-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Χμμ...δε συμφωνώ. Νομίζω είχε ακριβώς το στυλάκι που χρειάζεται. Ο άνθρωπος είναι πρωταθλητής BTCC...Δεν είναι και λίγο. Δε λέω ότι είναι ο Σουμάχερ, αλλά είναι λογικό να έχει έναν αέρα. Θα ήταν και υποκριτική μετριοφροσύνη να μην τον έχει. Και ο Tiff πολλές φορές μας λέει για το πόσο καλά ντριφτάρειApla tous pidaei kai fetos sto BTCC.
Kalytera o Plato para o neos p@paras.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Apla tous pidaei kai fetos sto BTCC.Ολα ειναι σχετικα, ο Thompson συμμετεχει περιστασιακα στο πρωταθλημα, και τις φορες που το εχει κανει ειναι ισοπαλια με τον Plato (λογω team orders κτλ)
-
Βαριεμαι Torrent κλπ οποτε βλεπω ο,τι προβάλεται. 5th gear δηλαδή τωρα στο discovery. καμμια σχεση με TG. Ιδεολογικα το 5th μοιαζει με 4T και το TG με το Drive.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:ysterical:
total respek @ theoM5 , ειδικά με το ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ
'Το αυτοκίνητο δεν ίσιωσε καθόλου μέσα στην πίστα... πήγαινε όλο με τις πάντες!'
Για πες μα φίλε μου έχεις βάλει................... σαλίγκαρο……(!?)
Ο άνθρωπος που δεν ίσιωσε ποτέ!PATSOU PATSOU PATSOU FOR StING
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Ιδεολογικα το 5th μοιαζει με 4T και το TG με το Drive.Άστοχο!
-
δηλαδη να μη κανω κινηση για το 5th gear... να το κατεβασω..
-
μπαα...
Πλάτο come back -
Εχω δεί τα πρώτα 10 λεπτα του 5th gear και μέχρι τώρα η εκπομπή ασχολείται με δυο πράγματα:
-
σαλιαρίσματα
-
αυτό:
-
-
Τι είναι αυτό; Σάτυρος από διθύραμβο του Διόνυσου στο Southpark;
-
Είναι απο το αφιέρωμα του Southpark στον Al Gore:
http://mrtwig.net/ep/1006.html
ΥΓ. Είμαι στα 22' και η κατασταση χειροτερεύει...
-
The manbearpig
Τόσο χάλια -
5th gear is business as always can’t see any deference. (probably the last of the 9th season where deferent than the ordinary)
-
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
5th gear is business as always can’t see any deference. (probably the last of the 9th season where deferent than the ordinary)Ετσι ακριβώς είναι!
(Τι είπε ο ποιητής??????)
-
-
-
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω προσωπικά πιστευω πως ειναι πολύ δύσκολο να κοπεί μια τόσο δημοφιλής εκπομπή. Ακόμα και στην περίπτωση που κοπεί απο το BBC πιστεύω σίγουρα κάποιο άλλο κανάλι θα αγοράσει τα δικαιώματα ή τους 3 καμπαλέρος πακέτο.Το top gear έχει προσωρινά σταματήσει και για ένα ακόμα λόγο πέρα από το ατύχημα του Richard.To ΒΒC ζήτησε από τον Jeremy να πάψει να είναι αντικειμενικός γιατί δέχονται πιέσεις από vauxhaull / GM...και φυσικά τους απάντησε...i don't give a shit...it's either I'm stopping the show or going to be objective....take it or leave it.Aπ'ότι έμαθα το ατύχημα συνέπεσε με τα γυρίσματα της τελευταίας σειράς του top gear καθώς έχει ήδη αποφασιστεί να το ''κόψουν''.
υ.γ.Οτι μετέφερα προέρχεται από στενό φίλο του Richard που δούλευε στο top gear.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
To ΒΒC ζήτησε από τον Jeremy να πάψει να είναι αντικειμενικός ...
'υποκειμενικός' μήπως ήθελες να γράψεις;;;;
-
Paidia min to katebasate to simerino 5th Gear....EINAI MAPA
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion