-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Παιδιά έχω πρόβλημα με τα αρχεία βίντεο του tpo gear. Ο μόνος player που τα τρέχει ειναι ο nero media player, όλα τα άλλα που έχω βγάζουν λάθος και με πετάει στην επιφάνεια εργασίας, αλλα και το nero αποσυγχρονίζει τον ήχο με την εικόνα και απο ένα σημείο και μετά κολάει. σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο; εχετε λύση; ευχαριστώ.κατέβασε αυτό το πακέτο codecs μαζί με τον player mp6.4 και δεν θα ξανασχοληθείς με προβλήματα!
[ download ]
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Παιδιά έχω πρόβλημα με τα αρχεία βίντεο του tpo gear. Ο μόνος player που τα τρέχει ειναι ο nero media player, όλα τα άλλα που έχω βγάζουν λάθος και με πετάει στην επιφάνεια εργασίας, αλλα και το nero αποσυγχρονίζει τον ήχο με την εικόνα και απο ένα σημείο και μετά κολάει. σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο; εχετε λύση; ευχαριστώ.VLC player και ξεχάστε όλα τα άλλα.
Από εκεί και μετά ίσως σου χρειάζονται μερικά codecs (αν και δε νομίζω γιατί ο VLC έχω την εντύπωση ότι παίζει τα πάντα από μόνος του), οπότε κατέβασε και το XP codec pack.
Kαλά να περάσεις... -
εγω βαρεθηκα την 911...επρεπε να μας εδειχναν περισσοτερο τις ρεπριζ...
η μερσεντες ειχε φαση...
-
Στο 'ΘΕΜΑ' έγραφε ότι δυο έλληνες αντιπρόσωπoι είναι στενοχωρημένοι από τo βρετανικό Top Gear για τα σχόλια που κάνει για τις μάρκες που αντιπροσοπεύουν!!!!
Ξέρουμε για ποιές λέει???? -
Νάτα μας ..... το περίμενα πότε θα γινόταν κι αυτό. Με τις υγείες σας κύριοι Έλληνες αντιπρόσωποι!
Η Hyundai είναι η μία ίσως Να δω τι θα κάνουν τώρα που δεν μπορούν να τους κόψουν τα αυτοκίνητα δοκιμών!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Νάτα μας ..... το περίμενα πότε θα γινόταν κι αυτό. Με τις υγείες σας κύριοι Έλληνες αντιπρόσωποι!Η Hyundai είναι η μία ίσως Να δω τι θα κάνουν τώρα που δεν μπορούν να τους κόψουν τα αυτοκίνητα δοκιμών!
ΥΕS!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η μερσεντες ειχε φαση...Ναι, που πήγαινε βάρκα-γυαλό..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
η μερσεντες ειχε φαση...
Ναι, που πήγαινε βάρκα-γυαλό..
νταξει..μερσεντες ηταν...λογικον...
απορω η αλλη εταιρεια ποια ειναι.............
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο 'ΘΕΜΑ' έγραφε ότι δυο έλληνες αντιπρόσωπoι είναι στενοχωρημένοι από τo βρετανικό Top Gear για τα σχόλια που κάνει για τις μάρκες που αντιπροσοπεύουν!!!!
Ξέρουμε για ποιές λέει????Ξύδι τους έδωσαν;;;;
-
-
Καλησπέρααααα η αλήθεια είναι πως απών του TG δεν είχα κέφια να σχολιάσω τίποτα….
Αλλά τα παλικάρια OK δεν πιάνονται με τίποτα, κάνουν αηδίες και μένεις με το στόμα ανοιχτό! (κάποιος να μου κλίσει το σαγόνι)
WELL DONE LADS! -
[quote='elteo']Φοβερό επεισόδιο!
+
ο fat stig
/quote]Έπεσα από την καρέκλα και δεν κάνω πλάκα…
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
η μερσεντες ειχε φαση...
Με κάθε σεβασμό στον συνομιλητή μου αλλά όχι και βάρκα γιαλό, ποτέ δεν συμπάθησα την μάρκα αλλά με τόσο γκάζι….. μάλλον δεν γίνετε αλλιώς….
-
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
η μερσεντες ειχε φαση...
Με κάθε σεβασμό στον συνομιλητή μου αλλά όχι και βάρκα γιαλό, ποτέ δεν συμπάθησα την μάρκα αλλά με τόσο γκάζι….. μάλλον δεν γίνετε αλλιώς….
Έχουνε δοκιμάσει κι άλλα αυτοκίνητα με αντίστοιχες ιπποδυνάμεις αλλά τέτοιο χάλι μόνο η SL είχε.. Πρόσεξε το drift στο 38:56.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχουνε δοκιμάσει κι άλλα αυτοκίνητα με αντίστοιχες ιπποδυνάμεις αλλά τέτοιο χάλι μόνο η SL είχε.. Πρόσεξε το drift στο 38:56.Με αντίστοιχες ιπποδυνάμεις ναι, με αντίστοιχη ροπή όμως; Η ροπή είναι κατά βάση αυτή που δεν επιτρέπει το ομαλό πέρασμα της ισχύος στο δρόμο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχουνε δοκιμάσει κι άλλα αυτοκίνητα με αντίστοιχες ιπποδυνάμεις αλλά τέτοιο χάλι μόνο η SL είχε.. Πρόσεξε το drift στο 38:56.
Με αντίστοιχες ιπποδυνάμεις ναι, με αντίστοιχη ροπή όμως; Η ροπή είναι κατά βάση αυτή που δεν επιτρέπει το ομαλό πέρασμα της ισχύος στο δρόμο.
Δεν γνωρίζω εάν αυτό ισχύει, αλλά εάν το πράγμα έχει Active Suspension τότε αυτό που βλέπουμε είναι η αγωνιώδης προσπάθεια των υπολογιστών να μαζέψουν την σχιζοφρένια! Ας μην ξεχνάμε πως κανένας γερμανός δεν θα φανταζόταν πως θα μπορούσε να οδηγηθεί έτσι ένα Political correct car. Οπότε είναι εκτός Design Briefing οπότε δεν υπάρχει για τους Γερμανούς οπότε όλα ΟΚ.
Zee Germans you know! -
Μπορεί μια ευγενική ψυχή να ποστάρει τους 5-10 καλύτερους χρόνους στο Top Gear;
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Μπορεί μια ευγενική ψυχή να ποστάρει τους 5-10 καλύτερους χρόνους στο Top Gear;http://www.topgear.com/content/tgonbbc2 ... s/thestig/
-
Renault F1 0:59.0
DBR9 1:08.6
Radical 1:14.0
Koenigsegg CCX 01:17.6
Maserati MC12 1:18.9
Ferrari Enzo 1:19.0
Ariel Atom 275 1:19.5
Porsche GT 1:19.8
Ascari SZ1 1:20.7
Mercedes SLR 1:20.9ok?
-
Βασικά για την SL,αυτό είναι αμάξι για cruising και όχι για πίστα.Ότι και να κάνεις δύσκολα θα στρίψει πολύ καλά και με τόση ροπή,άστο καλύτερα...Έδειχνε και στον πίνακα,ισόφάρισε το χρόνο της M5.Με 230 ίππους παραπάνω.....
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion