-
Λιγο πηδηχτουλης για τα γουστα μου.
-
Stoned.
-
-
-
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ντάξει, δεν είναι F1 αλλά έχει γούστο:Καλά που δεν έτρεχε σε ελληνικό δρόμο. Θα τον εμπόδιζαν τα έργα
-
-
-
-
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Eau Rouge 1991-2013Του '94 δε βλέπω να υπάρχει. Γιατί άραγε;
-
To ξεθάβω για να βάλω ένα βιντεάκι από τον χθεσινό αγώνα της F1 στην Πορτογαλία:
Φοβερός Kimi! Toυς κέρασε τσαγάκι και τους δίδαξε οδήγηση σε γλιστερό οδόστρωμα (είχε βρέξει πριν τον αγώνα). Μέσα σε 1 γύρο 'κατάπιε' 11 αμάξια (τον είχε μόλις περάσει ένας στην εκκίνηση) και κέρδισε 10 θέσεις και με χαμηλής δυναμικής μονοθέσιο.Ούτε σε playstation στο amateur mode δεν είναι εύκολο να το κάνεις!
M'αρέσει γιατί έχει μια τρέλα κι ευχαριστιέται την F1 -σαν ένα hobby- όπως λέει.Μου θυμίζει τον άλλο 'ωραίο' τρελό της F1,τον N.Mansell.
-
Κι εδώ οδηγώντας μια Giulia QV και 'πειράζοντας' τον ομόσταβλό του στη F1 Antonio Giovinazzi.
Υ.Γ. Ο τύπος οδηγεί πιο γρήγορα από τον Ιταλό την Alfa και είναι χαλαρός σα να κάνει βόλτα..
-
To ξεθάβω για να βάλω ένα βιντεάκι από τον χθεσινό αγώνα της F1 στην Πορτογαλία:
Φοβερός Kimi! Toυς κέρασε τσαγάκι και τους δίδαξε οδήγηση σε γλιστερό οδόστρωμα (είχε βρέξει πριν τον αγώνα). Μέσα σε 1 γύρο 'κατάπιε' 11 αμάξια (τον είχε μόλις περάσει ένας στην εκκίνηση) και κέρδισε 10 θέσεις και με χαμηλής δυναμικής μονοθέσιο.Ούτε σε playstation στο amateur mode δεν είναι εύκολο να το κάνεις!
M'αρέσει γιατί έχει μια τρέλα κι ευχαριστιέται την F1 -σαν ένα hobby- όπως λέει.Μου θυμίζει τον άλλο 'ωραίο' τρελό της F1,τον N.Mansell.
Καλός ο Kimi αλλά σα τον Tommy Hakinnen κανείς !
-
-
Μιας και είπαμε για Taxi παραθέτω το κορυφαίο βίντεο που μου χαρίζει ακόμα γέλιο πολλά χρόνια μετά.. Απο το 1:30 και μετά και το φινάλε με τη σακούλα αξέχαστα..
-
Καλησπέρα..Ψάχνω αρκετό καιρό χωρις επιτυχία αγώνες απο το 1998 με ελληνική μετάδοση, κυρίως του Καναδά και του Βελγίου. Υπάρχει κανένας που μπορεί να τους έχει για να μου τους στείλει. Ευχαριστώ
-
Ξέρει κανείς ποιό κανάλι θα δείχνει φέτος τους αγώνες? Πέρυσι είχαμε την ερτ σπορ αλλά ξαφνικά το έχασα από την τηλεόραση και απλά στην ίδια συχνότητα βλέπω ερτ hd.
-
Ξέρει κανείς ποιό κανάλι θα δείχνει φέτος τους αγώνες? Πέρυσι είχαμε την ερτ σπορ αλλά ξαφνικά το έχασα από την τηλεόραση και απλά στην ίδια συχνότητα βλέπω ερτ hd.
EΡΤ 2, απ' όσο είδα.
Formula 1 Videos