-
Το τελευταίο επεισόδιο του Best Motoring,συνεχίζει να δείχνει scoops του
NSX να γυρίζει στην πίστα και να τρέχουν παράλληλα Porsche και Ferrari.Να μην είναι ενημερωμένοι για την απόφαση της Honda?
Η μήπως η big H το ξανασκέφτεται?
(η Lexus δεν θα κάνει πίσω με το LFA...) -
http://www.7tune.com/new-honda-nsx-to-b ... id-sports/
άντε να δούμε
-
Και το χα γράψει οτι αποκλείεται να το αφήσουν έτσι,τόση εξέλιξη στο βρόντο ?
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως το άρθρο και για την αλλαγή που επιδιώκει η Honda στο
supercar που προτίθεται να βγάλει αλλά και το γεγονός της σιγουριάς ότι η Toyota θα
ανταπαντήσει με το FT-HS(μήπως εννοεί το φημολογούμενο Supra ?).Αν ισχύουν όλα τα παράπανω,ειλικρινά η κρίση έφερε και κάποια τελείως απροσδόκητα
αποτελέσματα -
Πιο κοντα στη φιλοσοφια του προηγουμενου nsx οσο αφορα κυλινδρους κυβισμο κλπ,ας ειναι καλα η τογιοτα που θα βγαλει και αυτη το δικο της κουπε αντε να δουμε τι θα δουμε παντως ο προεδρος της χοντα ο νεος ειπε οχι σε v8 κινητηρες οποτε ο v6 ειναι πιθανος.
-
To νεο NSX έχει καταντήσει γεφύρι της Άρτας...
Ελπίζω τουλάχιστον να προκύψει κάτι πραγματικά καλό και στη φιλοσοφία του πρώτου, οχι μια ακόμα κίνηση marketing. Κάτι που 20 χρόνια μετά να συζητιέται για την αίσθησή του και το στήσιμό του. Δεν είμαι όμως και πολύ αισιόδοξος... -
http://blog.caranddriver.com/acura-old- ... ambitious/
-
Γειά σας κι από μένα!
Οταν έμα κι εγώ με την σειρά μου ότι ακυρώθηκε το NSX και το s2000 πραγματικά στεναχωρήθηκα. Αλλά πιστεύω ότι αυτα είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να πάνε καλύτερα τα πράγματα στην οικονομία και για να μπορέσει να παντρέψει τις μεγάλες επιδόσεις με την οικολογία.
Τι άλλα νέα έχουμε για το NSX?
YΓ. Ξέχασα να παραδεχτώ ότι το Datsun GTR τα κατάφερε καλύτερα απ' το NSX.
-
-
απο photoshop και φημες αλλο τιποτα , μεχρι να δω κατι πιο official κραταω παρα πολυ μικρο καλαθι.
Γνωμη μου ειναι οτι η Honda θα προσπαθησει να ανταγωνιστει το Lexus LF-A που παιρνει και υβριδικο μοτερ, οποτε λογικα εαν και εφοσον δεν εχουν σταματησει το project του NSX τοτε θα παρουσιασουν και αυτοι κατι αντιστοιχο ( αν και με την στροφη που εχει κανει η HONDA προς μικρα,υβριδικα και προσιτα αυτοκινητα πολυ αμφιβαλω) -
Μα η Honda ανακοίνωσε επισήμως πριν μερικούς μήνες ότι το NSX και ο αντικαταστάτης του S2000 ακυρώνονται. Αυτά ειναι φωτοσοπιές για να χαίρονται οι Χοντίστι δυστυχώς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μα η Honda ανακοίνωσε επισήμως πριν μερικούς μήνες ότι το NSX και ο αντικαταστάτης του S2000 ακυρώνονται. Αυτά ειναι φωτοσοπιές για να χαίρονται οι Χοντίστι δυστυχώς.ναι αλλα αν θυμαμαι καλα το nsx ειχε προχωρησει, απλα το εκοψαν για να το παιξουν οικολογοι (και λογω οικονομικης κρισης ενδεχομενως )
οποτε καποια στιγμη παιζει πολυ σοβαρα να βγει
Edit mod
-
Μα η Honda ανακοίνωσε επισήμως πριν μερικούς μήνες ότι το NSX και ο αντικαταστάτης του S2000 ακυρώνονται. Αυτά ειναι φωτοσοπιές για να χαίρονται οι Χοντίστι δυστυχώς.Aστα αυτά. Και εσέι γουστάρεις λιγάκι.
-
Φυσικα και γουστάρω NSX!!! Ξέρεις κανέναν αυτοκινητόφιλο που να μην του αρέσουν τα γρήγορα Honda? Απλά λέω ότι είναι μάλλον απίθανο να το δουμε...
-
Φυσικα και γουστάρω NSX!!! Ξέρεις κανέναν αυτοκινητόφιλο που να μην του αρέσουν τα γρήγορα Honda? Απλά λέω ότι είναι μάλλον απίθανο να το δουμε...Παντως εχω την ελπιδα οτι θα το βγαλει ! η χοντα εφαγε τρελο ζορι με την οικ.κριση και μαζευτεηκε πολυ οικονομικα αλλα νομιζω οτι τελικα θα προχωρησει το nsx
-
Σιγά σιγά, όλες οι εταιρείες θα έχουν και απο ένα supercar. 8c, gtr, r8, nsx, το νέο supercar της lexus, sls, z10...
-
Το S2000 είναι σίγουρο οτι έχει ακυρώθει?
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=16596
Πάει το NSΧ,πάει και το S2K.....
Τώρα θα βγάζουν diesel και υβριδικά... (Honda diesel με κόφτη στις 5000rpm )Τουλάχιστοn τα πετρέλαια παίρνουν vtec;
-
Και γιατι να επενδυσει εξ'αρχης σε ενα τετοιο project η Honda κυνηγωντας πελατες που στο τελος σχεδον παντα αγοραζουν αντιστοιχου δυναμικης γερμανοιταλικα στη διπλασια/τριπλασια τιμη?
Tο GTR π.χ,δεν εχει τις πωλησεις που θα πρεπε να χει με βασει τη δυναμικη του,ενω και την LFA την εχουν ηδη γλωσσοφαει ως 'overpriced'
τζαμπα κοπος IMHO
-
γιατί ρε honda
-
το οτι τα μελλοντικά sport car της honda θα χρησιμοποιούν διαφορετικές μορφές ενέργειας ΔΕΝ σημαίνει οτι δεν θα γαμάνε και θα δέρνουν στο δρόμο
τα V300, 10000000hp, 500km/h supercars είναι ξεπερασμένα
(και από οτι λένε τα μελλοντικά sport θα είναι και affordable )
Νέο HONDA NSX