-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα ζήσουν μια χαρά!
Αν τραβάνε ζόρι οικονομικό οι γονείς θα βρουν τον τρόπο!!
Μην μου πεις ότι όλα όσα καταναλώνουμε καθημερινα είναι και απολύτως απαραίτητα!!Τα χρήματα δεν κάνουν τις ευτυχισμένες οικογένειες!
Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη και ασφάλεια!Οχι έξοδα και σινιέ ρούχα!
Ολα γίνονται! Θέληση να υπάρχει!!!
κι έλλειψη χρημάτων επίσης δεν κάνει ευτυχισμένες οικογένειες, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Δεν είναι θέμα ρούχων, αλλά, αρχικά διατροφής. Πρώτα το ζειν.
Ούτε οι συνεχείς στερήσεις -για όλα τα μέλη- της οικογένειας είναι ότι καλύτερο
Με την αγάπη δεν χόρτασε κανείς
-
Για να μην γυρνάμε γύρω γύρω!!!
Η αγάπη χρειάζεται!Δεν χορταίνει αλλά βοηθάει στην στήριξη στις δύσκολες στιγμές!
Ασχημες οικονομικά περίοδοι μπορεί να υπάρξουν στην ζωή του καθένα μας!Για άλλους είναι όλη τους η ζωή!
Με όσα έχεις ζεις! Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε όλα καλά!
Τα περισσότερα παιδιά που μπαίνουν στα Πανεπιστήμια δεν έχουν κάνει και επένδυση σε φροντιστήρια!
Και αν δεν μπορείς να κάνεις αλλοιώς ας δώσεις στο παιδί σου να καταλάβει ότι κάνεις όλα όσα μπορείς και από εκει και πέρα πρέπει να προσπαθήσει και το ίδιο!Συγγνώμη, αλλά τα χρήματα δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα στην ανατροφή παιδιών!
Καλό είναι να βοηθάει το Κράτος αλλά χωρίς να προϋπολογίζεις αυτήν την βοήθεια!Οι βάσεις που θα τους δώσεις ώστε να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό και η ασφάλεια πως ότι και να γίνει το σπίτι τους είναι πάντα ανοιχτό!
Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!!
Εκτός αν ψάχνεις δικαιολογίες!!!
-
Παιδιά δεν είναι όλα στη ζωή τρις το λάδι τρις το ξύδι έξι το λαδόξιδο!!!!
Για μένα οι κυριότεροι λόγοι που οι οικογένειες μένουν με δυο το πολύ παιδιά είναι εκτός από το οικονομικό που δεν μπορεί πάντα να παραβλεφθεί και η αύξηση των ηλικιών που παντρευόμαστε και κατ επέκταση αποφασίζουμε να τεκνοποιήσουμε. Πριν μερικές δεκαετίες αν καβάτζαρες τα 30 και οι γυναίκες τα 25 ήσουνα καλά στερεωμένος στο ράφι και δεν είχες πλέον επιλογές. Τώρα πολλοί 35άριδες δεν είναι καν ακόμα κατασταλαγμένοι σε επιθυμητή εργασία με αποτέλεσμα να αναβάλλεται συνέχεια η αποκατάσταση με γάμο. Παρόμοια και οι γυναίκες που παντρεύονται κοντά ή πάνω από τα 30 και πρέπει να συνδυάσουν πολλά και ασυμβίβαστα μεταξύ τους πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι όσο μεγαλώνουμε δυσκολότερα χάνουμε τη βόλεψη μας και για τις γυναίκες μας είναι δυσκολότερο να κυοφορήσουν. Συχνά το οικονομικό είναι ένα καλό άλλοθι αλλά δεν είναι η μόνη αιτία. Πόσοι θα θυσίαζαν τη σύνδεση στο διαδίκτυο, τα κινητό, το ΙΧ τους και μια ταβέρνα την εβδομάδα (καλά τι είπα τώρα!!!! ) για να κάνουν ένα παιδί ακόμα; Για σκεφτείτε τα να δείτε ότι δεν είμαστε όλοι όσο ειλικρινείς θα έπρεπε. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παιδιά δεν είναι όλα στη ζωή τρις το λάδι τρις το ξύδι έξι το λαδόξιδο!!!!
Για μένα οι κυριότεροι λόγοι που οι οικογένειες μένουν με δυο το πολύ παιδιά είναι εκτός από το οικονομικό που δεν μπορεί πάντα να παραβλεφθεί και η αύξηση των ηλικιών που παντρευόμαστε και κατ επέκταση αποφασίζουμε να τεκνοποιήσουμε. Πριν μερικές δεκαετίες αν καβάτζαρες τα 30 και οι γυναίκες τα 25 ήσουνα καλά στερεωμένος στο ράφι και δεν είχες πλέον επιλογές. Τώρα πολλοί 35άριδες δεν είναι καν ακόμα κατασταλαγμένοι σε επιθυμητή εργασία με αποτέλεσμα να αναβάλλεται συνέχεια η αποκατάσταση με γάμο. Παρόμοια και οι γυναίκες που παντρεύονται κοντά ή πάνω από τα 30 και πρέπει να συνδυάσουν πολλά και ασυμβίβαστα μεταξύ τους πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι όσο μεγαλώνουμε δυσκολότερα χάνουμε τη βόλεψη μας και για τις γυναίκες μας είναι δυσκολότερο να κυοφορήσουν. Συχνά το οικονομικό είναι ένα καλό άλλοθι αλλά δεν είναι η μόνη αιτία. Πόσοι θα θυσίαζαν τη σύνδεση στο διαδίκτυο, τα κινητό, το ΙΧ τους και μια ταβέρνα την εβδομάδα (καλά τι είπα τώρα!!!! ) για να κάνουν ένα παιδί ακόμα; Για σκεφτείτε τα να δείτε ότι δεν είμαστε όλοι όσο ειλικρινείς θα έπρεπε.Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Επίσης δεν παρεξηγώ όλους που δεν έχουν παιδιά και πιστεύουν τα προηγούμενα.
Είμαι όμως σίγουρος ότι κανένας πατέρας ή μητέρα σε αυτό το forum δεν σκέφτεται όυτε το οικονομικό, ούτε την ταλαιπωρία, όυτε τα ξενύχτια και τις αγωνίες. Εγώ πιστεύω ότι ο βιολογικός και κοινωνικός προορισμός του ανθρώπου, και η υποχρέωσή του συνάμα, είναι να αφήσει απογόνους, αν ποτέ του δοθεί η ευκαιρία. Πιστέψτε το οι μη γονείς, είναι τεράστια ευκαιρία αλλά και τύχη. Γνωρίζω πάρα πολλά ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν.Επίσης θυμίζω σε όλους τους γονείς το απίστευτο συναίσθημα που ένοιωσαν μόλις είδαν το μωρό τους για πρώτη φορά. Πραγματικά Δεν περιγράφεται .
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Επίσης θυμίζω σε όλους τους γονείς το απίστευτο συναίσθημα που ένοιωσαν μόλις είδαν το μωρό τους για πρώτη φορά. Πραγματικά Δεν περιγράφεται .Πραγματικά!!!!!!
Μένεις για λίγο να κοιτάζεις και σκέπτεσαι 'γι' αυτό το γατί έκανα τόσο κόπο;'
Μετά από κάνα 6μηνο, όμως αλλάζεις ήδη τις πάνες σου τη μιά μετά την άλλη... -
παντως ο πατερας μου δεν μιλαγε και γενικως ηταν μουτρωμενος οταν γεννηθηκα (ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον) και στις φωτογραφιες που εχουμε δεν χαμογελαει βεβαια μπορει να μην ηθελε να δειξει τα συναισθηματα του και ελεγε στην μητερα μου 'ναι.......τωρα αλλη δουλεια δεν ειχα, να εχω αφεντικο πανω στο κεφαλι μου. ηρθε τωρα ο βασιλιας'
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
παντος ο πατερας μου δεν μιλαγε και γενικος ηταν καπως μουτρωμενος οταν γεννηθηκα (ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον) και στις φωτογραφιες που εχουμε δεν χαμογελαει και ελεγε στην μητερα μου 'ναι.......τωρα αλλη δουλεια δεν ειχα, να εχω αφεντικο πανω στο κεφαλι μου. ηρθε τωρα ο βασιλιας'Σε ζηλευε .
