-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
χάθηκε ανάμεσα στα τσιμεντόσπιτα
επαναλαμβάνωερώτηση:
μπροστά στην πολυκατοικία στον δημόσιο δρόμο ανάμεσα στις 2 πυλωτές υπάρχει χώρος για 3 αυτοκίνητα. Μερικοί μπαγλαμάδες να τους πω, κουλούς να τους πω, παρκάρουν άτσαλα με αποτέλεσμα 1 θέση να πηγαίνει στράφι. Γίνεται λοιπόν με μια λευκή μπογιά διαγραμμίσεων να βαφούν 3 γραμμές που θα ορίζουν νοητά τις θέσεις ή 'δεν κάνει';
Οποιαδηποτε ιδιωτικη παρεμβαση (πχ βαψιμο) σε δημοσιο πραγμα (πχ στην ασφαλτο), ειναι παρανομη. Αυτο για το τυπικο του πραγματος. Απο κει κ περα, ισως να καταφερεις κατι. Οι λιγοι μη-αμπαλοι οδηγοι θα πιασουν το νοημα κ θα το προσεξουν (αλλα αυτοι μαλλον θα το προσεχαν εξ'αρχης), οι αμπαλοι που παρκαρουν οπως να'ναι μαλλον θα συνεχισουν.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει έχω μπογιά στην άκρη, απ'το να ξεραθεί/μουχλιάσει/χαλάσει καλύτερα να πάει εκεί. το θέμα είναι εάν είναι νόμιμοΔεν είναι. Μόνο ο Δήμος έχει δικαίωμα οριζόντιας σήμανσης στους δρόμους. Άσε που οι γείτονες θα νομίσουν ότι πάει να βάλει τίποτα συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης και ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν απαντά! Τον έχει λουσει ιδρώτας!Είχα φύγει ρε!
-
οι παραπάνω τσιμεντένιες κατασκευές αποτελούν απλά ΚΑΚΗ εφαρφογή της τεχνικής...
ένα τυχαίο παράδειγμα ορθής...
http://www.noeplast.com/noe-i-plast-i-b ... turen.html
μια επίσκεψη στο μουσείο της μερσέντες στην στουτγκάρδη θα κάνει πολλούς να αλλάουν γνώμη για την τεχνική...
-
Δεν κατάλαβα ούτε γιατί τα παραπάνω είναι κακή εφαρμογή ούτε ποια τεχνική εννοείς.
-
θες να με βάλεις στο τρυπάκι να χρησιμοποιήσω αρκ/κη ορολογία ? σου ειπα δεν είμαι αρ/κων...
καλός αρχ/κων μου μετέφερε αυτά που σου γράφω... -
Σε κανένα τρυπάκι δε σε βάζω. Δεν κατάλαβα αν εννοείς π.χ. κάτι σε προκάτ, κάτι σε εμφανές σκυρόδεμα, αλλά με καλούπωμα; Τι απ' όλα; Και γιατί τα προηγούμενα είναι κακή εφαρμογή. Δε λέω ότι δεν είναι, απλά δεν κατάλαβα το γιατί.
-
Θέλει κανείς λίγο μπετουδάκι ακόμα ?
-
ΣΚυροδεμαααααααααααααααα
-
- Carlo Scarpa.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
- Carlo Scarpa.
ω ναι!
-
αφού κ@βλώνεις τόσο πολύ ρε gtο, έλα μια βόλτα eindhoven να γουστάρεις
πέρα απ την πλάκα, δεν έχω κόλημα με το σκυρόδεμα, απλά σε κάποιες περιπτώσεις θέλω λίγο χρώμα στη ζωή μου
-
-edit-
-
Κακά τα ψέματα, Ολλανδοί, Δανοί, Σκανδιναβοί μαζί με Πορτογαλλοισπανούς είναι κατά κάποιον τρόπο μπροστάρηδες της αρχιτεκτονικής σκέψης και δημιουργίας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.
-
fact
έχουμε και καλά πράγματα στην ολλανδία
-
Σε αυτό το 'πνεύμα' λοιπόν ας ρίξω και γω μια πρόταση για τον πύργο του Πειραιά που είδα σε άλλο φορουμ
Το βλέπεις και αγαλιάζει η ψυχή σου ένα πράγμα ... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
factέχουμε και καλά πράγματα στην ολλανδία
Ασε ρε το πηρες και πανω σου αμεσως...
@ delsol.vti ειχε και καποια καλυτερα ο διαγωνισμος αυτος.
Oταν το ειχα δει απο κοντα στο Αμστερνταμ γουσταρα πολυ ειναι ζωο παντως +μια εμμεση αναφορα και στα κοντεϊνερ ναουμε.
-
πίσω απ το σταθμό δεν είναι αυτό?
αν έρθεις θα σε πάω μια βόλτα απ το βιομηχανικό συγκρότημα της phillips, και τα γραφεία της, ειδικά το complex έχει πολύ ενδιαφέρον.
Από πίσω έχει και τα σπίτια που μέναν εργάτες, στελέχη, κοντά 100 χρόνια τώρα -
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
@ delsol.vti ειχε και καποια καλυτερα ο διαγωνισμος αυτος.
Ενοείται αυτό
Απλά διάλεξα αυτό που μου έβγαλε το μάτι -
Ναι εκει κοντα ειναι. Ειχα παει βαρκαδα μεσα στα μπουγαδονερα του λιμανιου. Σαλαχια...
respect παντως για τις αναπλασεις σε Αμστερνταμ και Ροτερνταμ, αστικη αναπτυξη στα καλυτερα της.
το eindhoven βεβαια εχει και ενα απο τα κτιρια που μου αρεσαν μικρος.στο πανεπιστημιο.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