-
Ρε Hamurabi... θες να δώσεις με το ζόρι 9 χιλιάρικα... δεν σου φτάνουν 87 άλογα από 1.3 κ.εκ, κάτσε ρε συ... αν είναι έτσι, πάρε κανένα αγωνιστικό Yugo να πηγαίνει όσα βήματα θες.
-
Μια χαρά πηγαίνει το Yaris... Το 1000άρι που έχω οδηγήσει είναι αρκετά σβέλτο. Μάλιστα κάπου είχα δει φωτογραφία κοντέρ ενός 1000αριού στα 190! (Μάλλον σε γκρεμό... )
-
σκεφτομουνα για το nissan almera challenge '99.
toxei ενας γνωστος και ειναι πολυ ικανοποιημενος.τι λετε; -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μια χαρά πηγαίνει το Yaris... Το 1000άρι που έχω οδηγήσει είναι αρκετά σβέλτο. Μάλιστα κάπου είχα δει φωτογραφία κοντέρ ενός 1000αριού στα 190! (Μάλλον σε γκρεμό... )Σιγά τα αυγά! και το κορσακι μου 185 σε κατηφόρα ένα βήμα πριν τους κόφτες
Παντως το γιαρις ειναι καλή επιλογή για εμένα.
-
Yaris - Micra
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
σκεφτομουνα για το nissan almera challenge '99.
toxei ενας γνωστος και ειναι πολυ ικανοποιημενος.τι λετε;Σε αυτό που είναι δεν έχει ανταγωνιστή οπότε αν σε καλύπτει πάρε το!
-
Το Yaris 1.3 με 87 άλογα φοβάσαι ότι δεν πάει βήμα;
...μη φοβάσαι.
-
Είχα γράψει για Getz and 206 αλλά και το Υaris είναι πάρα πολυ καλο και όπου βλέπεις Toytota η λέξη 'αξιοπιστία' είναι δεδομένη. Λίγο στα ανταλλακτικά και στη συντήρηση τα χαλάει γιατί ειναι κάπως τσιμπιμένα. Είδα ότι ενδιαφέρεσαι και για το 106gti. Γενικά τα γρήγορα αυτοκίνητα ΜΟΝΟΝ αν ξέρεις τον ιδιοκτήτη τους να τα προτιμάς και αυτό γιατί συνήθως τα ξεζουμίζουν. Θα μου πεις ότι τα φτιάχνουν για να τα οδηγάς γρήγορα κ.λπ. Άλλο να τα πηγαίνεις γρήγορα όμως και άλλο να φλερτάρεις με τους κόφτες. Πολλοί στην 4ετία αφού τα ξεζουμίσουν τα πουλάνε και αναλαμβάνεις τα γεννητούρια. Αν για ένα απλό μεταχερισμένο την ψάχνεις 1 φορά για ένα γρήγορο την ψάχνεις 10. Το γκάζι είναι πολύ γλύκο και δύσκολα του αντιστέκεσαι.
eρωτηση για αγορα αυτοκινητου...