-
μαλλον ζηλευε που αυτος θα δουλευει για να φερει το ψωμι στο σπιτι και εγω θα το τρωω χωρις να κοπιαζω
-
Ολοι οι αρσενικοι το βλέπουν 'κάπως' οταν ερχονται τα παιδια και νιώθουν οτι χάνουν την πρωτιά τους αφού το πρώτο μέλημα της μανας ειναι τα παιδιά της
-
Ο δικός μου όταν γεννηθηκα βγηκε στην Κανιγγος, οπου δούλευε, και αρχισε να κραζει... Βγηκαν ολοι απο τα σουβλατζιδικα, μπιλιαρδαδικα φωναζωντας 'Ο Αιγυπτιος τα παιξε'..., Αλλα μετα που τους κερασε ολους, επανηλθαν....
-
Τα παιδια σου γεννουν πρωτογνωρα συναισθηματα, που δεν περιγραφονται ευκολα. Εγω, που τα μεγαλωνω σαν δικα μου , δεν εχω νιωσει μεγαλυτερη ευτυχια στη ζωη μου απο τις στιγμες με τα παιδια μου.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ολοι οι αρσενικοι το βλέπουν 'κάπως' οταν ερχονται τα παιδια και νιώθουν οτι χάνουν την πρωτιά τους αφού το πρώτο μέλημα της μανας ειναι τα παιδιά τηςΤο θέμα είναι ότι πολλές φορές τα παιδιά γίνονται το μόνο μέλημα της μάνας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ολοι οι αρσενικοι το βλέπουν 'κάπως' οταν ερχονται τα παιδια και νιώθουν οτι χάνουν την πρωτιά τους αφού το πρώτο μέλημα της μανας ειναι τα παιδιά της
Το θέμα είναι ότι πολλές φορές τα παιδιά γίνονται το μόνο μέλημα της μάνας.
Κακό τό βλέπεις;
Μήπως είναι ότι καλύτερο γιά τόν άντρα,βγάζοντάς τόν γιά τα καλά έξω από τίς 'στοργικές/μητρικές αγκαλιές' καί τόν ωριμάζουν; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κακό τό βλέπεις;
Μήπως είναι ότι καλύτερο γιά τόν άντρα,βγάζοντάς τόν γιά τα καλά έξω από τίς 'στοργικές/μητρικές αγκαλιές' καί τόν ωριμάζουν;Αυτο ειναι κατα καποιο τροπο σωστο καθως ενα παιδί και ειδικα οταν ειναι μωρο-νηπιο χρειαζεται πολυ πολυ τη μητερα του... Απλα δεν πρεπει και οι κυριες να το παρακανουνε και να υποβιβαζουν την προσωπικη τους ζωη εντελως για χαρη των παιδιών....
-
Τά τελευταία πόστς,είναι η απόδειξη ότι όλοι βλέπουμε τή ζωή μέ τα δικά μας μάτια.
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N16&aa=2
φοβερή απόφαση
-
..το θεμα ειναι να εισαι καλος πατερας
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τα παιδια σου γεννουν πρωτογνωρα συναισθηματα, που δεν περιγραφονται ευκολα. Εγω, που τα μεγαλωνω σαν δικα μου , δεν εχω νιωσει μεγαλυτερη ευτυχια στη ζωη μου απο τις στιγμες με τα παιδια μου.Καλά καλά όλοι σαν δικά μας τα μεγαλώνουμε!!!!
Δεν τους πήρες καμιά τρίχα όταν άρχισαν να βγάζουν; Έτσι για σιγουριά όχι ότι έχουμε αμφιβολίες!!!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..το θεμα ειναι να εισαι καλος πατερας
Φοβερο!!!
-
Eνα παιδι απο μωρο και στην νηπιακη ηλικια χρειαζεται και τους δυο γονεις.
Το λογικο ειναι οτι οταν ελθει το παιδι παιρνει την πρωτη θεση στην οικογενεια. Και εγω και η γυναικα μου το εχουμε παραδεχτει οτι πρωτεραιοτητα εχει η καρη μας και μετα ον ενας στον αλλον.
Νικος
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Κακό τό βλέπεις;
Μήπως είναι ότι καλύτερο γιά τόν άντρα,βγάζοντάς τόν γιά τα καλά έξω από τίς 'στοργικές/μητρικές αγκαλιές' καί τόν ωριμάζουν;Αυτο ειναι κατα καποιο τροπο σωστο καθως ενα παιδί και ειδικα οταν ειναι μωρο-νηπιο χρειαζεται πολυ πολυ τη μητερα του... Απλα δεν πρεπει και οι κυριες να το παρακανουνε και να υποβιβαζουν την προσωπικη τους ζωη εντελως για χαρη των παιδιών....
Διαζύγια