-
Παίδες ποιά από τις 2 κυρίες αυτές προτείνετε;
Καταρχήν, συμφωνούμε όλοι οτι οι '100άρες' έχουν όντως εμφανή διαφορά από τις απλές 95-αρες;
Ακούω γνώμες και εντυπώσεις!
ΥΓ - for the record, οδηγώ ένα BMW Z3 Roadster 2.0 6κύλινδρο, του 2000
-
Καταρχήν, συμφωνούμε όλοι οτι οι '100άρες' έχουν όντως εμφανή διαφορά από τις απλές 95-αρες;
-
-
Δεν βάζεις και ΕΚΟ 100 - μάρκα μ'έκαψες 100;
Συμφωνούμε για την απόδοση (όχι σπουδαία πράγματα, αλλά έχεις πιο στρωτή λειτουργία και λίγο παραπάνω νεύρο), όμως η κατανάλωση μάλλον ίδια είναι.
-
Απλή...
Για έξοδα είμαστε.
-
Προστέθηκαν επιλογές.
-
Ούτε εγώ βάζω συνήθως 100άρα, όμως όποτε βάζω (επειδή θ'ακολουθήσει ταξίδι ή επειδή η διαφορά τιμής από την απλή είναι μικρή), προτιμώ τη BP.
-
Οι εργοστασιακες προδιαγραφες ειναι για 98+, τετοια βενζίνη δεν υπαρχει πια οποτε βαζω 100.Αν ειχα προδιαγραφες των 95 εννοείται ότι δεν θα έβαζα ποτέ μου 100αρα
-
Προτιμω την ultimate αλλα εχω μαθει οτι ολα τα βυτιοφορα που μεταφερουν τα καυσιμα στα πρατηρια ολων των εταιρειων απο την ιδια (βαρελα) γεμιζουν ...
-
BP Ultimate αναγκαστικά λογω κάρτας BP
-
Εγώ τις βάζω όλες...αλλα ψήφισα Shell
-
Tην κατοστάρα της ΕΚΟ βάζω εγώ αλλά με 1,07που έχει φτάσει δε με βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμη.
Βέβαια το πόσα οκτάνια έχει εδώ στην επαρχία αυτή η βενζίνη , σηκώνει πολλή συζήτηση -
Eγω μονο ΒΡ 100αρα κι απο συγκεκριμενο βενζιναδικο εκτος απροοπτου.
-
Εγώ έβαζα παλιά 100άρες.Τώρα μόνο 95.
Εκτός και αν κάνει λάθος ο βενζινάς. -
΄΄Οποτε βάζω επιλέγω Σελ αλλά και ΕΚΟ.Επειδή μου φαίνεται καλύτερη η Σελ σε τράβηγμα-ρεπριζ (όλη η μηχανολογία στη...δεξιά πατούσα μου τρομάρα μου! ) ψήφιζα το κοχύλι
-
παλια vpower και bp ultimate, τωρα απλη γιατι θα βυθιστουμε οικονομικα...
-
Απλη βενζινουλα.... και ειναι μια χαρα.
Αν δεν εχεις του Group VAG υπαρχει λογος να πληρωνεις 1+ euro το λιτρο??
-
Και το PSA δεν πάει πίσω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το PSA δεν πάει πίσω.Σοβαρά!!!
Χτυπάνε πυράκια και αυτά??
Αιντε -αιντε.... σε λιγο θα θελουν κυροσίνη για να περπατανε!!
-
EKO 100άρα.
- ΕΚΟ γιατί έχω ακούσει διάφορα καλά τελευταία και για δοκιμή.
- 100άρα γιατί είμαι στο στρώσιμο, γιατί έχει μικρή διαφορά τιμής σε σχέση με την απλή και γιατί το smartάκι έτσι κι αλλιώς δεν καίει τίποτα
Εσείς τι το ταΐζετε; bp ultimate 100 ή Shell V-Power Racing?