-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
ριχτε κανα απευθειας λινκ εδω ....
βαριεμαι να ψαχνωΕπαναλαμβανω την αιτηση μουτ να ρηξετε κανα *νταϊρεκτ λινκ *εδω μεσα
Ψάξε, όπως όλος ο κόσμος. Τι κάνει τη βαρεμάρα σου ιερότερη από τη δική μας;
Direct links δεν υπάρχουν. Τα videos είτε τα κατεβάζουμε από τορεντάδικα, είτε τα αναζητούμε στο youtube
Και τα τορενταδικα και το tube εχουν νταϊρεκτ λινκς
Δεν προλαβαινω τον τελευταιο καιρο να ψαχνω:( -
Έχεις πλάκα ρε Βαγκνερ!
Ώρα για απαντήσεις έχεις, ώρα για αναζήτηση γιοκ όμως!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Έχεις πλάκα ρε Βαγκνερ!Ώρα για απαντήσεις έχεις, ώρα για αναζήτηση γιοκ όμως!
ε ναι....
Οταν γραφω top gear στο ΜΙΝΙΝΟΒΑ.... μου βγαζει 5.000 χιτς... Και τα μισα ειναι τσοντες...
Που να προλαβω να δω τι ειναι τι και τι θελω. -
Οκ τότε,
- επιλέγεις movies
- Mόλις βγουν, κάνεις ένα κλικ στην ημερομηνία και τα ταξινομείς σε φθίνουσα σειρά.
Αν δεν σου αρέσει αυτό το τρόπος θα γράψω για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά το site μέσω του οποίου θα βρείτε τα πάντα για Top Gear & Fifth Gear.
τρία ντάμπλε-γιου ΤΕΛΕΙΑ φάιναλγκίαρ ΤΕΛΕΙΑ κομ
Αν παρακολουθείτε μάλιστα διάφορα site μέσω RSS τότε κάντε κλικ εδώ για τα torrent ή εδώ για τα νέα περί των εκπομπών!...
Ελπίζω πλέον να μην έχεις άλλες τέτοιες απορίες, μπας και ηρεμήσουμε τον Opterio, που λίγο έλειψε να θυμηθεί ξανά τα Ιαπωνικά του!
-
Thanx:)
-
7 Οκτωβρίου το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.
-
ο χαμοντ με μακρυ μαλλι???? ο μεη θα το κοψει?
παντως καπου ακουσα οτι μερικοι γυροι στην πιστα του top gear ειναι αμφισβητησημοι και ισως στημενοι καθως σε διαφορετικα πλανα το liana εχει αλλες πινακιδες
-
Who cares.....
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ο χαμοντ με μακρυ μαλλι???? ο μεη θα το κοψει?παντως καπου ακουσα οτι μερικοι γυροι στην πιστα του top gear ειναι αμφισβητησημοι και ισως στημενοι καθως σε διαφορετικα πλανα το liana εχει αλλες πινακιδες
Ο Χαμοντ είχε μακριά μαλλιά και στα νιάτα του
Ο Μέυ αρκεί να αλλάξει ντύσιμοΓια τους γύρους, κάναν τέτοια ταρζανιά και δεν πρόσεξαν αυτή τη λεπτομέρεια; Έτσι και αλλιώς αν κάτσουμε να ψάξουμε τι είναι στημένο και τι όχι δεν θα τελειώσουμε ποτέ, αλλά όπως λέει και ο από πάνω 'Who cares?'
@νδρέας
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ο χαμοντ με μακρυ μαλλι????Το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι η εμφανιση του τον κανει 10 χρονια μεγαλυτερο!
παντως καπου ακουσα οτι μερικοι γυροι στην πιστα του top gear ειναι αμφισβητησημοι και ισως στημενοι καθως σε διαφορετικα πλανα το liana εχει αλλες πινακιδες
Πηγη? URL? Snapshots? Αριθμος Επεισοδειου;
Θα μου φαινοταν πολυ περιεργο. Εδω ειχαν βαλει ποινη σε μια των Spice Girls (αν θυμαμαι καλα), γιατι ειχε κοψει δρομο στην Hammerhead.
-
Νομίζω το έχουν αναφέρει σε εκπομπή τους ότι δεν έχουν μόνο ένα Liana. Είχε τύχει να καταστρέψει ο καλεσμένος το αυτοκίνητο και του έδωσαν το εφεδρικό.
-
Είναι αναλώσιμα δαύτα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Νομίζω το έχουν αναφέρει σε εκπομπή τους ότι δεν έχουν μόνο ένα Liana. Είχε τύχει να καταστρέψει ο καλεσμένος το αυτοκίνητο και του έδωσαν το εφεδρικό.Ισχύει, το θυμάμαι και εγώ.
@νδρέας
-
ναι βρε , υπαρχουν εφεδρικα , απλα λεγεται οτι υπαρχουν γυροι που ειναι μονταζ 2 τουλαχιστον γυρων....
βασικα ναι δεν εχει καμια σημασια.
δεν εχω link! ψαξτε να το βρειτε
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δεν εχω link! ψαξτε να το βρειτεΜπα. Βαριομαστε!
-
Την θυμάστε αυτή την ιστορία?
http://forum.fastdrive.org/showthread.php?t=840 -
-
-
Πότε αρχίζει γυρίσματα το top gear για φέτος.
-
Clarkson and the gang will be unleashing hell on BBC Two at 8pm on Sunday 7 October
Τα γυρίσματα στην πλειοψηφία τους μάλλον έχουν ολοκληρωθεί
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion