-
Ναι. Οκ. Το τελευταίο επεισόδιο ξεκίνησε κάπως χαλαρά.... (βλέπε Range Rover) αλλά συνέχισε ..... όχι τόσο χαλαρά.
Εξαιρετικός ο γύρος του MW.
Φανταστική η παρουσίαση της F-type.
Πολύ γέλιο με το London Bus.
Και βέβαια η παρουσίαση όλων των μηχανοκίνητων προϊόντων που κατασκευάζονται στη GB στο τέλος.
-
πολύ κόμπλεξ βγάζουν ρε πουστη μου σαν λαός...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πολύ κόμπλεξ βγάζουν ρε πουστη μου σαν λαός...Να εβγαζα το ενα εικοστο των οχηματων που παραγουν και θα ημουν και εγω πολυ υπερηφανος ως Ελληνας.
Κακα τα ψεματα. Για μια χωρα που δεν θα ελεγες οτι καθοριζει τα δρωμενα της αυτοκινητοβιομηχανιας το γεγονος και μονον οτι εχουν τετοια ποικιλια οχηματων με κανει και μελαγχολω για αυτο που εχω στη χωρα μου.
-
Με εταιρίες σαν την Land Rover, Jaguar, Aston Martin, Rolls Royce κλπ ... δεν θα την άντεχα την σεμνότητα!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κακα τα ψεματα. Για μια χωρα που δεν θα ελεγες οτι καθοριζει τα δρωμενα της αυτοκινητοβιομηχανιας το γεγονος και μονον οτι εχουν τετοια ποικιλια οχηματων με κανει και μελαγχολω για αυτο που εχω στη χωρα μου.Αμα ξέρεις καναν πολύ μπλούσιο πές του να φτιάξει μιά αυτοκινητοβιομηχανία. Εναλλακτικά μπορούμε να ζητήσουμε απο τους αριστεροί να βάλουν αλληλεγγύη και να γίνει ακόμα πιο εύκολα. Δεν είναι χρήματα να τελειώσουν.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κακα τα ψεματα. Για μια χωρα που δεν θα ελεγες οτι καθοριζει τα δρωμενα της αυτοκινητοβιομηχανιας το γεγονος και μονον οτι εχουν τετοια ποικιλια οχηματων με κανει και μελαγχολω για αυτο που εχω στη χωρα μου.
Αμα ξέρεις καναν πολύ μπλούσιο πές του να φτιάξει μιά αυτοκινητοβιομηχανία. Εναλλακτικά μπορούμε να ζητήσουμε απο τους αριστεροί να βάλουν αλληλεγγύη και να γίνει ακόμα πιο εύκολα. Δεν είναι χρήματα να τελειώσουν.
Εκεί τα πρώτα χρόνια της πράσινης λαίλαπας είχαν έρθει κάτι παιδιά σχιστομάτικα για δουν τι παιζόταν στη νέα χώρα της τότε ΕΟΚ. Δεν χρειάστηκε πολύ να μείνουν για να δουν περί τι τριμπούρδελου ήταν το μαγαζί και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Λεφτά αν δεν έχεις μπορείς εύκολα να βρεις τρόπους ώστε να προσελκύσεις επενδύσεις. Δεν ζήτησα να γίνω Αγγλία. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο να μην έχω έστω και ένα Εργοστάσιο συναρμολόγησης. Ακόμα και οι Βούλγαροι έχουν κάτι. Έστω και αν είναι απλά συναρμολόγηση. Δεν θα μιλήσω για τους Τούρκους ή τους Ρουμάνους.
-
Ακόμα και οι Βούλγαροι έχουν κάτι.Μας συνέκρινες μόλις με την Βουλγαρία;
Bulgaria is an industrialised nation with a developed heavy and light manufacturing industry. In 2007 industry accounted for 31.7% of GDP.[1] This makes industry the second largest sector of the economy after services. As of 2007 the sector employs 33.6% of the labour force.[1]
Bulgaria is among Europe's largest producers of lead, zinc and copper and produces around ten percent of the worlds hydraulic machinery.[2] Other products include: machine tools, caustic soda, nuclear energy, military hardware/munitions and many other finished and semi-finished products. The country is the largest electricity exporter in South-eastern Europe. About 14% of the total industrial production relates to machine building, and 20% of the workforce is employed in this field.[3]
-
Λεφτά αν δεν έχεις μπορείς εύκολα να βρεις τρόπους ώστε να προσελκύσεις επενδύσεις. Δεν ζήτησα να γίνω Αγγλία. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο να μην έχω έστω και ένα Εργοστάσιο συναρμολόγησης. Ακόμα και οι Βούλγαροι έχουν κάτι. Έστω και αν είναι απλά συναρμολόγηση. Δεν θα μιλήσω για τους Τούρκους ή τους Ρουμάνους.Για να έχεις συναρμολόγηση πρέπει να έχεις και φτηνότερο κόστος + να μην είσαι τριμπούρδελο σαν κράτος. (με έμφαση στο δεύτερο)
Επενδύσεις πάλι χλωμό. Πάω και στοίχημα οτι αν μαζευτεί μια ομάδα μηχανικών για να φτιάξει ενα κάποιας μορφής όχημα θα είναι τρελά δύσκολο ως αδύνατο να το χρηματοδοτήσει.
-
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
μόνο ηλίθιοι θα προχωρήσουν σε σοβαρές επενδύσεις, θα προχωρήσουν είπα, όχι ότι θα τελεσφορήσουν κιόλας, τα αντίπαλα κομματικά κοπρόσκυλα, τους την έχουν στημένη στη γωνία να τα κάνουν όλα πουτάνα.Δηλαδή όσοι κάνουν επενδύσεις και πάνε καλά στην Ελλάδα είναι **ΗΛΙΘΙΟΙ **ε?
ε ρε πίκρες..
+classy τρόπος γραφής
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δηλαδή όσοι κάνουν επενδύσεις και πάνε καλά στην Ελλάδα είναι **ΗΛΙΘΙΟΙ **ε?
Όχι. Υπάρχουν κι άλλοι ηλίθιοι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:Πριν απο το δικό μου πόστ υπήρχαν άλλα 4 off topic, με αφορμή αυτά απάντησα, θα μπορούσα θα έγραφα το ίδιο κείμενο αλλού,αλλά θα χανόταν η συνέχεια, το σβύνω όμως, μην ενοχλείστε.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
:offtopicviii:
Πριν απο το δικό μου πόστ υπήρχαν άλλα 4 off topic, με αφορμή αυτά απάντησα, θα μπορούσα θα έγραφα το ίδιο κείμενο αλλού,αλλά θα χανόταν η συνέχεια, το σβύνω όμως, μην ενοχλείστε.
Για το σύνολο των εκτός θέματος πόστ το έγραψα.Πολύ μυγιάγγιχτος έχεις γίνει .
Γιατί παρεξηγιέσαι τόσο εύκολα; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:
Πριν απο το δικό μου πόστ υπήρχαν άλλα 4 off topic, με αφορμή αυτά απάντησα, θα μπορούσα θα έγραφα το ίδιο κείμενο αλλού,αλλά θα χανόταν η συνέχεια, το σβύνω όμως, μην ενοχλείστε.
Για το σύνολο των εκτός θέματος πόστ το έγραψα.Πολύ μυγιάγγιχτος έχεις γίνει .
Γιατί παρεξηγιέσαι τόσο εύκολα;Γιατί υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που δεν μπορώ να τους φερθώ όπως τους αξίζει, γιαυτό, και δεν εννοώ εσένα.
-
ο εξής ένας τρόμπας. που μπαναρίστηκε απλά για να ξαναγυρίσει κάνοντας γύρω γύρω τα θέματα για να πει τις κακιουλες-μαλακίες του
http://www.youtube.com/watch?v=JmzoWc--1pM&list=PLmvNYN6mlR56RQhiN-ZDZ8eDFIRkAi4a6
δείχνει κάποιους γύρους του στιγκ 'από μεσα'. εκεί που 'χάνει' την λαμποργκίνι δεν προλαβαινει να κάνει τίποτα -
-
Ειναι που ειχε χαρακτηρίσει την Ελλαδα τουαλέτα , τις Ελληνίδες μουστακαλουδες και τους Ελληνες πουστηδες
Τι εγινε ηθελε η γκομενουλα Μυκονο και αυτος για να μην της χαλασει χατηρι εκανε την καρδια του πετρα και πηγε ?
Παντως δεν μπορω να τον παρω σοβαρα , μολις βλεπω αυτη την φατσα λιωνω
-
Φάση θα χε να ερχόντουσαν εδώ πέρα για κανα τεστ
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ειναι που ειχε χαρακτηρίσει την Ελλαδα τουαλέτα , τις Ελληνίδες μουστακαλουδες και τους Ελληνες πουστηδεςΤι εγινε ηθελε η γκομενουλα Μυκονο και αυτος για να μην της χαλασει χατηρι εκανε την καρδια του πετρα και πηγε ?
Παντως δεν μπορω να τον παρω σοβαρα , μολις βλεπω αυτη την φατσα λιωνω
Σοβαρά τώρα παίρνεις της μετρητοίς ό,τι λέει ο Ιερεμίας;
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion