-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
για να εχανε λιγοτερο σε σχεση με την Μ6?
ή ειχε ελπιδες να ειναι μπροστα......?
Koryfaia ta M, alla h teleutea genia twn Porsche (997 kai 987) einai apisteuti
Πραγματικά απίστευτα. Σκέψου ότι η 997 S είναι πιο γρήγορη και από 240R...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
True.
Alloste to eidame sta xeria tis katapliktikis VBH -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κατ'εμέ η καταγεγραμμένη μικρή διαφορά που είχε η VBH με το 997S έναντι του 240R ΔΕΝ έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αλλά με εκείνη την ίδια. Ομολογουμένως είναι ΠΟΛΥ καλή οδηγός, αλλά για σκεφτείται να έβγαινε, έτσι 'ξερά', έστω και για τα ίδια δέκατα που βγήκε η Πόρσε μπροστά, το 240R ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής (50 τεμάχια όλα κι όλα) με 1800κε μπροστά από την 997S? Από την άλλη το 240R θα πρέπει να είναι αρκετά απόλυτο αμάξι του οποίου και πρέπει να πάρεις τον αέρα για αρκετό καιρό προτού να είσαι σε θέση να το σβερκώσεις, όποιος και να είσαι...
Εκτιμώ πως το 240R μπορεί να είναι πιο γρήγορο στην συγκεκριμένη πίστα από το Πόρσε, αλλά ποτέ δεν θα το βγάζανε. Το 997 είναι και παραμένει ένα all-around daily supercar με τρομερές πωλήσεις στην Αγγλία και όλα τον κόσμο, και γι'αυτό το λόγο δεν θα καθόντουσαν να το 'καθηλώσουν' μπροστά σε μια άσκηση εργασίας πάνω στην Exige με τα αποθέματα ανταλλακτικών της Lotus, μιας και το 240R είναι παράλογα φορτωμένο με όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό της Λότους
Ναι μεν αλλά... είναι για μένα η άποψή μου!
Όσο για τα Μ5 & Μ6 αυτό που έχω εγώ προσωπικά να καταθέσω είναι πως μπορεί να είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα και μια τρομερή επίδειξη δύναμης από την MBMW αλλά με 1800 κιλά κενό βάρος τίποτα δεν μπορεί να αποκαλείται σπορ...Super fast & furious GT saloon ή coupe ναι, αλλά μέχρι εκεί...Το CSL είναι προφανώς κοντά στη φιλοσοφία του σπορ αυτοκινήτου, αλλά τα υπόλοιπα Μ5 & Μ6 είναι super fast couches!
(Όχι ότι θα με χάλαγαν αν είχα κάποιο απ'αυτά, αλλά...αν είναι για παράδειγμα να χρειάζεται η Μ5 να κινείται μονίμως πάνω από τις 6000 σαλ για να ξεκολλάει στο 535d της ίδιας εταιρίας (όπως έδειξε το συγκριτικό του αγγλικού Autocar), ε ρε παιδιά καταλαβαίνεται πλέον τί θέλω να πω...) -
Theo
Plaka ekane o Dim.
To syzitisame to thema stis proigoumenes selides.
Alla den nomizw na to ekane eskemena to 5th Gear na xasei h 240R.
Oute sto idio koino apeuthinonte kai o Tiff eipe ksekathara oti to apotelesma eitan apithano....is.kati bromaei.
H odigisi tis VBH bromouseOso gia tis M5 kai M6 opos ta les einai gia to baros etc...
Auto pou den exo katalabei egw apo ta M einai giati den exeoun frena analoga ton dynatotitwn tous. (deite kai to last top gear opou ekanan parapono gia ta frena tis M6 ....se dimosi dromo )
Edw OLOI oi owners lene oti me to zori antexoun se grigori odigisi ston dromo kai OLOI ta allazoun gia pista
Ta idia kai xeirotera me ta Audi RS(proigoumenes genies mias kai to spec twn kainourgion einai promisisng) -
Ξερετε τι φταιει για τα φρενα της ///Μ????Η ξεροκεφαλια τους...
Ολοι οι κατοχοι ///Μ παντως αλλαζουν τα φρενα και τα πουλανε σε εμας με τα 325-330
Παντως,ολοι οι κατοχοι Μ5-Μ6 λενε οτι το βαρος το αυτοκινητου ειναι οκ.
Δεν ξερω αν εχουν δικιο,αλλα σχεδον ολοι ηταν κατοχοι 911...και αλλων σπορ αυτοκινητων της κατηγοριας 911. -
Auto pou den exo katalabei egw apo ta M einai giati den exeoun frena analoga ton dynatotitwn tous. (deite kai to last top gear opou ekanan parapono gia ta frena tis M6 ....se dimosi dromo
Αυτο το αναρωτιομουνα και εγω μετα απο μια αναφορα που ειχα διαβασει για την Μ6. Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω και δεν το εχω εξηγησει ακομη. Ισως ειναι το κοστος, αλλα απο την αλλη πληρωνεις τοσα λεφτα και δεν εχεις αξιολογα φρενα? Ειδικα σε τετοιο αυτοκινητο, μηπως υπαρχει κανα εναλλακτικο πακετο με διαφορετικα φρενα να βαλεις και ειναι στα εξτρα? Δεν νομιζω αφου ολα Μ ειναι....δεν ξερω τι να πω.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Auto pou den exo katalabei egw apo ta M einai giati den exeoun frena analoga ton dynatotitwn tous. (deite kai to last top gear opou ekanan parapono gia ta frena tis M6 ....se dimosi dromo
Αυτο το αναρωτιομουνα και εγω μετα απο μια αναφορα που ειχα διαβασει για την Μ6. Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω και δεν το εχω εξηγησει ακομη. Ισως ειναι το κοστος, αλλα απο την αλλη πληρωνεις τοσα λεφτα και δεν εχεις αξιολογα φρενα? Ειδικα σε τετοιο αυτοκινητο, μηπως υπαρχει κανα εναλλακτικο πακετο με διαφορετικα φρενα να βαλεις και ειναι στα εξτρα? Δεν νομιζω αφου ολα Μ ειναι....δεν ξερω τι να πω.
Ξεροκεφαλια ειναι φιλε μου....κακος που δεν το εχουν παραδεχτει ακομα...
-
Πολύ καλό το επεισόδιο και απ' ό,τι φαίνεται θα είναι καλό όλο το season (αν και μόνο έξι επεισόδια).
Αναμένουμε με αγωνία
-
Παιδια για βοηθηστε λιγο. Εχω κατεβασει απειρα επεισοδια απο top gear και 5th gear και δυο που δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι: 1)RS4 vs M3 vs Porsche boxter και δε δειχνει καν οδηγους γιατι ειναι μικρο και 2)Ultima GTR με τον Teff.
Επισης εχω μερικα που λενε οτι ειναι top gear στο ονομα αλλα ειναι με τη γυναικα! Δεν ηξερα οτι ηταν και αυτη στο top gear νομιζ μονο στο 5th. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πολύ καλό το επεισόδιο και απ' ό,τι φαίνεται θα είναι καλό όλο το season (αν και μόνο έξι επεισόδια).Αναμένουμε με αγωνία
Ιτ'ς γκόνα μπη έι ντρούλινγκ σήζον...
Κοινώς σε απλά αγγλικά: Θα μας τρέχουνε τα σάλια κάθε φορά που θα βλέπουμε και ένα από τα λίγα (δυστυχώς) επεισόδια της φθινοπωρινής σειράς!Πάντως:
- δεν περίμενα το Ασκάρι να κάνει τέτοιο χρόνο
- Τί ήχος είναι αυτός που βγάζει το Vantage????
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ!!!
Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο του 5th Gear, ένα έχω να πω:
Ο Tiff στην παρουσιάση της 430 Spider έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κάθε δημοσιογράφος: Να μας πριζώσει με κάθε μικρή λεπτομέρεια του αυτοκινήτου που λέγεται Φερράρι, από το σχέδιο, την αεροδυναμική και τέλος τα νέα εξελιγμένα ηλεκτρονικά του μέρη...
Ήταν πολύ εντυπωσιακό το πόσο διαφορετικά συμπεριφερόταν η 430 στα διάφορα modes του manettino...Όσο για την Βικούλα που οδήγησε τέζα (157mph) χωρίς να 'βλέπει' (όσο μπορούσε και εκείνη για πρώτη φορά στη ζωή της), ε αυτό δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Παρα-ήταν τρομακτικό!!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια για βοηθηστε λιγο. Εχω κατεβασει απειρα επεισοδια απο top gear και 5th gear και δυο που δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι: 1)RS4 vs M3 vs Porsche boxter και δε δειχνει καν οδηγους γιατι ειναι μικρο και 2)Ultima GTR με τον Teff.
Επισης εχω μερικα που λενε οτι ειναι top gear στο ονομα αλλα ειναι με τη γυναικα! Δεν ηξερα οτι ηταν και αυτη στο top gear νομιζ μονο στο 5th.Πολλα επεισοδια '5th gear' εμφανιζοντε σαν 'top gear'...δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Επισης εχω μερικα που λενε οτι ειναι top gear στο ονομα αλλα ειναι με τη γυναικα! Δεν ηξερα οτι ηταν και αυτη στο top gear νομιζ μονο στο 5th.
Πολλα επεισοδια '5th gear' εμφανιζοντε σαν 'top gear'...δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.....
Ουδέν παράξενο παιδιά. Παλιά όλοι ήταν στο Top Gear μαζί. Και ο Tiff και η Vicky.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Επισης εχω μερικα που λενε οτι ειναι top gear στο ονομα αλλα ειναι με τη γυναικα! Δεν ηξερα οτι ηταν και αυτη στο top gear νομιζ μονο στο 5th.Πολλα επεισοδια '5th gear' εμφανιζοντε σαν 'top gear'...δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.....
Κι εγω πως θα τα ξεχωρισω τωρα;;;; Ο μονος τροπος ειναι αν εχουν τον Crarkson μεσα η εχει στην αρχη το σημα της εκπομπης η κανα αυτοκολλητο σε κανα αυτοκινητο. τα δυο αυτα ξερετε ποιανης ειναι;
-
Όσο για την Βικούλα που οδήγησε τέζα (157mph) χωρίς να 'βλέπει' (όσο μπορούσε και εκείνη για πρώτη φορά στη ζωή της), ε αυτό δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Παρα-ήταν τρομακτικό!!!
Εγω παντως προσωπικα δεν την παω αυτη τη γυναικα. Καλη οδηγος ειναι, η οικογενεια της εχει racing καταγωγες αλλα οποτε τη βλεπω μου σπαει τα νευρα....ισως επειδη ειναι γυναικα οδηγος....
Ολα τα λεφτα ειναι ο Jason Plato. Εβλεπα χτες βραδυ το επεισοδιο παλι που το βρηκα με την καινουργια Boxster vs Z4 και πραγματικα ο τυπος ειχε πεθανει στα γελια και ειναι και τρελαρας Μπορει να μην ειναι στο ιδιο οδηγικο επιπεδο οπως ο Τιφ (Jason μεσα στην Ζ4: ''i will tell u its a good old lad this Tiff, there are not many people in the world that can drive cars like Tiff can. Its actually a joy to watch him'') αλλα δεν ειναι τυχαια συνεχεια πρωταθλητης στα Touring Cars εδω Αγγλια
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Όσο για την Βικούλα που οδήγησε τέζα (157mph) χωρίς να 'βλέπει' (όσο μπορούσε και εκείνη για πρώτη φορά στη ζωή της), ε αυτό δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Παρα-ήταν τρομακτικό!!!
Εγω παντως προσωπικα δεν την παω αυτη τη γυναικα. Καλη οδηγος ειναι, η οικογενεια της εχει racing καταγωγες αλλα οποτε τη βλεπω μου σπαει τα νευρα....ισως επειδη ειναι γυναικα οδηγος....
καλα ας βλεπόταν και θα τα λέγαμε αλλιώς τώρα
και η Sabine χάλια είναι αλλά τουλάχιστον έχει ένα χαμόγελο συνεχώς
η VBH είναι τελείως αχώνευτη -
ποιο καλο παιδι θα μου ψησει ενα-δυο dvd με τα απαντα απο topgear/fifth gear?
-
1-2? Mάλλον για πάνω από 4 θα πρέπει να μιλάς....
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
1-2? Mάλλον για πάνω από 4 θα πρέπει να μιλάς....Πως θα γινει μια κοπια και για μενα?
-
ας ειναι και 14
ας βγει η 'μητρα' πρωτα, και μετα γινεται και η μοιρασια...
-
Ας βρεθούμε με κάποιον από εσάς και να φορτώσει τα 'βίντεα' σ'έναν φορητό σκληρό και μετά τα κάνετε ό,τι θέλετε...;)
ΥΓ
[off-topic]Θα έρθεις Πετράν αύριο στα Μέγαρα;;;[/off-topic]
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion