-
Ο χρήστης technik έγραψε:
εμένα μου φτάνει ο ήχος της....
δαιτίθεται με στάνταρ κινητό;
Μ3 λέμε...
-
Αυτά τα φτερά 'ζητάνε' μεγαλύτερες ρόδες, αλλά έτσι και αλλιώς το 'πράγμα' είναι κορυφή μας αρέσει δεν μας αρέσει.Εξάλου η μαγεία είναι να κάθεσαι στο τιμόνι της, οπότε δεν το βλέπεις το αμάξωμα από αυτή την θέση.
-
Σήμερα μολις ειχα την τιμη να δω απο κοντά και να μπω στις μια απο τις 2 Μ3 που εχει διαθέσει η BMW στην Αγγία για εκπαίδευση προσωπικού. Το αυτοκινητο ειναι απιστευτο απο κοντα.
Το μοντέλο ηταν σε Alpine White, Palladium Silver εσωτερικο με μαυρο εσωτερικο χρωματισμο. Το άλλο που κυκλοφορει εδω στην αγγλια ειναι Melbourne Red.
Μερικα ακομη στοιχεια για το αυτοκινητο...
-
προαιρετικες 19 αρες ζάντες (265/35 πισω). Οι standard Θα είναι 18αρες.
-
Χειροκινητο κιβωτιο
-
Κουμπακι σπορτ (αρα υποθέτω επιλογή για λιγοτερους ιππους)
-
Ο δεξια αεραγωγος πάνω στο καπο ηταν κλειστος και μονο ο αριστερα ηταν ανοιχτος
-
Μαλλον μονοπιστονες δαγγανες (ο πωλητης δεν ήξερε και με το ματι δεν μπορουσα να καταλαβω)
-
Στην Αγγλια απο 50.650 αγγλικες λιρες με πλοηγηση και δερμα.
-
Ηλεκτρικο μονο το καθισμα του οδηγου.
-
Το Brochure λεει για 1655 κιλα με 3/4 ντεποζιτο, οδηγο 75 κιλα και αποσκευες 7 κιλα.
-Στην Αγγλια τουλαχιστον στο αμεσο μελλον θα εχει μονο carbon οροφη χωρις επιλογη για ηλιοροφη.
Η BMW στην Αγγλία εχει διαθέσιμα 700 μοντέλα για το 2007 και 2000 μοντέλα για το 2008. Ηδη εχουν 1500 προκαταβολές!!!! Οπότε 2 χρονια αναμονη. Μειώνετε στον ενα χρονο με καποιο premium στην τιμη.
Όποιος ειναι Λονδίνο και θέλει να το δει απο κοντά ας επικοινωνησει μαζι μου. Το αμάξι θα το εχει ο αντιπρόσωπος μεχρι την παρασκευη και το κρατάει μυστικο γιατι είναι παρανομο να το δειχνει σε πελατές μιας και η επισημη πάρουσίαση είναι το Σεπτέμβρη.
Οτι αλλο θελετε να μάθετε ρωτηστε με και θα περασω τις ερωτησεις σας.
-
-
Ο χρήστης Tetrapetaloudos έγραψε:
- Κουμπακι σπορτ (αρα υποθέτω επιλογή για λιγοτερους ιππους)
Call it M Dynamic Drive!
Πάντως δεν βλέπω προσωπικά τον λόγο να συνωστισθεί κάποιος στην ουρά για το χειροκίνητο, όταν από τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει με το 7αρι M-DCT! Bέβαια, απ'ότι αντιλαμβάνομαι τα νούμερα είναι για το σύνολο των M3, επομένως όποιος ενδιαφέρεται ας αρχίσει να σκέφτεται το allocation ενός production slot!
Tο speccing μπορεί να γίνει και λίγο αργότερα!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
- Êïõìðáêé óðïñô (áñá õðïèÝôù åðéëïãÞ ãéá ëéãïôåñïõò éððïõò)
Call it M Dynamic Drive!
ÐÜíôùò äåí âëÝðù ðñïóùðéêÜ ôïí ëüãï íá óõíùóôéóèåß êÜðïéïò óôçí ïõñÜ ãéá ôï ÷åéñïêßíçôï, üôáí áðü ôïí ÓåðôÝìâñéï èá êõêëïöïñÞóåé ìå ôï 7áñé M-DCT!
To M-DCT erxete argotera (possibly 2008) afou oi prwtes M3 tha exoun manual shift.
-
BMW M3 Wagon (E91) Computer Rendering
-
Όχι μακρυά από την πραγματικότητα....
-
-
Περισσοτερη Ε90 Μ3 εδω: http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=67388
-
Επισης:
M3 E92 Nurburgring official time:
-
K τελος λιγη Ε93 Μ3:
-
H E93 σε M και μη ενδυμασία είναι....
-
Έτοιμη και η sedan...
-
Τρελλό αυτoκίνητο. Τα λεφτα είναι το θέμα που τα βρίσκουμε
-
-
Στην τράπεζα! Ή τα έχεις (1.1) ή τα 'παίρνεις'! (1.2)
-
Έχεις παντρευτεί πλούσια γυναίκα => 1.1
-
Ο κόσμος 'διψάει' για νέους Παλαιοκώστηδες! ==>1.2
Μόνο που εσύ θα γίνεις ο Ρομπέν των Μ!
-
-
Δεν πρόλαβε καν να βγει η Μ3, και ιδού οι αυστραλογερμανοί να κάνουν μεταμοσχεύσεις με εσώψυχα από την μεγάλη της αδελφή....
Edit:
Ασχέτως κι αν το νέο έχει βγει και σε άλλα site του διαδικτύου, εμένα μου φαίνεται τελικά σαν να πήραν μια απλή 3αρα και να της έβαλαν κάποια parts από Μ3 και κάποια μηχανικά από Μ5. To κοντέρ μου φαίνεται πως τους προδίδει...Άλλωστε το λένε και οι ίδιοι: είναι δημιούργημα κάποιας γερμανικής εταιρίας ανταλλακτικών...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Επισης:M3 E92 Nurburgring official time:
Περίμενα κάτι καλύτερο..
-
O χρονος της Μ3 στο nurburgring ειναι σκατα. Η προηγουμενη bmw m5 κανει 8 λεπτα και 16 δευτερα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
O χρονος της Μ3 στο nurburgring ειναι σκατα. Η προηγουμενη bmw m5 κανει 8 λεπτα και 16 δευτεραμε τι λάστιχα?
Ο χρόνος είναι μια χαρά,και θα γίνει καλύτερος με τα ημισλικ που βάζουν όλοι και μετρούν...
Είναι -1 sec στο χιλιόμετρο από την τωρινή,και αυτή δεν είναι μικρή διαφορά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περίμενα κάτι καλύτερο..Θα δούμε όντως καλύτερο χρόνο....Μόλις την οδηγήσεις εσύ!
Άσε που με τέτοιες επιδόσεις, όντως δεν αξίζει να την αγοράσει κάποιος!
Θα τρελλαθούμε ΤΕΛΕΙΩΣ ρε παίδες, ή μας βάρεσε η ζέστη;;;;;
Nέα BMW M3...