μονο για τα κρατικα καναλια! θα το προτιμουσες ετσι?
ΥΓ. γραφε στα ελληνικα, μας βγαινουν τα ματια να διαβασουμε αυτα που λες
ΥΓ2. συγχαρητηρια για το ποστ σου αυτο που δεν ανεφερες καθολου την lisa σου... -
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
P.S. To BBC stin agglia den bazei diafimiseis. Stin Ellada ta kratika giati bazoun? Afou ta plirwnei o kosmakis kathe 2mino
επειδη στην μεγαλη βρετανια (πληθυσμος 60 εκατ) για καθε τηλεοραση που εχεις πληρωνεις tv licence £126.5 ητοι χονδρικα 180 ευρω! αρα σε ενα σπιτι με 2-3 τηλεορασεις (οχι ασυνηθιστο σημερα) θα χρειαζονταν 360-540 ευρω τον χρονο μονο για τα κρατικα καναλια! θα το προτιμουσες ετσι?
ΥΓ. γραφε στα ελληνικα, μας βγαινουν τα ματια να διαβασουμε αυτα που λες
ΥΓ2. συγχαρητηρια για το ποστ σου αυτο που δεν ανεφερες καθολου την lisa σου...Den plirwneis gia kathe tileorasi 126 lires alla gia olo to spiti.
Poso dinete stin Ellada gia ta 3 kratika?
Edw exei 4 BBC kai OLA xwris diafimiseis.
Ti kostos paragogis exoun ta programata tou BBC kai ti tis ERT?YG.1 Den paizoun ellinika sto PC
YG2. Goustaro pou tin aneferes esy. Ore komplex pou exeis -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Den plirwneis gia kathe tileorasi 126 lires alla gia olo to spiti.πραγματι - κοιτα τι μαθαινει κανεις! μπερδευτηκα επειδη οταν ημουν φοιτητης εκει χρειαζοταν μια αδεια για καθε τηλεοραση - δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι ηταν λογω seperate tenancy agreement...
i stand corrected...
-
Μια ερωτησουλα.Παιζει καποιο κρατικο καναλι αυτες τις εκπομπες???
-
Μόνο το BBC και πρόσφατα το Discovery (το οποίο δείχνει μονταρισμένες παλαιότερες εκπομπές).
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου. Εννοείς κρατικά κανάλια του εξωτερικού; Το BBC κρατικό είναι.
-
Μόνο το BBC και πρόσφατα το Discovery (το οποίο δείχνει μονταρισμένες παλαιότερες εκπομπές).Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου. Εννοείς κρατικά κανάλια του εξωτερικού; Το BBC κρατικό είναι.
Ελληνικα εννοω,επειδη ειδα πιο πανω μια συγκριση μεταξυ ελληνικων κρατικων και αγγλικων καναλιων.
-
Aν δεν έχει διαφημίσεις πάντως γιατί απαγόρευσαν τα torrent?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion