-
Πολύ μέτριο επεισόδιο. Επίσης τα λάθη του μοντάζ στο γύρο του hammond στην πίστα με το Vitara έβγαζαν μάτι.
-
H αδερφαρες και εμενα με εκνευρισαν απιστευτα... Ειδικα ο μπουλης που μιλουσε σαν κοριτσακι 13 ετων ηταν για κρεμασμα!
Πρωτη φορα δεν καθησα να παρακολουθησω το reasonably priced car! -
δεν ήταν το εκπληκτικότερο όλων αλλά μετά απο τόσο καιρό ήταν απολαυστικό
επίσης μεγάλο λάθος της παραγωγής που δεν περνάνε τους καλεσμένους από το 'βαρβατόμετρο'
-
Οντως, από το ολότελα καλή και η παναγιώτενα. Εμένα μου άρεσε πάντως και το λέω.
-
καλο ηταν, η συνεχεια θα ειναι ακομη καλυτερη...
-
Κι εγώ μόλις το κατέβασα και το είδα.. Μέτριο και για μένα. Οι gay ήταν εντελώς gay.. Συμφωνώ με το 'κοριτσακι 13 ετων'
Ο γύρος της Scuderia όμως ήταν απολαυστικότατος!!
-
Πολύ γέλιο το τελευταίο επεισόδιο! Αρκετά τα αστεία,εκατέρωθεν.
Εννοείται οτι η σύγκριση Prius- M3 ήταν άστοχη όπως προανέφερε και ο christos.dimou. Μέσα στην πόλη έπρεπε να γίνει για να εκμεταλλευτεί πλήρως τον ηλεκτροκινητήρα. Θα γελούσαμε πραγματικά με την κατανάλωση της M3 μετά
Απο το teaser φαίνεται οτι θα δούμε 'πράματα και θάματα'.
-
Ah! So YOU are the gay?!
Πλάκα είχε! Τίποτα παραπάνω, εκτός ίσως από το σοβαρό μέρος με την scuderia.
Έτσι κι αλλιώς, δεν θυμάμαι ποτέ το 1ο επεισόδιο μιας σαιζόν να ναι κάτι το εξαιρετικό.
-
Στην προηγούμενη σεζόν δε ξεκίνησε με το θέμα με τον καλύτερο δρόμο της ευρώπης?
Αυτό κι αν ήτανε εξαιρετικό... Πρέπει το συγκεκριμένο κομμάτι να το είδα 4-5 φορές. -
-
Σαν να ειδα μια μαυρη 8c στο teaser....
-
-
-
Το προσεξα και γω..
Σα σουπια ειναι!
Οχι οτι εχω δει ποτε σουπια ζωντανη/μη τηγανισμενη.. -
Mitsuoka Orochi Nude (βασισμένο στο NSX)
Βλέποντας τη μούρη του νομίζεις πως θα πεταχτεί μια γλώσσα και θα αρχίσει να σε κυνηγάει!
-
Ωραίο ήταν...αλλά τα καλύτερα έρχονται νομίζω!
Οι gay ήταν χάλια...
-
καλο για πρωτο επεισοδιο αν και λιγο μ@λ@κι@ το χιουμορ μερικες στιγμες πχ το περιπολικο του χαμοντ.
αντε να δουμε και την 8c! -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Πολύ γέλιο το τελευταίο επεισόδιο! Αρκετά τα αστεία,εκατέρωθεν.Εννοείται οτι η σύγκριση Prius- M3 ήταν άστοχη όπως προανέφερε και ο christos.dimou. Μέσα στην πόλη έπρεπε να γίνει για να εκμεταλλευτεί πλήρως τον ηλεκτροκινητήρα. Θα γελούσαμε πραγματικά με την κατανάλωση της M3 μετά
Ναι βρε παιδιά, άστοχο, αλλά δείχνει κάτι αρκετά σημαντικό ταυτόχρονα: ότι η οικονομία στο Prius επιτυγχάνεται κυρίως (μόνο?) λόγω του ηλεκτροκινητήρα στις χαμηλές ταχύτητες, δηλαδή δεν έχει γίνει κάποια αξιόλογη προσπάθεια βελτίωσης στην αποδοτικότητα του πετρελαιοκινητήρα.
-
Αφού το είπαν και οι ίδιοι, η οικονομία ενός αυτοκινήτου εξαρτάται 100% από τον οδηγό του! Μπορεί να μην αντιπροσωπεύει γενικότερα την κατάσταση η σύγκριση αλλά είναι ενδιαφέρουσα!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πολύ γέλιο το τελευταίο επεισόδιο! Αρκετά τα αστεία,εκατέρωθεν.
Εννοείται οτι η σύγκριση Prius- M3 ήταν άστοχη όπως προανέφερε και ο christos.dimou. Μέσα στην πόλη έπρεπε να γίνει για να εκμεταλλευτεί πλήρως τον ηλεκτροκινητήρα. Θα γελούσαμε πραγματικά με την κατανάλωση της M3 μετά
Ναι βρε παιδιά, άστοχο, αλλά δείχνει κάτι αρκετά σημαντικό ταυτόχρονα: ότι η οικονομία στο Prius επιτυγχάνεται κυρίως (μόνο?) λόγω του ηλεκτροκινητήρα στις χαμηλές ταχύτητες, δηλαδή δεν έχει γίνει κάποια αξιόλογη προσπάθεια βελτίωσης στην αποδοτικότητα του πετρελαιοκινητήρα.
Κάτσε ρε Κώστα. Έλα σε μία πίστα εσύ με ένα Jimny και εγώ με μία Μ3 με το Jimny να κινείται στο όριο και η Μ3 να ακολουθεί. Εννοείται ότι με το κινητήρα να πιέζεται στο όριο το Jimny θα κάψει τα άντερα του.
Βάλε τώρα το Jimny μέσα σε ένα δρόμο με χαλίκια και χώμα να ακολουθεί την Μ3. Αν κάνει πάνω από 100 μέτρα χωρίς να διαλυθεί η τελευταία ποιό αμάξι θεωρείς ότι καίει πιο πολύ????
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion